Βιομηχανικά εργαλεία, γερανοί και ανυψωτικά

Βιομηχανικά εργαλεία, γερανοί και ανυψωτικά

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε βιομηχανικά εργαλεία όπως γερανούς και γερανάκια, ανυψωτικά μηχανήματα και σασμανογρύλο. Όλα τα εργαλεία είναι διαθέσιμα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Βιομηχανικός σασμανογρύλος MULTI

Ξεκινάμε με το σασμανογρύλο Multi. Το εργαλείο αυτό είναι απαραίτητο για όσους εκτελούν εργασίες συντήρησης του κινητήρα, συναρμολόγησης και αποσυναρμολόγησης κιβωτίων η οπίσθιου άξονα κ.λ.π. Ο βιομηχανικός σασμανογρύλος Multi είναι εργαλείο γενικής χρήσης. Στα πλεονεκτήματα του μπορούμε επίσης να προσθέσουμε ότι είναι ανθεκτικός με βάρος 32 kg τροχήλατος με τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς οι οποίοι προσφέρουν εύκολη μετακίνηση αλλά και σταθερή υποστήριξη. Επιπλέον το βιομηχανικό αυτό εργαλείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με δυνατότητα φορτίου μέχρι και 300 kg. Το μέγιστο ύψος ανύψωσης να ανέρχεται σε 1900 mm και το ελάχιστο σε 1100 mm. Ο κωδικός του βιομηχανικού εργαλείου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι 80437.

Βιομηχανικός σασμανογρύλος MULTI
Βιομηχανικός σασμανογρύλος MULTI

Πτυσσόμενο βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR 5005

Ο γερανός Bormann BWR 5005 είναι ένα βιομηχανικό εργαλείο που αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Το εργαλείο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές της γερμανικής εταιρείας Bormann το όνομα της οποίας είναι πλέον συνυφασμένο με τον εξοπλισμό συνεργείων οχημάτων με προϊόντα ποιότητας και αξιοπιστίας. Ο γερανός Bormann BWR 5005 είναι πράγματι υψηλής ποιότητας υλικών και κατασκευής για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής κάτω από συνθήκες επαγγελματικής χρήσης και με τις κατάλληλες προδιαγραφές για την εκτέλεση των εργασιών. Το εργαλείο είναι υδραυλικό πτυσσόμενο ιδανικό για την ανύψωση κινητήρων και άλλων βαριών φορτίων. Έχει την ικανότητα ανύψωσης βάρους έως και 1000 kg ενώ ο βραχίονας ανύψωσης είναι ρυθμιζόμενου μήκους τεσσάρων θέσεων.

Πτυσσόμενο βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR 5005
Πτυσσόμενο βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR 5005

Aξίζει να σημειώσουμε ότι οι επιλογές διαφορετικού μήκους του βραχίονα σε συνάρτηση με τις ικανότητες ανύψωσης του φορτίου είναι οι ακόλουθες: στην θέση Α η ανύψωση του φορτίου ανέρχεται έως 1000 kg στην θέση Β έως 750 kg στην θέση C έως 500 kg ενώ στην θέση D έως 250 kg. Ο υδραυλικός πτυσσόμενος γερανός Bormann BWR 5005 (κωδ. 011033) έχει βάρος 65 kg. Το μέγιστο ύψος του είναι 2060 mm ενώ το ελάχιστο 250 mm. Το άνοιγμα των πηρουνιών του εργαλείου είναι τέτοιο ώστε χωράει παλέτα 80 x 120 και επιπλέον συμπεριλαμβάνει αλυσίδα που διαθέτει άγκιστρο ασφαλείας. Ο κωδικός του εργαλείου στο eshop μας είναι 011033.

Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR5035

Η γερμανική εταιρεία Bormann κατασκευάζει το ανυψωτικό υδραυλικό τραπέζι 135 kg με πετάλι ποδιού Bormann BWR 5035 (κωδ. 011330). Πρόκειται για βιομηχανικό εργαλείο υψηλής ποιότητας κατασκευής με υδραυλικό πετάλι ποδιού ιδανικό για επαγγελματική χρήση όπως για συνεργεία έλεγχου και επισκευής δίκυκλων οχημάτων. Είναι εργαλείο τροχήλατο με φρένο για εύκολη μετακίνηση και ανύψωση με ασφάλεια. Βάση των δηλωθέντων προδιαγραφών το ανυψωτικό υδραυλικό τραπέζι με πετάλι ποδιού Bormann BWR 5035 έχει ικανότητα φορτίου έως 135 kg το μέγιστο ύψος ανύψωσης είναι 730 mm και το ελάχιστο είναι 220 mm και έχει βάρος 43 kg. Το ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR5035 έχει κωδικό 011330 στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR5035
Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο BORMANN BWR5035

Πτυσσόμενος υδραυλικός γερανός 2 τόνων BORMANN BWR 5006

Ο υδραυλικός πτυσσόμενος γερανός Bormann BWR 5006 εξασφαλίζει την ανύψωση βάρους που φτάνει έως και 2000 kg. Το συγκεκριμένο βιομηχανικό εργαλείο μπορεί να θεωρηθεί το ιδανικό χέρι βοηθείας για τις βαριές εργασίες στο συνεργείο όπου αυτό απαιτείται αφού είναι κατάλληλο για την ανύψωση κινητήρων η άλλων φορτίων. Να σημειώσουμε ότι η ικανότητα ανύψωσης του φορτίου εξαρτάται από την θέση προβολής του βραχίονα. Ο βραχίονας είναι ρυθμιζόμενου μήκους τεσσάρων θέσεων. Ειδικότερα ο γερανός στην θέση Α εξασφαλίζει την ανύψωση έως και 2000 kg στη θέση Β έως 1500 kg στη θέση C έως 1000 kg και στη θέση D έως 500 kg.

Πτυσσόμενος υδραυλικός γερανός
Πτυσσόμενος υδραυλικός γερανός

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ένα από τα πλεονεκτήματα του εργαλείου Bormann BWR 5006 είναι τόσο η στιβαρή κατασκευή του που το καθιστά κατάλληλο για μεγάλη διάρκεια αλλά ταυτόχρονα και η ικανότητα του να κλείνει χάρη στην αναδιπλωμένη βάση ώστε να εξοικονομεί και χώρο. Το εργαλείο διαθέτει αλυσίδα με γάντζο ασφαλείας στο βραχίονα και 6 κατευθυντήριους τροχούς με φρένο για την ασφαλέστερη μετακίνηση του. Μπορείτε να βρείτε το συγκεκριμένο βιομηχανικό εργαλείο στο κατάστημά μας με κωδικό 011040.

Γερανάκι πτυσσόμενο 2 τόνων EXPRESS

Εδώ βλέπουμε άλλο ένα βιομηχανικό εργαλείο που αποτελεί μια αξιόλογη πρόταση για τον εξοπλισμό του συνεργείου σας. Το πτυσσόμενο γερανάκι 2 τόνων Express -Τεμ. 2 (κωδ. 46128). Το εργαλείο αυτό είναι στιβαρής κατασκευής με βάρος περίπου 98 kg και ύψος 1,57 m αλλά ταυτόχρονα και πολύ πρακτικό αφού στην βάση του διαθέτει σύστημα αναδίπλωσης για εύκολη αποθήκευση. Επίσης έχει περιστρεφόμενα ροδάκια που βοηθούν κατά την μετακίνηση του και αλυσίδα με ένα γάντζο ασφαλείας στον βραχίονα ενώ τα πηρούνια έχουν ιδανικό άνοιγμα για να χωράει το μέγεθος ευρωπαλέτας. Το εργαλείο θα το βρείτε στο eshop μας με κωδικό 46128.

Γερανάκι πτυσσόμενο 2 τόνων EXPRESS
Γερανάκι πτυσσόμενο 2 τόνων EXPRESS

Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο 11-720

Το νέο ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο 11-720 είναι ένα γερανάκι ευρωπαϊκής κατασκευής πολωνικής εισαγωγής. Το γερανάκι 11 – 720 είναι ένα βιομηχανικό εργαλείο υδραυλικό και διακρίνεται στην κατηγορία του για την στιβαρή κατασκευή του με δυνατότητα ανύψωσης φορτίου έως και 2000 kg με μέγιστο ύψος ανύψωσης 2383 mm και ελάχιστο 25 mm. Επίσης είναι τροχήλατο για εύκολη μετακίνηση με έξι κατευθυντήριους τροχούς και διαθέτει στον βραχίονα του μία μεταλλική αλυσίδα με γάντζο. Διατίθεται στο κατάστημά μας με κωδικό 419665.

Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο 11-720
Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο 11-720

Γερανάκι ΜULTI

Mία καλή πρόταση στην κατηγορία των ανυψωτικών εργαλείων βιομηχανικής χρήσης είναι και το γερανάκι Multi. Οι αναφερόμενες προδιαγραφές του το καθιστούν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό στην κατηγορία των πτυσσόμενων υδραυλικών γερανών με ικανότητα ανύψωσης έως και 2000 kg. Eίναι τροχήλατο εργαλείο και κατά συνέπεια κατάλληλο για την γρήγορη και εύκολη ανύψωση και μετακίνηση των δύσκολων φορτίων. Στηρίζεται σε έξι τροχούς γεγονός που δικαιολογεί την εξαιρετική σταθερότητα του εργαλείου σε όλες τις θέσεις εργασίας και την καταλληλότητα του για κάθε τομέα και για όλες τις χρήσεις.

Γερανάκι ΜULTI
Γερανάκι ΜULTI

Το γερανάκι Multi έχει συμπαγές και ανθεκτικό πλαίσιο βάρους 111 kg που ξεμοντάρεται για εύκολη μεταφορά. Επίσης διαθέτει αντλία διπλής ενέργειας για γρήγορη ανύψωση. Επιπλέον στα κυριότερα χαρακτηριστικά αυτού του βιομηχανικού εργαλείου αξίζει να ανφέρουμε ότι ο βραχίονας έχει εύρος ανύψωσης από 25 mm έως και 2300 mm ενώ εγγυάται την ικανότητα φορτίου με βάση τις ακόλουθες τιμές: στην θέση Α 1800 kg στην θεση Β 1290 kg στην θέση C 1040 kg και ενώ τέλος στην θέση D το βιομηχανικό γερανάκι εξασφαλίζει την ανύψωση 1568 kg. ΘΑ το βρείτε με κωδικό 80420 στο κατάστημά μας.

Βιομηχανικός πάγκος τροχήλατος EXPRESS 500KG

Ο τροχήλατος πάγκος Express 500 kg που σας παρουσιάζουμε είναι μια ανυψωτική πλατφόρμα πάνω σε τροχούς. Το εργαλείο διαθέτει ένα ευρύ δάπεδο και είναι σχεδιασμένος για να διατηρεί το ιδανικό ύψος κατά τη διάρκεια επαγγελματικών εργασιών κυρίως στις γραμμές συναρμολόγησης και στις εργασίες φόρτωσης και εκφόρτωσης. Ο βιομηχανικός πάγκος είναι εύκολος στη χρήση και στον χειρισμό του. Είναι σχετικά ελαφρύς με βάρος 81 kg και μπορεί εύκολα να αποθηκευτεί καταλαμβάνοντας μικρό χώρο. Επιπλέον είναι υδραυλικό εργαλείο με ποδοκίνητη λειτουργία και διαθέτει τέσσερις τροχούς, εκ των οποίων οι δύο μπροστινοί είναι σταθεροί και οι δύο οπίσθιοι είναι περιστρεφόμενοι με προστατευτικό κάλυμμα για τα πόδια και φρένο για την καλύτερη δυνατή προστασία του χρήστη.

Βιομηχανικός πάγκος τροχήλατος EXPRESS 500KG
Βιομηχανικός πάγκος τροχήλατος EXPRESS 500KG

Ο τροχήλατος πάγκος Express 500 kg έχει βάση των προδιαγραφών του ικανότητα μέγιστης ανύψωσης 880 mm και ελάχιστης 340 mm και με διαστάσεις σε μήκος 850 mm, πλάτος 500 mm και ύψος 50 mm. Είναι ένα εξαιρετικό βιομηχανικό εργαλείο και διατίθεται στο κατάστημά μας με κωδικό 43017.

Γερανός πτυσσόμενος EXPRESS 500 KG

Ο πτυσσόμενος γερανός Express 500 kg ανήκει στην κατηγορία των ανυψωτικών εργαλείων είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν τόσο τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και την αξιοπιστία. Πράγματι αυτό το βιομηχανικό εργαλείο είναι σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας και στις πιο περιορισμένες συνθήκες χώρου επιτρέποντας στον επαγγελματία μια εξαιρετικά εύκολη και ορθολογική χρήση. Ο πτυσσόμενος γερανός Express 500 kg διαθέτει αντλία διπλής ενέργειας που του επιτρέπει την γρήγορη ανύψωση του φορτίου. Ενδεικτικά παραθέτουμε την ικανότητα ανύψωσης του φορτίου σε συνάρτηση με την προβολή του βραχίονα όπου στην θέση Α ο γερανός εγγυάται την μέγιστη δυνατή ανύψωση 500 kg στην θέση Β την ανύψωση 425 kg και τέλος στην θέση C την ανύψωση 350 kg. Και αυτό το βιομηχανικό εργαλείο θα το βρείτε στο κατάστημά μας. Ο κωδικός του είναι 46132.

Γερανός πτυσσόμενος EXPRESS 500 KG
Γερανός πτυσσόμενος EXPRESS 500 KG

Ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο RAWLINK HP 79587

Το τελευταίο βιομηχανικό εργαλείο που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο είναι το ανυψωτικό τραπέζι Rawlink HP 79587. Πρόκειται για ένα βιομηχανικό εργαλείο απαραίτητο για τα συνεργεία που είναι αφιερωμένα στον κόσμο των δύο τροχών. Το ανυψωτικό εργαλείο έχει ανθεκτικό πλαίσιο βάρους 135 kg και είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε ερασιτεχνικό όσο και σε επαγγελματικό περιβάλλον και συνεπώς για κάθε τύπο δικύκλου. Διαθέτει σύστημα στερέωσης για τον τροχό των δικύκλων μέσω μηχανικής μέγγενης ενσωματωμένης στην πλατφόρμα. Η ανύψωση της πλατφόρμας διαστάσεων σε μήκος 2260 mm και πλάτος 550 mm γίνεται με ένα απλό σύστημα ποδοκίνητης υδραυλικής αντλίας ενώ φτάνει σε μέγιστο ύψος 820 mm και μπορεί να εγγυηθεί την συγκράτηση φορτίου έως 400 kg. Το ανυψωτικό βιομηχανικό εργαλείο RAWLINK HP 79587 θα το βρείτε στο κατάστημά μας με κωδικό 795870.

Εργαλεία όλων των τύπων

Το κατάστημά μας διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία όλων των τύπων. Εκτός από τα βιομηχανικά εργαλεία μπορείτε να βρείτε όλους τους τύπους εργαλείων όπως αγροτικά εργαλεία, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικά, εργαλεία και εργαλεία κήπου. Διαθέτουμε εργαλεία όλων των κορυφαίων κατασκευαστών όπως bosch, makita, dewalt, black and decker, dremel και milwaukee. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εργαλεία όλων των τύπων.

Βιομηχανικά εργαλεία, γερανοί και ανυψωτικά
Βιομηχανικά εργαλεία, γερανοί και ανυψωτικά