Δείτε το Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ!

Στο καλοκαιρινό φυλλάδιο της ΛΑΜ οι προσφορές είναι ασύγκριτες.

Περιέχει τροχήλατους αεροσυμπιεστές μονομπλοκ Fox αλλα και ΛΑΜ δικύλινδρους με κεφαλή απο μαντέμι εως 380Volt. Επιπλέον έχει εργαλεία αέρος όπως αερόκλειδα, δράπανα πιστόλια βαφή και φυσητήρες για να συνδιαστούν με τους αεροσυμπιεστές.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Cemont ηλεκτροκολλήσεις inverter για ηλεκτρόδιο έως 4 και που φτάνουν τα 160A, ARCMAX για ηλεκτρόδιο και tig με 60% απόδοση αλλά και deca σε βαλιτσάκι με καλώδια. Καθως και διαφόρων ειδών μάσκες και αναλώσιμα για την συγκόλληση.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Πριονοκορδέλες Femi για την κοπή μετάλλων και άλλα εργαλεία επεξεργασίας μετάλλου όπως κολωνάτα δράπανα για διάτρηση και δίδυμους τροχούς για λείανση αλλά και φαλτσοπρίονα για επεξεργασία ξύλου. Καθώς και οικοδομικά εργαλεία FOX όπου αποτελούνται από αναδευτήρες με δυνατότητα μίξης 90 ή 120 :1 και κόφτες πλακιδίων χειρός.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Υδροπλυστικά COMET κρύου, ζεστού νερού και αγροτικής χρήσης. Και σκούπες υγρών-στερεών και στάχτης για επαγγελματική χρήση.
Και φυσικά εξοπλισμό συνεργείου και φανοποιίου Multi με αναρροφητήρες λαδιού, καθαριστικά εξαρτημάτων, τρίποδα στήριξης, γρύλλους, γερανάκια, πρεσσες, φορτιστές/εκκινητές κ.α..

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Γεννήτριες ZEUS inverter τύπου βαλιτσάκι με χαμηλό θόρυβο και ομαλή εκίνηση ή βενζίνης εως 9,6kva με μίζα ή χωρίς και με σταθεροποιητή τάσης.
Αντλίες NERO κάθε είδους, πηγαδιού με μανομετρικό max. 30,  υποβρύχιες καθαρού και ακάθαρτου νερού με παροχή 7000-15000 και σε inox, αυτόματης αναρρόφησης με ύψος αναρρόφησης 8-9m.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Εργαλεία κήπου GARDY θαμνοκοπτικό βενζίνης 52cc, πολυμηχάνημα βενζίνης με 4 ή 5 εξαρτήματα, αλυσοπρίονα και ψεκαστήρες χωρητηλότητας δοχείου από 2lt – 16lt.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Όργανα μέτρησης metrica. Μετρητές αποστάσεων για εως και 200 μέτρα και laser σταυρού κόκκινης γραμμής για 50m απόστασης.
ΒΕΤΑ συλλογές με καρυδάκια και λοιπά εξαρτήματα απο 42τμχ μέχρι εργαλειοφορείς με 384τμχ. Και κάθε λογής εργαλεία χειρός σε περίπτωση που δεν χρειάζεστε ολόκληρη συλλογή ή έχετε ήδη και θέλετε να συμπληρώσετε.

Καλοκαιρινό Φυλλάδιο της ΛΑΜ
Και τέλος είδη ατομικής προστασίας BETA σε διάφορα νούμερα και σχέδια για να διαλέξεις αύτο που σου αρέσει πιο πολύ.

ΛΑΜ Φυλλάδιο Καλοκαίρι 2019: http://www.lam.gr/pdf/LAM_ACTION_2019_s.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.