Επιλεγμενα εργαλεία κατασκευαστών

Χρήσιμες Συμβουλές Για Αλυσοπρίονα

Επιλεγμενα εργαλεία κατασκευαστών. Ποια εργαλεία να προτιμήσετε για μια ανακαίνιση ή μια ανακατασκευή σπιτιού. Εργαλεία χειρός όπως μαχαίρι, πριόνι και τροχός λείανσης.

Συλλογή εργαλείων για γενικούς κατασκευαστές

Καλώς ήρθατε στην τελική συλλογή εργαλείων για γενικούς κατασκευαστές. Ήδη έχουμε παρουσιάσει εξειδικευμένα εργαλεία ανακαίνισης σε προηγούμενο άρθρο μας.
Ξεκινώντας μια ανακαίνιση σπιτιού μπορεί να είναι μια εργασία αρκετά σκληρή. Πόσο μάλλον εάν κάποιος προσπαθεί να το κάνει χωρίς ένα καλό σύνολο εργαλείων! Κάθε οικοδόμος γνωρίζει ότι είναι μόνο τόσο καλά όσο τα εργαλεία τους. Γι ‘αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον κατάλογο βασικών εργαλείων ανακαίνισης στο σπίτι για να σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά και να το κάνετε σωστά!

Ηλεκτρικά εργαλεία

Τα σημαντικότερα εργαλεία σε μια αναακίνιση σπιτιού είναι τα ηλεκτρικά εργαλεία. Για παράδειγμα το αλυσοπρίονο και το κρουστικό δράπανο. Καλό θα είναι πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση να επιλέξετε τα κατάλληλα ηλεκτρικά εργαλεία.

Ανακαίνιση

Οσοι διαβάζετε συστηματικά τα άρθρα μας προφανώς γνωρίζετε ποια εργαλεία είναι απαραίτητα για τις εργασίες ανακαίνισης. Ήδη έχουμε παρουσιάσει επιλεγμένα εργαλεία ανακαίνισης για να βοηθήσουν σε αυτή την επιλογή. η βοήθεια από τους δικούς σου είναι πολύτιμη ώστε να επιλέξετε ακριβώς το εργαλείο που σας ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να πετάξετε πολλά χρήματα αλλά ούτε και χρειάζεται να πάρετε κάτι πολύ φθηνό. η χρυσή τομή ανάμεσα στην τιμή και στις δυνατότητες κάθε εργαλείου καθορίζουν την επιλογή εργαλείων ανακαίνισης.

Εταιρίες ανακαινίσεων

Πάνω στο θέμα της επιλογής εργαλείων καλό είναι να παρακολουθήσετε και τα βίντεο που δημοσιεύουν οι εταιρείες ανακαίνισης. μέσα από την παρακολούθηση αυτών των βίντεο μπορείτε να δείτε τη χρήση των εργαλείων ανακαινίσεις. άλλωστε Το ζητούμενο για μία ποιοτική ανακαίνιση απιτιού είναι ο συνδυασμός του εργαλείου και της τεχνικής του μάστορα.

Ενισχυμένο καλέμι

Το ενισχυμένο καλέμι είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο μεταλλικό καλέμι που χρησιμοποιείται για την κοπή τούβλων και άλλων τοιχοποιιών. Έχει κερδίσει το δρόμο της στα κορυφαία 50 βασικά εργαλεία, καθιστώντας το ταχύτερο, φθηνότερο και απλούστερο εργαλείο για τον διαχωρισμό τούβλων.
Ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας τοποθέτης, θα πρέπει να έχετε ακόμα τη θέση του μέσα στην εργαλειοθήκη σας.

Πριόνι χειρός

Ένα πριόνι χειρός αποτελείται από ένα απλό εναλλάξιμο λεπίδα κοπής σε πλαίσιο “C” με λαβή. Δεν θα βρείτε ένα καλύτερο χειροκίνητο πριόνι για κοπή περίπλοκων σχημάτων και ακολουθώντας καμπύλες γραμμές.
Συνήθως χρησιμοποιείται σε τεμάχια όπου συναντώνται δύο τμήματα. Μια λεπίδα με μικρότερο αριθμό δοντιών θα κάνει μια πιο σκληρή αλλά πιο γρήγορη κοπή. Μια λεπίδα με μεγαλύτερο αριθμό δοντιών θα κάνει μια λεπτότερη αλλά πιο αργή κοπή.
Για γενική χρήση ένας καλός συμβιβασμός είναι να έχουμε περίπου 15 δόντια ανά ίντσα (TPI). Πώς αντιμετωπίζατε χωρίς πριόνι;

Σετ πινέλων

Ένα ποιοτικό σύνολο πινέλων θα σας φέρει σε καλή θέση για κάθε έργο που αφορά τη ζωγραφική. Είτε πρόκειται για έναν ολόκληρο τοίχο είτε για να αγγίξετε μια περιοχή στην οποία εργάζεστε.
Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι εάν αγοράσετε ένα φτηνό σύνολο βούρτσας μπορείτε να εξοικονομήσετε μερικά κιλά, αλλά θα πάρετε για πάντα αδέσποτες τρίχες από το χρώμα σας.
Αγοράζοντας ένα μεσαίο σύνολο βούρτσες θα σας προσφέρει αυτή την επιπλέον ποιότητα καθώς και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, γεγονός που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Σφυρί

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να είναι χωρίς αυτό το εργαλείο. Δεδομένου ότι οι πρώτοι άνθρωποι έδεσαν ένα βράχο σε ένα ραβδί και άλλαξαν την πορεία της ιστορίας, το σφυρί του νύχι έχει αποδείξει την αξία του ξανά και ξανά. Έχει ένα αμβλύ άκρο για bashing και ένα άκρο νύχι για το clawing.
Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Ισχυρό, ισχυρό και θα διαρκέσει μια ζωή. Τα καρφιά είναι ταχύτερα αν σας αρέσουν τέτοια πράγματα, αλλά υπάρχει κάποιο καλύτερο συναίσθημα από το να βυθίσετε ένα καρφί σε δύο καθαρά χτυπήματα;

Τροχός λείανσης

Ένας τροχός λείανσης μπορεί να φανεί λίγο φανταχτερός για να είναι στον κατάλογο των βασικών εργαλείων, αλλά δεν θα λύπης την επένδυση σε ένα. Πώς αλλιώς πρόκειται να ακονίσετε όλα τα εργαλεία σας;
Έχοντας εργαλεία ακονισμένα επαγγελματικά μπορεί να είναι ακριβός, ειδικά αν έχετε πολλά από αυτά. Ο τροχός λείανσης είναι ένα αρκετά φθηνό εργαλείο και θα σας κρατήσει μια ζωή.
Η επένδυση σε ένα τώρα θα σας επιτρέψει να κρατήσετε τις σμίλες και τα άλλα εργαλεία σας ξυράφι αιχμηρά και σε καλή κατάσταση για το υπόλοιπο της ζωής τους. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε τροχό λείανσης.

Κατσαβίδια χειρός

Παρόλο που σχεδόν κανείς στον χώρο δεν χρησιμοποιεί πια χειροκίνητα κατσαβίδια, συνιστάται σίγουρα ένα ή δύο στο κουτί εργαλείων. Αυτό που συνιστούμε είναι ένα κατσαβίδι Phillips με έναν άξονα με διάμετρο τουλάχιστον 300 mm (12 ίντσες).
Μερικές φορές, αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τοποθετήσετε λεκάνες, καθώς οι λαβές σε κοντές θα συγκρουστούν με το χέρι σας στη λεκάνη. Είναι απλά στη χρήση, ελαφρύ και βολικό.
Σετ κατσαβιδιών μπορούν επίσης να αγοραστούν για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας φτηνά. Ένα καλό σύνολο κατσαβιδιών είναι πάντα καλό να έχετε κοντά.

Μαχαίρι κοπής

Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που θα έχετε ποτέ. Ένα μαχαίρι κοπής κόβει χορδές, ταινίες αγωγών και ακόμη και γυψοσανίδες. Εάν τίποτε άλλο δεν θα οξύνει το μολύβι σας.
Ταιριάζει άνετα σε μια τσέπη ή ζώνη εργαλείων και μπορεί να αντιληφθεί την ειδοποίηση μιας στιγμής. Οι αναδιπλούμενες λεπίδες τους είναι απότομες, φθηνές και εύκολο να αντικατασταθούν.
Αυτό το εργαλείο είναι επίσης γνωστό ως ένα μαχαίρι Stanley λόγω του Stanley που είναι οι αρχικοί δημιουργοί αυτού του σχεδίου.

Μολύβια

Αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο εργαλείο στον κατάλογο αυτό, υπάρχουν διάφορες εφαρμογές για τη χρήση του. Τα μολύβια μπορούν να αποθηκευτούν εύκολα πίσω από ένα αυτί ή σε μια κορυφαία τσέπη.
Χαράξτε τα αρχικά σας, γιατί αν το δανείσετε έξω, είναι πιθανό να μην το δείτε ξανά.
Οι οικοδόμοι χρησιμοποιούν μολύβια για τη σήμανση μετρήσεων, τη λήψη σημειώσεων, την παραγγελία εξαρτημάτων ή το πιο σημαντικό να κάνουν το σταυρόλεξο στο τσάι σας!

Τριβείο

Εκτός αν θέλετε να ξοδέψετε πολύτιμες ώρες με το χέρι με τρίψιμο, ένα χειροκίνητο τριβείο είναι ένα βασικό εργαλείο για κάθε εργαζόμενο, είτε είστε επαγγελματίας είτε όχι. Μπορεί να ολοκληρώσει μια εργασία σε ένα κλάσμα του χρόνου με ελάχιστη προσπάθεια.
Τα εναλλάξιμα μαξιλάρια λείανσης με διάφορα μεγέθη γρατσουνιών σας επιτρέπουν να αυξήσετε ή να μειώσετε την ικανότητα λείανσης. Μπορεί να αποκολλήσει το χρώμα, να εξομαλύνει και να σχηματίσει ξύλο.
Είναι καλύτερο και φθηνότερο να αγοράσετε ένα ρολό γυαλόχαρτου και να το κόψετε σε μέγεθος παρά να αγοράσετε τα ακριβότερα συνημμένα αντικείμενα γυαλόχαρτου. Ένα ισχυρό εργαλείο που θα σας εξοικονομήσει αμέτρητες ώρες εργασίας.Έδώ μπορείτε να αγοράσετε τριβείο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.