Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter για εκείνους που απαιτούν την καλύτερη γνώση. Πληροφόρηση για ηλεκτροκόλληση για επισκέπτες που αναζητούν ολοκληρωμένη γνώση. συγκόλληση για χρήστες που θέλουν ολοκληρωμένη ενημέρωση. Ηλεκτροκόλληση INVERTER για χρήστες που αναζητούν ψαγμένη γνώση και ενημέρωση.

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter

Μάθετε πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter με τα κατάλληλα εργαλεία. Plasma Κοπής Inverter για χρήστες που επιζητούν ψαγμένη πληροφόρηση. Inverter MMA και Λειτουργία TIG για αναγνώστες που επιδιώκουν πολύπλευρη πληροφόρηση. για όσους που αναζητούν την καλύτερη πληροφόρηση.

Ηλεκτροκολλήσεις inverter με επώνυμα εργαλεία

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter με επώνυμα εργαλεία. Προτείνουμε STAYER για φίλους που θέλουν ψαγμένη ενημέρωση. DECA για αναγνώστες που θέλουν πολύπλευρη πληροφόρηση. CEMONT για αυτούς που επιζητούν σε βάθος γνώση. TELWIN για όσους που επιδιώκουν την καλύτερη πληροφόρηση. Εργαλεία IMPERIA για αναγνώστες που επιζητούν σε βάθος ενημέρωση. για αναγνώστες που απαιτούν ψαγμένη γνώση.

60

Εργαλεία STAYER

Ακολούθως εκθέτουμε το STAYER – PROGRESS 1700 XP Inverter MMA & Λειτουργία TIG. Οφείλουμε να διαδώσουμε το χαρακτηριστικό κύκλος εργασίας είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 100%. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας σημειώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα απόδοση πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα 170 Α. Μελετώντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου ας ενημερώσουμε η πληροφορία voltage εντοπίζεται στο ψηφίο 109V. Πέραν των άλλων μεγεθών της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου ας σας κρατήσουμε ενήμερους ότι το τυπικό γνώρισμα vdr ευρίσκεται στο νούμερο 16V. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να θέσουμε υπόψη ότι ο όρος ηλεκτρόδιο είναι στη διακριτή ποσότητα 5,00 mm. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας γνωστοποιήσουμε πως ο όρος γεννήτρια κυμαίνεται στο στοιχείο 5 KVA. Επιπλέον θα βρείτε STAYER προσφορές.

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter με το σωστό τρόπο

Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα φανερώσουμε η αντικειμενική αξία βάρος ισούται αριθμητικά στην τιμή 4.7 Kg. Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter με το σωστό τρόπο. Αυτό θα μάθετε στη συνέχεια του άρθρου.

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverterμε το σωστό τρόπο

Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της συγκόλλησης Inverter ας κοινοποιήσουμε ότι η πληροφορία κόστος κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή € 399,00.

Ηλεκτροσυγκόλληση Inverter

Εδώ δείχνουμε το DECA – MASTRO 160 LAB Ηλεκτροσυγκόλληση Inverter. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου ας συσχετίσουμε το χαρακτηριστικό volt εντοπίζεται στον αριθμό 230-1. Αφετέρου ας καταγράψουμε ότι η ποσότητα kw κυμαίνεται σε τιμή ορισμένη 5. Ταυτόχρονα να τονίσουμε ο συντελεστής a(tig) είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 5-160. Ακολούθως θα επισημάνουμε ότι η τίμηση a (mma) προσεγγίζει στη διακριτή ποσότητα 10-160. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Inverter ας δείξουμε πως η τίμηση a tig(%) είναι στον αριθμό 160(30%). Ωσαύτως να παρουσιάσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης a mma(%) ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 160(30%). Στον ακόλουθο σύνδεσμο προτείνουμε προσφορές γύρω από ηλεκτροκολλήσεις inverter

Πώς κάνουμε ηλεκτροκολλήσεις inverter

Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Inverter να προσθέσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος ηλεκτρόδιο είναι ίσο σε 1.6-4. Αντιστοίχως να κάνουμε ενημέρωση ο συντελεστής διαστάσεις φτάνει στο διακριτό μέγεθος 350X150X270.

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της συγκόλλησης Inverter να σημειώσουμε ο συντελεστής κιλά συγκλίνει στην ποσότητα 5.9. Μελετώντας τις προδιαγραφές θα παρατηρήσουμε το μέγεθος κόστος είναι ίσο σε € 431,00.

Συγκόλληση Inverter

Στη συνέχεια εξετάζουμε το CEMONT – CITOARC 1600 HPF Ηλεκτροσυγκόλληση Inverter. Από τη μελέτη της συγκόλλησης Inverter ας ανακοινώσουμε πως η αντικειμενική αξία volt λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα 230-1. Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη a(%) κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 160 (30%). Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να δημοσιοποιήσουμε η αντικειμενική αξία ηλεκτρόδιο έγκειται στο νούμερο 1,6-4. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της συγκόλλησης Inverter θα εκθέσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης διαστάσεις προσεγγίζει στο στοιχείο 320x170x395. Σε αυτό το σύνδεσμο διατίθενται μηχανήματα πάνω σε ηλεκτροκόλληση.

Συγκόλληση inverter,

Σημαντικό είναι να θέσουμε υπόψη η αντικειμενική αξία κιλά εντοπίζεται στο στοιχείο 6. Ενδιαφέρον είναι να παρουσιάσουμε πως η αντικειμενική αξία κόστος είναι στην ποσότητα € 449,00.

INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Μετά προβάλλουμε το TELWIN – INFINITY 220 INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της συγκόλλησης Inverter ας καταθέσουμε ότι ο δείκτης απόδοση είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 200A. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου θα ενημερώσουμε το μετρήσιμο μέγεθος τάση κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 230V. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά ας φέρουμε σε γνώση σας η πληροφορία ηλεκτρόδιο Ø max συγκλίνει στο νούμερο 4mm. Επιπλέον θα βρείτε εργαλεία γύρω από εργαλεία για ηλεκτροκολλήσεις inverter

Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές της συγκόλλησης Inverter θα δείξουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος βάρος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα 6.6Kg. Επιπρόσθετα ας θέσουμε υπόψη ότι η παράμετρος κόστος φτάνει στο στοιχείο € 460,00.

TELWIN – TECNICA 211/S INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Εδώ εκθέτουμε το TELWIN – TECNICA 211/S INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου θα παρουσιάσουμε η ονομαστική αξία απόδοση συμποσούται στο νούμερο 180A. Παράλληλα ας πούμε ότι το μέγεθος τάση ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 230V. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της συγκόλλησης Inverter θα προβάλλουμε ότι το ποσό ηλεκτρόδιο Ø max είναι σε 4mm. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Inverter θα παρατηρήσουμε ότι η ονομαστική αξία βάρος εντοπίζεται στο ψηφίο 6.6Kg. Ακολούθως θα βρείτε μηχανήματα πάνω σε ηλεκτροκολλήσεις tig.

Από την εξέταση της συγκόλλησης Inverter θα θέσουμε υπόψη ότι η αποτίμηση κόστος συμποσούται στο ψηφίο € 460,00.

TELWIN INFINITY 228 CE INVERTER

Ακολούθως εκθέτουμε το TELWIN – INFINITY 228 CE INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας δείξουμε η ποσότητα απόδοση ισούται σε 200A. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης ας δείξουμε πως ο συντελεστής τάση φτάνει στο μέγεθος 230V. Ζωτικής σημσίας είναι να κοινολογήσουμε πως η αποτίμηση ηλεκτρόδιο Ø max ισούται αριθμητικά στον αριθμό 4mm. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης θα εκθέσουμε πως η πληροφορία νάρος συμποσούται στο διακριτό μέγεθος 6.6Kg. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης ας παρατηρήσουμε πως ο χαρακτήρας κόστος λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος € 498,00. Εδώ έχουμε εργαλεία γύρω από προτεινόμενες ηλεκτροκολλήσεις inverter .

STAYER – PROGRESS 2100 PFC Inverter MMA & Λειτουργία TIG

Παρακάτω αναλύουμε το STAYER – PROGRESS 2100 PFC Inverter MMA & Λειτουργία TIG . Επιπρόσθετα ας προβάλλουμε πως η παράμετρος κύκλος εργασίας πλησιάζει στο ψηφίο 100%. Από τη μελέτη της συγκόλλησης ας προβάλλουμε ο χαρακτήρας απόδοση ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 210 Α. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου θα φέρουμε σε γνώση σας η ονομαστική αξία ηλεκτρόδιο έγκειται στην τιμή 6,00 mm. Ταυτόχρονα θα κάνουμε ενημέρωση ότι το δεδομένο γεννήτρια ισούται αριθμητικά στην τιμή 2-6 KVA. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά να καταγράψουμε πως το μέγεθος βάρος είναι ίσο στο στοιχείο 8.4 Kg. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης Inverter θα κάνουμε ενημέρωση ο αριθμητικός δείκτη κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 499,00.

STAYER – S100.20 Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100%

Παρακάτω παρουσιάζουμε το STAYER – S100.20 Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100% . Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου θα ξεκαθαρίσουμε πως η ποσότητα τάση ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα 230V. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να δημοσιοποιήσουμε πως ο βαθμός απόδοση είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα 200A. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου θα καταθέσουμε η παράμετρος γεννήτρια συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 6KVA. Ενδιαφέρον είναι να συσχετίσουμε πως η αποτίμηση θηλεκτρόδιο ισούται σε τιμή ορισμένη 6mm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να καταθέσουμε ο βαθμός βάρος είναι ίσο στο νούμερο 14kg. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου να κοινολογήσουμε το χαρακτηριστικό socket προσεγγίζει στο διακριτό μέγεθος 1/2″. Πλην των άλλων θα δημοσιοποιήσουμε πως η αντικειμενική αξία κόστος πλησιάζει στον αριθμό € 741,00.

TELWIN – ADVANCE 227 TIG MV/PFC DC-LIFT VDR INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Τώρα αναλύουμε το TELWIN – ADVANCE 227 TIG MV/PFC DC-LIFT VDR INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG . Επιπρόσθετα θα προβάλλουμε η διάσταση απόδοση εντοπίζεται στο ψηφίο 130-200A. Μελετώντας τις προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης ας παραθέσουμε ότι ο συντελεστής τάση ανέρχεται στο ψηφίο 100-240V. Επίσης ας θέσουμε υπόψη πως το ποσό ηλεκτρόδιο Ø max είναι στο νούμερο 4mm. Πέραν των άλλων τιμών της ηλεκτροκόλλησης Inverter θα γνωστοποιήσουμε πως η τίμηση βάρος κυμαίνεται στο μέγεθος 6.2Kg. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Inverter να σας κρατήσουμε ενήμερους πως η παράμετρος κόστος είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος € 794,00.

IMPERIA – PRO ARC 400 Ηλεκτροκόλληση Inverter

Ακόμα μελετάμε το IMPERIA – PRO ARC 400 Ηλεκτροκόλληση Inverter. Αφετέρου να φέρουμε σε γνώση σας το τυπικό γνώρισμα τάση προσεγγίζει σε 400V. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταμαρτυρήσουμε ότι η αποτίμηση ισχύς συμποσούται στο μέγεθος 18kva. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Inverter ας βεβαιώσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη απόδοση προσεγγίζει στη διακριτή ποσότητα 400A (60%). Μελετώντας τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου ας συσχετίσουμε πως ο συντελεστής ρεύυμα συγκόλλησης λαμβάνει στην ποσότητα 30-400A. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης ας αναφέρουμε η αντικειμενική αξία ηλεκτρόδιο Ø max πλησιάζει στο μέγεθος 6mm. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου να παραθέσουμε πως το τυπικό γνώρισμα βαθμός προστασίας προσεγγίζει στο μέγεθος IP21. Από τη μελέτη της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου θα παραθέσουμε το ποσό διαστάσεις συσκ ισούται στο ψηφίο 690x345x525mm.

Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της συγκόλλησης να δηλώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα βάρος έγκειται στο ψηφίο 19Kg. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας ξεκαθαρίσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη κόστος λαμβάνει σε τιμή ορισμένη € 833,28.

STAYER – S250DV Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100%

Μετά εκθέτουμε το STAYER – S250DV Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100% . Σημαντικό είναι θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως η ποσότητα τάση ισούται στην τιμή 1 ph:400/230V. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας εκθέσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα απόδοση έγκειται στη διακριτή ποσότητα 250/200A. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου ας παρέχουμε πληροφορίες πως η παράμετρος γεννήτρια εντοπίζεται στην ποσότητα 8KVA. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης να προβάλλουμε πως το δεδομένο ηλεκτρόδιο συμποσούται στον αριθμό 8mm. Μελετώντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης Inverter να κοινοποιήσουμε ο όρος βάρος κυμαίνεται στην ποσότητα 18kg. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Inverter να καταδείξουμε ο δείκτης socket ισούται στον αριθμό 1/2″. Στο εξής ας καταθέσουμε πως ο όρος κόστος πλησιάζει στην τιμή € 854,00.

TELWIN – SUPERIOR 250 INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Τώρα παρουσιάζουμε το TELWIN – SUPERIOR 250 INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου ας παρέχουμε πληροφορίες πως ο αριθμητικός δείκτη απόδοση ισούται αριθμητικά σε 250A. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας σημειώσουμε το χαρακτηριστικό τάση έγκειται στο ψηφίο 400V. Από την άλλη ας ενημερώσουμε ότι η διάσταση ηλεκτρόδιο Ø max είναι στην αναγραφόμενη τιμή 5mm. Επίσης ας φέρνουμε στη δημοσιότητα η αποτίμηση βάρος ανέρχεται στην αναγραφόμενη τιμή 8.4Kg. Μελετώντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης να σημειώσουμε το ποσό κόστος λαμβάνει στο μέγεθος € 942,00.

STAYER – S400T Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100%

Μετά εξετάζουμε το STAYER – S400T Ηλεκτροδίου MMA – IIndustrial 100% . Αφετέρου ας ξεκαθαρίσουμε πως η διάσταση τάση συμποσούται στο στοιχείο 3ph:400V. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα παρουσιάσουμε πως το χαρακτηριστικό απόδοση κυμαίνεται στην τιμή 400A. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Inverter ας δημοσιοποιήσουμε ότι η ποσότητα γεννήτρια εντοπίζεται στην ποσότητα 8KVA. Επίσης να σας κρατήσουμε ενήμερους η αντικειμενική αξία ηλεκτρόδιο είναι στο μέγεθος 8mm. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης ας παρέχουμε πληροφορίες ο ποσοτικός δείκτης βάρος εντοπίζεται στον αριθμό 20kg. Οφείλουμε να διαδώσουμε ότι η πληροφορία socket πλησιάζει στην ποσότητα 1/2. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Inverter να γνωστοποιήσουμε πως η παράμετρος κόστος ισούται αριθμητικά στο μέγεθος € 1.055,00.

TELWIN – SUPERIOR 320 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Ακολούθως αναλύουμε το TELWIN – SUPERIOR 320 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης ας δημοσιοποιήσουμε ότι ο συντελεστής απόδοση συγκλίνει σε 270A. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου να διαδώσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα τάση ισούται στο στοιχείο 400V. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας προβάλλουμε πως ο χαρακτήρας ηλεκτρόδιο Ø max εντοπίζεται στο μέγεθος 6mm. Μελετώντας τις προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης ας διαφωτίσουμε η μετρήσιμη ποσότητα βάρος ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος 10.2Kg. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου θα πούμε πως ο δείκτης κόστος συμποσούται στο διακριτό μέγεθος € 1.562,00.

TELWIN – SUPERIOR 400 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Ακόμα εξετάζουμε το TELWIN – SUPERIOR 400 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συγκόλλησης θα καταδείξουμε ο βαθμός απόδοση ανέρχεται στην ποσότητα 350A. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της συγκόλλησης Inverter ας καταδείξουμε η αποτίμηση τάση είναι στο μέγεθος 400V 3ph. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου ας εκθέσουμε το δεδομένο ηλεκτρόδιο Ø max ισούται αριθμητικά σε 6mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου θα ανακοινώσουμε ότι ο συντελεστής βάρος είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 25Kg. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά της ηλεκτροκόλλησης Inverter ας καταδείξουμε πως ο όρος κόστος ευρίσκεται στην τιμή € 2.840,00.

TELWIN – SUPERIOR 630 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG

Τώρα παρουσιάζουμε το TELWIN – SUPERIOR 630 CE VRD INVERTER Ηλεκτροδίου MMA-TIG. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της συγκόλλησης Ηλεκτροδίου ας διαδώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα απόδοση προσεγγίζει στο διακριτό μέγεθος 600A. Από την εξέταση του προϊόντος θα προβάλλουμε η ποσότητα υάση προσεγγίζει στον αριθμό 400V 3ph. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της ηλεκτροκόλλησης Ηλεκτροδίου θα κοινολογήσουμε το χαρακτηριστικό ηλεκτρόδιο Ø max είναι στο στοιχείο 6mm. Πλην των άλλων ας γνωστοποιήσουμε πως η ιδιότητα βάρος ισούται στο νούμερο 43Kg. Παρομοίως ας ξεκαθαρίσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα κόστος προσεγγίζει σε € 4.117,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.