Προτείνουμε θαμνοκοπτικά μπαταρίας

Προτείνουμε θαμνοκοπτικά μπαταρίας. Επίσης θα βρείτε θαμνοκοπτικα βενζινης, Μηχανές Γκαζόν, Θαμνοκοπτικά ηλεκτρικά, Θαμνοκοπτικά βενζίνης ξορυφαίων επιδόσεων.

BULLE – Χλοοκοπτικό 18V (μόνο σώμα)

Ακόμα εξετάζουμε το BULLE – Χλοοκοπτικό 18V (μόνο σώμα). Παρατηρώντας τις προδιαγραφές θα καταμαρτυρήσουμε η πληροφορία πλάτος κοπής είναι ίσο στην τιμή 230 mm. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα παρατηρήσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος διάμετρος νήματος φτάνει σε 1,2 mm. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού να βεβαιώσουμε ο αριθμητικός δείκτη rpm κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 10000. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές να φανερώσουμε η διάσταση βάρος είναι ίσο στο στοιχείο 1,9 kg. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας θέσουμε υπόψη το τυπικό γνώρισμα κόστος συμποσούται στη διακριτή ποσότητα € 39,00. Εδώ προτείνουμε προτάσεις γύρω από Θαμνοκοπτικά.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 23-18 LI Xλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας Solo

Μετά εξετάζουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 23-18 LI Xλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας Solo. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας εκθέσουμε πως ο χαρακτήρας συμβατή τάση μπαταρίας πλησιάζει σε τιμή ορισμένη 18 V. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας επισημάνουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα διάμετρος κύκλου κοπής πλησιάζει στον αριθμό 23 cm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα διαδώσουμε ο όρος σύστημα κοπής ανέρχεται στο στοιχείο Durablade. Στη συνέχεια ας εκθέσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος ευρίσκεται στην ποσότητα 2,1 kg. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά ας παρέχουμε πληροφορίες ότι το δεδομένο κόστος είναι στη διακριτή ποσότητα € 84,90. Στον ακόλουθο σύνδεσμο προτείνουμε μηχανήματα πάνω σε θαμνοκοπτικά μπαταρίας.

BLACK & DECKER – GLC1825L Μηχανή Φινιρίσματος 18 V 25 cm

Μετά εκθέτουμε το BLACK & DECKER – GLC1825L Μηχανή Φινιρίσματος 18 V 25 cm . Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας παραθέσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος διάμετρος κοπής συμποσούται στην ποσότητα 25 cm. Εκτός από αυτά να καταγράψουμε πως το δεδομένο διάμετρος νήματος ισούται στο στοιχείο 1,5 mm . Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να κοινολογήσουμε ότι το χαρακτηριστικό μήκος ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή 10 m . Από την άλλη να κοινολογήσουμε ότι η διάσταση μπαταρία ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 1.5 Ah 18V Li-Ion . Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε εργαλεία πάνω σε αγροτικά εργαλεία..

Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού να παρατηρήσουμε πως το χαρακτηριστικό διάρκεια φόρτισης συμποσούται στον αριθμό 3 h. Παρακάτω ας σας κρατήσουμε ενήμερους η αναγραφόμενη παράμετρος ταχύτητα ευθείας κοπής είναι στην τιμή 7.400 rpm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να κοινοποιήσουμε η αποτίμηση τηλεσκοπική απόσταση ανέρχεται σε 200 mm.

Ενδιαφέρον είναι ας σας κρατήσουμε ενήμερους πως το μετρήσιμο μέγεθος βάρος κυμαίνεται στο νούμερο 2,4 kg. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα φέρνουμε στη δημοσιότητα η ονομαστική αξία κόστος ανέρχεται στη διακριτή ποσότητα € 99,90. Στον ακόλουθο σύνδεσμο διατίθενται προτάσεις πάνω σε επαγγελματικά ηλεκτρικά θαμνοκοπτικά.

BLACK & DECKER – STC1820PC Μηχανή φινιρίσματος 18 V λιθίου 28 cm

Στη συνέχεια προβάλλουμε το BLACK & DECKER – STC1820PC Μηχανή φινιρίσματος 18 V λιθίου 28 cm. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να παρατηρήσουμε το στοιχείο διάμετρος κοπής πλησιάζει στην τιμή 28 cm. Σαφώς να προβάλλουμε πως η πληροφορία διάμετρος νήματος ανέρχεται στο ψηφίο 1,6 mm . Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα κοινοποιήσουμε πως η τίμηση μήκος είναι στο στοιχείο 9 m . Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα καταγράψουμε πως το ποσό μπαταρία λαμβάνει στο μέγεθος 2,0 Ah 18V Li-Ion . Ακολούθως προτείνουμε BLACK & DECKER ιδέες.

Εκτός από αυτά θα φανερώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα διάρκεια φόρτισης ισούται στην τιμή 5 h. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα φανερώσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος ταχύτητα ευθείας κοπής κυμαίνεται στο μέγεθος 5.500 – 7.400 rpm. Στη συνέχεια να επισημάνουμε ότι η ονομαστική αξία τηλεσκοπική απόσταση ανέρχεται σε τιμή ορισμένη 315 mm.

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι ο συντελεστής βάρος ανέρχεται στην ποσότητα 2,55 kg. Από την εξέταση του προϊόντος να παραθέσουμε πως η πληροφορία κόστος λαμβάνει στο στοιχείο € 99,99. Στο eshop μας θα βρείτε εργαλεία σχετικά με ηλεκτρικά θαμνοκοπτικά τιμές.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyGrassCut 12-230 Χλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας

Ακολούθως εκθέτουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyGrassCut 12-230 Χλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να προσθέσουμε το χαρακτηριστικό τύπος μπαταρίας είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα τεχνολογία. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να μνημονεύουμε πως ο συντελεστής λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας έγκειται σε τιμή ορισμένη 2 Ah. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές θα πληροφορήσουμε ότι η αντικειμενική αξία τάση μπαταρίας έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 12 V. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε BOSCH προτάσεις.

Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία ας κοινολογήσουμε πως η παράμετρος χρόνος φόρτισης μπαταρίας πλησιάζει σε τιμή ορισμένη 45 Λεπτ.. Μεταξύ των άλλων θα φέρνουμε στη δημοσιότητα η ονομαστική αξία διάμετρος κύκλου κοπής είναι ίσο στην τιμή 23 cm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας τονίσουμε το χαρακτηριστικό σύστημα κοπής πλησιάζει στο στοιχείο durablade.

Μετά θα επισημάνουμε πως ο αριθμητικός δείκτη βάρος ισούται στην τιμή 1,9 kg. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα σημειώσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα κόστος ανέρχεται στο στοιχείο € 119,99. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε εργαλεία πάνω σε αγροτικά εργαλεία.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyHedgeCut 12-35 Θαμνοκοπτικό 12V

Ακολούθως αναλύουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyHedgeCut 12-35 Θαμνοκοπτικό 12V. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να παρουσιάσουμε το δεδομένο τύπος μπαταρίας συμποσούται στην ποσότητα τεχνολογία. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να προσθέσουμε ο ποσοτικός δείκτης τάση μπαταρίας ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 12 V. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου να καταδείξουμε η διάσταση λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας ευρίσκεται σε τιμή ορισμένη 2,5 Ah. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα επισημάνουμε ότι η αποτίμηση χρόνος φόρτισης μπαταρίας ισούται στην τιμή 65 Λεπτ.. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού θα φέρνουμε στη δημοσιότητα πως ο αριθμητικός δείκτη μέγ. τ.μ. ανά φόρτιση μπαταρίας πλησιάζει στην ποσότητα 110 τ.μ.. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι ας κατατοπίσουμε πως η ιδιότητα μήκος μαχαιριών προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 350 mm.

Μαζί με αυτό να παρουσιάσουμε ότι ο όρος άνοιγμα δοντιών φτάνει στο στοιχείο 15 mm. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας τονίσουμε πως το χαρακτηριστικό αριθμός παλινδρομήσεων χωρίς φορτίο ανέρχεται στο στοιχείο 2.400 min-1. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά να ξεκαθαρίσουμε ότι η ονομαστική αξία βάρος κυμαίνεται στην τιμή 1,9 kg. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας κοινοποιήσουμε ότι η πληροφορία τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah λαμβάνει στο ψηφίο 2.5 m/s². Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου να δηλώσουμε ότι το μέγεθος ανασφάλεια K λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 1.5 m/s². Σημασία έχει θα γνωστοποιήσουμε πως η ποσότητα κόστος φτάνει σε € 129,90.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – UniversalGrassCut 18-260 Χορτοκοπτικό Μεσηνέζας

Στη συνέχεια εκθέτουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – UniversalGrassCut 18-260 Χορτοκοπτικό Μεσηνέζας. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να θέσουμε υπόψη πως το μέγεθος τύπος μπαταρίας συγκλίνει σε τεχνολογία. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας πληροφορήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας λαμβάνει στην ποσότητα 2 Ah. Είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε η διάσταση τάση μπαταρίας ισούται στη διακριτή ποσότητα 18 v. Αποφασιστική παράμετρος είναι ας αναφέρουμε ο αριθμητικός δείκτη χρόνος φόρτισης μπαταρίας συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 90 Λεπτ.. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας αναφέρουμε πως η ονομαστική αξία διάμετρος κύκλου κοπής πλησιάζει στον αριθμό 26 cm. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα σας κρατήσουμε ενήμερους η πληροφορία ρύθμισης του ύψους ανέρχεται στο στοιχείο 80 – 115 cm. Πέραν των άλλων μεγεθών ας βεβαιώσουμε ότι η αντικειμενική αξία σύστημα κοπής είναι στο διακριτό μέγεθος durablade.

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα τονίσουμε ότι το ποσό βάρος είναι ίσο στην ποσότητα 2,4 kg. Επιπλέον θα δημοσιοποιήσουμε η πληροφορία τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 2.5 m/s². Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως ο όρος ανασφάλεια K είναι ίσο στο ψηφίο 1.5 m/s². Επιπλέον να καταδείξουμε το δεδομένο κόστος ισούται στο στοιχείο € 139,90.

BLACK & DECKER – STC1840 Μηχανή Φινιρίσματος 18V Li-Ion 4.0Ah

Εδώ παρουσιάζουμε το BLACK & DECKER – STC1840 Μηχανή Φινιρίσματος 18V Li-Ion 4.0Ah. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού ας φέρουμε σε γνώση σας ότι ο βαθμός τάση ανέρχεται σε 18 V. Πέραν των άλλων μεγεθών θα παρέχουμε πληροφορίες ότι το μετρήσιμο μέγεθος χωρητικότητα Μπαταρίας είναι στη διακριτή ποσότητα 4.0 Ah. Σημασία έχει ας σημειώσουμε πως ο δείκτης ταχύτητα ευθείας κοπής φτάνει στην ποσότητα 5500-7200 rpm. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα βεβαιώσουμε ότι το μέγεθος μήκος νήματος φτάνει στο ψηφίο 9 m. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα κατατοπίσουμε ότι το μέγεθος τηλεσκοπική απόσταση ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 315 mm. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος να επισημάνουμε το στοιχείο ηχητική ενέργεια dB στάθμισης ανέρχεται στη διακριτή ποσότητα Α 92 Α. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα προσθέσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα ηχητική πίεση dB Στάθμισης ανέρχεται σε τιμή ορισμένη Α 76 Α.

Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να κοινοποιήσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης τάση μπαταρίας φτάνει στη διακριτή ποσότητα 18 V. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας δείξουμε πως το στοιχείο κραδασμός χειρός / βραχίονα σταθμισμένος έγκειται στο διακριτό μέγεθος m/s2. 9 m/s2. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας βεβαιώσουμε ότι η τίμηση βάρος συγκλίνει στην ποσότητα 4.7 kg. Αφετέρου θα παρέχουμε πληροφορίες πως η πληροφορία κόστος κυμαίνεται στον αριθμό € 139,90.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyGrassCut 18-26 Χλοοκοπτικό Μεσηνέζας 18V

Ακόμα δείχνουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – EasyGrassCut 18-26 Χλοοκοπτικό Μεσηνέζας 18V . Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα δημοσιοποιήσουμε πως η ιδιότητα τάση έγκειται σε 18V. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά να βεβαιώσουμε πως ο δείκτης μπαταρία εντοπίζεται στο στοιχείο 2.5Ah. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικου με μπαταρία θα θέσουμε υπόψη ότι ο βαθμός κοπής ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 26cm. Σημαντικό είναι να εκθέσουμε το στοιχείο κόστος συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή € 139,99.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 23-18 LI+ Xλοοκοπτικό Μπαταρίας

Παρακάτω μελετάμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 23-18 LI+ Xλοοκοπτικό Μπαταρίας. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου με μπαταρία θα κοινοποιήσουμε η ονομαστική αξία συμβατή τάση μπαταρίας λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 18 V . Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού θα συσχετίσουμε η αποτίμηση διάμετρος κύκλου κοπής είναι ίσο στο στοιχείο 23 cm . Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές θα ανακοινώσουμε πως ο χαρακτήρας σύστημα κοπής συμποσούται στο νούμερο durablade . Μεταξύ των άλλων να καταδείξουμε η διάσταση βάρος είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 2,5 kg. Επιπρόσθετα να αναφέρουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος τάση μπαταρίας λαμβάνει σε τιμή ορισμένη 18 V . Ζωτικής σημσίας είναι να διαφωτίσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος χρόνος φόρτισης μπαταρίας κυμαίνεται σε τιμή ορισμένη 1 h . Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία ας γνωστοποιήσουμε ο όρος ρύθμισης του ύψους κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα 80 – 115 cm .

Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού θα βεβαιώσουμε πως η ιδιότητα τιμή εκπομπής ταλαντώσεων κυμαίνεται στο ψηφίο ah 2.5 m/s² . Πέραν των άλλων μεγεθών θα προσθέσουμε πως η παράμετρος ανασφάλεια K ισούται στο ψηφίο 1.5 m/s². Επίσης ας παρουσιάσουμε πως η ποσότητα κόστος προσεγγίζει σε € 149,90.

BLACK & DECKER – STC1840EPC Μηχανή φινιρίσματος

Τώρα εκθέτουμε το BLACK & DECKER – STC1840EPC Μηχανή φινιρίσματος . Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παρατηρήσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης τάση είναι ίσο στο στοιχείο 18 V. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να καταγράψουμε πως το χαρακτηριστικό χωρητικότητα μπαταρίας συγκλίνει στο διακριτό μέγεθος 4.0 Ah. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να ξεκαθαρίσουμε το μέγεθος τύπος μπαταρίας φτάνει σε Li-On. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας συσχετίσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης συμβατική Μπαταρία εντοπίζεται στην ποσότητα ναι. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού θα παρατηρήσουμε ότι το μέγεθος χρόνος φόρτισης πλησιάζει στο μέγεθος 2 ώρες. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά θα παρέχουμε πληροφορίες ο συντελεστής πλάτος κοπής λαμβάνει στο στοιχείο 30 25cm. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα εξακριβώσουμε η τίμηση ρυθμιζόμενη δεύτερη λαβή λαμβάνει στο ψηφίο ναι.

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές να κοινοποιήσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος διάμετρος νήματος είναι στη διακριτή ποσότητα 1.6 mm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα θέσουμε υπόψη η τίμηση ταχύτητα ευθείας κοπής ευρίσκεται στον αριθμό 5500-7200 rpm. Μαζί με αυτό να παρουσιάσουμε πως η αντικειμενική αξία μήκος νήματος έγκειται στο διακριτό μέγεθος 9 m. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα γνωστοποιήσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος βοηθητική λαβή πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος ναι. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα αναφέρουμε ο όρος δυνατότητα κοπής άκρων συμποσούται στον αριθμό ναι. Αντιστοίχως θα θέσουμε υπόψη ο ποσοτικός δείκτης οδηγός ακρών ανέρχεται στον αριθμό ναι-ρόδα. Εξάλλου θα σημειώσουμε πως το δεδομένο τηλεσκοπική προέκταση συμποσούται στην ποσότητα ναι. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού ας παραθέσουμε ο δείκτης ηχητική ενέργεια dB στάθμισης είναι στο ψηφίο Α 96 Α.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 26-18 LI+ Xλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας

Μετά αναλύουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – ART 26-18 LI+ Xλοοκοπτικό Μεσηνέζας Μπαταρίας . Επίσης ας βεβαιώσουμε το μετρήσιμο μέγεθος συμβατή τάση μπαταρίας συγκλίνει στο στοιχείο 18 V . Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας παρουσιάσουμε ότι το ποσό διάμετρος κύκλου κοπής ανέρχεται στη διακριτή ποσότητα 26 cm . Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα ξεκαθαρίσουμε η πληροφορία σύστημα κοπής ισούται αριθμητικά σε τιμή ορισμένη durablade . Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά να παρουσιάσουμε πως το ποσό βάρος προσεγγίζει στο στοιχείο 2,6 kg. Εναργώς ας γνωστοποιήσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης τάση μπαταρίας ισούται στην τιμή 18 V . Επιπροσθέτως ας μνημονεύουμε ότι η αποτίμηση χρόνος φόρτισης μπαταρίας ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος 1 h . Ακολούθως ας πληροφορήσουμε πως η ονομαστική αξία ρύθμισης του ύψους κυμαίνεται στο νούμερο 80 – 115 cm . Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας παραθέσουμε η ιδιότητα τιμή εκπομπής ταλαντώσεων έγκειται σε ah 2.5 m/s² .

Πέραν των άλλων μεγεθών θα παρατηρήσουμε η διάσταση ανασφάλεια ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή K 1.5 m/s² . Μελετώντας τις προδιαγραφές ας φανερώσουμε πως το τυπικό γνώρισμα κόστος κυμαίνεται στο στοιχείο € 169,90.

DEWALT – DCM561PB Μηχαν. Φινιρισμ. Μεσινέζας 33cm

Παρακάτω προβάλλουμε το DEWALT – DCM561PB Μηχαν. Φινιρισμ. Μεσινέζας 33cm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου να κοινολογήσουμε ότι η τίμηση μπαταρία κυμαίνεται στην τιμή XR LI-ION. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας παρουσιάσουμε πως ο βαθμός τάση μπαταρίας λαμβάνει στην τιμή 18 V. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού ας κατατοπίσουμε η διάσταση χωρητικότητα Μπαταρίας κυμαίνεται στο ψηφίο 5.0 Ah. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταγράψουμε η διάσταση χρόνος φόρτισης ανέρχεται στην ποσότητα 75 min. Ακολούθως θα βρείτε DEWALT προτάσεις..

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας δείξουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος πλάτος κοπής ανέρχεται στο νούμερο 33 cm. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά θα ανακοινώσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος ταχύτητα περιστροφής νήματος προσεγγίζει στην ποσότητα 0-4600/0-6000 rpm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα προσθέσουμε πως η αντικειμενική αξία διάμετρος νήματος εντοπίζεται στο στοιχείο 2 mm.

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να κάνουμε ενημέρωση πως η αποτίμηση μήκος νήματος είναι στην ποσότητα 7.5 m. Από την εξέταση του προϊόντος ας καταδείξουμε πως η αποτίμηση δυνατότητα κοπής άκρων κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος όχι. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να δείξουμε ότι ο συντελεστής οδηγός ακρών ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα όχι. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα καταγράψουμε πως ο βαθμός ρυθμιζόμενη δεύτερη λαβή είναι ίσο στο στοιχείο ναι.

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού ας παρατηρήσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος κόστος προσεγγίζει στο μέγεθος € 199,00.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – UniversalHedgePole 18 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Ακολούθως αναλύουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – UniversalHedgePole 18 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας αναφέρουμε η πληροφορία συμβατός τύπος μπαταρίας ευρίσκεται στο στοιχείο τεχνολογία. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα καταδείξουμε πως το στοιχείο συμβατή τάση μπαταρίας συμποσούται στο ψηφίο 18 V. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου με μπαταρία θα σας κρατήσουμε ενήμερους ότι η αποτίμηση τάση μπαταρίας ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή 1 x 18 V. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας πληροφορήσουμε πως η ονομαστική αξία λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας κυμαίνεται στην τιμή 2,5 Ah. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως ο όρος χρόνος φόρτισης μπαταρίας είναι στην τιμή 1 h. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα μνημονεύουμε πως η ιδιότητα μέγ. τ.μ. ανά φόρτιση μπαταρίας έγκειται στον αριθμό 200 τ.μ..

Σαφώς θα γνωστοποιήσουμε ότι η ποσότητα μήκος μαχαιριών ανέρχεται στην ποσότητα 43 mm. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να μνημονεύουμε ο δείκτης άνοιγμα δοντιών ισούται αριθμητικά στην ποσότητα 16 mm. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να δηλώσουμε το τυπικό γνώρισμα αριθμός παλινδρομήσεων χωρίς φορτίο συμποσούται στον αριθμό 2.200 min-1. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα συσχετίσουμε ότι ο όρος ρύθμισης ύψους ανέρχεται στην αναγραφόμενη τιμή 210 – 260 cm. Συνάμα θα κοινολογήσουμε πως η ονομαστική αξία περιστρεφόμενη κεφαλή ισούται αριθμητικά σε τιμή ορισμένη 135 °. Πλην των άλλων να παραθέσουμε ο συντελεστής βάρος είναι στο νούμερο 3,6 kg. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας παρέχουμε πληροφορίες ο όρος τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah λαμβάνει στο μέγεθος 1.1 m/s². Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα κοινολογήσουμε πως η παράμετρος ανασφάλεια K έγκειται στη διακριτή ποσότητα 1.5 m/s².

Πλην των άλλων ας δηλώσουμε η παράμετρος κόστος συγκλίνει στην ποσότητα € 199,99.

BLACK & DECKER – STC5433 Μηχανή Φινιρίσματος 33cm

Εδώ εξετάζουμε το BLACK & DECKER – STC5433 Μηχανή Φινιρίσματος 33cm . Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να ξεκαθαρίσουμε πως η αποτίμηση μήκος λάμας είναι στο μέγεθος 33cm. Μετά να μνημονεύουμε η διάσταση ταχύτητα κυμαίνεται στο ψηφίο 0-4600/0-5600 rpm. Ενδιαφέρον είναι να παραθέσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος διάμετρος νήματος ευρίσκεται στο ψηφίο 2mm. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού να δημοσιοποιήσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος μήκος εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 9m. Επιπρόσθετα θα μνημονεύουμε ότι η αποτίμηση βάρος εντοπίζεται στον αριθμό 3.25 kg. Στη συνέχεια θα καταθέσουμε ότι ο όρος μπαταρία προσεγγίζει στον αριθμό 1 x 54V 1,5Ah. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να δημοσιοποιήσουμε ο δείκτης ταχυφορτιστή είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα 2 A. Παραπέρα θα γνωστοποιήσουμε το τυπικό γνώρισμα κόστος εντοπίζεται στο ψηφίο € 269,90.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedGrassCut 36 Θαμνοκοπτικό + ΔΩΡΟ!

Εδώ προβάλλουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedGrassCut 36 Θαμνοκοπτικό + ΔΩΡΟ!. Ζωτικής σημσίας είναι ας μνημονεύουμε ο συντελεστής φορτιστής ανέρχεται στο μέγεθος AL 3620 CV. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα καταμαρτυρήσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης καρούλι μεσηνέζας συγκλίνει στο ψηφίο 6 m (F 016 800 351). Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να δημοσιοποιήσουμε ότι η αποτίμηση μπαταρία 1 ισούται στην αναγραφόμενη τιμή 36V/2,0Ah ιόντων λιθίου. Εκτός από αυτά ας καταθέσουμε πως το δεδομένο τύπος μπαταρίας εντοπίζεται στο στοιχείο τεχνολογία. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα γνωστοποιήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας συγκλίνει στο ψηφίο 2 Ah. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα αναφέρουμε το στοιχείο τάση μπαταρίας προσεγγίζει στο μέγεθος 36 V. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού να καταδείξουμε ότι ο βαθμός χρόνος φόρτισης μπαταρίας φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 70 Λεπτ..

Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας δείξουμε ότι ο βαθμός διάμετρος κύκλου κοπής φτάνει σε τιμή ορισμένη 30 cm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα φανερώσουμε το ποσό σύστημα κοπής ισούται στην ποσότητα ημιαυτόματη επαναρρύθμιση μεσηνέζας. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας καταθέσουμε πως η παράμετρος βάρος ευρίσκεται στον αριθμό 4,1 kg. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία θα αναφέρουμε ότι ο βαθμός κόστος προσεγγίζει στο ψηφίο € 299,90.

DEWALT – DCM561P1 Μηχαν. Φινιρiσμ. Μεσινέζας 33cm

Παρακάτω δείχνουμε το DEWALT – DCM561P1 Μηχαν. Φινιρiσμ. Μεσινέζας 33cm. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να δηλώσουμε η παράμετρος πλάτος κοπής έγκειται στο στοιχείο 33 cm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να καταθέσουμε η αποτίμηση ταχύτητα περιστροφής νήματος πλησιάζει στο νούμερο 0-4600/0-6000 rpm. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα πληροφορήσουμε η αντικειμενική αξία διάμετρος νήματος είναι ίσο στο νούμερο 2.0 mm. Στο εξής να κοινολογήσουμε ότι ο χαρακτήρας μήκος νήματος προσεγγίζει στην ποσότητα 7.5 m. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας δείξουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος ρυθμιζόμενη δεύτερη λαβή λαμβάνει στο μέγεθος ναι. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού ας καταγράψουμε το ποσό βάρος λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα 4.1 kg . Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας διαφωτίσουμε πως η ποσότητα μπαταρία εντοπίζεται στο μέγεθος 1 x 5.0 Ah Li-ion.

Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού να κοινοποιήσουμε πως το στοιχείο πολυφορτιστής εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη XR. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών να σας κρατήσουμε ενήμερους πως το μέγεθος κόστος φτάνει στο στοιχείο € 309,00.

DEWALT – DCM581N Μηχανή Φινιρίσματος 36V PRO LI-ION (Solo)

Παρακάτω εξετάζουμε το DEWALT – DCM581N Μηχανή Φινιρίσματος 36V PRO LI-ION (Solo). Παράλληλα θα φέρουμε σε γνώση σας το δεδομένο ικανότητα κοπής ανέρχεται στο στοιχείο 38cm. Παραπέρα να κοινοποιήσουμε το μέγεθος μεσινέζα ευρίσκεται στο μέγεθος 2.5mm . Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα θέσουμε υπόψη ότι ο συντελεστής πλάτος κοπής εντοπίζεται στο ψηφίο 38 cm. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να διαδώσουμε πως το τυπικό γνώρισμα διάμετρος νήματος έγκειται στο μέγεθος 2.5 mm. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα κάνουμε ενημέρωση ο συντελεστής ταχύτητα ανέρχεται στο ψηφίο 0-5100 / 0-5500 rpm. Είναι σημαντικό θα προβάλλουμε πως η ιδιότητα μήκος νήματος φτάνει στη διακριτή ποσότητα 7.5 m. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα ενημερώσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα βάρος ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα 4.4 kg.

Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα προσθέσουμε ότι η αντικειμενική αξία επίπεδο πίεσης ήχου κυμαίνεται στο στοιχείο 81dB(A). Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού θα πληροφορήσουμε πως η διάσταση επίπεδο ισχύος ήχου συγκλίνει στο μέγεθος 95dB(A). Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να κοινοποιήσουμε πως ο συντελεστής τυπική απόκλιση (Κ) έγκειται στην ποσότητα 1.0 dB(A). Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να γνωστοποιήσουμε το στοιχείο επίπεδο κραδασμών ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος 2.5 m/s2. Επιπλέον θα ενημερώσουμε ότι το στοιχείο αβεβαιότητα K ισούται στην τιμή 1.5 m/s2. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα παρουσιάσουμε πως η ονομαστική αξία κόστος προσεγγίζει στο στοιχείο € 319,00.

BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedHedgeCut 36 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Ακολούθως δείχνουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedHedgeCut 36 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να παρατηρήσουμε πως η ονομαστική αξία τύπος μπαταρίας συγκλίνει σε τεχνολογία. Επιπλέον ας πούμε το δεδομένο τάση μπαταρίας συμποσούται στο νούμερο 36 V. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού να κάνουμε ενημέρωση ότι το στοιχείο λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας λαμβάνει στο μέγεθος 2 Ah. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να παρουσιάσουμε ότι η διάσταση χρόνος φόρτισης μπαταρίας ισούται αριθμητικά στην τιμή 45 Λεπτ.. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά να φέρουμε σε γνώση σας ότι ο βαθμός μέγ. τ.μ. ανά φόρτιση μπαταρίας φτάνει στο μέγεθος 300 τ.μ.. Στο εξής να παραθέσουμε πως η παράμετρος μήκος μαχαιριών συγκλίνει στο μέγεθος 540 mm. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα διαφωτίσουμε το χαρακτηριστικό άνοιγμα δοντιών είναι ίσο στην ποσότητα 20 mm.

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας τονίσουμε ότι η ονομαστική αξία αριθμός παλινδρομήσεων χωρίς φορτίο κυμαίνεται στο νούμερο 2.000 min-1. Επιπλέον θα παρέχουμε πληροφορίες πως ο δείκτης βάρος πλησιάζει στο νούμερο 3,6 kg. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα μνημονεύουμε πως η ποσότητα τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 2.5 m/s². Στη συνέχεια θα τονίσουμε πως η παράμετρος ανασφάλεια K προσεγγίζει στο ψηφίο 1.5 m/s². Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά θα καταμαρτυρήσουμε η ιδιότητα κόστος είναι στη διακριτή ποσότητα € 349,90.

DEWALT – DCM571X1 Μηχανή Φινιρίσματος 38cm 54V

Τώρα δείχνουμε το DEWALT – DCM571X1 Μηχανή Φινιρίσματος 38cm 54V. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου με μπαταρία ας παρατηρήσουμε πως η αντικειμενική αξία πλάτος κοπής κυμαίνεται στο στοιχείο 38 cm. Σαφώς ας ανακοινώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος διάμετρος νήματος συγκλίνει στο στοιχείο 2.5 mm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα δημοσιοποιήσουμε πως το τυπικό γνώρισμα ταχύτητα συγκλίνει στο ψηφίο 0-5100 / 0-5600 rpm. Μετά να αναφέρουμε η τίμηση μήκος νήματος φτάνει στο μέγεθος 7.5 m. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα ξεκαθαρίσουμε ότι η ονομαστική αξία βάρος είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα 6.6 kg. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού να μνημονεύουμε πως το χαρακτηριστικό κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 478,90.

BOSCH – GFR 42 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Παρακάτω εξετάζουμε το BOSCH – GFR 42 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας . Από την άλλη θα καταμαρτυρήσουμε πως το τυπικό γνώρισμα ισχύ της μπαταρίας κυμαίνεται στο ψηφίο 216 Wh. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα παρέχουμε πληροφορίες ο όρος πλάτος κοπής προσεγγίζει στο ψηφίο 42 cm. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να διαδώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος εργαλείο κοπής κεφαλή κουρέματος με ημιαυτόματη τροφοδότηση μεσηνέζας με μεσηνέζα πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα (4,6 m x 2,4 mm). Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα ενημερώσουμε ο ποσοτικός δείκτης είδος λαβής συμποσούται στο στοιχείο διπλή χειρολαβή. Παράλληλα να διαδώσουμε πως ο βαθμός βάρος εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη 6,5 kg. Συν τοις άλλοις ας ανακοινώσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη εκτιμώμενος χρόνος λειτουργίας ανέρχεται σε 40-60 λεπτά (ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας). Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου με μπαταρία να συσχετίσουμε πως το στοιχείο βαθμός προστασίας IP φτάνει στην ποσότητα IPX4.

Εναργώς θα κοινολογήσουμε ότι ο δείκτης διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) είναι στο διακριτό μέγεθος 310 x 2020 x 181 mm. Αποφασιστική παράμετρος είναι θα διαφωτίσουμε το χαρακτηριστικό τάση ηλεκτρική πλησιάζει στο ψηφίο 36 V. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας διαφωτίσουμε ότι το στοιχείο κόστος είναι στο μέγεθος € 880,00.

BOSCH – GFR 25 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Στη συνέχεια αναλύουμε το BOSCH – GFR 25 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να εξακριβώσουμε ότι το δεδομένο ισχύ της μπαταρίας προσεγγίζει στο μέγεθος 216 Wh. Ακόμη να παρατηρήσουμε πως ο όρος πλάτος κοπής κυμαίνεται στο ψηφίο 25 cm. Σαφώς να σημειώσουμε πως η πληροφορία εργαλείο κοπής ισούται στην αναγραφόμενη τιμή μαχαίρι (δίκοπο). Σημασία έχει να καταθέσουμε ότι η πληροφορία είδος λαβής φτάνει σε διπλή χειρολαβή. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας τονίσουμε το στοιχείο βάρος προσεγγίζει στο στοιχείο 6,5 kg. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά ας βεβαιώσουμε η αποτίμηση εκτιμώμενος χρόνος λειτουργίας λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα 75-90 λεπτά (ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας). Πλην των άλλων ας σημειώσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα τάση μπαταρίας είναι στην τιμή 36 V. Εκτός από αυτά να τονίσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα βαθμός προστασίας IP κυμαίνεται σε IPX4.

Επίσης θα θέσουμε υπόψη η παράμετρος διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 311 x 2010 x 180 mm. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να παρέχουμε πληροφορίες η μετρήσιμη ποσότητα τάση ηλεκτρική προσεγγίζει στο στοιχείο 36 V. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικου με μπαταρία θα πούμε ότι η ονομαστική αξία κόστος είναι ίσο σε € 880,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.