Συλλογή εργαλείων ανακαινίσεων

Συλλογή εργαλείων ανακαινίσεων με χαμηλό κόστος. Επιλέξαμε τρυπάνι, σκάλα, πριόνι χειρός, δράπανο και πένσα για μια ιδανική ανακαίνιση σπιτιού.

Ασύρματο τρυπάνι

Δίπλα σε κανέναν δεν χρησιμοποιεί πια κανένα χειροκίνητο κατσαβίδι. Είναι χρονοβόρες και μπορούν πραγματικά να κουράζουν το χέρι σας μετά από μια ημέρα χρήσης. Το ασύρματο τρυπάνι αποτελεί το πρώτο μέλος στη συλλογή εργαλείων ανακαινίσεων.
Ένα απλό ηλεκτρικό κατσαβίδι επιτρέπει την οδήγηση βιδών σε ένα κομμάτι εργασίας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για 40% περισσότερο, η αγορά ενός ασύρματου τρυπανιού / οδηγού θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να τρυπήσετε και να βιδώσετε.

Η τελική αγορά, αλλά για άλλα 40%, είναι ένα ασύρματο τρυπάνι combi που περιλαμβάνει μια δράση σφυρί στο τρυπάνι σας. Ισχυρό, εναλλάξιμο, επαναφορτιζόμενο και εύκολο στη χρήση. Γιατί να χάσετε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια; Εδώ θα βείτε περισσότερα εργαλεία για όσους ανακαινίζουν το σπίτι τους.

Τρυπάνι

Τα τρυπάνια έχουν περάσει από την εποχή των λίθων, οπότε, εάν δεν υπάρχει ήδη στην εργαλειοθήκη σας, πρέπει να είναι. Χρειάζεται μόνο ένα απλό τρυπάνι για να περάσετε με τις περισσότερες εργασίες στο χώρο του ξενοδοχείου, αλλά έχοντας ένα με μια ενσωματωμένη δράση σφυρί είναι απαραίτητη από τα σημερινά πρότυπα.
Ο τσοκ που αλλάζει εύκολα κάνει την εναλλαγή μεταξύ των τρυπανιών γρήγορη και αποτελεσματική. Είναι φτηνά, εύρωστα, προσαρμόσιμα και εύχρηστα. Ένα πραγματικά αναντικατάστατο εργαλείο.


Για την καλύτερη σχέση ισχύος / κόστους, ένα τρυπάνι πρέπει να τροφοδοτείται απευθείας από το δίκτυο. Θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα ασύρματο τρυπάνι και να έχετε ελεύθερη βασιλεία για να τρυπήσετε τρύπες οπουδήποτε σας παρακαλώ, αλλά μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβό.

Πριόνι χειρός

Ένα βασικό εργαλείο που όλοι θα πρέπει να κατέχουν. Ακόμη και αν έχετε ένα πλήρες οπλοστάσιο ηλεκτρικών πριονιών στη διάθεσή σας, έχοντας ένα πριόνι χειρός στο φορτηγό ή στο εργαστήριο είναι απαραίτητο.
Θα πρέπει να είναι ο πρώτος σας λιμένας κλήσης με οποιαδήποτε μικρή εργασία κοπής. Ένα πριόνι χειρός υψηλής ποιότητας θα κάνει την εργασία των περισσότερων υλικών ελαφριά, επιτρέποντάς σας να προχωρήσετε με τη δουλειά στο χέρι.

Αλυσοπρίονο

Ένα ουσιαστικό εργαλείο στο σπίτι, το εργαστήριο ή το φορτηγό του καθενός. Το αλυσοπρίονο είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο και ισχυρό εργαλείο κοπής. Κερδίζει τη θέση του στα κορυφαία πενήντα εργαλεία, επειδή, με τη σωστή λεπίδα, μπορεί να κόψει σχεδόν τίποτα.


Το πλαίσιο είναι εύρωστο και ισχυρό και οι εναλλάξιμες λεπίδες τους είναι εύκολο να προσαρμοστούν και να αντικατασταθούν. Η επιλογή μιας σκληρυμένης λεπίδας χάλυβα με λεπτές οδόντες (μεταξύ 18-32 TPI) θα σας επιτρέψει να κόψετε το σίδερο, το χάλυβα, τα σκληρά πλαστικά και ακόμη και τα κεραμικά πλακίδια.
Υπάρχει πολύ λίγο αυτό το εργαλείο δεν μπορεί να κοπεί, έτσι επενδύοντας σε ένα καλό θα αξίζει κάθε δεκάρα. Εδώ έχουμε πολλά αλυσοπρίονα.

Μετροταινία

Ένα καλό μέτρο ταινιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο και κάθε σοβαρός DIYer ή επαγγελματίας πρέπει να έχει ένα που εκτείνεται σε τουλάχιστον 5 μέτρα.
Συνδυάζει το συμπαγές με την ταχύτητα για ευκολία στη χρήση και μπορεί να συνδεθεί με μια ζώνη εργαλείων ή να συνδεθεί με τα τζιν για γρήγορη πρόσβαση.
Η ταινία είναι ελαφριά αλλά αρκετά ανθεκτική για να επεκτείνει και να γεφυρώσει πολλά πόδια του ανοικτού αέρα. Εάν δεν έχετε ένα από αυτά τα gadgets, πάρετε ένα. Δεν θα το μετανιώσετε. Εδώ θα βρείτε όλες τις μετροταινίες.

Σκάλα

Μια καλή, ελαφριά, εύχρηστη σκάλα είναι ένα βασικό εργαλείο για κάθε επαγγελματία ανακαίνισης.
Το καλύτερο μέγεθος πώλησης είναι μια επταβάθμια σκάλα μήκους 1,5 μέτρων. Αυτό το μέγεθος θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τους λαμπτήρες και να ολοκληρώσετε τις περισσότερες εργασίες γενικού σκοπού χωρίς να είναι δύσκολο.


Το πιο σημαντικό, θα ταιριάζει στο πίσω μέρος του φορτηγού σας. Οι ποικιλίες αλουμινίου είναι ισχυρές και ελαφρές, ιδανικές για κάθε χρήση. Υπάρχουν τώρα και σκάλες που μπορούν να επεκταθούν. Μιλάμε για σκάλες οι οποίες καταλαμβάνουν ακόμα λιγότερο χώρο και ταιριάζουν στο πίσω μέρος οποιουδήποτε φορτηγού.

Κρουστικό δράπανο

Το κρουστικό δράπανο το εργαλείο που ο καθένας μιλάει. Δεν είναι τρυπάνι και δεν είναι κατσαβίδι. Οπότε, τι είναι? Ένα κρουστικό δράπανο είναι σε θέση να προσφέρει ισχυρή, αιφνίδια περιστροφική και καθοδική δύναμη.
Αυτό δίνει υψηλή ροπή στρέψης και καλύτερο έλεγχο, επιτρέποντάς σας να οδηγείτε ακόμα και τις μακρύτερες βίδες με λίγη προσπάθεια. Με αυτό το κρουστικό δράπανο κάνει όλη τη δουλειά που θα αναρωτιέστε πώς φτάσατε ποτέ χωρίς ένα.
Εάν οδηγείτε βίδες για ντουλάπια, γενική κατασκευή ή αυτό το έργο DIY τότε αυτό είναι το εργαλείο για εσάς. Εάν κάνετε κάτι περισσότερο από ένα ελαφρύ ξυλουργικό τότε το κρουστκό δράπανο θα πρέπει να έχει ένα μόνιμο σπίτι στη συλλογή σας.

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης εδώ δείχνουμε το απλό δράπανο. Κάνει παρόμοια δουλειά αλλά δεν είναι κρουστικό. Είναι ένα απλό δράπανο.

Ποιες είναι οι σημαντικότερες εργασίες ανακαίνισης

σε μία ανακαίνιση σπιτιού οι δύο σημαντικότερες εργασίες είναι η ανακαίνιση υδραυλικών και η ανακαίνιση στα ηλεκτρολογικά. αυτές οι εργασίες δεν φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού. Αλλά εάν παρουσιαστεί πρόβλημα σε αυτές τότε καταστρέφεται όλο το υπόλοιπο οικοδόμημα της ανακαίνισης. από πάνω θέλουν οι υπόλοιπες εργασίες στις οποίες θα της λέγαμε καμία καλλωπιστικές. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτές οι δύο κατηγορίες εργασιών αποτελούν τον κορμό σε μία ανακαίνιση σπιτιού. Συλλογή εργαλείων ανακαινίσεων αποκλειστικά για επαγγελματίες.

Ρυθμιζόμενη πένσα

Δεν μπορείτε να νικήσετε μια ρυθμιζόμενη πένσα όταν πρόκειται για ευκολία και φορητότητα. Η εργασία ενός ολόκληρου κλειδιού ρυθμίζεται και ζυγίζει σε ένα κλάσμα του κόστους. Ένα ρυθμιζόμενο κλειδί μπορεί να ρυθμιστεί σε μια διάμετρο της επιλογής σας με μια κίνηση του αντίχειρά σας. Αν αγοράζετε μόνο ένα ρυθμιζόμενο κλειδί επιλέξτε ένα μοντέλο μεταξύ 10 “- 14”.
Ένα μοντέλο αυτού του μεγέθους θα είναι σε θέση να ασχοληθεί με τις περισσότερες εργασίες γενικού σκοπού καθώς και να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τα οικιακά υδραυλικά εξαρτήματα. Κάθε συλλογή εργαλείων ανακαινίσεων πρέπει όπωσδήποτε να περιλαμβάνει ρυθμιζόμενη πένσα.


Συνιστάται να έχετε δύο ρυθμιζόμενα κλειδιά, ώστε να μπορείτε να τα πιάσετε σε μια στατική θέση και να χρησιμοποιήσετε το άλλο για να περιστρέψετε το περικόχλιο, μειώνοντας τον κίνδυνο στροφής της τοποθέτησης σωλήνων. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την αφαίρεση των παξιμαδιών με υπερβολική περιστροφή.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε ρυθμίσει το κλειδί σας στο σωστό πλάτος πριν από τη χρήση. Καθώς μπορείτε να στρογγυλοποιήσετε τις άκρες του περικοχλίου σας αν η πένσα δεν έχει ρυθμιστεί ή τοποθετηθεί σωστά.

Πνευματικά εργαλεία (μεγάλα, μεσαία και μικρά)

Εδώ έχουμε είναι ένα ουσιαστικό εργαλείο για τους εργαζόμενους όλων των επιπέδων δεξιοτήτων και των συναλλαγών. Θα χρειαστεί τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακρύ πνεύμα, επειδή τα μεγάλα επίπεδα δεν θα χωρέσουν σε στενούς χώρους και ένα σύντομο επίπεδο ίσως να μην είναι ακριβές σε μεγαλύτερα έργα.
Αυτές τις μέρες, αγαπάμε τα ψηφιακά επίπεδα πνεύματος επειδή μας δίνουν ένα άλλο επίπεδο ακρίβειας που μόνο ένα πρακτικό χέρι μπορεί να δώσει με ένα παραδοσιακό επίπεδο πνεύματος. Έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για τα καλύτερα πνευματικά επίπεδα, κάτι που ταιριάζει με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό όλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.