Συλλογή εργαλείων κατασκευαστών

Συλλογή εργαλείων κατασκευαστών που πραγματοποιούν ανακαινίσεις. Πως να χρησιμοποιήσετε το κάθε ργαλείο σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Όργανα μέτρησης laser.

Γωνιακό τριβείο

Ο μικρός χειροκίνητος γωνιακός μύλος (115mm / 4.5 “) είναι ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο και πρέπει να είναι στη συλλογή όλων. Χρησιμοποιείται για κοπή, λείανση και στίλβωση. Διάφορα εξαρτήματα και εφαρμογές περιλαμβάνουν λεπίδες με διαμάντια, συρμάτινες βούρτσες, δίσκους λείανσης, μαξιλάρια στίλβωσης και τροχούς λείανσης.
Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση περίσσειας υλικού από ένα αντικείμενο ή απλά για κοπή μέσω ενός τεμαχίου και είναι απίστευτα ευπροσάρμοστο και ισχυρό. Θα περικόψει οτιδήποτε με το σωστό συνημμένο. Θα αναρωτιέστε πώς πήρατε ποτέ χωρίς ένα.
Μία από τις πιο ισχυρές εφαρμογές αυτού του εργαλείου είναι το εξάρτημα δίσκου λείανσης. Η έντονη λειαντική δράση μπορεί να κοπεί από στερεά δρύινα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα με ένα καλό γωνιακό τριβείο.

Σετ διάτρησης

Εάν θέλετε ένα κομψό φινίρισμα στα έργα σας τότε δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο που σας επιτρέπει να ζυγίζετε τις οπές χωρίς να καταστρέφετε τις γύρω επιφάνειες παρά μια γροθιά.
Ευθυγραμμίστε την κεφαλή του εργαλείου διάτρησης σας, χτυπήστε με ένα σφυρί και γεμίστε την προκύπτουσα κοιλότητα με το υλικό πλήρωσης ξύλου για ένα απρόσκοπτο φινίρισμα.
Κατά την αγορά ενός σετ διάτρησης βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα με ένα κοίλο άκρο. Αυτή η κοιλότητα βοηθά να κρατήσει την άκρη διάτρησης στο άκρο του εργαλείου χωρίς να γλιστρήσει. Εδώ θα βρείτε επίσης πολλά ηλεκτρικά εργαλεία.

Κουβάς

Ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο με πολλές χρήσεις. Οι κάδοι έρχονται σε πολλά σχήματα, μεγέθη και σχέδια. Πλέον πωλούνται σε σκληρές πλαστικές ποικιλίες.
Μπορείτε να επιλέξετε ένα για δίπλα σε τίποτα και μια καλή ποιότητα θα είναι σκληρή και ανθεκτική. Μπορείτε να πλέξετε τα τούβλα, να τα αναμίξετε και να μεταφέρετε σχεδόν ό, τι θέλετε.

Εργαλείου σχεδιασμού

Ένα εργαλείο σχεδιασμού είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο και ένα απολύτως απαραίτητο κομμάτι που έχετε στη συλλογή σας. Έχει πολλαπλούς σκοπούς στην κατεργασία ξύλου, την τοιχοποιία και τη μεταλλουργία.
Συνήθως έχει μια κυρίαρχη λεπίδα που χρησιμοποιείται για τη μέτρηση και μια ή περισσότερες εναλλάξιμες κεφαλές που μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτήν. Μπορεί να καθορίσει την επίπεδη επιφάνεια, να μετρήσει τις γωνίες και να έχει τις λειτουργίες του μοιρογνωμόνιου.

Όργανα μέτρησης laser

Το όργανο μέτρησης λέιζερ είναι ένα πολύ βολικό εργαλείο για να ανήκετε αν βρεθείτε συχνά να μετράτε αποστάσεις και γωνίες.
Πρόκειται για μια συμπαγή συσκευή χειρός που συνδυάζει τις λειτουργίες μιας μετριταινίας και ενός περιστρεφόμενου λέιζερ που εμφανίζει μια ακριβή κατακόρυφη ή οριζόντια φωτεινή γραμμή πάνω στην επιφάνεια στην οποία βρίσκεται.
Το ενσωματωμένο επίπεδο πνεύματος σας επιτρέπει να επισημάνετε οριζόντιες και κάθετες γραμμές με ακρίβεια και ευκολία. Ποτέ μην έχετε ξαφνικά ένα ράφι. Εδώ θα βρείτε όργανα μέτρησης laser.

Δαγκάνες τοποθέτησης

Εάν δεν έχετε ένα από αυτά τα εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία, τότε είστε τουλάχιστον ένα εργαλείο που δεν είναι πλήρες.
Έχοντας μια δαγκάνα τοποθέτησης είναι σαν να έχετε ένα επιπλέον σύνολο ισχυρών χεριών. Αναμφίβολα κάτι που όλοι χρειαζόμασταν κάποια στιγμή.
Μπορεί να ασφαλίσει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι υλικού έτσι ώστε να έχετε και τα δύο σας χέρια ελεύθερα για κοπή, κοπή, λείανση κλπ.

Πιστολέτα

Τα πιστολέτα έχει σχεδόν αντικαταστήσει το ταπεινό σφυρί ως μέσο οδήγησης των καρφιών σε ξυλεία και άλλα υλικά. Τα πρώτα πιστολέτα εισήχθησαν στη δεκαετία του 1950 και έχουν αναλάβει γρήγορα το εργαλείο επιλογής μεταξύ των κατασκευαστών, ιδιαίτερα κατά τον καθορισμό των επιστρώσεων.
Υπάρχουν διάφορα μοντέλα διαθέσιμα που τροφοδοτούνται από πεπιεσμένο αέρα, ηλεκτρομαγνητισμό, φυσικό αέριο ή ακόμα και μικρά εκρηκτικά φορτία. Το πιστολέτο είναι ένα ισχυρό εργαλείο και μπορεί να αυξήσει το ρυθμό εργασίας δέκα φορές με τη χορήγηση έως και 200 ​​βιδών ανά λεπτό.

Σφιγκτήρας ράβδων

Η ύπαρξη ορισμένων σφιγκτήρων ποιότητας στην παλιά εργαλειοθήκη είναι απαραίτητη για κάθε εργαζόμενο. Είναι ελαφρύ και ιδανικό για κάθε εργασία συγκόλλησης ή συγκράτησης. Παρέχουν αυτά τα επιπλέον χέρια όταν

χρειάζονται.
Οι λαβές από καουτσούκ σας επιτρέπουν να εφαρμόζετε πίεση συμπίεσης μέχρι 70kg χωρίς να επισημάνετε ή να καταστρέψετε την εργασία σας.
Είναι συμπαγή και ρυθμιζόμενα, ιδανικά για εργασία σε σφιχτά ή στενές συνθήκες. Οι σφιγκτήρες ράβδων διαθέτουν μια γρήγορη σκανδάλη συμπίεσης και απελευθέρωσης για γρήγορη τοποθέτηση.

Βουρτσάκι

Όλοι οι καλοί εργάτες διατηρούν ένα καθαρό και καθαρό χώρο. Φαίνεται μεγάλη για τον πελάτη και μειώνει τον κίνδυνο ατυχημάτων που συμβαίνουν.
Ένα τακτοποιημένο περιβάλλον εργασίας αντικατοπτρίζει τη φροντίδα και την επιμέλεια του εργαζόμενου. Μια σκόνη και μια βούρτσα είναι απαραίτητα για τη συλλογή και τη διάθεση των απορριμμάτων.
Μια πλαστική σκόνη και μια βούρτσα μπορεί να είναι φθηνή και χαρούμενη, αλλά δεν είναι αρκετά ισχυρή για να διαρκέσει πολύ καιρό σε μια πολυσύχναστη περιοχή. Ένα μέταλλο σκόνης είναι πιο κατάλληλο και αν και μπορεί να καμφθεί και dented θα διαρκέσει πολύ περισσότερο.

Εργαλεία για ανακαινίσεις

Στην αγορά κυκλοφορεί μεγάλη γκάμα εργαλείων για ανακαινήσεις. ο τεχνίτης πρέπει να ψάξει πολύ για να αφιερώσει πολύ χρόνο για να βρει Το κατάλληλο εργαλείο. όταν κάποιος αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει μία ανακαίνιση θα ήθελε να έχει την πληροφορία αυτή έτοιμη. Για αυτό το λόγο εμείς παρουσιάζουμε επιλεγμένα εργαλεία για ανακαινίσεις.

Για να είναι πετυχημένη μία ανακαίνιση σπιτιού πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα εργαλεία. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα η ομάδα των ειδικών φροντίζει συνεχώς να ενημερώνεται και να προτείνει εργαλεία ανακαινίσεων. Μέσα από αυτό το blog να μου κάνετε ενημέρωση για όλες τις κατηγορίες εργαλείων. Η πληροφορία αυτή είναι πολύτιμη για κάθε μάστορα που πρόκειται να αναλάβει ένα έργο ανακαίνισης.

Κυκλικοί κοπτήρες σωλήνων

Αυτό το εργαλείο τσέπης πρέπει να έχει ξεχωριστή θέση σε κάθε εργαλειοθήκη. Ένας κοπτήρας σωλήνων μπορεί να κόψει τις περισσότερες σωληνώσεις με ευκολία, και παράγει μια καθαρότερη κοπή και είναι ευκολότερο να το χρησιμοποιήσει από ένα κοπίδι. Το πιο σημαντικό είναι πιο γρήγορο.
Είναι πολύ πιο χρήσιμα από τα μοντέλα με λαβές επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε πολύ στενούς χώρους. Οι κυκλικοί κοπτήρες σωλήνων δεν είναι ρυθμιζόμενοι, επομένως συνιστάται να αγοράσετε δύο. Ένα 15mm και ένα 22mm. Αυτά τα μεγέθη ταιριάζουν με τις πιο κοινές διαμέτρους των σωληνώσεων χαλκού.

Σκούπα

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί ένα καθαρό και τακτοποιημένο περιβάλλον εργασίας. Μια σκούπα με μαλακή κεφαλή χρειάζεται στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας.
Συμπληρώστε τους πελάτες σας γεμάτοι εμπιστοσύνη όταν βλέπουν την όμορφα διατηρημένη περιοχή σας.
Ένας τακτικός χώρος εργασίας αντικατοπτρίζει σε σας ως εργαζόμενο και σας σηματοδοτεί ως επαγγελματία που φροντίζει και έχει υπερηφάνεια για τα έργα σας. Όλα αυτά μπορούν να είναι δικά σας για λίγα λίρες. Απλά θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκούπες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.