Θαμνοκοπτικά μπαταρίας για τον κήπο σας

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Θαμνοκοπτικά μπαταρίας για τον κήπο σας. Πληροφόρηση για Μηχανή Φινιρίσματος Μεσινέζας, Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας. Ενημερωθείτε για Μηχανή Φινιρίσματος, Θαμνοκοπτικό, Μηχανή Φινιρίσματος και Χορτοκοπτικό Μπαταρίας. Επώνυμα προϊόντα DEWALT, BOSCH ΚΗΠΟΣ, BLACK & DECKER, BOSCH ΚΗΠΟΣ, BOSCH.

DEWALT θαμνοκοπτικο

Παρακάτω αναλύουμε το DEWALT – DCM561PB Μηχαν. Φινιρισμ. Μεσινέζας 33cm. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού να επισημάνουμε πως η τίμηση μπαταρία προσεγγίζει στο διακριτό μέγεθος XR LI-ION. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία ας σημειώσουμε η αποτίμηση τάση μπαταρίας συγκλίνει στον αριθμό 18 V. Πέραν των άλλων μεγεθών ας παρατηρήσουμε πως η ποσότητα χωρητικότητα Μπαταρίας ανέρχεται στο νούμερο 5.0 Ah. Πλην των άλλων ας θέσουμε υπόψη ότι η τίμηση χρόνος φόρτισης ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 75 min.

Ταυτόχρονα ας τονίσουμε πως ο χαρακτήρας πλάτος κοπής έγκειται στο διακριτό μέγεθος 33 cm. Εναργώς θα φανερώσουμε ότι ο όρος ταχύτητα περιστροφής νήματοςανέρχεται στον αριθμό 0-4600/0-6000 rpm. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να συσχετίσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα διάμετρος νήματος ισούται στον αριθμό 2 mm. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα φανερώσουμε η ιδιότητα μήκος νήματος ισούται αριθμητικά σε τιμή ορισμένη 7.5 m.

DEWALT θαμνοκοπτικο
DEWALT θαμνοκοπτικο

Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας αναφέρουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα δυνατότητα κοπής άκρων κυμαίνεται στην ποσότητα όχι. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα φέρουμε σε γνώση σας ο δείκτης οδηγός ακρών ισούται σε όχι. Πέραν των άλλων μεγεθών θα κάνουμε ενημέρωση το στοιχείο ρυθμιζόμενη δεύτερη λαβή είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος ναι. Ενδιαφέρον είναι να επισημάνουμε πως το στοιχείο τηλεσκοπική προέκταση φτάνει στο μέγεθος N/A. Παρομοίως θα φέρνουμε στη δημοσιότητα το χαρακτηριστικό τηλεσκοπική απόσταση έγκειται στο ψηφίο N/A mm. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να ανακοινώσουμε το στοιχείο Βάρος ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 4.1 κιλά.

Επιλέξτε θαμνοκοπτικο

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας φανερώσουμε πως η ονομαστική αξία κόστος είναι στο νούμερο € 199,00. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας φανερώσουμε πως η ονομαστική αξία κόστος είναι στο νούμερο € 199,00. Στο κατάστημά μας θα βρείτε οτι θαμνοκοπτικό θελήσετε.

BOSCH ΚΗΠΟΣ Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Μετά παρουσιάζουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – UniversalHedgePole 18 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας καταμαρτυρήσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος συμβατός τύπος μπαταρίας προσεγγίζει στο νούμερο τεχνολογία. Ωσαύτως θα παραθέσουμε ότι το δεδομένο συμβατή τάση μπαταρίαςισούται στο μέγεθος 18 V. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να καταμαρτυρήσουμε ο συντελεστής τάση μπαταρίαςευρίσκεται στο στοιχείο 1 x 18 V.

Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού ας διαδώσουμε το ποσό λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στο διακριτό μέγεθος 2,5 Ah. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα φανερώσουμε ότι η ονομαστική αξία χρόνος φόρτισης μπαταρίας κυμαίνεται στον αριθμό 1 h. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας καταμαρτυρήσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος μέγ. τ.μ. ανά φόρτιση μπαταρίας φτάνει στην τιμή 200 τ.μ.. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να παρέχουμε πληροφορίες ότι η μετρήσιμη ποσότητα μήκος μαχαιριών ευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 43 mm.

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας
Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα δείξουμε πως το τυπικό γνώρισμα άνοιγμα δοντιών φτάνει σε τιμή ορισμένη 16 mm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα πληροφορήσουμε ότι η διάσταση αριθμός παλινδρομήσεων χωρίς φορτίο κυμαίνεται στο μέγεθος 2.200 min-1. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία ας φέρνουμε στη δημοσιότητα πως ο αριθμητικός δείκτη ρύθμισης ύψους ισούται αριθμητικά στην τιμή 210 – 260 cm. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας προσθέσουμε η τίμηση περιστρεφόμενη κεφαλή εντοπίζεται στον αριθμό 135 °. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να σημειώσουμε ότι η τίμηση βάρος συμποσούται στην ποσότητα 3,6 kg. Εδώ αθ βρείτε τα θαμνοκοπτικά μπαταρίας.

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Επίσης θα πληροφορήσουμε πως το ποσό τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ahεντοπίζεται στο μέγεθος 1.1 m/s². Συνάμα θα κατατοπίσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος ανασφάλεια K ευρίσκεται στο νούμερο 1.5 m/s².  Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού ας κάνουμε ενημέρωση η παράμετρος κόστος ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος € 199,99. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού ας κάνουμε ενημέρωση η παράμετρος κόστος ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος € 199,99.

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας
Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

BLACK & DECKER Μηχανή Φινιρίσματος

Παρακάτω μελετάμε το BLACK & DECKER – STC5433 Μηχανή Φινιρίσματος 33cm . Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα κοινοποιήσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος μήκος λάμας πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος 33cm. Επιπροσθέτως να βεβαιώσουμε ο βαθμός ταχύτηταείναι στο στοιχείο 0-4600/0-5600 rpm. Οφείλουμε να καταμαρτυρήσουμε πως η παράμετρος διάμετρος νήματος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα 2mm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να γνωστοποιήσουμε πως η ονομαστική αξία μήκος εντοπίζεται στο νούμερο 9m. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα καταγράψουμε πως η παράμετρος βάρος προσεγγίζει στον αριθμό 3.25 kg. Ακολούθως να παρατηρήσουμε πως το στοιχείο μπαταρία κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα 1 x 54V 1,5Ah.

BLACK & DECKER Μηχανή Φινιρίσματος
BLACK & DECKER Μηχανή Φινιρίσματος

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ο βαθμός ταχυφορτιστή έγκειται στη διακριτή ποσότητα 2 A. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου να παραθέσουμε πως η ποσότητα κόστος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα € 269,90.  Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου να παραθέσουμε πως η ποσότητα κόστος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα € 269,90. Στον ακόλουθο σύνδεσμο έχουμε BLACK&DECKER εργαλεία.

BOSCH ΚΗΠΟΣ Θαμνοκοπτικό

Στη συνέχεια δείχνουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedGrassCut 36 Θαμνοκοπτικό + ΔΩΡΟ!. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές θα πληροφορήσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη φορτιστής είναι στον αριθμό AL 3620 CV. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου να συσχετίσουμε το μέγεθος καρούλι μεσηνέζας ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 6 m (F 016 800 351). Από την εξέταση του θαμνοκοπτικου θα κοινολογήσουμε πως η ιδιότητα μπαταρία 1 προσεγγίζει στη διακριτή ποσότητα 36V/2,0Ah ιόντων λιθίου. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικου να σημειώσουμε πως το στοιχείο τύπος μπαταρίαςλαμβάνει στο στοιχείο τεχνολογία.

Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού ας κοινολογήσουμε η πληροφορία λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίας συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 2 Ah. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να καταδείξουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη τάση μπαταρίας εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 36 V.

BOSCH ΚΗΠΟΣ Θαμνοκοπτικό
BOSCH ΚΗΠΟΣ Θαμνοκοπτικό

Στο κατάστημά μας έχουμε BOSCH  μηχανήματα σε μεγάλη γκάμα. Ακόμη να επισημάνουμε ότι η αντικειμενική αξία χρόνος φόρτισης μπαταρίας ευρίσκεται στο μέγεθος 70 Λεπτ.. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού να δημοσιοποιήσουμε πως ο συντελεστής διάμετρος κύκλου κοπής πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 30 cm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου ας σημειώσουμε η τίμηση σύστημα κοπής ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή ημιαυτόματη επαναρρύθμιση μεσηνέζας. Μετά να ξεκαθαρίσουμε η ποσότητα βάρος κυμαίνεται στο στοιχείο 4,1 kg. Είναι σημαντικό θα ανακοινώσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 299,90. Είναι σημαντικό θα ανακοινώσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 299,90.

Εργαλείο DEWALT

Τώρα εξετάζουμε το DEWALT – DCM561P1 Μηχαν. Φινιρiσμ. Μεσινέζας 33cm. Παράλληλα θα κατατοπίσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος πλάτος κοπής εντοπίζεται στο νούμερο 33 cm. Αντιστοίχως να ανακοινώσουμε ότι ο όρος ταχύτητα περιστροφής νήματος ισούται αριθμητικά σε 0-4600/0-6000 rpm. Στο εξής να πούμε ότι ο δείκτης διάμετρος νήματος ισούται στο νούμερο 2.0 mm. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού θα προσθέσουμε ότι το χαρακτηριστικό μήκος νήματος προσεγγίζει στην ποσότητα 7.5 m.

Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να διαδώσουμε η παράμετρος ρυθμιζόμενη δεύτερη λαβή λαμβάνει στο μέγεθος ναι. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να πληροφορήσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος λαμβάνει στο μέγεθος 4.1 kg . Στο link που ακολουθεί συνιστούμε DEWALT επιλογές εργαλείων.

Εργαλείο DEWALT
Εργαλείο DEWALT

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα παρέχουμε πληροφορίες η παράμετρος μπαταρία πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα 1 x 5.0 Ah Li-ion.  Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας φανερώσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης πολυφορτιστής ανέρχεται στο μέγεθος XR. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα ενημερώσουμε ο βαθμός κόστος προσεγγίζει σε € 309,00. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα ενημερώσουμε ο βαθμός κόστος προσεγγίζει σε € 309,00.

Μηχανή Φινιρίσματος DEWALT

Παρακάτω προβάλλουμε το DEWALT – DCM581N Μηχανή Φινιρίσματος 36V PRO LI-ION (Solo). Από την εξέταση του προϊόντος θα γνωστοποιήσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος ικανότητα κοπής είναι στο νούμερο 38cm. Μετά να καταθέσουμε πως η ιδιότητα μεσινέζα φτάνει στο διακριτό μέγεθος 2.5mm . Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα μνημονεύουμε ο δείκτης πλάτος κοπής συγκλίνει στο ψηφίο 38 cm. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παρατηρήσουμε το δεδομένο διάμετρος νήματος κυμαίνεται στην τιμή 2.5 mm.

Συν τοις άλλοις θα βεβαιώσουμε ότι ο βαθμός ταχύτηταέγκειται στη διακριτή ποσότητα 0-5100 / 0-5500 rpm. Επίσης ας εξακριβώσουμε ότι ο χαρακτήρας μήκος νήματος έγκειται στον αριθμό 7.5 m. Ακόμα ας τονίσουμε ότι ο δείκτης βάρος φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 4.4 kg. Συν τοις άλλοις να θέσουμε υπόψη πως η διάσταση επίπεδο πίεσης ήχου προσεγγίζει στην ποσότητα 81dB(A). Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα κάνουμε ενημέρωση πως η διάσταση επίπεδο ισχύος ήχου ισούται στην ποσότητα 95dB(A).

Μηχανή Φινιρίσματος DEWALT
Μηχανή Φινιρίσματος DEWALT

Ακόμα ας γνωστοποιήσουμε ότι η πληροφορία τυπική απόκλιση (Κ)πλησιάζει σε 1.0 dB(A). Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας καταμαρτυρήσουμε πως το χαρακτηριστικό επίπεδο κραδασμών προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 2.5 m/s2. Από την άλλη ας φανερώσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη αβεβαιότητα K ευρίσκεται σε τιμή ορισμένη 1.5 m/s2. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα τονίσουμε ότι η ονομαστική αξία κόστος συγκλίνει στην ποσότητα € 319,00. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα τονίσουμε ότι η ονομαστική αξία κόστος συγκλίνει στην ποσότητα € 319,00.

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Μετά παρουσιάζουμε το BOSCH ΚΗΠΟΣ – AdvancedHedgeCut 36 Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας πούμε ότι ο ποσοτικός δείκτης τύπος μπαταρίας είναι σε τιμή ορισμένη τεχνολογία. Μαζί με αυτό ας κοινοποιήσουμε πως η ονομαστική αξία τάση μπαταρίας ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 36 V. Συν τοις άλλοις ας γνωστοποιήσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα λειτουργεί με τη χωρητικότητα της μπαταρίαςσυγκλίνει σε 2 Ah.

Ακολούθως ας παραθέσουμε η αποτίμηση χρόνος φόρτισης μπαταρίας είναι ίσο στον αριθμό 45 Λεπτ.. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας καταθέσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη μέγ. τ.μ. ανά φόρτιση μπαταρίας είναι στο διακριτό μέγεθος 300 τ.μ.. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου θα επισημάνουμε ότι ο δείκτης μήκος μαχαιριών ισούται αριθμητικά σε 540 mm. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα επισημάνουμε πως η παράμετρος άνοιγμα δοντιών ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 20 mm.

Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας
Θαμνοκοπτικό Μπαταρίας

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας καταδείξουμε ότι ο όρος αριθμός παλινδρομήσεων χωρίς φορτίο ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή 2.000 min-1. Σημασία έχει ας εξακριβώσουμε ο συντελεστής βάρος λαμβάνει στην ποσότητα 3,6 kg. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού να ξεκαθαρίσουμε το χαρακτηριστικό τιμή εκπομπής ταλαντώσεων ah είναι ίσο στην ποσότητα 2.5 m/s². Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να προβάλλουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη ανασφάλεια K πλησιάζει στο ψηφίο 1.5 m/s². Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα ανακοινώσουμε ότι η ιδιότητα κόστος προσεγγίζει σε € 349,90. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα ανακοινώσουμε ότι η ιδιότητα κόστοςπροσεγγίζει σε € 349,90.

DEWALT θαμνοκοπτικό

Ακολούθως αναλύουμε το DEWALT – DCM571X1 Μηχανή Φινιρίσματος 38cm 54V. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας παρουσιάσουμε το τυπικό γνώρισμα πλάτος κοπής συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα 38 cm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού ας καταμαρτυρήσουμε πως η ονομαστική αξία διάμετρος νήματος εντοπίζεται στην τιμή 2.5 mm. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να δείξουμε η αντικειμενική αξία ταχύτητα είναι σε τιμή ορισμένη 0-5100 / 0-5600 rpm. Σημασία έχει να κοινολογήσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος μήκος νήματος λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 7.5 m.

DEWALT θαμνοκοπτικό
DEWALT θαμνοκοπτικό

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία να παρατηρήσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος βάρος συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα 6.6 kg. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας θέσουμε υπόψη πως ο όρος κόστος ισούται αριθμητικά στην τιμή € 478,90. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας θέσουμε υπόψη πως ο όρος κόστος ισούται αριθμητικά στην τιμή € 478,90.

BOSCH Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Τώρα παρουσιάζουμε το BOSCH – GFR 42 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας . Πλην των άλλων θα ενημερώσουμε πως το τυπικό γνώρισμα ισχύ της μπαταρίας συγκλίνει στον αριθμό 216 Wh. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας τονίσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη πλάτος κοπής πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 42 cm. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού ας ανακοινώσουμε πως το δεδομένο εργαλείο κοπής κεφαλή κουρέματος με ημιαυτόματη τροφοδότηση μεσηνέζας με μεσηνέζα προσεγγίζει στο διακριτό μέγεθος (4,6 m x 2,4 mm).

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταμαρτυρήσουμε ότι το ποσό είδος λαβής ευρίσκεται σε διπλή χειρολαβή. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα παρατηρήσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα βάρος κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 6,5 kg. Επίσης θα γνωστοποιήσουμε ότι ο χαρακτήρας εκτιμώμενος χρόνος λειτουργίας είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 40-60 λεπτά (ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας).

BOSCH Χορτοκοπτικό Μπαταρίας
BOSCH Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου θα καταδείξουμε πως η αντικειμενική αξία βαθμός προστασίας IP φτάνει στο στοιχείο IPX4. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να προβάλλουμε ότι η τίμηση διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) είναι στο στοιχείο 310 x 2020 x 181 mm. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας κατατοπίσουμε πως η πληροφορία τάση ηλεκτρική φτάνει στην τιμή 36 V. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας εκθέσουμε το μέγεθος κόστος συγκλίνει στο μέγεθος € 880,00. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας εκθέσουμε το μέγεθος κόστος συγκλίνει στο μέγεθος € 880,00.

Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το BOSCH – GFR 25 Χορτοκοπτικό Μπαταρίας. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας βεβαιώσουμε πως το δεδομένο ισχύ της μπαταρίας φτάνει στο διακριτό μέγεθος 216 Wh. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας πούμε πως η μετρήσιμη ποσότητα πλάτος κοπής ισούται σε 25 cm. Εξάλλου θα ανακοινώσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα εργαλείο κοπής είναι σε μαχαίρι (δίκοπο). Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να επισημάνουμε πως ο δείκτης είδος λαβήςεντοπίζεται στην τιμή διπλή χειρολαβή. Μελετώντας τις προδιαγραφές θα κοινοποιήσουμε η ονομαστική αξία βάρος ανέρχεται στην αναγραφόμενη τιμή 6,5 kg. Στη συνέχεια να παρατηρήσουμε η αποτίμηση εκτιμώμενος χρόνος λειτουργίας λαμβάνει στην ποσότητα 75-90 λεπτά (ανάλογα με τις συνθήκες εργασίας).

Χορτοκοπτικό Μπαταρίας
Χορτοκοπτικό Μπαταρίας

Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού εργαλείου να καταμαρτυρήσουμε το χαρακτηριστικό τάση μπαταρίας πλησιάζει στο στοιχείο 36 V.  Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας φέρνουμε στη δημοσιότητα ο συντελεστής βαθμός προστασίας IP ισούται αριθμητικά στην τιμή IPX4. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικου ας ξεκαθαρίσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) φτάνει στο διακριτό μέγεθος 311 x 2010 x 180 mm. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας θέσουμε υπόψη η ιδιότητα τάση ηλεκτρική είναι στο στοιχείο 36 V. Επιπρόσθετα να κάνουμε ενημέρωση ότι η ποσότητα κόστος εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος € 880,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.