Τιμές θαμνοποπτικών

Τιμές θαμνοποπτικών. Βρείτε θαμνοκοπτικό KRAFT, θαμνοκοπτικό βενζινοκίνητο HYUNDAI, βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό DAEWOO. Διαθέτουμε NAKAYAMA θαμνοκοπτικά και θαμνοκοπτικό βενζίνης STANLEY. Επίσης εδώ θα βρείτε κορυφαία εργαλεία STAYER. Τιμές θαμνοποπτικών διαθέσιμες μόνο στο eshop μας.

KRAFT Θαμνοκοπτικό

Τώρα δείχνουμε το KRAFT – Θαμνοκοπτικό Βενζ/το 62cc. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου ας δείξουμε πως το δεδομένο κυβισμός προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 62 cm3. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος να πούμε πως ο χαρακτήρας ισχύς λαμβάνει στην τιμή 3,0 HP / 2,2 Kw. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου θα κάνουμε ενημέρωση ότι η αναγραφόμενη παράμετρος άξονας ενιαίος συγκλίνει στο μέγεθος 28 mm. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης να παρουσιάσουμε το δεδομένο βάρος κυμαίνεται στην ποσότητα 8,2 kg. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού βενζίνης να παρουσιάσουμε η διάσταση βάρος συσκ ευρίσκεται στο ψηφίο 11 kg. Εδώ παρέχουμε KRAFT εργαλεία.

Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου θα κοινοποιήσουμε ότι η αποτίμηση διαστάσεις συσκ προσεγγίζει στο μέγεθος 29,5x30x182 cm. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα παρέχουμε πληροφορίες το τυπικό γνώρισμα κόστος έγκειται στο ψηφίο € 139,00. Συγκρίνετε τις τιμές θαμνοποπτικών πριν αγοράσετε.

Θαμνοκοπτικό Διαιρούμενο 62cc

Μετά μελετάμε το KRAFT – Θαμνοκοπτικό Βενζ/το Διαιρούμενο 62cc. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης θα εκθέσουμε πως ο όρος κυβισμός ευρίσκεται στην τιμή 62 cm3. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη θα βεβαιώσουμε πως το στοιχείο ισχύς είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 3,0 HP / 2,2 Kw. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας δημοσιοποιήσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος άξονας διαιρ ανέρχεται στον αριθμό 28mm. Πέραν των άλλων τιμών του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας βεβαιώσουμε το τυπικό γνώρισμα βάρος κυμαίνεται στον αριθμό 8,2 kg. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου να διαφωτίσουμε το στοιχείο βάρος συσκ προσεγγίζει στην ποσότητα 11 kg. Εδώ θα βρείτε οποιοδήποτε θαμνοκοπτικό ζητάτε.

Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά ας κάνουμε ενημέρωση η αντικειμενική αξία διαστάσεις συσκ συμποσούται στην ποσότητα 30x30x109. Σημαντικό είναι ας σας κρατήσουμε ενήμερους ο χαρακτήρας κόστος ευρίσκεται στο ψηφίο € 145,00. Προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές θαμνοποπτικών όσο πιο χαμηλά γίνεται.

HYUNDAI Θαμνοκοπτικό 52cc

Τώρα εκθέτουμε το HYUNDAI – HBC 520 PRO Θαμνοκοπτικό 52cc. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού βενζίνης θα συσχετίσουμε πως ο συντελεστής κινητήρας εντοπίζεται στην τιμή δίχρονος. Παρακάτω θα εξακριβώσουμε η ιδιότητα κυβισμός πλησιάζει σε τιμή ορισμένη 52cc.. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης να διαδώσουμε πως ο συντελεστής ισχύς κυμαίνεται στο ψηφίο 2hp. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού με βενζίνη θα κοινολογήσουμε το χαρακτηριστικό κόστος φτάνει σε τιμή ορισμένη € 147,50. Στον ακόλουθο σύνδεσμο παρέχουμε HYUNDAI προσφορές.

DAEWOO DBC 520 Θαμνοκοπτικό

Εδώ αναλύουμε το DAEWOO – DBC 520 Θαμνοκοπτικό 52cc / 3.0 HP. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης να δηλώσουμε η αντικειμενική αξία κινητήρας ανέρχεται στην τιμή δίχρονος. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης ας κοινοποιήσουμε πως το χαρακτηριστικό κυβισμός είναι στη διακριτή ποσότητα 52cc. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να κάνουμε ενημέρωση πως η αντικειμενική αξία ισχύς ισούται αριθμητικά στην τιμή 1.45KW / 3.0 HP. Εκτός από αυτά θα πούμε η διάσταση καρμπυρατέρ συμποσούται στο στοιχείο διαφράγματος. Συνάμα να παρατηρήσουμε το μέγεθος στροφές κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα 3000rpm (+/- 200). Στο κατάστημά μας διαθέτουμε DAEWOO μηχανήματα.

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης να ενημερώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα μήκος άξονα ανέρχεται στο νούμερο 1500mm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης να παρουσιάσουμε η αποτίμηση διάμ. άξονα είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 26mm. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης θα δηλώσουμε ότι η τίμηση κόστος πλησιάζει σε τιμή ορισμένη € 149,00. Είναι μια από τις καλύτερες τιμές θαμνοποπτικών που θα βρείτε στην αγορά.

NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό 52cc

Εδώ αναλύουμε το NAKAYAMA – PB5300 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Πλάτης 52cc. Μελετώντας τις προδιαγραφές του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας εκθέσουμε ότι το ποσό Κυβισμός έγκειται στο νούμερο 51.7 cm3. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να γνωστοποιήσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα ισχύς έγκειται στην ποσότητα 2.0 hp. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα δείξουμε πως το δεδομένο μπαστούνι συγκλίνει στο ψηφίο 26mm με φλεξίμπλ. Στην εταιρεία μας θα βρείτε NAKAYAMA ιδέες. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης να σας κρατήσουμε ενήμερους ότι η αντικειμενική αξία βάρος έγκειται στο διακριτό μέγεθος 9.0 Kg. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας εκθέσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κόστος ανέρχεται σε τιμή ορισμένη € 155,00.

Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό Διαιρούμενου Άξονα

Τώρα εκθέτουμε το KRAFT – Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό Διαιρούμενου Άξονα Επινώτιο (πλάτης). Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας παρατηρήσουμε πως το μέγεθος κυβισμός έγκειται στην τιμή 52 cm3 . Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης θα κοινοποιήσουμε ο συντελεστής ισχύς εντοπίζεται σε 3,0 HP / 2,2 kW. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές θα γνωστοποιήσουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα άξονας διαιρουμ ανέρχεται στην τιμή 28mm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να κατατοπίσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης βάρος ισούται στον αριθμό 11 kg. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε μηχανήματα γύρω από Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα.

Εναργώς να καταθέσουμε ότι η ποσότητα βάρος συσκ προσεγγίζει στο μέγεθος 13 kg. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας μνημονεύουμε ότι η τίμηση διαστάσεις συσκ ισούται στη διακριτή ποσότητα 83x30x31 cm. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παραθέσουμε ότι η αποτίμηση κόστος ισούται στον αριθμό € 155,00.

Αγροτικά εργαλεία NAKAYAMA

Ακολούθως αναλύουμε το αγροτικό εργαλείο NAKAYAMA – PB6300 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 62.0 cc. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να θέσουμε υπόψη η πληροφορία κυβισμός λαμβάνει στον αριθμό 62.0cc. Εκτός από αυτά θα παρουσιάσουμε ότι η αντικειμενική αξία βάρος έγκειται στο στοιχείο 8.4kg. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών να προσθέσουμε το τυπικό γνώρισμα σωλήνας ισούται στο στοιχείο Φ28 mm με αντιδόνηση και αναδιπλούμενο εργονομικό τιμόνι. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές θα προσθέσουμε η ονομαστική αξία κόστος ισούται αριθμητικά στο νούμερο € 155,00. Επιπλέον διατίθενται μηχανήματα πάνω σε αγροτικά εργαλεία.

Επαγγελματικό Θαμνοκοπτικό Bενζίνης

Παρακάτω αναλύουμε το NAKAYAMA – PB6500 Θαμνοκοπτικό Bενζίνης Tροχήλατο 62cc,3.2HP. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να καταμαρτυρήσουμε η ποσότητα κυβισμός φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 62.0 cm3. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας τονίσουμε πως το στοιχείο ισχύς έγκειται σε 3.2 hp . Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης ας δείξουμε ότι ο όρος μπαστούνι κυμαίνεται στο νούμερο 26mm . Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να σημειώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος φτάνει στο διακριτό μέγεθος 14.0 Kg . Σημαντικό είναι θα ενημερώσουμε πως η αποτίμηση κόστος εντοπίζεται στον αριθμό € 159,00. Επιπλέον θα βρείτε μηχανήματα γύρω από επαγγελματικά ηλεκτρικά θαμνοκοπτικά.

HYUNDAI Θαμνοκοπτικό 63cc

Ακολούθως μελετάμε το HYUNDAI – HBC 620 Θαμνοκοπτικό Δίχρονο 63cc. Από τη μελέτη του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας εξακριβώσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος κινητήρας κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή δίχρονος. Επιπλέον ας συσχετίσουμε ότι η ποσότητα κυβισμός συγκλίνει στο διακριτό μέγεθος 63cc.. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης ας εξακριβώσουμε το μετρήσιμο μέγεθος ισχύς συγκλίνει σε 3hp. Στο εξής ας προβάλλουμε ότι η ονομαστική αξία κόστος φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή € 159,50. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε μηχανήματα γύρω από ηλεκτρικά θαμνοκοπτικά τιμές.

Θαμνοκοπτικό Τροχήλατο

Μετά προβάλλουμε το KRAFT – Θαμνοκοπτικό Τροχήλατο 62cc 3.0Hp. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να προσθέσουμε ότι το στοιχείο κυβισμός προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 62 cm3. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα παρουσιάσουμε ότι ο συντελεστής ισχύς προσεγγίζει στο μέγεθος 3,0 HP / 2,2 kW. Σαφώς ας αναφέρουμε ότι το στοιχείο βάρος είναι ίσο στο νούμερο 12 kg. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως η ποσότητα βάρος συσκ προσεγγίζει στο στοιχείο 14 kg. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα καταδείξουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα διαστάσεισ συσκ φτάνει στην ποσότητα 56x50x34 cm. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να κοινολογήσουμε πως το ποσό κόστος έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή € 165,00.

Οθούμενο Θαμνοκοπτικό Εδάφους

Εδώ παρουσιάζουμε το HYUNDAI – HFTS Οθούμενο Θαμνοκοπτικό Εδάφους 52cc 2hp. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης θα καταμαρτυρήσουμε πως η παράμετρος κινητήρας συμποσούται στον αριθμό 2-χρονος. Σημασία έχει να γνωστοποιήσουμε ότι η ιδιότητα κυβισμός λαμβάνει σε 52cc. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να τονίσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς φτάνει στο μέγεθος 2hp. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας μνημονεύουμε ο αριθμητικός δείκτη κόστος συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα € 165,00.

STANLEY Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο

Μετά εκθέτουμε το STANLEY – SPS-1400 Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να πληροφορήσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κυβισμός είναι στο μέγεθος 51,2cc. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να προσθέσουμε η πληροφορία βάρος πλησιάζει στο μέγεθος 7,6kg. Από την εξέταση του προϊόντος θα κοινολογήσουμε πως η ιδιότητα κόστος συγκλίνει σε τιμή ορισμένη € 175,00. Στην ιστοσελίδα μας έχουμε STANLEY εργαλεία.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Ενιαίου Άξονα

Μετά παρουσιάζουμε το KRAFT – Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Ενιαίου Άξονα 72cc 3.4Hp. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου ας καταμαρτυρήσουμε ότι ο χαρακτήρας κυβισμός φτάνει στο νούμερο 52 cm3. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα σημειώσουμε πως το χαρακτηριστικό ισχύς συμποσούται σε τιμή ορισμένη 3,0 HP / 2,2 kW. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα επισημάνουμε ότι το χαρακτηριστικό άξονας ενιαίος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα 28 mm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης να παρατηρήσουμε πως η ιδιότητα βάρος ανέρχεται σε 7,9 kg. Στη συνέχεια ας πληροφορήσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη βάρος συσκ έγκειται στο μέγεθος 12 kg. Ωσαύτως ας πούμε η αποτίμηση διαστάσεις συσκ εντοπίζεται στην αναγραφόμενη τιμή 29x29x186 cm. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας παρουσιάσουμε η ιδιότητα κόστος φτάνει στο μέγεθος € 175,00. Τέτοιες τιμές θαμνοποπτικών θα βρείτε μόνο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

STAYER Χλοοκοπτικό Βενζίνης

Εδώ παρουσιάζουμε το STAYER – GASCUTTER33 Χλοοκοπτικό Βενζίνης 0,9 Kw/HP. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού βενζίνης να προβάλλουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς συγκλίνει σε 0,9 Kw/HP. Οφείλουμε θα κοινοποιήσουμε ο χαρακτήρας κυβισμός έγκειται σε τιμή ορισμένη 33cm3. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να καταθέσουμε πως η αποτίμηση άξονας κυμαίνεται στην τιμή 1,5 m / 26 mm. Επιπλέον προτείνουμε STAYER εργαλεία. Πέραν των άλλων χαρακτηριστικών ας φέρουμε σε γνώση σας πως η διάσταση διάμετρος κοπής πλησιάζει στο στοιχείο 440mm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας επισημάνουμε πως ο δείκτης βάρος είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 8 Kg. Από την εξέταση του προϊόντος θα σας κρατήσουμε ενήμερους το τυπικό γνώρισμα κόστος είναι ίσο σε € 177,00. Τιμές θαμνοποπτικών που θα σας ενθουσιάσουν.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 72cc.

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το NAKAYAMA – PB 7200 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 72cc.. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας πούμε η αναγραφόμενη παράμετρος κυβισμός κυμαίνεται στην τιμή 72.0 cm3. Μελετώντας τις προδιαγραφές του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού να δηλώσουμε η ποσότητα ισχύς ισούται στο νούμερο 3.8 hp. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα παρέχουμε πληροφορίες πως ο όρος διαμ. σωλήνα έγκειται στην τιμή 28mm μονοκόματη. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού να καταδείξουμε ότι ο όρος βάρος συγκλίνει στο στοιχείο 8.3 Kg. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα φανερώσουμε η παράμετρος κόστος προσεγγίζει στην ποσότητα € 199,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.