Βιομηχανικά Εργαλεία

Βιομηχανικά εργαλεία

Βιομηχανικά εργαλεία RAGE R210CMS

Σας παρουσιάζουμε το Φαλτσοπρίονο πολλαπλών χρήσεων RAGE R210 CMS. Το Φαλτσοπρίονο RAGER210CMS διαθέτει κινητήρα 1200W, με ταχύτητα χωρίς φορτίο 3750 ανά λεπτό. Είναι εργαλείο σχεδιασμένο ώστε να κόβει χάλυβα, μέταλλα, πλαστικό και ξύλο (ακόμη και με πρόκες) χωρίς να χρειάζεται αλλαγή δίσκου. Η αλλαγή δίσκου του εργαλείου γίνεται εύκολα και γρήγορα. Οι διαθέσιμοι δίσκοι 210mm με οπή 25,4mm και πάχος 2mm είναι o TCT Πολλαπλών χρήσεων που κόβει χάλυβα, αλουμίνιο και ξύλο και ο RAGE Διαμαντέ που κόβει τούβλο, μπετόν, πέτρα, κυβόλιθο και πολλά άλλα. Το φαλτσοπρίονο RAGE R210CMS έχει ανάκληση 0-45 , βάρος 5,8 κιλά και το μήκος του καλωδίου του εργαλείου φτάνει στα 2m. Στη συσκευασία του εργαλείου συμπαραδίδεται ένας δίσκος πολλαπλών χρήσεων RAGE, ένας κάθετος σφιγκτήρας, ένα κλειδί αλλαγής δίσκων και ένας σάκος συλλογής πριονιδίων. Η εταιρία EVOLUTION διασφαλίζει την ποιότητα του προϊόντος και το καθιστά ένα από τα πιο ασφαλή, γρήγορα και οικονομικά εργαλεία της κατηγορίας.

Βιομηχανικά εργαλεία RAGE R210CMS
Βιομηχανικά εργαλεία RAGE R210CMS

Βιομηχανικά μηχανήματα

Η εταιρία STRIGOS O.E. διαθέτει πλούσια γκάμα στην κατηγορία βιομηχανικών μηχανημάτων. Μηχανήματα συνεργείων, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου και ξύλου και πολλά οικοδομικά εργαλεία για κάθε επαγγελματία. Για εξοπλισμό συνεργείων διαθέτουμε γρύλλους, ανυψωτικά, πρέσες, καμπίνες αμμοβολής, ξεμονταριστές, πλυντήρια, λάμπες βαφείου. Διαθέτουμε επίσης γρασαδόρους, ζυγοσταθμίσεις και πολλά άλλα εργαλεία απαραίτητα για την άρτια λειτουργία κάθε επαγγελματικού χώρου. Για τους επαγγελματίες επίσης διαθέτουμε πλούσια γκάμα εργαλείων σε φαλτσοπρίονα, πριονοκορδέλες, ταχυπρίονα, μαγνητικά δράπανα, δισκοπρίονα, δίδυμους τροχούς, κολωνάτα δράπανα, βιδολόγους, τόρνους, λειαντήρες, συλλέκτες ρινισμάτων και Κουρμπαδόρους. Μπορείτε επίσης να δείτε στην κατηγορία οικοδομικών μηχανημάτων μπετονιέρες, κόφτες δομικών υλικών, συμπιεστές εδάφους, καροτιέρες και ελικόπτερα.

Βιομηχανικά μηχανήματα
Βιομηχανικά μηχανήματα

Δείτε και το σχετικό video που δημιουργήσαμε για τα βιομηχανικά εργαλεία:

Βιομηχανικό πριόνι EVOLUTION RAGE TWIN 155

Σας παρουσιάζουμε το βιομηχανικό Πριόνι Πολλαπλών χρήσεων με δίδυμους δίσκους RAGE TWIN. To δίδυμο RAGE χρησιμοποιεί δύο δίσκους με ταυτόχρονη αλλά αντίθετη περιστροφή με αποτέλεσμα να δημιουργεί την τέλεια κοπή. Οι προδιαγραφές του βιομηχανικού εργαλείου αναφέρουν ισχύ 1200W με 4500 στοφές ανά λεπτό και βάρος 3,8kg. Το πριόνι RAGE TWIN κόβει χάλυβα, αλουμίνιο, πλαστικό και ακόμα πολλά άλλα υλικά με βάθος κοπής σε ξύλο 50mm, βάθος κοπής σε κοιλοδοκό 3mm και βάθος κοπής σε λαμαρίνα 6mm. Το βιομηχανικό πριόνι RANGE TWIN διαθέτει στον στάνταρ εξοπλισμό του ένα ζευγάρι δίσκων πολλαπλών χρήσεων, μια πλάγια λαβή, ράβδους λίπανσης των δίσκων, κλειδιά αλλαγής των δίσκων και παραδίδεται σε βαλίτσα μεταφοράς. Οι δίσκοι που χρησιμοποιούνται έχουν διάμετρο 155mm, 36 δόντια, 19mm άξονα και να είναι πολλαπλών χρήσεων.

Βιομηχανικό πριόνι EVOLUTION RAGE TWIN 155
Βιομηχανικό πριόνι EVOLUTION RAGE TWIN 155

Βιομηχανικός Φαλτσοκόφτης Μετάλλων DEWALT – D28710

Σας παρουσιάζουμε το βιομηχανικό Φαλτσοκόφτη Μετάλλων DEWALT – D28710 με ισχύ κινητήρα εισόδου 2200 Watt και αποδιδόμενη ισχύ στα 1350 Watt. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο είναι 3800 στροφές ανά λεπτό και η διάμετρος του δίσκου του εργαλείου είναι 355 χιλιοστά. Ο βιομηχανικός Φαλτσοκόφτης της DEWALT είναι απόλυτα εργονομικός με οριζόντια λαβή η οποία μειώνει εκτός των άλλων και την καταπόνηση του χρήστη. Η μέγγενη που διαθέτει μειώνει το χρόνο αλλαγής θέσης του υλικού εφόσον λειτουργεί ενώ ο κινητήρας υψηλής ισχύος προστατεύει το εργαλείο από την υπερφόρτωση και προσφέρει μέγιστη ανθεκτικότητα. Κατά την προσπάθεια αλλαγής του δίσκου υπάρχει η δυνατότητα κλειδώματος του άξονα ώστε να γίνεται η διαδικασία πιο εύκολα και γρήγορα. Επίσης το εργαλείο αυτό διαθέτει ρυθμιζόμενη προστασία για τον έλεγχο στις σπίθες. Στη φ περιλαμβάνεται και ένα εξάγωνο κλειδί. Στα βασικά χαρακτηριστικά του Φαλτσοκόφτη της DEWALT αναφέρονται εκτός των άλλων ηχητική πίεση 98dΒ, ακουστική πίεση στα 105dΒ ενώ οι διαστάσεις του είναι βάρος 17κιλά,μήκος 470χιλ. και ύψος 410χιλ.

Βιομηχανικός Φαλτσοκόφτης Μετάλλων DEWALT - D28710
Βιομηχανικός Φαλτσοκόφτης Μετάλλων DEWALT – D28710

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για όλα τα εργαλεία dewalt.

Βιομηχανικά δισκοπρίονα σιδήρου

Η κατηγορία βιομηχανικών εργαλείων της εταιρίας μας περιλαμβάνει επίσης και πλούσια γκάμα σε δισκοπρίονα σιδήρου. Μεταξύ αυτών των εργαλείων είναι και εκείνα της εταιρίας THOMAS. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα μοντέλα SUPER CUT 250 & SUPER CUT 315 ενός και τριών ίππων αντίστοιχα. Το μοντέλο SUPERCUT 250-1phέχει ισχύ 1,1Hp, τάση 220V, κοπή 45-0-45, το άνοιγμα της μέγγενης είναι 100mm και έχει βάρος 90 κιλά. Το βιομηχανικό εργαλείο SUPERCUT 250-3ph, έχει ισχύ 1,3 Hp, τάση380V,κοπή 45-0-45, άνοιγμα μέγγενης 100mm και βάρος 90 κιλά. Το δισκοπρίονο SUPERCUT 315-3ph έχει ισχύ2,0Hp, τάση 380V, κοπή 45-0-45, άνοιγμα μέγγενης 120mmκαι βάρος 135 κιλά. Το εργαλείο βιομηχανικής χρήσης SUPERCUT 315- 1Ph, έχει ισχύ 2,0Hp, τάση 220V, κοπή 45-0-45, το άνοιγμα της μέγγενης είναι 120mm και το βάρος στα 135 κιλά. Η εταιρία THOMAS διαθέτει δισκοπρίονα ιταλικής παραγωγής με εγγύηση για την άριστη ποιότητα.

Βιομηχανικά δισκοπρίονα σιδήρου
Βιομηχανικά δισκοπρίονα σιδήρου

Εργαλεία Βιομηχανικού εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων

Βασικός εξοπλισμός των επαγγελματικών χώρων είναι τα Κολωνάτα δράπανα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολλά Εργαλεία Βιομηχανικού εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων. Η πλούσια γκάμα βιομηχανικών εργαλείων της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνει δράπανα της εταιρίας BULLE από τα οποία σας παρουσιάζουμε το ZJ5132-1 7 και το DB16. Το Κολωνάτο Δράπανο ZJ5132-1 είναι ένα κορυφαίο βιομηχανικό εργαλείο με ικανότητα τρυπήματος 32mm, η ισχύς του είναι 1100 Watt, έχει αυτόματο Τσοκ 20mm με διαδρομή 120mmmax. Το συνολικό ύψος του εργαλείου είναι 1720mm, η διάμετρος της κολώνας είναι 92mm και η απόσταση της κολώνας με τον κώνο είναι στα 255mm. Στα βασικά χαρακτηριστικά του δράπανου αναφέρονται επίσης οι διαστάσεις του τραπεζιού 710x420mm , οι 12 ταχύτητες ενώ οι στροφές είναι 150-2450rpm. To Κολωνάτο δράπανο της Bulle DB16 έχει ικανότητα τρυπήματος 16mm. Η ισχύς του εργαλείου είναι 550 Wκαι έχει και αυτό αυτόματο τσοκ 16mm. Η διαδρομή του Tσοκ είναι 85mmκαι το ολικό του ύψος είναι 980mm. Το εργαλείο αυτό διαφοροποιείται επίσης σε σχέση με το μοντέλο ZJ5132-1 στη διάμετρο της κολώνας που είναι στα 72mm. Η απόσταση του κώνου 162mm, οι 16 ταχύτητες και οι στροφές 220-2840rpm.

Εργαλεία Βιομηχανικού εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων
Εργαλεία Βιομηχανικού εξοπλισμού επαγγελματικών χώρων

Βιομηχανικά εργαλεία για συνεργεία

Στη κατηγορία των βιομηχανικών ειδών της εταιρίας μας θα βρείτε πλήρη γκάμα σε ανυψωτικά μηχανήματα για συνεργεία. Ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να βρείτε τα κατάλληλα βιομηχανικά εργαλεία για το συνεργείο σας. Επιλέγετε ανάμεσα σε υδραυλικά πτυσσόμενα ανυψωτικά, πάγκους τροχήλατους , σασμανόγρυλλους , γερανάκια σταθερά και πτυσσόμενα , ανυψωτικά μοτοσυκλέτας και πολλά άλλα μηχανήματα για τον εξοπλισμό του χώρου σας. Η πλούσια γκάμα εργαλείων στα ανυψωτικά μηχανήματα είναι των εταιριών BORMANN, EXPRESS, MULTI, ALTO, NEO, MEGA οι οποίες ειδικεύονται στο είδος και εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Σε αυτή τη γκάμα εργαλείων  μας θα βρείτε μηχανήματα διαφορετικών δυνατοτήτων ανύψωσης. Κυμαίνονται από 400 έως και 2000 κιλά ενώ μπορείτε να βρείτε στηρίγματα μοτοσυκλέτας 150 κιλών. Διαθέτουμε επίσης και στήριγμα κινητήρων 680 κιλών της εταιρίας BORMANN μοντέλο BWR 5045 και BWR5007 αντίστοιχα. Η ίδια εταιρία διαθέτει τους γερανούς BWR5005 και BWR5006 που είναι και οι δυο πτυσσόμενοι υδραυλικοί ενός και δύο τόνων αντίστοιχα. Η εταιρία EXPRESS διαθέτει επίσης Γερανάκια 2 τόνων, Πτυσσόμενο Γερανάκι 500 κιλών. Επίσης διαθέτει ανυψωτικό μοτοσυκλέτας 400Kg –μοντέλο EML-400- αντίστοιχο του οποίου είναι επίσης τα μοντέλα BORMANNBWR5011 και MEGAPTM-2.

Βιομηχανικά εργαλεία για συνεργεία
Βιομηχανικά εργαλεία για συνεργεία

Βιομηχανικά μηχανήματα και εργαλεία

Τα βιομηχανικά μηχανήματα και εργαλεία που διαθέτει η εταιρία μας αφορούν άμεσα τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της φανοποιίας και στα συνεργεία οχημάτων. Πρέσες υδραυλικές , πρέσες δαπέδου των εταιριών EXPRESS, BORMANN, MULTI, MEGA. Ενδεικτικά σας αναφέρουμε την EXPRESS 12 τόνων που είναι μια πρέσα δαπέδου, την BORMANN BWR 5003 που είναι μια υδραυλική πρέσα 20 τόνων με αντλία χειρός. Και άλλα βιομηχανικά εργαλεία όπως την BORNMANN BRW 5004 που είναι μια υδραυλική πρέσα 30 τόνων με αντλία χειρός / αέρος . Οι εταιρίες TOPEX, BORMANN, MEGA διαθέτουν επίσης και πρέσες φανοποιίας στις κατηγορίες σετ 4 τόνων, σετ 10 τόνων αλλά και αντλία πρέσας 10 τόνων. Τα μηχανήματα αυτής της κατηγορίας αποτελούν μέρος του απαραίτητου εξοπλισμού των χώρων συνεργείων οχημάτων. Οι εταιρίες που προτείνουμε εγγυώνται την άριστη λειτουργία και μακροβιότητα των εργαλείων τους.

Βιομηχανικά μηχανήματα και εργαλεία
Βιομηχανικά μηχανήματα και εργαλεία

Εργαλείο RO–POWER 50R

Η εταιρία ROTHENBERGER μας παρουσιάζει στην κατηγορία των βιομηχανικών μηχανημάτων το εργαλείο RO–POWER 50R. Το μηχάνημα αυτό είναι ένας βιδολόγος πάγκου ιδανικός για εργασίες βαρέως τύπου σε εργοτάξια και οικοδομές. Το ισχυρό μοτέρ που διαθέτει το εργαλείο στα 1150 WATT επιβεβαιώνει τις δυνατότητες του ενώ τα χαρακτηριστικά του εργαλείου αναφέρουν δυνατότητα κοπής σπειρωμάτων 1/4″ -2″ για το σύστημα BSPT, NPT, BSPP και για το μετρικό σύστημα 10-36mm. Ο Βιδολόγος πάγκου της εταιρίας ROTHENBERGER είναι εφοδιασμένος με αυτόματη κεφαλή 1/2″ -2″ ώστε του παρέχει τη δυνατότητα ρύθμισης του μήκους και του βάθους του σπειρώματος. Ο διακόπτης που διαθέτει ο βιδολόγος αυτός είναι ποδοκίνητος. Η λίπανση των μαχαιριών του εργαλείου είναι αυτόματη. Στα χαρακτηριστικά του αναφέρονται ξεγρεζαριστικό, κόφτης του σωλήνα, καρότσι μεταφοράς και πόδια στήριξης. Το βάρος του βιδολόγου είναι 66 κιλά.

Εργαλείο RO–POWER 50R
Εργαλείο RO–POWER 50R

Εργαλεία βιομηχανικής επεξεργασίας μετάλλου

Στην κατηγορία μηχανημάτων βιομηχανικής επεξεργασίας μετάλλου υπάρχουν επίσης και οι τόρνοι της εταιρίας ALFA. H εταιρία ALFA διαθέτει το μοντέλο AL 300 X 180 VariableSpeedκαι το μοντέλο ALFAWM250VX750. Ο τόρνος AL 300×180 VariableSpeed έχει ισχύ 450W, απόσταση μεταξύ κέντρων 300mm.  Η περιστροφή πάνω από το τραπέζι είναι 180mm , ο κώνος του άξονα περιστροφής Μ.Τ 3. Η φωλιά άξονα είναι 21mm. Το εργαλείο έχει μεταβλητή ταχύτητα περιστροφής 50-2500 R.P.M. Στα χαρακτηριστικά του μοντέλου αυτού επίσης αναφέρονται ο κώνος Εμβόλου Πόντας Μ.Τ.2 ενώ το βάρος του εργαλείου είναι 60 κιλά. Το μοντέλο της ALFAWM250VX750 αφορά σε έναν μηχανουργικό τόρνο με ισχύ 750W. Η απόσταση μεταξύ των κέντρων είναι 750mm και η περιστροφή του επάνω από το τραπέζι είναι 250mm. Οι διαφορές των δυο τόρνων εντοπίζονται επίσης στον κώνο του άξονα περιστροφής Μ.Τ.4, η ταχύτητα περιστροφής είναι μεταβλητή 50-2000rpm, έχει μετρικά σπειρώματα (0,4-3,5mm) και ο κώνος Εμβόλου Ποντας Μ.Τ.2. Το βάρος του βιομηχανικού εργαλείου είναι 140κιλά.

Εργαλεία βιομηχανικής επεξεργασίας μετάλλου
Εργαλεία βιομηχανικής επεξεργασίας μετάλλου

Βιομηχανικά εργαλεία της εταιρίας STRIGOS Ο.Ε.

Η πλούσια γκάμα των βιομηχανικών εργαλείων της εταιρίας STRIGOS Ο.Ε. διαθέτει επίσης και Κουρμπαδόρους. Οι κουρμπαδόροι κατηγοριοποιούνται στους χειροκίνητους και τους υδραυλικούς . Οι εταιρίες BULLE, BORMANN, MEGA μας παρουσιάζουν τα μοντέλα τους ώστε να επιλέξει ο καταναλωτής αυτό που καλύπτει τις ανάγκες του. Η εταιρία BULLE διαθέτει το χειροκίνητο εργαλείο SWG-22 και το υδραυλικό μοντέλο SWG-2A για σιδεροσωλήνες πάχους 2,75-4,50mm. Η μέγιστη γωνία κουρμπαρίσματος του βιομηχανικού εργαλείου είναι στις 180 με δυνατότητα κουρμπαρίσματος σωλήνων χωρίς κόπο χάρη στα δυνατά έμβολα 9ton και με επαναφορά του εμβόλου με βαλβίδα. Παρέχεται πλήρης σειρά σετ μητρών. Το βάρος του εργαλείου ζυγίζει στα 45 κιλά. Η εταιρία BORMANN διαθέτει τα μοντέλα BWR5041 και BWR5054 που είναι και τα δυο υδραυλικοί κουρμπαδόροι 12 και 16 τόνων αντίστοιχα. Τα μοντέλα της εταιρίας MEGA είναι τα CVT-2(2’’) και CVT-3(3’’).

Βιομηχανικά εργαλεία της εταιρίας STRIGOS Ο.Ε.
Βιομηχανικά εργαλεία της εταιρίας STRIGOS Ο.Ε.

Όλα τα βιομηχανικά εργαλεία θα τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://ergalia.gr/

One thought on “Βιομηχανικά Εργαλεία”

Comments are closed.