Επιλεγμένα black and decker εργαλεία

TLD100 εργαλείο BLACK AND DECKER

Εδώ έχουμε συγκεντρώσει επιλεγμένα black and decker εργαλεία. Στο κατάστημά μας είναι διαθέσιμα όλα τα εργαλεία black and decker. Όπως και όλα τα εργαλεία από κάθε μάρκα και για κάθε εργασία.

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KS500

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει ονομαστική ισχύς 400 W (230V) και ο αριθμός των παλινδρομήσεων του ανέρχεται στα 3000 minuntes. Το βάθος κοπής του εργαλείου είναι 60 mm σε ξύλο ενώ σε αλουμίνιο το βάθος κοπής είναι 10 mm. Το καλώδιο του εργαλείου έχει μήκος 3 m.

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KS500
Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KS500

Το ηλεκτρικό εργαλείο της BLACK AND DECKER έχει σύστημα συγκράτησης λάμας η οποία μπορεί να δεχτεί 2 συστήματα λάμας με στελέχοι U και T. Επίσης διαθέτει το συστήμα διαχείρισης όσον αφορά στη σκόνη και με την ιδιότητα του διασφαλίζει τον χώρο εργασίας καθαρό και κάνει καλύτερη την ορατότητα. Το εργαλείο διαθέτει ενσωματωμένη λαβή φύλαξης για τις λάμες και κάνει έυκολη και γρήγορη την πρόσβαση στις ανταλλακτικές λάμες. Έχει SightLine ένα χαρακτηριστικό το οποίο δίνει άριστη ορατότητα του ίχνους κοπής. Διαθέτει κόμπακτ ελαφρύ σχεδιασμό και διακόπτη σταθερής ταχύτητας “lock on” με αποτέλεσμα να βελτιώνει την διευκόλυνση και την άνεση σε αυτόν που το χρησιμοποιεί συνέχεια. Για μεγαλύτερη ευκολία το ηλεκτρικό εργαλείο έχει 3 Μέτρα Καλώδιο. Επιπλέον διαθέτει δυνατότητα για εργασίες γενικής κοπής και διαμόρφωσης ξύλου. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει κοπή λεπτών φύλλων μετάλλου και μεταλλικών σωλήνων. Τέλος το ηλεκτρικό εργαλείο έχει σέγα πολλών χρήσεων με 400 W κατάλληλο για τις εργασίες DIY.

Ηλεκτρικα εργαλεια

Η Στρίγκος Ο.Ε. προσφέρει ηλεκτρικά εργαλεία. Στην εταιρεία μας προσφέρουμε εργαλεία ηλεκτρικά από κάθε μάρκα όπως Makita, Rupes, Mafell. Η εταιρεία μας διαθέτει εργαλεία ηλεκτρικά για κάθε χρήση όπως ευθεις λειαντηρες, κατσαβιδιερες, πιστολια θερμοκολλησης, σπαθοσεγες, τροχούς. Εδώ θα βρείτε ηλεκτρικά εργαλεία.

Εργαλείο BLACK AND DECKER BDPR400

Το εργαλείο έχει μέγεθος βάσης φιάλης 650 ml και ρολό βαφής Speedy Roller. Πρόκειται για ένα εργαλείο της BLACK AND DECKER το οποίο έχει ταχύτατο και σχετικά πολύ εύκολο βάψιμο και βοηθάει καταλυτικά για τελειώσετε τις εργασίες του βαψίματος με διευκόλυνση και με πολύ λίγη προσπάθεια. Το εργαλείο γεμίζει απευθείας από το δοχείο χρώματος και δεν ξεγλιστράει καθόλου από δίσκο δοχείου. Διαθέτει εργονομική λαβή για ομαλή και ομοιόμορφη και απλή εφαρμογή. Επίσης έχει περιστρεφόμενη κεφαλή και προσεγγίζει τις οροφές σε μεγάλο σημείο ακόμα προσεγγίζει και τις κάτω από μαρκίζες ή σκάλες. Το εργαλείο έχει εξαρτήματα στήριξης και διευκολύνει την τοποθέτηση όταν θέλετε να κάνετε ένα διάλλειμα στην εργασία σας.

Εργαλείο BLACK AND DECKER BDPR400
Εργαλείο BLACK AND DECKER BDPR400

Το εργαλείο της BLACK AND DECKER περιλαμβάνει κύλινδρο βαψίματος BDPR400 και κλιπ βάσης για όλα τα δοχεία χρωμάτων. Τέλος το εργαλείο διαθέτει και ρολό βαφής 9mm.

Εργαλείο για τον κήπο BLACK AND DECKER GL310

Το εργαλείο της BLACK AND DECKER έχει ισχύ που φτάνει στα 300 W και πλάτος κοπής 25cm. Διαθέτει διάμετρο νήματος το οποίο είναι 1.5 mm και με ταχύτητα  ευθείας κοπής να ανέρχεται στις 11500 rpm. Το μήκος της λαβής το οποίο έχει το εργαλείο είναι 6 m. Το εργαλείο έχει βοηθητική λαβή για καλύτερο αποτέλεσμα. Η ηχητική ενέργεια του εργαλείου είναι dB στάθμισης Α 96 Α και η ηχητική πίεση είναι dB Στάθμισης Α 80 Α. Ο κραδασμός χειρός-βραχίονα σταθμιζόμενος είναι m/s2. 7.5 m/s2 και το βάρος του εργαλείου για τον κήπο είναι 1.55 κιλά.

Εργαλείο για τον κήπο BLACK AND DECKER GL310
Εργαλείο για τον κήπο BLACK AND DECKER GL310

Το εργαλείο για τον κήπο έχει ελαφριά μηχανή για χρήση και με τα 2 χέρια για μεγαλύτερη άνεση και διευκόλυνση. Το εργαλείο έχει ισχυρό κινητήρα που ανέρχεται στα 300 W και με διάμετρο κοπής 25cm που θα βοηθήσει για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εργασίες σε μικρούς κήπους. Έχει σχεδιασμό με 2 λαβές για μεγαλύτερη άνεση και ισορροπία. Επιπλέον έχει μηχανισμό τροφοδοσίας νήματος και μαζί με σύστημα πίεσης του εργαλείου bump feed για να υπάρχει διευκόλυνση κατά την χρήση του. Το εργαλείο έχει εύκολη τοποθέτηση καλωδίου. Τέλος μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ανταλλακτικό καρούλι με νήμα A6226-XJ της εταιρείας Black and Decker.

Κηπου εργαλεια

Το κατάστημά μας προσφέρει κηπου εργαλεια. Στη Στριγκος Ο.Ε. πωλούμε εργαλεια κηπου από κάθε μάρκα . Eνδεικτικά αναφέρουμε Bosch, Flex, Mafell. Το eshop μας διαθέτουμε εργαλεία κήπου για κάθε χρήση . Ως παράδειγμα αναφέρουμε βενζινοκινητηρες, κομποστοποιητες, σκαπτικα, τριβελες, σταφυλοπιεστηρες. Εδώ θα βρείτε κηπου εργαλεια

Πάγκος εργασίας BLACK AND DECKER WM301

Ο πάγκος εργασίας της BLACK AND DECKER έχει ύψος 760 mm και με μέγεθος διπλωμένου W x H x D, 630 x 890 x 130 mm. Διαθέτει άνοιγμα σιαγόνων μέγγενης από 0 έως 115 mm και το μήκος το σιαγόνων μέγγενης είναι 610 mm. Το μέγεθος πλάτος του του πάγκου εργασίας  είναι ανοικτές σιαγόνες 341 mm. Δεν διαθέτει σιαγόνων μέγγενης και Κατακόρυφη συγκράτηση. Επιπλέον δεν υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού μόνο με το ένα χέρι. Ο πάγκος εργασίας έχει υλικό σιαγόνων μέγγενης συμπιεσμένο μπαμπού. Σηκώνει μέγιστο φορτίο 160 κιλά.

Πάγκος εργασίας BLACK AND DECKER WM301
Πάγκος εργασίας BLACK AND DECKER WM301

Ο πάγκος εργασίας είναι κατασκευασμένος από ανθετικό ατσάλινο. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να διπλώνει και γίνεται με αυτό τον τρόπο επίπεδος. Διαθέτει κόμπακτ στην αποθήκευση και είναι πολύ εύκολος όταν το μεταφέρεται. Έχει διπλές μανιβέλες για την σύσφιξη και για καλύτερη και βελτιωμένη δύναμη σύσφιξης. Επιπλέον έχει ρυθμιζόμενα πόδια με ρόδες και παράλληλα ρυθμιζόμενη μέγγενη για ευελεξία σφιγκήτρων και για να υπάρχει σταθερή συγκράτηση του υλικού. Ο πάγκος εργασίας είναι σχεδιασμένος για να υπάρχει εύκολη τοποθέτηση και αποσυναρμολόγηση.
Τέλος έχει πόδια λατσιχένια τα οποία δεν γλιστράνε.

Black and decker εργαλεία

Στο κατάστημά μας θα βρείτε black and decker εργαλεία σε μεγάλη γκάμα και εξαιρετικές τιμές. Μεγάλη ποικιλία από εργαλεια black and decker για όλες τις χρήσεις. Ονομάζονται και  εργαλεια black & decker, όμως εμείς προτιμάμε να τα γράφουμε όπως τα προφέρουμε, δηλαδή με το “and” και όχι black & decker εργαλεία. Μπορείτε να μεταβείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε black and decker εργαλεια

Εργαλεία αέρος BLACK AND DECKER ASI200

Το εργαλείο αέρος έχει 12 V DC αντάπτορα και αυτόματο κλείσμο. Το εργαλείο δεν διαθλετει 220- 230 V AC Adapter.

Το εργαλείο αέρoς έχει ισχυρό 120PSI / 8.27bar αεροσυμπιεστή και δίνει την δυνατότητα για χρήση πολλών και διάφορων εφαρμογών. Είναι κατάλληλο για την χρήση στο δρόμο χρησιμοποιώντας την λειτουργία από το φις του αναπτήρα του αυτοκινήτου σας. Επίσης υπάρχει ένδειξη πίεσης και το αυτόματο σταμάτημα της λειτουργίας του δίνουν φούσκωμα μεγάλης ακριβείας στην πίεση η οποία θα είναι επιθυμήτη, φυσικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος για τη πίεση έξω από τα επιθυμητά επίπεδα. Υπάρχει φωτιζόμενη ένδειξη πίεσης και λυχνία φωτισμού χώρου για συνθήκες οι οποίες είναι έκτακτης ανάγκης στον δρόμο κατά την διάρκεια της νύχτας για παράδειγμα σκασμένο λάτσιχο. Υπάρχει αποθήκευση του καλωδίου και του σωλήνα επάνω στο εργαλείο για καλύτερη άνεση και διαθέτει αποθήκευση των εξαρτημάτων πάνω στον αεροσυμπιεστή για να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια τους. Έχει κόμπακτ σχεδιασμό και έτσι επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση στο όχημα, σε ράφια, σε ντουλάπια και σε άλλα πολλά ακόμη.

Εργαλεία αέρος BLACK AND DECKER ASI200
Εργαλεία αέρος BLACK AND DECKER ASI200

Στο εργαλείο περιλαμβάνονται 3.1 μέτρα 12ν DC καλώδιο και 3 εξαρτήματα για εξοπλισμό σπορ. Τέλος έχει και σωλήνα αέρα με εξάρτημα για ρόδες οχημάτων.

Τα εργαλεία black & decker είναι εξαιρετικά, ισοδύναμης ποιότητας με τα bosch εργαλεία. Και το αναφέρουμε αυτό διότι πολλοί γνωρίζουν περισσσότερο τα εργαλεία bosch και αγνοούν οτι μπορεί να υπάρχει ένα ισάξιο μηχάνημα στα εργαλεία black & decker.

Bosch εργαλεια

Η Στριγκος Ο.Ε. έχει εργαλεία από τη Bosch.
Στην εταιρεία μας πωλούμε εργαλεία της Bosch σε ποικιλία από σκουπες, πιστολια θερμοκολλησης, αναδευτηρες, εξαρτηματα, ψαλιδια
Διαθέτουμε Bosch εργαλεια των κατηγοριών αλοιφαδοροι, γεννητριες lpg, γωνιακοι λειαντηρες, εργαλεία για μεταφορα και ανυψωση, εργαλεια ξυλουργειου, καλλιεργητες, κυλινδροι, μετρα λειζερ, οικοδομικα μηχανηματα, πλανες, σοκοροκοφτες, συμπιεστες ειδικής χρήσης, χωροβατες. Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα εργαλεία από τη Bosch.

Stanley εργαλεία

Όσοι ψάχνιουν για black & decker εργαλεια συνήθως ψάχνουν και για εργαλεία stanley. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία τότε τα
εργαλεια stanley θα τα βρείτε στο κατάστημά μας. Όπως άλλωστε και με όλες τις υπόλοιπες εταιρείες έτσι και στα stanley εργαλεία είναι διαθέσιμα σε εξαιρετικές τιμές. Εδώ θα βρείτε τα stanley εργαλεια.

TLD100 εργαλείο BLACK AND DECKER

Το TLD100 έχει μπαταρία 9v Αλκαλική και ο τύπος ανίχνευσης το οποίο διαθέτει το TLD100 είναι θερμική. Διαθέτει βάθος ανίχνευσης για ενεργών καλωδίων και έχει οθόνη LED Βαθμοί C˚/F˚.

TLD100 εργαλείο BLACK AND DECKER
TLD100 εργαλείο BLACK AND DECKER

To TLD100 έχει ανιχνευτή διαρροής θερμότητας και έτσι βοηθάει σε μεγάλο βαθμό να βρείτε το πρόβλημα μόνωσης του σπιτιού σας. Επίσης έχει την ιδιότητα να εντοπίζει τις διαρροές της ζέστης αλλά και το κρύο του χώρου σας. Επιπλέον έχει φωτεινή ένδειξη για εισροή ψυχρού αέρα και κόκκινη ένδειξη για εισροή θερμού άερα. Διαθέτει ρύθμιση ευαισθησίας ή αλλιώς της μέτρησης της σε κλίμακα C˚/F˚. Τέλος έχει την δυνατότητα να σας επιτρέπει να κάνετε τον χώρο σας ενεργειακά αποδοτικό και πολύ άνετο.

Μεγάλη γκάμα εργαλείων

Το eshop μας διαθέτει γκάμα εργαλείων, κήπου εργαλεια, εργαλεία ηλεκτρικά, εργαλεια makita, dremel εργαλεία. Στο κατάστημά μας πωλούμε εγγυημένα ποικιλία εργαλείων, εργαλεία κήπου, βιομηχανικα εργαλεια, dewalt εργαλεια, dremel εργαλεια. Η εταιρεία μας προσφέρει εργαλεια για κάθε χρήση , για παράδειγμα αδαμαντοκεφαλες λειζερ, βενζινοκινητηρες, δραπανοκατσαβιδα, ελαιοραβδιστικα, ηλεκτρικα, κομποστοποιητες, λειαντηρες σωληνων, μηχανηματα επεξεργασιας μεταλλου, συσκευές μετρησης, ηυλουργικά εργαλεία, σοκοροκοφτες, συστηματα vacuum, τροχοι. Η Στρίγκος Ο.Ε. προσφέρει γκαμα εργαλειων από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Metabo, Festool, Aeg. Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα όλα τα τα εργαλεια.