Παρουσίαση εργαλείων milwaukee

παρουσίαση εργαλείων Milwaukee

Σε αυτό το άρθρο έχουμε μια παρουσίαση εργαλείων Milwaukee. Στα εργαλεία Milwaukee η εταιρεία μας επιτυγχάνει να σας προσφέρει ασυναγώνιστες τιμές. Την παρουσίαση των εργαλείων Milwaukee την κάνει ο κύριος Σταύρος Στρίγκος.

Εργαλεία Milwaukee

Φίλοι μου γεια σας από το κατάστημα Στρίγκος και το ergalia.gr. Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε μια παρουσίαση των εργαλείων Milwaukee όλοι τα ξέρετε είναι γνωστά. Είμαστε η εταιρεία με την μεγαλύτερη γκάμα Milwaukee σε ετοιμοπαράδοτα και με το μεγαλύτερο όγκο πωλήσεων. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα εργαλείων εκτός από αυτά βεβαίως που βλέπετε εδώ λόγω χώρου έχουμε όλη την γκάμα και τα μοντέλα που χρειάζεστε σε καταπληκτικές τιμές. Η Milwaukee λοιπόν παρουσιάζει το νέο της φυλλάδιο το οποίο περιλαμβάνει όλη την σειρά εργαλείων της σε εκδόσεις FUEL ONE KEY και σε εκδόσεις τις κλασσικές της Milwaukee. Μπορείτε να προμηθευτείτε λοιπόν παλμικά κατσαβίδια, δράπανα κρουστικά, σέγες, σπαθόσεγες, τροχούς, πιστολέτα sds plus και sds Max τα οποία είναι μοναδικά γιατί καμία άλλη εταιρεία δεν παράγει sds max πιστολέτο με μπαταρία, πιστόλια σιλικόνης που έχουν κάνει θραύση, γρασαδόρους, δισκοπρίονα, ράντιαλ όλα αυτά σε εργαλεία μπαταρίας έχει την μεγαλύτερη δυνατή γκάμα εργαλείων μπαταρίας τα οποία χρησιμοποιούν μπαταρίες 5 αμπερορίων και 6 αμπερορίων. Εδώ θα βρείτε όλα τα εργαλεία της Milwaukee.

Εργαλεία milwaukee
Εργαλεία milwaukee

Milwaukee εργαλεία

Το συγκεκριμένο φυλλάδιο που μπορείτε να δείτε βγαίνει ή τα συγκεκριμένα εργαλεία μάλλον που μπορείτε να δείτε στο φυλλάδιο και σας παρουσιάζει είναι στην έκδοση των 18 V, υπάρχει και η ίδια έκδοση στα 12 V σε εκδόσεις FUEL και εκδόσεις απλές που πάλι υπάρχουν σκουπάκια, αμπεροτσιμπίδες σας αναφέρω τα ειδικά εργαλεία γιατί τα κλασσικά εργαλεία όπως τα δράπανα, τα παλμικά είναι κοινά στις 2 εκδόσεις τριβεία, πιστόλια σιλικόνης, πιστολέτα πνευματικά μικρά, δισκοπρίονα, πολυεργαλεία, κόφτες σωλήνων, θερμαινόμενα μπουφάν, προβολείς οι οποίοι έχουν μια τεράστια γκάμα και στην 18 V σειρά και όλα αυτά λειτουργούν πάλι με την ίδια μπαταρία είτε 2 αμπερόρια είτε 4 αμπερόρια.

παρουσίαση εργαλείων Milwaukee
παρουσίαση εργαλείων Milwaukee

Επίσης υπάρχει πλήθος εξαρτημάτων τρυπάνια κοβαλτίου, τρυπάνια μπετού, τρυπάνια ξύλου, ποτηροτρύπανα σε σετ και σε απλά, διαμαντόδισκοι, εξειδεικευμένα εργαλεία για τους ηλεκτρολόγους όπως είναι τα κατσαβίδια τα οποία περνάει μέσα η ντίζα για να βιδώνουμε στις σxάρες (2:21-2:23) βεβαίως που έχουν γίνει σήμα της εταιρείας, κόφτες καλωδιών, εργαλειοθήκες, και ποτήρια γυψοσανίδας. Από όλες αυτές λοιπόν τις ειδικές προσφορές που μπορείτε να ξεφυλλίσετε και να δείτε στο φυλλάδιο μας το οποίο το έχουμε ανεβάσει στο κανάλι μας στο youtube με τα εργαλεία. Παρέχει και πακέτα εργαλείων σετάκια 1+1 παλμικό δραπανοκατσάβιδο, κρουστικό κατ σαβίδι, τροχός με πιστολέτο ή τέλος πάντων πάρα πολλά (compo kits) σας δίνουμε μία πάρα πάρα πολύ καλή προσφορά και για λίγο χρονικό διάστημα ένα 10% επί του φυλλαδίου. Για τους φίλους λοιπόν που θα δουν το βίντεο και θα χρησιμοποιήσουν τη λέξη βίντεο πρόμο και κρατήστε το αυτό θα δώσουμε 10 % έκπτωση επί του φυλλαδίου της Milwaukee είναι μία πάρα πολύ μεγάλη έκπτωση και μιλάμε 10% ακόμη επί των προσφορών της εταιρείας, τα προιόντα καλύπτονται από 3 ετή εγγύηση υπάρχει εξουσιοδοτημένο SERVICE και ότι χρειαστεί καλύπτεται από το κατάστημα μας . Ότι χρειαστείτε είμαστε στην διάθεση σας στο τηλέφωνο 2515141 για να σας εξυπηρετήσουμε και στο ergalia.gr. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Εργαλεία μπαταρίας ΜILWUAKEE

Η ΜILWUAKEE αποτελεί παγκόσμιο κυρίαρχο σε εργαλεία μπαταρίας. Κατασκευάζει βέβαια και ηλεκτρικά εργαλεία όπως και άλλων ειδών μηχανήματα, όμως το πολύ δυνατό της σημείο είναι τα βιομηχανικά εργαλεία μπαταρίας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το άρθρο μας για τα βιομηχανικά εργαλεία μπαταρίας ΜILWUAKEE.

Και πολλά άλλα εργαλεία

Βέβαια το κατάστημά μας δεν διαθέτει μόνο Milwaukee εργαλεία. Διαθέτει εργαλεία όλων των επώνυμων κι καταξιωμένων κατασκευαστών όπως είναι τα εργαλεία bosch, τα εργαλεία dremel, τα εργαλεία dewalt, τα εργαλεία black & decker και τα stanley εργαλεία.

Εργαλεια

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πωλεί εργαλεια, εργαλεία κήπου, ηλεκτρικά εργαλεία, εργαλεια bosch, εργαλεία Stanley. Στη Strigos Ο.Ε. διαθέτουμε χρήσιμα γκάμα εργαλείων, εργαλεια αγροτικα, ηλεκτρικά εργαλεία, bosch εργαλεια, milwaukee εργαλεία. Στο κατάστημά μας παρέχουμε εργαλεία για κάθε χρήση όπως ανεμιστηρες, γεννητριες βενζινης, δονητες, εργαλεια αυλακωσεως, εργαλειοθηκες, καμερες, κρουστικα δραπανα, λειζερ κουκιδων, περιστροφικα λειζερ, πιστολια θερμου αερα, σεγες, ταχυπριονα, ψεκαστηρες. Στη Strigos Ο.Ε. πωλούμε πληθώρα εργαλείων από κάθε μάρκα όπως Dewalt, Rupes, Rems. Εδώ είναι η πηγή για πληθώρα εργαλείων.

Εργαλεια
Εργαλεια

Εργαλεία από τη Bosch

Η Strigos Ο.Ε. πωλεί Bosch εργαλεια. Στο eshop μας προσφέρουμε Bosch εργαλεία που περιλαμβάνουν clic & go, μπουλονοκλειδα, πλανες, καροτιερες, τραπεζια εργασιας. Διαθέτουμε εργαλεια της Bosch που περιλαμβάνουν βελονοκρουστες, αντλιες ελεγχου, δισκοπριονα χειρος, εκχυλωτικα, θερμανση, κατσαβιδια, κουτια αποθηκευσης, μεγγενες, αυατήματα μετρησης, πριονια, σπαθοσεγες μπαταριας, συμπιεστες ειδικής χρήσης, χωροβατες. Εδώ θα βρείτε Bosch εργαλεια.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI HIGH POWER

Το χλοοκοπτικό εργαλείο της BOSCH έχει  τεχνικά του χαρακτηριστικά τα οποία  είναι τα εξής: Η ισχύς κινητήρα του εργαλείου ανέρχεται στα 1200 W και η ρόπη του13 Nm.  Το σύστημα κοπής που διαθέτει είναι μαχαίρι και έχει πλάτος 32 cm. Διαθέτει ρύθμιση ύψους κοπής 3 θέσεις ανά άξονα και το ύψος της κοπής είναι 20-60 mm. Το είδος της λαβής του εργαλείου είναι Βραχίονας classic. Ο όγκος του κάδου που έχει το εργαλείο είναι 31 l. Το βάρος του είναι 6,8 kg.

Το εργαλείο της BOSCH έχει θόρυβο-κραδασμών ARM/ROTAK 2.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI HIGH POWER
Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI HIGH POWER

Οι λειτουργίες του εργαλείου είναι:
Διαθέτει χτένι γρασίδιου για καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει κινητήρα Powerdrive, το οποίο κάνει το εργαλείο ακόμη πιο καλό. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης του  κινητήρα του εργαλείου ύπαρχει προστασία για τον  κινητήρα του. Τέλος έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς.

Εργαλεία κήπου

Η Στριγκος Ο.Ε. πωλεί εργαλεια κηπου. Στη Strigos Ο.Ε. έχουμε εργαλεια κηπου από κάθε μάρκα π.χ. Bosch, Flex, Stanley. Στην εταιρεία μας πωλούμε κηπου εργαλεια για κάθε χρήση π.χ. βενζινοκινητηρες, θαμνοκοπτικα, μυλοι ζωοτροφων, πολυεργαλεια & εξαρτηματα, φυσητηρες. Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεια κηπου.

Dewalt εργαλεια

Στη Στριγκος Ο.Ε. διαθέτει εργαλεία από τη Dewalt.
Η εταιρεία μας πωλεί εργαλεία Dewalt των κατηγοριών κοφτες, λειαντηρες, τριποδα, ρουτερ, μεταφορα – αποθηκευση. Το eshop μας προσφέρει εργαλεία Dewalt σε ποικιλία από αεροκατσαβιδα, αξεσουαρ, δραπανοκατσαβιδα, εξαερωτες, εργαλεια χειρος, κολωνατα δραπανα, κρουστικα δραπανα, μηχανες διατρησης, παλετοφορα, πιστολια βαφης, σετ τρυπανια, ταχυπριονα, υγρασιομετρα. Εδώ είναι η πηγή για εργαλεία από τη Dewalt.

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4217

Το ηλεκτρικό εργαλείο της DEWALT είναι ένας γωνιακός τροχός 125 mm και με πλευρικό διακόπτη 1200 W ΝΟ-VOL. Mε αποδόση ισχύς που φτάνει στα 1200 W. Η ταχύτητα του φτάνει στις 11.000 στροφές ανά λεπτό και με σπείρωμα άξονα M14. Το βάρος του εργαλείου είναι 2.2 κιλά.

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4217
Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4217

Εργαλεία ηλεκτρικά

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει εργαλεία ηλεκτρικά. Στο κατάστημά μας προσφέρουμε εργαλεια ηλεκτρικα από κάθε μάρκα . Eνδεικτικά αναφέρουμε Metabo, Flex, Mafell. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει ηλεκτρικα εργαλεια για κάθε χρήση . Eνδεικτικά αναφέρουμε ευθεις λειαντηρες, μπουλονοκλειδα, πλανες, πολυεργαλεια, φλογιστρα. Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεία ηλεκτρικά.

Ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE

Ειδικά εσείς που ενδιαφέρεστε για τα ηλεκτρικά εργαλεία μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στα ηλεκτρικά εργαλεία της εταιρείας MILWAUKEE. Εδώ έχουμε ένα καταπληκτικό άρθρο για τα ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE.

Μηχανηματα βιομηχανικα

Η Strigos Ο.Ε. προσφέρει βιομηχανικα μηχανηματα.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει μηχανηματα βιομηχανικα από κάθε μάρκα όπως Bosch, Festool, Rems. ΣΤο κατάστημά μας προσφέρουμε μηχανηματα βιομηχανικα για κάθε χρήση όπως κολωνατα δραπανα, δισκοπριονα, λαδιερες, ζυγοσταθμισεις, μαγνητικα δραπανα
Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα βιομηχανικα μηχανηματα.

Μια εξαιρετική πρόταση για περαιτέρω πληροφόρηση είναι το άρθρο μας που αναφέρεται στα εργαλεία κήπου και βιομηχανικά μηχανήματα Milwaukee. Μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://blog.ergalia.gr/ergaleia-khpou-kai-viomhxanika-mhxanimata-milwaukee/

BLACK AND DECKER BDCS36G ηλεκτρικό εργαλείο

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει τάση που φτάνει στα 3,6 V και με μπαταρία Ιόντων λιθίου. Η μέγιστη
ροπή του είναι 3 Nm και η ταχύτητα χωρίς φορτίο κυμαίνεται από 0 έως 180 στροφές το λεπτό.
Το ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει αναστροφή και κλείδωμα άξονα. Επιπλέον έχει ταχύτητα μεταβλητή και έχει έλεγχο ροπής της στρέψης.

BLACK AND DECKER BDCS36G ηλεκτρικό εργαλείο
BLACK AND DECKER BDCS36G ηλεκτρικό εργαλείο

Πρόκειται για κατσαβίδι το οποίο λειτουργεί και ελέγχει την ταχύτητα και την κατεύθυνση, και χρησιμοποιώντας
την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας γυροσκοπική τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης το Gyro Driver™
θα αισθάνεται τις κινήσεις οι οποίες θα είναι απαλές του καρπό σας και θα ελέγχετε την κατεύθυνση και παράλληλα
και την ταχύτητα. Έτσι λοιπόν όταν θα βιδώνετε πολύ καλά και εύκολαμε την πρώτη φορά και όλες τις φορές.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κρατήσετε απλά και απαλά το διακόπτη για να το ενεργοποιήσετε και να στρίψτε δεξιά
για βίδωμα και αριστερά για το ξεβίδωμα. Για τον έλεγχο της ταχύτητας περιστρέψτε το 0-30 °. Επιπλέον το ηλεκτρικό
εργαλείο έχει φωτάκι LED για καλύτερη ορατότητα σε περιοχές οι οποίες είναι σκοτεινές ή και σε κρυφές γωνιές και στα άκρα
και στο εσωτερικό των επίπλων. Τέλος έχει μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία όταν φορτιστεί, θα μπορέσει να παραμείνει φορτισμένη
έως και 18 μήνες όταν θα είναι σε κατάσταση αδράνειας.

Εργαλεία black and decker

Μια ακόμα εταιρεία κατσκευής εργαλείων που θα βρείτε στο κατάστημά μας είναι η black & decker. Διαθέτουμε όλα τα επώνυμα εργαλεια black and decker. Έχουμε εργαλεία black & decker για κάθε χρήση όπως κολωνατα δραπανα, δισκοπριονα, λαδιερες, ζυγοσταθμισεις, μαγνητικα δραπανα. Εδώ θα βρείτε όλη τη γκάμα με τα εργαλεία black and decker.