Εργαλεία bosch για κηπουρούς

Εργαλεία bosch για κηπουρούς

Παρουσιάζουμε εργαλεία bosch για κηπουρούς. Κορυφαία αγροτικά εργαλεία, εργαλεία κήπου και γεωργικά εργαλεία.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30

Το χλοοκοπτικό εργαλείο έχει πλάτος κοπής 30 cm και το σύστημα κοπής του είναι μαχαιρια άξονα και συγκεκριμένα το εργαλείο έχει 4 μαχαίρια. Σημειώστε οτι το ύψος της κοπής του εργαλείου είναι 12-40 cm και παράλληλα έχει ρύθμιση ύψους κοπής και κυρίως προοδευτικά. Επιπλέον το εργαλείο της BOSCH έχει ρύθμιση του κάτω μαχαιριού ασφάλιση με ένα κουμπί.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30
Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι ότι  είναι απλό. Απλό σημαίνει ότι είναι γρήγορο   και είναι πολύ βολικό κατά την διάρκεια του κουρέματος της χλοής σε επιφάνειες  του γρασιδιού όπου είναι μικρές. Επίσης το εργαλείο είναι άκρως αποτελεσματικό  διαθέτει αρχή λειτουργίας ψαλιδιού  για  να υπάρχει μεγάλη ποιοτήτα κοπής του γρασιδιού. Το χλοοκοπτικό εργαλείο  είναι έξυπνο  διότι  διαθέτει ασφάλιση μόνο με ένα κουμπί  όσον αφορά για την ρύθμιση  του κάτω μαχαιριού  χωρίς να χρειάζεται η χρήση του εργαλείο.  Άρα μιλάμε για ένα εργαλείο  που είναι απλό, έξυπνο και σαφώς αποτελεσματικό.

Το εργαλείο τη BOSCH έχει και αρκετά παραπάνω πλεονεκτήματα. Διαθέτει σύστημα άξονα κοπής με 4 ή αλλιώς ελικοειδή μαχαίρια από σληρυμένο χάλυβα και επιπλέον ρύθμιση του ύψους κοπής με προοδευτικό τρόπο. Συμπληρώνουμε οτι το πλάτος κοπής του εργαλείου είναι 30 cm. Το εργαλείο της BOSCH έχει πολύ απλή ρύθμιση του κάτω μαχαιριού και ασφαλίζεται μόνο με ένα κουμπί. Τέλος ο άξονας του εργαλείου στηρίζεται σε ρολεμάν και χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο  την αναγκή να γίνει η συντήρηση του. 

Bosch εργαλεία κήπου

Έχουμε γράψει ένα άρθρο που ασχολείται αποκλειστικά με τα bosch εργαλεία κήπου. Εκεί παρουσιάζουμε το εργαλείο κήπου BOSCH ART 26-18 LI και το εργαλείο Bosch ART 23-18 LI. Ενημερώνουμε για το χλοοκοπτικό Εργαλείο Bosch ARM 32 και το εργαλείο Bosch κήπου ART 35. Μάθετε λεπτομέρειες για το εργαλείο για τον κήπο Bosch ART 30 καθώς και το αγροτικό εργαλείο Bosch ART 27. Παρουσιάζουμε τεχνικές λεπτομέρειες για το χλοοπτικό εργαλείο Bosch ART 30 αλλά και για το κορυφαίο εργαλείο Bosch για τον κήπο ART 27. Εκπληκτικά μηχανήματα όπως είναι το γεωργικό εργαλείο BOSCH ART 24 και το γεωργικό εργαλείο BOSCH ART 27. Εδώ βρίσκεται το άρθρο για τα bosch εργαλεία κήπου

Εργαλεία bosch για κηπουρούς
Εργαλεία bosch για κηπουρούς

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB

Το εργαλείο αυτό της BOSCH είναι προσάρτημα φυσητήρα φύλλων. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι έχει ταχύτητα αέρα που κυμαίνεται στα 220 km/h και το βάρος του εργαλείου  είναι 1.3 Kg. Το συνολοικό μήκος του εργαλείου είναι 60 cm.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB
Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB

Το εργαλείο της BOSCH έχει γρήγορη ταχύτητα αέρα και παράλληλα γωνιακό ακροφύσιο για να υπάρχει πολύ εύκολη και άνετη τακτοποιήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός στέλεχους του εργαλείο είναι ότι έχει αρκετά εύκολη οπτική επαφή, προστατεύει σε μεγάλο σημείο την πλάτη σας όποτε χρησιμοποιείτε το εργαλείο για αρκετή ώρα. Το εργαλείο κήπου έχει μεγάλη απόδοση διότι έχει μεγάλη ταχύτητα αέρα που ξεκινάει από τα 220 km/h. Τέλος το εργαλείο της BOSCH έχει αποτελεσματικό σχεδιασμό περιβλήματος και ακροφυσίου. Δίνει εστιασμένη ροή και μεγάλη ταχύτητα αέρα όσον αφορά για την συλλογή των υλικών του κήπου.

Εργαλεία κήπου

Στην κατηγορία εργαλείων κήπου έχουμε ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ, ΑΝΤΛΙΕΣ, ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΕΚΧΙΟΝΙΣΤΙΚΑ. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εργαλεία κήπου όπως ΕΛΑΙΟΡΑΒΔΙΣΤΙΚΑ, ΕΞΑΕΡΩΤΕΣ, ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΑ, ΘΕΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ. Και πολύ περισσότερα εργαλεία για κηπουρούς που περιλαμβάνουν ΚΛΑΔΟΤΕΜΑΧΙΣΤΕΣ, ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΤΕΣ, ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΑ, ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ, ΜΥΛΟΙ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ, ΣΚΑΠΤΙΚΑ, ΠΙΕΣΤΙΚΑ, ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ & ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΠΡΙΟΝΙΑ
Εδώ αθ βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα εργαλεία κήπου.

Εργαλεία κήπου
Εργαλεία κήπου

Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL

Το εργαλείο του έχει κινητήρα που φτάνει στα 280 W. Εστιάζοντας στο σύστημα κοπής του εργαλείου βλέπουμε οτι είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου είναι 26 cm. Το πάχος που έχει η μεσηνέζα είναι 1.6 mm. Η ταχύτητα κοπής του εργαλείου BOSCH είναι 12.500 στροφές ανά λεπτό. Το βάρος του είναι 1.8 kg.

Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL
Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL

Το εργαλείο  διαθέτει ηλεκτρικό χλοοκοπτικό μσηνέζα και ο   κινητήρας ανέρχεται στα  280 W. Ενώ το σύστημα κοπής του εργαλείου είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου είναι 26 cm.  Το βάρος του είναι 1.8 kg.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL
Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL

Το εργαλείο έχει ταχύτητα κοπής είναι 12.500 στροφές ανά λεπτό. Το καρούλι του εργαλείου έχει διαστάσεις 1,6mm X 4m.  όσον αφορά το σύστημα του είναι Semi-Auto Feed, έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει αυτόματα  τη μεσηνέζα  κατά την ενάρξη του εργαλείου και έτσι όταν ενεργοποιείται πάντα έχει τον κατάλληλο μήκο μεσηνέζας.  Η ποιότητα κοπής του  πάνω στο γκαζόν είναι εκπληκτική    χάρη τα 280 W  και τις 12.500 στροφές ανά λεπτό.  Το εργαλείο BOSCH  διαθέτει απλό και καλό χειρισμό, γιατί ο κινητήρας του είναι ελαφρύς και το εργαλείο έχει μια σταθερή ισορροπία.

Εργαλεία bosch

Τα εργαλεία bosch περιλαμβάνουν ΟΡΓΑΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ, CLIC & GO, ΣΚΟΥΠΕΣ, ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ, ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΑ, ΤΡΙΒΕΙΑ, ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΑ. Στην κατηγορία των bosch εργαλείων ανήκουν ΜΠΟΥΛΟΝΟΚΛΕΙΔΑ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΘΕΡΜΟΥ ΑΕΡΑ, ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΘΕΡΜΟΚΟΛΛΗΣΗΣ, ΡΟΥΤΕΡ. Εξαιρετικά εργαλεία όπως ΠΟΛΥΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΤΑΙΝΙΟΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣΣΠΑΘΟΣΕΓΕΣ, ΔΡΑΠΑΝΑ, ΤΡΟΧΟΙ. Εδώ βρίσκονται τα bosch εργαλεία.

bosch εργαλεία
bosch εργαλεία

Χλοοκοπτικό εργαλείο BOSCH  ART 24

Το εργαλείο BOSCH   έχει  ηλεκτρικό χλοοκοπτικό μσηνέζα και ο   κινητήρας ανέρχεται στα  280 W. Ταυτόχρονα το σύστημα κοπής του εργαλείου είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου της μεσηνέζας  είναι 23 cm.  Το εργαλείο έχει βάρος  1.7 kg.

 

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ROTAK 43 LI

Η μπαταρία του εργαλείου της BOSCH έχει πολύ καλά τεχνικά στοιχεία τα οποία εντυπωσιάζουν. Ο τύπος της μπαταρίας του εργαλείου είναι ιόντα λιθίου και η τάση μπαταρίας του ανέρχεται στα 36 V και η μπαταρία του φορτίζεται μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Το σύστημα κοπής του εργαλείου κήπου είναι εισκληρυμένο και τροχισμένο χαλυβδίνο μαχαίρι και το πλάτος κοπής του είναι στα 43 cm και το ύψος κοπής του είναι 20-70 cm, επιπλέον υπάρχει και η ρύθμιση του ύψους κοπής σε 6 θέσεις. Ο όγκος του κάδου του εργαλείου το οποίο διαθέτει είναι στα 50 L. Επίσης το είδος της λαβής του εργαλείου της BOSCH είναι σύστημα ERGOFLEX. Το εργαλείο έχει βάρος 13,9 kg.

Ο θόρυβος-κραδασμών του εργαλείου έχει κατηγορία ARM-ROTAK 2.
Το εργαλείο έχει εξαιρετικές λειτουργίες και αυτές είναι οι εξής: Efficient Energy management, διαθέτει χτένι γρασίδιου για καλύτερη ποιότητα, το εργαλείο έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, υπάρχει στο εργαλείο ένα σημείο το οπίο δείχνει την κατάσταση φόρτισης του, έχει Quickclick και Leafcollect. Ολά αυτά δίνουν στο εργαλείο μεγάλη ποιότητα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι ότι έχει πολύ καλή απόδοση κοπής και έχει ένα εξαιρετικό στοιχείο το οποίο είναι η παραλαβή των κομμένων κλαδιών και φυσικά των φύλλων και όλα αυτά εξαιτίας του επισκληρυμένο χαλύβδινο μαχαίρι και στην καινοτομική τεχνολογία ρεύματος του αέρα το οποίο διαθέτει το εργαλείο BOSCH. Το εργαλείο έχει εξαιρετικό φινίρισμα  διότι διαθέτει το νέο σύστημα Powerdrive LI και έχει μεγάλη και σταθερή ροπή στρέψης   σε όλες τις συνθήκες.  Το εργαλείο έχει πολή καλή εργονομία  επειδή έχει λαβές  Ergoflex  το οποίο έχει πιστοποιητικό   AGR.  Το εργαλείο έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το εκτοξεύει ποιοτικά στην εργασία του.

Χαρακτηριστικά του Bosch εργαλείου

Εκτός από  τα κύρια χαρακτηριστικά του, διαθέρει και παραπάνω πλεονεκτήματα. Οι εργονομικές λαβές του είναι πολύ εύκολες στον χειρισμό του.  Το  Powerdrive LI  κάνει καλύτερο το κούρεμα του γκαζόν σας  και σε πολύ δύσκολες σύνθηκες.  Διαθέτει κάδος συλλογής χλοής των 50 λίτρων  και σας παρέχει μεγάλο χώρο για να  σταματάτε λιγότερο  την ώρα της εργασίας για να αδειάσετε τον κάδο συλλογής.  Το εργαλείο έχει καινούργιο σύστημα  βραχίονων  QuickClick  για την απλή και πρώτη συναρμολόγηση χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο.  ΤΟ εργαλείο της BOSCH   έχει πάρα πολύ καλές ιδιότητες οδήγησης  επειδή οι ρόδες του εργαλείου είναι ευκολοκίνητες και καλυμμένες με λάστιχο, αυτό το κάνει εξαιρετικό και εύκολο στην οδήγηση.   Το χτένι γρασιδιού  το οποίο έχει το εργαλείο κήπου κουρεύει  εξαιρετικά έως την άκρη του γρασιδιού.  Τέλος το εργαλείο   περιέχει και την λειτουργία   LeafCollect  το οποίο διευκολύνει στην συλλογή των  φύλλων.

Γεωργικά εργαλεία

Στο ηλεκτρονικό μας κατλάστημα έχουμε γεωργικά εργαλεία όπως ΣΕΓΕΣ, ΛΕΙΑΝΤΗΡΕΣ, ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΠΛΑΝΕΣ, ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΕΣ, ΚΑΡΦΩΤΙΚΑ, ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ.
Διαθέτουμε εργαλεία για αγρότες που περιλαμβάβνουν ΒΑΛΙΤΣΕΣ, ΒΑΣΕΙΣ, ΚΑΡΟΤΙΕΡΕΣ, ΚΑΣΤΑΝΙΑ, ΚΟΦΤΕΣ.
Γεωργικά εργαλεία όπως ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΡΙΠΟΔΕΣ-ΣΤΗΡΙΓΜΑΤΑ, ΦΑΚΟΙ, ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ-ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ, ΦΡΕΖΕΣ, ΨΑΛΙΔΙΑ, ΠΛΥΣΤΙΚΑ.
Εδώ έχουμε την κατηγορία με τα γεωργικά εργαλεία.

Γεωργικά εργαλεία
Γεωργικά εργαλεία

Εργαλείο BOSCH κήπου ROTAK 43 LI

Η μπαταρία του εργαλείου της BOSCH έχει εξαιρετικά τεχνικά στοιχεία. Ο τύπος της μπαταρίας του εργαλείου είναι ιόντα λιθίου και η τάση μπαταρίας του φτάνει  στα 36 V και η μπαταρία του φορτίζεται μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Το σύστημα κοπής του εργαλείου κήπου είναι εισκληρυμένο και τροχισμένο χαλυβδίνο μαχαίρι και το πλάτος κοπής του είναι στα 43 cm και το ύψος κοπής του είναι 20-70 cm,   έχει και  ρύθμιση του ύψους κοπής σε 6 θέσεις. Ο όγκος του κάδου του εργαλείου το οποίο διαθέτει είναι στα 50 L.  Το είδος της λαβής του εργαλείου της BOSCH που έχει  είναι σύστημα ERGOFLEX. Το εργαλείο έχει βάρος 13,9 kg.

Εργαλείο BOSCH κήπου ROTAK 43 LI
Εργαλείο BOSCH κήπου ROTAK 43 LI

Ο θόρυβος-κραδασμών του εργαλείου έχει την κατηγορία ARM-ROTAK 2.
Το εργαλείο έχει αξιόπιστες  λειτουργίες και αυτές είναι οι εξής: Efficient Energy management, διαθέτει χτένι γρασίδιου για καλύτερη ποιότητα, το εργαλείο έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, υπάρχει στο εργαλείο ένα σημείο το οπίο δείχνει την κατάσταση φόρτισης του, έχει Quickclick και Leafcollect.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι ότι έχει πολύ καλή απόδοση κοπής και έχει ένα εξαιρετικό στοιχείο το οποίο είναι η παραλαβή των κομμένων κλαδιών και των φύλλων και όλα αυτά επειδή έχει το επισκληρυμένο χαλύβδινο μαχαίρι και στην καινοτομική τεχνολογία ρεύματος του αέρα το οποίο παρέχει  το εργαλείο BOSCH. Το εργαλείο έχει εξαιρετικό φινίρισμα  διότι έχει  το νέο σύστημα Powerdrive LI και έχει μεγάλη και σταθερή ροπή στρέψης   σε όλες τις συνθήκες.  Το εργαλείο έχει πολή καλή εργονομία  επειδή έχει λαβές  Ergoflex  το οποίο έχει πιστοποιητικό   AGR.  Το εργαλείο έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το εκτοξεύει ποιοτικά στην εργασία του.

Πλεονεκτήματ ατου εργαλείου της Bosch

Το εργαλείο έχει   και παραπάνω πλεονεκτήματα. Οι εργονομικές λαβές του είναι πολύ εύκολες στον χειρισμό του.  Ειδικά το  Powerdrive LI  κάνει καλύτερο το κούρεμα του γκαζόν σας  και σε πολύ δύσκολες σύνθηκες.  Επίσης έχει  κάδος συλλογής χλοής των 50 λίτρων  και σας παρέχει μεγάλο χώρο για να  σταματάτε λιγότερο  την ώρα της εργασίας για να αδειάσετε τον κάδο συλλογής.  Το εργαλείο έχει καινούργιο σύστημα  βραχίονων  QuickClick  για την απλή και πρώτη συναρμολόγηση χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο.  Ειδικά αυτό το εργαλείο της BOSCH   έχει  πολύ καλές ιδιότητες οδήγησης  επειδή οι ρόδες του εργαλείου είναι ευκολοκίνητες και καλυμμένες με λάστιχο, αυτό το κάνει εξαιρετικό και εύκολο στην οδήγηση.   όσον αφορά το χτένι γρασιδιού  του  εργαλείου   κουρεύει  εξαιρετικά έως την άκρη του γρασιδιού.  Το εργαλείο κήπου  περιέχει και την λειτουργία   LeafCollect  το οποίο διευκολύνει στην συλλογή των  φύλλων.

Εργαλείο κήπου BOSCH  ROTAK 37 LI

Η τάση μπαταρίας του εργαλείου  του φτάνει  στα 36 V . Το πλάτος κοπής του είναι στα 37 cm και  το ύψος κοπής του είναι 20-70 cm.

Όσον αφορά  μπαταρία του φορτίζεται μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά.    Το σύστημα κοπής του εργαλείου κήπου είναι  τροχισμένο χαλυβδίνο μαχαίρι. Επίσης το εργαλείο     έχει   ρύθμιση του ύψους κοπής σε 6 θέσεις. Ο όγκος του κάδου του εργαλείου το οποίο διαθέτει είναι στα 40 L.  Το είδος της λαβής του εργαλείου της BOSCH που έχει  είναι σύστημα ERGOFLEX. Να σημειώσουμε επιπλέν οτι το εργαλείο έχει βάρος 13,2 kg.   Η τιμή εκπομπής ταλαντώσεων  του εργαλείου ανέρχεται στα   ah 2.5 m/s²  και η ανασφάλεια του εργαλείου  φτάνει στα Κ  1.5 m/s².

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI
Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI

Το    εργαλείο είναι ότι έχει πολύ καλή απόδοση κοπής και διαθέτει  ένα εξαιρετικό στοιχείο το οποίο είναι η  παραλαβή των κομμένων κλαδιών και των φύλλων και όλα αυτά επειδή έχει το επισκληρυμένο χαλύβδινο μαχαίρι και στην καινοτομική τεχνολογία ρεύματος του αέρα το οποίο παρέχει  το εργαλείο BOSCH.     Επίσης το εργαλείο έχει εξαιρετικό φινίρισμα  διότι έχει  το νέο σύστημα Powerdrive LI και έχει μεγάλη και σταθερή ροπή στρέψης   σε όλες τις συνθήκες.  Επιπλέον το εργαλείο έχει πολύ καλή εργονομία  επειδή έχει λαβές  Ergoflex  το οποίο έχει πιστοποιητικό   AGR.

Μεγάλη γκάμα εργαλείων

Εδώ στο κατάστημά μας θα βρείτε γκάμα εργαλείων, εργαλεία για τον αγρότη, μηχανήματα βιομηχανικά, makita εργαλεία, milwaukee εργαλεια.
Στην εταιρεία Στρίγγος Ο.Ε. έχουμε καταπληκτικά εργαλεια, εργαλεια γεωργικα, ηλεκτρικα εργαλεια, bosch εργαλεια, milwaukee εργαλεία.
Διαθέτουμε εργαλεία για κάθε χρήση . Eνδεικτικά αναφέρουμε αλυσοπριονα, ανυψωτικα, δισκοι κοπης, εξαρτηματα εργαλείων, ηλεκτροποντες, κλαδοτεμαχιστες, κοφτες, μετρα λειζερ, μυτες, πριονια αllιgατοr, σεγες, σφυρια για σκαλοπατια, φυσητηρες. Στο κατάστημά μας πωλούμε εργαλεία από κάθε μάρκα . Eνδεικτικά αναφέρουμε Dewalt, Festool, Mafell. Εδώ είναι η πηγή για όλα τα εργαλεία.

όλα τα εργαλεία
όλα τα εργαλεία