Εργαλεία dremel

Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES

Βρείτε εργαλεία dremel για πολλές χρήσεις. Παρουσιάζουμε αναλυτικές πληροφορίες για τα 6 από τα 25 εργαλεία dremel που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES(4000-1/45)

Το εργαλείο της DREMEL έχει προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς 175 W και η τάση του ανέρχεται στα 230 V.
Η ταχύτητα χωρίς φορτίο που έχει το εργαλείο κυμαίνεται από 5.000 έως 35.000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης διαθέτει ρύθμιση της ταχύτητας πλήτως μεταβλητή και το εργαλείο διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων EZ Twist. Επιπλέον έχει τεχνολογία μπαταρίας n.a. Η ηχητική πίεση του dremel εργαλείου ανέρχεται
77,9 dB(A) ενώ η ηχητική του ισχύς φτάνει στα 88,9 dB(A) και κραδασμός του κυμαίνεται 2,6 – 11,4 m/s². Το μήκος του εργαλείου dremel είναι 22 cm και το βάρος του είναι 660 γραμμάρια.

 

Το dremel εργαλείο είναι ένα σετ το οποίο συγκεκριμένα είναι ένα πολυεργαλείο μεγάλης απόδοσης με καινοτομικές εφαρμογές όπως για παράδειγμα το καπάκι μύτης EZ Twist και ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας και λειτουργία κλειδώματος φωλιάς και εύρος στροφών που κυμαίνεται από 5.000 μέχρι 35.000ν το λεπτό. Το εργαλειο dremel διθαετεί και εξάρτημα εύκαμπτου άξονα και είναι το κατάλληλο προσάρτημα για εργασίες οι οποίες χρειάζονται μεγάλη λετπομέρια και ακρίβεια σε δύσκολα σημεία. Με το εξάρτημα εύκαμπτου άξονα έχει μαζί και 35 εξαρτήματα της DREMEL πολύ καλής ποιότητας παράλληλα μαζί με το EZ SpeedClic.

Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES
Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES

Στην συσκευασία βρίσκονται τα εξής τεμάχια:
Το εργαλείο DREMEL 4000 και 45 εξαρτήματα της DREMEL γνήσια πολύ καλής ποιότητας παράλληλα μαζί και με το EZ SpeedClic.
Επίσης έχει εύκαμπτο άξονα που η ποιότητα του είναι εξαιρετική. Τέλος έχει και έναν μαλακό σάκο άριστης ποιότητας
και οδηγίες χρήσης για το εργαλείο DREMEL 4000. Με το ηλεκτρικό εργαλείο της DREMEL Θα μείνετε ευχαριστημένοι.

Εργαλείο DREMEL LITHIUM ION 10.8(8200-1/35)

Το εργαλείο dremel έχει χωριτικότητα μπαταρίας 1,5 Ah και η τάση της μπαταρίας ανέρχεται στα 10,8 V και έχει διάρκεια φόρτισης 1 ώρα. Επίσης έχει τεχνολογία μπαταρίας Lithium-Ion / ECP.
Η ταχύτητα μεταβλητή που έχει το εργαλείο της dremel κυμαίνεται από 5.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης διαθέτει ρύθμιση της ταχύτητας μεταβλητή και το εργαλείο διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων EZ Twist. Η ηχητική του ισχύς του εργαλείου ανέρχεται στα 83 dB(A) και κραδασμός του κυμαίνεται 1,1-5,6 m/s² . Το μήκος του εργαλείου είναι 22 cm και το βάρος του είναι 600 γραμμάρια.

 

Το συγκεκριμένο σετ είναι ένα πολυεργαλείο μεγάλης απόδοσης με μπαταρία 8200 Li-ion και με τεχνικά στοιχεία άκρως εξαιρετικά όπως για παράδειγμα το καπάκι μύτης EZ Twist, και με λειτουργία κλειδώματος φωλιάς και ένα φρένο κινητήρα και ένας εύρος στροφών που κυμαίνεται 5.000 μέχρι 30.000 το λεπτό. Το σετ διαθέτει συνημμένη λαβή ακριβείας για τον τέλειο έλεγχο του εργαλείου. Με το προσάρτημα το σετ έχει και 1
φορτιστή μπαταρίας που διαρκεί 1 ώρα και 35 εξαρτήματα της DREMEL υψηλής ποιότητας μαζί και με το EZ SpeedClic.

Εργαλείο DREMEL LITHIUM ION
Εργαλείο DREMEL LITHIUM ION

Στην συσκευασία του βρίσκοντα τα εξής τεμάχια :
Το εργαλείο DREMEL 8200 και 35 εξαρτήματα της DREMEL γνήσια πολύ καλής ποιότητας. Επιπλέον έχει και 1 φορτιστή μπαταρίας με διάρκεια 1 ώρα. Τέλος διαθέτει έναν μαλακό και ποιοτικό σάκο και
οδηγίες χρήσης για το εργαλείο DREMEL 8200.

Εργαλείο DREMEL MS20 1/5

Το εργαλείο της DREMEL έχει προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς 70 W και η τάση του ανέρχεται στα 220-240 V.
Η ταχύτητα χωρίς φορτίο που έχει το εργαλείο dremel κυμαίνεται από 1.000 έως 2250 στροφές ανά λεπτό. Η ηχητική πίεση του εργαλείου της dremel ανέρχεται στα 77,5 dB(A) ενώ η ηχητική του ισχύς φτάνει στα 88,5 dB(A) και κραδασμός του φτάνρ 9,3 m/s². Το μήκος του εργαλείου είναι 40 cm και το βάρος του είναι 1,1 κιλά.

Εργαλείο DREMEL MS20
Εργαλείο DREMEL MS20

 

Στην συσκευασία του εργαλείου βρίσκονται τα εξής τεμάχια.
Το εργαλείο Dremel Moto Saw διαθέτει πριονόλαμες κοπής ξύλου για γενικής χρήσης MS51 και 2 λεπτές ριονόλαμες κοπής ξύλου MS52 και 1 πριονόλαμα κοπής μετάλλου MS53.
Επιπλέον έχει προσάρτημα οδηγού παραλλήλων και σταθερή και αρκετά ευρύχωρη κασετίνα εργαλείου καλής ποιότητας. Τέλος διαθέτει οδηγίες χρήσης για το εργαλείο DREMEL MS20.

Εργαλεία dremel

Η εταιρεία μας στην κατηγορία των εργαλείων dremel διαθέτει 25 εργαλεία. Τα dremel εργαλεία περιλαμβάνουν πιστόλια κόλλας, καμινέτα, σετ εργαλείων και φλόγιστρα. Στα εργαλεία dremel ανήκουν επίσης σετ πολυεργαλείου, επαναφορτιζόμενα πολυεργαλεία και επιτραπέζια σέγα. Εδώ επίσης θα βρείτε πολυεργαλείο, πολυκόφτη και εργαλείο πολλαπλών εφαρμογών. Μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όλα τα εργαλεια dremel.

Εργαλείο DREMEL MULTI MAX

Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου ανέρχεται στα 220-240 V και η γωνία ταλάντωσης του είναι Α / Δ 1,5.
Το βάρος του είναι 1,35 κιλά.

Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό εργαλείο που είναι ικανό για πολλές εφαρμογές να με κινητήρα μεγάλης απόδοσης και με μηχανισμό γρήγορης προσαρμογής των εξαρτημάτων του.
Ηλεκτρικό εργαλείο ικανό για μετατροπή, αποκατάσταση και επισκευή. Το ηλεκτρικό εργαλείο της DREMEL είναι πολύ καλό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών μαζί με την κοπής σε ξύλο, μέταλο, πλαστικό, τρίψιμο ξύλινων, ξύσιμο, αφαίρεση σοβά κ.α.

DREMEL Εργαλείο MULTI MAX
DREMEL Εργαλείο MULTI MAX

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει 1 πέλμα για φύλλα λείανσης MM11, 6 φύλλα λείανσης 3x MM70P, 3x MM70W.
Επίσης έχει 1 πριονόλαμα ισόπεδης κοπής ξύλου MM480 και 1 πριονόλαμα ισόπεδης κοπής ξύλου και μετάλλου MM482.
Επιπλέον το ηλεκτρικό εργαλειο έχει προσάρτημα αναρροφητήρα και σταθερή και πολύ μεγάλη και άνετε κασετίνα εργαλείου.
Το ηλεκτρικό εργαλείο της DREMEL έχει και DVD το οποίο έχει πληροφορίες που μπορούν να δώσουν ιδέες στον χρήστη.

 

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει γρήγορη και άκρως αποτελεσματική κοπή, το οποίο διαθέτει κινητήρα μεγάλης απόδοσης που φτάνει στα 250 W μαζί με τον ηλεκτρονικό έλεγχο λειτουργίας Soft Start δηλαδή απαλό ξεκίνημα για καλύτερο αποτέλεσμα.
Το εργαλείο είναι το κατάλληλο για εργασίες που χρειάζονται ακρίβεια και λεπτομέρια σε διάφορα υλικά και σε πολλές και διάφορες εφαρμογές. Με την μεταβλητή ταχύτητα του ηλεκτρικού εργαλείου που κυμαίνεται 10.000-21.000 ταλαντώσεις το λεπτό.
Η αλλαγή των εξαρτημάτων του ηλεκτρικού εργαλείου είναι εύκολη και τοποθετούνται γρήγορα χωρίς να να δυσκολευτείτε.
Τέλος ο χειρισμός του εργαλείου είναι βολικός και εύκολος, και εργονομικό σχεδιασμό και μακρύ καλώδιο ρεύματος που φτάνει στα 2,1 m. Εδώ μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα κάποια ηλεκτρικά εργαλεία dremel.

Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES(4000-6/128)

Το ηλεκτρικό εργαλείο της DREMEL έχει προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς 175 W και η τάση του ανέρχεται στα 230 V.
Η ταχύτητα χωρίς φορτίο που έχει το ηλεκτρικό εργαλείο κυμαίνεται από 5.000 έως 35.000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης διαθέτει ρύθμιση της ταχύτητας πλήτως μεταβλητή
και το ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων EZ Twist. Επιπλέον έχει τεχνολογία μπαταρίας n.a. Η ηχητική πίεση του ηλεκτρικού εργαλείου ανέρχεται
77,9 dB(A) ενώ η ηχητική του ισχύς φτάνει στα 88,9 dB(A) και κραδασμός του κυμαίνεται 2,6 – 11,4 m/s². Το μήκος του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 22 cm και το βάρος του είναι 660 γραμμάρια.

Το ηλεκτρικό εργαλειο DREMEL Platinum Edition είναι το καλύτερο σετ πολυεργαλείου που κυκλοφορεί στην αγορά η DREMEL. Σε συνδυασμό με το DREMEL 4000 με καπάκι μύτης EZ Twist και με την απόκτηση 6 χρήσιμων προσαρτημάτων
και με 128 εξαρτήματα γνήσια της DREMEL τα οποία βρίσκονται συσκευασμένα σε μια κασετίνα εργαλείου από αλουμίνιο πολύ καλής ποιότητας. Αυτό το σετ της DREMEL είναι άκρως εντυπωσιακό και μπορεί να ικανοποιήσει ακόμη και τον απαιτητικό επαγγελματία.

Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES
Εργαλείο DREMEL 4000 SERIES

Στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου βρίσκονται τα εξής τεμάχια:
Το ηλεκτρικό εργαλειο DREMEL 4000 και 128 εξαρτήματα της DREMEL και προσάρτημα λαβή ακριβείας και προσάρτημα οδηγού για την κοπή γραμμών και κύκλων. Επίσης διαθέτει προσάρτημα ορθής γωνίας και προσάρτημα οδηγού κοπής και προσάρτημα βάσης διαμόρφωσης.
Επιπλέον διαθέτει προσάρτημα εύκαμπτου άξονα. Τέλος στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου έχει οδηγίες χρήσης για το εργαλείο και μια κασετίνα μεταφοράς από αλουμίνιο πολύ καλή ποιότητας.

Εργαλεία ηλεκτρικά

Η Στριγγος Ο.Ε. προσφέρει εργαλεια ηλεκτρικα.
Η εταιρεία μας διαθέτουμε ηλεκτρικα εργαλεια από κάθε μάρκα π.χ. Dewalt, Milwakee, Skill Masters
Η Στριγγος Ο.Ε. προσφέρουμε ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε χρήση π.χ. δραπανα, κολλητηρια, πιστολια θερμοκολλησης, πολυεργαλεια, φλογιστρα
Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεια ηλεκτρικα

Εργαλείο DREMEL 8200

Το  εργαλειο μπαταρίας έχει χωριτικότητα μπαταρίας 1,5 Ah και η τάση της μπαταρίας ανέρχεται στα 10,8 V και έχει διάρκεια φόρτισης 1 ώρα. Επίσης έχει τεχνολογία μπαταρίας Lithium-Ion / ECP.
Η ταχύτητα μεταβλητή που έχει το εργαλείο κυμαίνεται από 5.000 έως 30.000 στροφές ανά λεπτό. Επίσης διαθέτει ρύθμιση της ταχύτητας μεταβλητή και το εργαλείο dremel διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων EZ Twist. Η ηχητική του ισχύς του εργαλείου μπαταρίας ανέρχεται στα 83 dB(A) και κραδασμός του κυμαίνεται 1,1-5,6 m/s² . Το μήκος του εργαλείου είναι 24 cm και το βάρος του είναι 600 γραμμάρια.

Το συγκεκριμένο εργαλείο της DREMEL είναι το καλύτερο και ισχυρότερο επαναφορτιζόμενο πολυεργαλείο κύριως πιο πολύ για τους απαιτητικούς χρήστες ερασιτέχνες. Είναι ιδανικό για εργασίες που χρειάζονται
μεγάλη απόδοση όπως για παράδειγμα κοπή και λείανση και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό χώρο σε όλα τα είδη των υλικών. Το εργαλείο με το καινοτομικό καπάκι μύτης EZ Twist δεν χρείαζεται ανάγκη κλειδιού για να σφίξετε
και μετά να λύσετε την φωλιά δηλαδή τσοκ όταν θα αλλάζετε εξαρτήματα του εργαλειου μπαταρίας. Ο μηχανισμός κλειδιού του  εργαλείου είναι ενσωματωμένος στο καπάκι της μύτης του εργαλείου. Το  εργαλειο της DREMEL διαθέτει μία μπαταρία ιόντων λιθίου Li-Ion που φτάνει στα 10,8 V με την τεχνολογία ECP και με έναν ταχυφορτιστή διάρκειας 1 ώρας. Με τον ηλεκτρικό κινητήρα ο οποίος είναι συμπαγής και άκρως αποτελεσματικός υπάρχει η δυνατότητα να καταπιαστείτε με οποιαδήποτε
εργασία με μεγαλύτερη άνεση και με καλύτερο αποτέλεσμα που σημαίνει κάνει την ταχύτητα κοπής 2 φορές γρηγορότερη. Το εργαλείο DREMEL είναι χωρίς καλώδιο αλλά τα κάνει όλα με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Εργαλείο DREMEL 8200
Εργαλείο DREMEL 8200

Το DREMEL 8200 έχει χαρακτηριστικά που είναι ικανοποιητικά αλλά έχει και πλεονεκτήματα που το εκτοξεύουν στην αποτελεσματικότητα του κατά την διάρκεια της χρήσης του.
Διαθέτει ελεγκτή μπαταρίας 3 φωτοδιόδιων LED το οποίο ελέγχει την ισχύο της μπαταρίας.
Το εργαλειο έχει καινοτομικό EZ βιδωτό καπάκι μύτης το οποίο δεν χρειάζεται κλειδί όταν θα αλλάζετε τα εξαρτήματα του εργαλείου. Επίσης το εργαλείο μπαταρίας διαθέτει ξεχωριστό διακόπτη on/off με λειτουργία κλειδώματος του τσοκ το οποίο εμποδίζει την αθέλητη ενεργοποίηση
του κλειδώματος του τσοκ. Έχει συρόμενο διακόπτη ταχύτητας για πλήρη έλεγχο της μεταβλητής ταχύτητας η οποία φτάνει έως και τις 30.000 στροφές ανά λεπτό. Το εργαλειο της dremel έχει μαλακή λαβή το οποίο είναι βολικό και άνετο στην χρήση του. Η μπαταρία του είναι συμπαγής και ισχυρή ιόντων λιθίου Li-Ion που φτάνει στα 10,8 V και η διάρκεια της φόρτισης του είναι 1 ώρα. Ο ηλεκτρικός κινητήτας του εργαλείου dremel με μεγάλης ισχύος 36 mm το οποίο είναι κατάλληλο για όλες τις εργασίες κοπής που απαιτεί υψηλές απαιτήσεις και ακόμη πιο πολλά. Τέλος το φρένο του κινητήρα του εργαλείου σταματά αμέσως την περιστροφή εξαρτημάτων.

Πολλές επιλογές εργαλείων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτει πολλές επιλογές εργαλείων, εργαλεια γεωργικα, μηχανήματα βιομηχανικά, makita εργαλεία, εργαλεία black and decker.
Το eshop μας προσφέρουμε εγγυημένα γκαμα εργαλειων, αγροτικα εργαλεια, βιομηχανικα εργαλεια, bosch εργαλεία, εργαλεια black and decker.
Το eshop μας έχουμε ποικιλία εργαλείων για κάθε χρήση όπως αεροκατσαβιδα, βιδολογοι, δισκοπριονα χειρος, ενδοσκοπια φορητα, ζυγοσταθμισεις, καλουπια, κοφτες πλακιδιων, μηχανηματα επεξεργασιας ξυλου, παγκοι εργασιας, πιστολια σιλικονης, ρουχα εργασιας, συρματος mig, υγρασιομετρα
Στην εταιρεία μας προσφέρουμε ποικιλία εργαλείων από κάθε μάρκα όπως Metabo, Rupes, Skill Masters.
Εδώ είναι η πηγή για ποικιλία εργαλείων.

ποικιλία εργαλείων
ποικιλία εργαλείων