Εργαλεία Bosch

εργαλεία Bosch

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε Επαγγελματικά Ηλεκτρικά Εργαλεία Bosch αλλά και προσφορές εργαλείων bosch. Πρόκειται ίσως για τα καλύτερα σετ εργαλείων όταν έχουμε να κάνουμε με επιλογή εργαλείων για τον Επαγγελματία.

Ηλεκτρικά εργαλεία Bosch

Ξεκινάμε την παρουσίαση των ηλεκτρικών εργαλείων Bosch με τη νέα Μπαταρία ProCORE18V 7,0 Ah που ανήκει στην κατηγορία εργαλείων Bosch Professional.

εργαλεία Bosch
εργαλεία Bosch

Μπαταρία Bosch

Η μπαταρία ProCORE18V 7,0 Ah είναι η πιο ελαφριά μπαταρία αλλά και η πιο συμπαγής στην κατηγορία εργαλείων που ανήκει.

Πρόκειται για μπαταρία που είναι 28% πιο συμπαγής σε σχέση με τις άλλες μπαταρίες που κυκλοφορούν στην αγορά και ανήκουν στην ίδια κατηγορία ισχύoς.
Όσον αφορά τις διαστάσεις της μπαταρίας το σημαντικό που έχουμε να πουμε είναι οτι αυτές παραμένουν ουσιαστικά αμετάβλητες σε σχέση με τη μπαταρία 18V 6,0 Ah. Το μήκος της μπαταρίας είναι 114 mm. Το πλάτος της μπαταρίας είναι 76 mm. Το ύψος της μπαταρίας είναι 64 mm.

Όσον αφορά το βάρος του εργαλείου, αυτό ανέρχεται στα 810 γραμμάρια.

Μπαταρίες της Bosch

Όπως οι περισσότερες μπαταρίες της Bosch, έτσι και η συγκεκριμένη μπαταρία που εξετάζουμε διαθέτει το σύστημα Flexible Power System. Αυτό σημαίνει οτι έχει 100% συμβατότητα με όλα τα εργαλεία της Bosch για επαγγελματίες αλλά και με όλους τους φορτιστές 18V της Bosch.

Η μπαταρία έχει εξαιρετικά υψηλή απόδοση. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει οτι συγκρινόμενη με μια τυπική μπαταρία 18V 6,0 Ah διαθέτει 87% περισσότερη ισχύ. Ένα από τα δυνατά σημεία της μπαταρίας είναι οτι στις περιπτώσεις που χρησιμοποιείται με βελτιστοποιημένα εργαλεία μπαταρίας 18V τότε παρέχει ισχύ ισοδύναμη με την ισχύ ενός εργαλείου ρεύματος 1.600 Watt.

Ακόμα ένα πλεονέκτημα της μπαταρίας είναι οτι κάνει βέλτιστη διαχείριση θερμότητας. Αυτή τη δυνατότητα την παρέχει η Bosch μέσω της τεχνολογίας COOLPACK 2.0 και έχει σαν συνέπεια η απόδοση της μπαταρίας να είναι αξιοσημείωτα σταθερή.

Η μπαταρία ProCORE18V 7,0 Ah έχει τη μεγαλύτερη πυκνότητα ενέργειας από τις μπαταρίες που κυκλοφορούν στην αγορά.

Σεβόμενη την ευκολία και την άνεση του τελικού χρήστη η Bosch φρόντισε ώστε να εφοδιάσει τη μπαταρία με 5 LED υψηλής ανάλυσης ώστε να ενημερώνεται άμεσα ο χρήστης για την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας.

Προσφορες εργαλειων bosch

Εάν ανήκετε και εσείς στους λάτρεις των εργαλείων Bosch τότε καλό θα είναι να ενημερώνεστε τακτικά για τις προσφορες εργαλειων bosch μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στις προσφορες bosch εργαλειων θα έχετε τη δυνατότητα να βρειτε κορυφαία εργαλεία σε καταπληκτικές τιμές. Εδώ έχουμε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορες εργαλειων bosch.

προσφορες εργαλειων bosch
προσφορες εργαλειων bosch

Καινοτομίες της Bosch

Η Bosch καινοτομεί συνεχώς σε όλα της τα εργαλεία, μεταξύ αυτών και οι μπαταρίες. Όσον αφορά τη συγκεκριμένη μπαταρία μια από τις καινοτομίες αποτελεί η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, καταφέρνοντας να φτάσει στο 100% σε χρόνο μόλις 64 λεπτών.
Άλλη μια καινοτομία της Bosch είναι η τεχνολογία COOLPACK 2.0 που αφορά στη βελτιωμένη διαχείριση θερμότητας.
Η δομή των στοιχείων της μπαταρίας βελτιώνεται κατακόρυφα με τη χρήση του υλικού HDPE. Αυτό το υλικό συγκαταλέγεται στα στοιχεία ψήξης. Το φαινόμενο της συγκράτησης της θερμότητας εσωτερικά, στο κέντρο της μπαταρίας, αποφεύγεται εξαφανίζοντας το ενδιάμεσο κενό αέρος. Η απουσία του κενού αέρος επιτρέπει την καλύτερη μεταφορά της θερμότητας από το εσωτερικό προς την εξωτερική επιφάνεια της Bosch μπαταρίας.

Καινοτομίες της Bosch
Καινοτομίες της Bosch

Δυο άλλα σημαντικά ζητήματα είναι η ταχύτητα κατανομής της θερμότητας αλλά και η αγωγιμότητα. Και στα δυο η Bosch επιτυγχάνει πρόοδο χρησιμοποιώντας στοιχεία χαλκού για τις συνδέσεις. Περαιτέρω βελτίωση επιτυγχάνεται με τη χρήση λειζερ για τη συγκόλληση των στοιχείων. Η χρήση του λειζερ βοηθάει επίσης στον περιορισμό της απώλειας ισχύος. Και ένα ακόμα πλεονέκτημα που μας δίνει η χρήση λειζερ για τη συγκόλληση των στοιχείων είναι η πιο ανθεκτική συγκόλληση.

Γωνιακός τροχός Bosch

Ακολουθεί ο γωνιακός τροχός με ρύθμιση στροφών GWS 18V-125 SC Professional.

Στον κατάλογο εργαλείων της Bosch περιλαμβάνεται και ο νέος Γωνιακός τροχός με ρύθμιση στροφών GWS 18V-125 SC Professional με συνδεσιμότητα.

Οι ονομαστικές στροφές του εργαλείου με την πρώτη ταχύτητα ανέρχονται στις 4.500. Με τη δεύτερη ταχύτητα οι ονομαστικές στροφές φτάνουν στις 6.000 ενώ με την τρίτη ταχύτητα φτάνουν στις 8.500.

Γωνιακός τροχός Bosch
Γωνιακός τροχός Bosch

Γωνιακοί τροχοί

Ο γωνιακός τροχός της Bosch διαθέτει μέγιστη ασφάλεια. Η ενίσχυση της ασφάλειας του γωνιακού τροχού συνίσταται στην Προστασία Επανεκκίνησης, στη τεχνολογία Kickback Control αλλά και στην τεχνολογία Drop Control που παρέχει ασφάλεια εάν συμβεί αθέλητη πτώση. Επιπλέον η απόδοση του γωνιακού τροχού γίνεται ακόμα μεγαλύτερη με τον κινητήρα EC χωρίς ψήκτρες αλλά και με τη μπαταρία ProCORE18V. Αυτές οι δυο τεχνολογίες παρέχουν στο γωνιακό τροχό όχι μόνο μεγαλύτερη αυτονομία αλλά και αύξηση της απόδοσης μέχρι και 87%. Εδώ βρίσκονται όλοι οι γωνιακοί τροχοί της Bosch και όχι μόνο.

γωνιακοί τροχοί
γωνιακοί τροχοί

Κορυφαία καινοτομία της Bosch αποτελεί η δυνατότητα χρήσης smartphone για τη διαχείριση όχι μόνο του εργαλείου αλλά και των μπαταριών. Η τεχνολογία που επιτρέπει τον έλεγχο του εργαλείου μέσω κινητού ονομάζεται Simply Connected.

Κλείνοντας την παρουσίαση του γωνιακού τροχού με ρύθμιση στροφών GWS αξίζει τον κόπο να σημειώσουμε τη δυνατότητα ελέγχου στροφών μέσα από το ίδιο το εργαλείο αλλά και τη δυνατότητα ρύθμισης των στροφών με LED

Προσφορες bosch

Στο κατάστημά μας θα βρίσκετε συνεχώς ασυναγώνιστες προσφορες bosch. Έχουμε τη δυνατότητα αλλά και τη διάθεση να προσφέρουμε στους πελάτες μας bosch προσφορες σε ασυναγώνιστες τιμές. Εξαιρετικά εργαλεία σε μοναδική ποιότητα αλλά και καταπληκτικές τιμές. Την ποιότητα της bosch τη γνωρίζετε, τώρα θα τα βρείτε σε εκπληκτικές τιμές μέσα από τις προσφορές bosch. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα εργαλεία που ανήκουν στις προσφορες bosch.

προσφορες bosch
προσφορες bosch

Bosch εργαλεία CliC & Go

Τώρα η Bosch σας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξετε το σετ cliC & Go 18V της αρεσκείας σας επιλέγοντας κορυφαίο συνδυασμό που αποτελείται από Set 2 μπαταριών ProCORE18V 7,0 Ah και ένα εργαλείο 18V της επιλογής σας. Η επιλογή του εργαλείου 18V μπορεί να γίνει μέσα από ένα σύνολο οκτώ εργαλείων που περιλαμβάνουν εργαλεία για Βίδωμα και διάτρηση αλλά και εργαλεία για Κοπή
και επεξεργασία. Ο συνδυασμός των μπαταριών και των εργαλείων σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε και να κερδίσετε από τις ειδικές τιμές από την προσφορά εργαλείων clic & go. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από τα άρθρα μας για τα εργαλεία CliC & Go.

εργαλεία CliC & Go
εργαλεία CliC & Go

Απορροφητήρας μπαταρίας Bosch Professional

Απορροφητήρας μπαταρίας και για υγρά GAS 18V-10 L Bosch Professional

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το νέο απορροφητήρα μπαταρίας και για υγρά GAS 18V-10 L Bosch Professional. Ο απορροφητήρας μπαταρίας της Bosch διαθέτει τεχνολογία περιστρεφόμενης ροής αέρα. Η τεχνολογία αυτή ονομάζεται Rotational Airflow και προσφέρει δυνατότητα ισχυρής αναρρόφησης και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για το εργαλείο αυτό η Bosch έχει φροντίσει να κάνει εύκολη τη μεταφορά του. Η ευκολία μεταφοράς επιτυγχάνεται με τις ειδικές υποδοχές του εργαλείου. Στόχος αυτών των υποδοχών είναι να τοποθετούνται εκεί τα εργαλεία ώστε η μεταφορά να καθίσταται πρακτική και βολική.

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε το εργαλείο για 24 λεπτά. Αυτός είναι ο μέγιστος χρόνος όπως καθορίζεται από τη μπαταρία 6,0 Ah.

Εργαλεία μπαταρίας Bosch

Το εργαλείο μπαταρίας είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση κάθε είδους βρωμιάς. Ανήκει στα εργαλεία μπαταρίας που μπορούν να αντιμετωπίσουν τόσο τη λεπτή σκόνη όσο και τα λεγόμενα μη επιβλαβή υγρά. Αυτή η δυνατότητα επιτρέπει τη χρήση του εργαλείου σε πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Ο μικτός όγκος του δοχείου του εργαλείου μπαταρίας ανέρχεται στα 10 λίτρα ενώ ο καθαρός όγκος του δοχείου φτάνει στα 6 λίτρα. Στα δυνατά σημεία του εργαλείου μπαταρίας είναι η χρήση φίλτρου HEPA. Πρόκειται για υψηλής απόδοσης φίλτρο που ειτρέπει τη συγκράτηση σκόνης μέχρι και του 99,99% αυτής. Εδώ θα βρειτε συγκεντρωμένα στο κατάστημά μας όλα τα εργαλεία μπαταρίας.

εργαλεία μπαταρίας
εργαλεία μπαταρίας

Με το εργαλείο της Bosch παραλαμβάνετε επίσης ως συμπαραδιδόμενα και κάποια άλλα εξαρτήματα. Συγκεκριμένα παραλαμβάνετε δυο μπαταρίες 5,0 Ah αλλά και ταχυφορτιστή GAL 1880 CV. Στα συμπαραδιδόμενα περιλαμβάνεται εύκαμπτος σωλήνας υψηλής ποιότητας 1,6 m αλλά και προσαρμογέας για ηλεκτρικό εργαλείο. Εκτός από το φίλτρο HEPA που ήδη αναφέραμε, στα συμπαραδιδόμενα εξαρτήματα του εργαλείου περιλαμβάνεται τυπικό ακροφύσιο, περιλαμβάνονται 3 σωλήνες, περιλαμβάνεται ακροφύσιο αρμών αλλά και ακροφύσιο δαπέδου.

Εργαλεία κάθε τύπου

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε εργαλεία από κάθε μάρκα και για κάθε τύπο. Όποιος και να είναι ο σκοπός για τον οποίο χρειάζεστε τα εργαλεία, όποια και αν είναι η αγαπημένη σας μάρκα εργαλείων. Όχι μόνο οι καλύτερες τιμές αλλά και το πιο αποδοτικό και αξιόπιστο service εργαλείων θα τα βρείτε κάνοντας click εδώ για να δείτε όλα τα εργαλεία.

εργαλεία
εργαλεία

Leave a Reply

Your email address will not be published.