Παρουσίαση εργαλείων flex

Εργαλεία FLEX

Εδώ έχουμε μια παρουσίαση εργαλείων flex. Άλλη μια κορυφαία πρόταση επιλογής εργαλείου από το κατάστημα ergalia.gr. Εξειδίκευση στα εργαλεία που χρησιμοποιούν οι μαρμαράδες και οι σιδεράδες.

Εργαλεία FLEX

Καλησπέρα από το κατάστημα Στρίγκος και το ergalia.gr. Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε προιόντα της εταιρείας FLEX. Η εταιρεία FLEX είναι γερμανική εταιρεία κορυφαίας ποιότητας εργαλείων, εξεδικεύεται σε εργαλεία για μαρμαράδες και σιδεράδες. Τροχοί, δισκοπρίονα, αναδευτήρες, σβουράκια νερού, σβουράκια απλά, εργαλεία μπαταρίας. Εργαλεία τα οποία μπορούν να δώσουν λύσεις είναι πάρα πολύ υψηλής ποιότητας, ειδικά εργαλεία όπως ράσπες και σαντινιέρες όλα διαθέσιμα στο κατάστημα μας σε μία αρκετά μεγάλη γκάμα και υπάρχουν ακόμη και εργαλεία τα οποία έρχονται βεβαίως και κατά παραγγελία είναι εδώ για να σας δώσουνε λύσεις και για να σας εξυπηρετήσουν. Εδώ θα βρείτε τα εργαλεία flex στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εργαλεία FLEX
Εργαλεία FLEX

Flex εργαλεία

Η εταιρεία εργαλείων FLEX αντιπροσωπεύεται από το κατάστημα μας και στο τομέα του SERVICE υπάρχουν αναλώσιμα και εξαρτήματα και για τα εργαλεία τα συγκεκριμένα που ψωνίζετε στο κατάστημα μας αλλά και για εργαλεία που ήδη έχετε. Σίγουρα μπορείτε να και διαθέτετε οι περισσότεροι ελαιοχρωματιστές στο γνωστό σε όλους τριβείων καμηλοπάρδαλης όπως συνηθίζεται να λέγεται με την αντίστοιχη σκούπα. Υπάρχουν λοιπόν αναλώσιμα όπως γυαλόχαρτα, αναδευτήρες, σακούλες σκούπας, κάρβουνα, πλατό, ντίζες για αυτά τα εργαλεία και ότι άλλο χρειαστείτε μπορείτε να απευθυνθείτε στο κατάστημα μας και στο 210 2515 141. Κατάλογο και τιμές μπορείτε να δείτε δια μέσω στο ergalia.gr υπάρχει ειδική κατηγορία που απευθύνεται μόνο στα εργαλεία FLEX και από εκεί και πέρα ότι άλλο χρειαστείτε απευθύνεστε στο κατάστημα μας. Ευχαριστώ πάρα πολύ.

Flex εργαλεία
Flex εργαλεία

Πολλές επιλογές εργαλείων

Στο eshop μας είναι διαθέσιμες πολλές επιλογές εργαλείων, κήπου εργαλεία, εργαλεια ηλεκτρικα, bosch εργαλεία, εργαλεια black and decker. Η εταιρεία μας παρέχει χρήσιμα ποικιλία εργαλείων, κήπου εργαλεία, βιομηχανικά εργαλεία, dewalt εργαλεία, εργαλεια milwaukee. Στην εταιρεία Strigos έχουμε πολλές επιλογές εργαλείων για κάθε χρήση . Eνδεικτικά αναφέρουμε αεροσυμπιεστες, βουρτσες, δραπανα μπαταριας, δισκοπρίονα, ηλεκτροποντες, καροτιερες, λειαντηρες μεταλλου, μηχανηματα, μυλοι ζωοτροφων, πολυμετρα, σπαθοσεγες μπαταριας, συγκολλητικα, φακοι. Στο eshop μας πωλούμε εργαλεία από κάθε μάρκα . Eνδεικτικά αναφέρουμε Metabo, Rupes, Skill Masters. Εδώ είναι η πηγή για εργαλεία.

εργαλεία
εργαλεία

Όλες οι μάρκες εργαλείων

Εκτός από τα εργαλεία FLEX στο κατάστημά μας θα βρείτε εργαλεία όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Διαθέτουμε εργαλεία bosch, dremel εργαλεία, εργαλεία dewalt, εργαλεια black and decker, εργαλεια stanley, εργαλεια κηπου, ηλεκτρικά εργαλεία.

Ενημέρωση για τα εργαλεία

Στο blog μας παρέχουμεπληροφορίες για το κάθε εργαλείο όπως και για τις ανάγκες της εργασίας του κάθε τεχνικού. Εάν για παράδειγμα ασχολείστε με ανακαινίσεις, εδώ θα βρείτε ένα άρθρο που παρουσιάζουμε εργαλεία Dremel και Dewalt για ανακαίνιση σπιτιού. Εάν ασχολείστε με γύψινες κατασκευές, εδώ σας έχουμε ένα άρθρο με τα εργαλεία για γύψινες κατασκευές. Εάν ασχολείστε με ηλεκτρικά εργαλεία και ηλεκτρικά τρυπάνια, τότε εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να επιλέξετε το σωστό τρυπάνι. Επίσης μπορείτε να δειτε ένα συγκριτικό τεστ για ηλεκτρικά εργαλεία.

Ενημέρωση για τα εργαλεία
Ενημέρωση για τα εργαλεία

Μηχανήματα βιομηχανικά

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει βιομηχανικά μηχανήματα. Στη Strigos Ο.Ε. παρέχουμε βιομηχανικά μηχανήματα από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Dewalt, Flex, Stanley
Στο eshop μας προσφέρουμε βιομηχανικα μηχανηματα για κάθε χρήση , για παράδειγμα κολωνατα δραπανα, εκκινητες, λαδιερες, γρασαδοροι, βιδολογοι
Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα βιομηχανικά μηχανήματα

Μια εξαιρετική επιλογή εργαλείου είναι επίσης τα Bosch εργαλεία. Όλοι γνωρίζουν την απαράμιλλη ποιότητα που έχουν τα Bosch εργαλεία.

Εργαλεια της Bosch

Η Strigos Ο.Ε. πωλεί εργαλεία της εταιρείας Bosch. Στο eshop μας προσφέρουμε εργαλεια της Bosch σε μεγάλη γκάμα από οργανα μετρησης, σπαθοσεγες, λειαντηρες, βασεις, τραπεζια εργασιας
Η εταιρεία μας έχει Bosch εργαλεια σε ποικιλία από ανιχνευτες, βασεις διατρησης, δραπανα, εργαλεια αερος, εργαλεια πεπιεσμενου αερα, κολλητηρια, λειαντηρες μεταλλου, λειζερ, μυτες, πιστολια θερμου αερα, σβουρακια νερου, συμπιεστες ειδικής χρήσης, τραπεζια εργασιας
Εδώ θα βρείτε εργαλεία της εταιρείας Bosch.

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 43

Το εργαλείο για τον κήπο της B0SCH είναι άκρως εντυπωσιακό. Η ισχύς του κινητήρα του εργαλείου ανέρχεται στα 1800 W και η ροπή του φτάνει στα 23 Nm.Το σύστημα κοπής που διαθέτει είναι μαχαίρι και έχει πλάτος 43 cm . Διαθέτει ρύθμιση ύψους κοπής 6 θέσεις κεντρική και το ύψος της κοπής είναι 20-70 mm. Το είδος της λαβής του εργαλείου είναι σύστημα Ergoflex. Ο όγκος του κάδου που έχει το εργαλείο είναι 50 l. Το βάρος του είναι 12,7 kg.

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 43
Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 43

Το εργαλείο έχει βάρος συσκευασίας αποστολής 15.00 kg. Διαθέτει σύστημα Ergoflex είναι εργονομικά διαμορφωμένος και έχει ρυθμιζόμενες λαβές για να μην κουράζεστε και να υπάρχει ξεκούραση των μύων όταν κουρεύετε το γκαζόν σας. Ο κινητήρα Powerdrive του εργαλείου κυμαίνεται στα 1800 W το οποίο είναι άκρως αποτελεσματικό κατά την διάρκεια της κοπής του γκαζόν και κυρίως είναι εξαιρετικό και σε δύσκολες συνθήκες. Διαθέτει πτυσσόμενες λαβές για συμπαγή φύλαξη. Το εργαλείο διαθέτει καινοτομικό χτένι γρασιδιού, κοπή κοντά στο περιθώριο κατά μήκος τοίχων και πρασιών στις άκρες του γκαζόν σας. Το εργαλείο έχει αρκετά μικρό βάρος για να είναι εύκολο και άνετο στον χειρισμό σας.
Οι λειτουργίες το οποίο διαθέτει το εργαλείο είναι οι εξής: Ο κινητήρας Bosch-Powerdrive. Έχει χτένι γρασιδιού για καλύτερο αποτέλεσμα. Επιπλέον έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης του εργαλείου υπάρχει προστασία κινητήρα. Ο κάδος συλλογής είναι αρκετά μεγάλος και φτάνει στα 50 λίτρα. Το πλάτος κοπής είναι και αυτό μεγάλο που ανέρχεται στα 43 cm.

Εργαλεία κήπου

Το eshop μας προσφέρει εργαλεια κηπου. Η εταιρεία Strigos διαθέτει εργαλεια κηπου από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Makita, Flex, Rems. Στο κατάστημά μας στην οδό Θεσσαλονίκης 30, στη Νέα φΦιλαδέλφεια, προσφέρουμε εργαλεια κηπου για κάθε χρήση , για παράδειγμα ελαιοραβδιστικα, καλλιεργητες, κονταροπριονα, τριβελες, φυσητηρες
Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα εργαλεια κηπου

Εργαλεία κήπου bosch

Η bosch διαθέτει ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κήπου. Είναι μια από τις πρώτες ερταιρείες που μας έρχεται στο μυαλό όταν μιλάμε για εργαλεία κήπου. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας πάνω στα εργαλεία κήπου της bosch.

Ηλεκτρικα εργαλεια

Η εταιρεία μας παρέχει ηλεκτρικά εργαλεία. Στο κατάστημά μας στην οδό Θεσσαλονίκης 30 και Παπαγρηγοριάδου στη Νέα Φιλαδέλφεια διαθέτουμε ηλεκτρικα εργαλεια από κάθε μάρκα π.χ. Metabo, Milwakee, Aeg
Το κατάστημά μας παρέχουμε ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε χρήση π.χ. ευθεις λειαντηρες, λειαντηρες μπετον, πιστολια θερμου αερα, σατινιερες, τροχοι. Εδώ βρίσκονται συγεκντρωμένα ηλεκτρικά εργαλεία.

Dewalt εργαλεία

Η εταιρεία Strigos διαθέτει επίσης και εργαλεια της Dewalt. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε εργαλεία από τη Dewalt όπως δραπανα, φακούς, σεγες, ρουτερ, πλανες. Στην έκθεσή μας μπορείτε να βρειτε Dewalt εργαλεία που περιλαμβάνουν αδαμαντοκεφαλες (καροτα), βιδολογους, δισκοπριονα σιδηρου, ελαιοραβδιστικα, εργαλεια χειρος, καροτιερες, κοφτες πλακιδιων, μουρελομηχανες, περιστροφικα λειζερ, πιστολια θερμοκολλησης, σκαλες, συλλογες εργαλειων, τρυπανια ηλεκτρικα. Εδώ θα βρείτε εργαλεια της Dewalt.

DEWALT D28135 εργαλείο ηλεκτρικό

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει ισχύ εισόδου 1400 W και με ταχύτητα
χωρίς φορτίο που ανέρχεται στα 10.500 στροφές ανά λεπτο. Η μέγιστη διλαμετρος του ηλεκτρικού εργαλείου
είναι 125 χιλιοστά και με σπείρωμα άξονα M14. Το μήκος του ηλεκτρικού εργαλείου της DEWALT είναι 300 χιλιοστά
και το ύψος του 80 χιλιοστά. Το βάρος του είναι 2.5 κιλά.

Οι κραδασμοί λείανσης είναι 8 m/s² ενώ η κραδασμοί λείανσης με βούρτσα είναι 1.5 m/s².
Η αβέβαιη Κ 1 δόνηση φτάνει στα ηλεκτρικού εργαλείου
είναι 91 dB(A) και ο αβέβαιος Κ 1 ήχος του είναι 3 dB(A) και η ακουστική πίεση του εργαλείου είναι 102 dB(A). Τέλος η Κ 2 ήχος 3 dB(A).

DEWALT D28135 εργαλείο ηλεκτρικό
DEWALT D28135 εργαλείο ηλεκτρικό

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει σύστημα εξαγωγής σκόνης και έχει την ιδιότητα να βοηθήσει στο φιλτράρισμα σωματιδίων σκόνης και έτσι τα απομακρύνει από τα τυλίγματα του μοτέρ
και μεγαλώνει την απόδοση του και δίνει στο εργαλείο μεγαλύτηρη διάρκεια ζωής. Το εργαλείο διαθέτει νέες φλάντζες τοποθέτησης δίσκου που έχουν την ιδιότητα να αποτρέπουν το υπερβολικό σφύξιμο. Επίσης έχει νέο προφυλακτήρα με νέο σχεδιασμό και επιτρέπει την εφαρμογή και παράλληλα γίνεται αλλαγή και αφαίρεση χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο για καλύτερη διευκόλυνση.
Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και στοιχεία του εργαλείου DEWALT D28135 είναι ακριβώς όπως με το εργαλείο DEWALT DWE4051.

Ποικιλία εργαλείων

Η Strigos Ο.Ε. έχει ποικιλία εργαλείων, εργαλεία για τον αγρότη, βιομηχανικά εργαλεία, εργαλεια makita, εργαλεία dremel. Στο ηλεκτριονικό μας κατάστημα έχουμε μοναδικά εργαλεία, γεωργικά εργαλεία, εργαλεια βιομηχανικα, makita εργαλεια, milwaukee εργαλεία. Η εταιρεία μας διαθέτει γκαμα εργαλειων για κάθε χρήση , για παράδειγμα αναλωσιμα, γεννητριες πετρελαιου, δισκοπριονα σιδηρου, ενδοσκοπεια, ηλεκτρικα, κλαδοτεμαχιστες, λαμπτηρες, μουφαδοροι, ντουλαπες, πρεσες σωληνων, σκαλες, συλλογες εργαλειων, χλοοκοπτικα. Στη Στριγκος Ο.Ε. διαθέτουμε πολλές επιλογές εργαλείων από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Bosch, Milwakee, Stanley. Ενημερωθείτε πάνω σε πολλές επιλογές εργαλείων.