Εργαλεία Dremel και Dewalt για ανακαίνιση σπιτιού

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4056

Τα εργαλεία Dremel χρησιμοποιούνται πολύ σε εργασίες ανακαίνισης. Το ίδιο και τα εργαλεία Dewalt. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε επιλεγμένα ηλεκτρικά εργαλεία dewalt  και dremel που χρησιμοποιούνται κατά την ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου. Η αξιοπιστία των dremel εργαλείων αλλά και των εργαλείων της Dewalt αποτελεί αιτία επιλογής αυτών από πολλούς τεχνικούς, μαστόρους και πολλά συνεργεία ανακαινίσεων.

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4156

Ο γωνιακός τροχός είναι το ηλεκτρικό εργαλείο που έχει ισχύς εισόδου που φτάνει στα 900 W και η ταχύτητα χωρίς φορτίο φτάνει στα
11.800 στροφές ανά λεπτό. Το μέγεθος διάμετρος του δίσκου του ηλεκτρικού εργαλείου φτάνει στα 115 χιλιοστά.
Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό εργαλείο που έχει συσπείρωμα άξονα Μ14. Το μήκος του φτάνει στα 270 χιλιοστά και το ύψος του ανέρχεται στα
80 χιλιοστά. Το βάρος του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 2 κιλά.

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4156
Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4156

Οι κραδασμοί/λείανση του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 11 m/s² και οι κραδασμοί/λείανση με βούρτσα είναι 1.5 m/s².
Η αβέβαιη Κ 1 δόνηση του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 6.8 m/s² ενώ η αβέβαιη Κ 2 δόνηση είναι 1.5 m/s². Η ηχητική πίεση του ηλεκτρικού εργαλείου είναι
90 dB(A) και η ακουστικοπίεση ανέρχεται στα 101 dB(A). Τέλος τοεργαλείο έχει αβέβαιο Κ 1 ήχο που φτάνει στα 5 dB(A)
ενώ ο αβέβαιος K 2 ήχος ανέρχεται στα 5 dB(A).

Εάν σας ενδιαφέρουν τα ηλεκτρικά εργαλεία της εταιρείας Dewalt τότε μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας για τα εργαλεία ηλεκτρικά της DEWALT.

Ανακαίνιση σπιτιού

Εδώ με τη λέξη εργασίες ανακαίνισης σπιτιού αναφερόμαστε σε ένα σύνολο εργασιών που περιλαμβάνουν την αφαίρεση σοβάδων, την αποξήλωση παλιών κουφωμάτων, την τοποθέτηση πλακιδίων, την τοποθέτηση κουφωμάτων, την αφαίρεση γενικά οτιδήποτε παλιού υλικού υπάρχει στο υπό ανακαίνιση σπίτι. Πριν γίνει το βάψιμο του τοίχου κατά την ανακαίνιση ενός σπιτιού, είναι απαραίτητο να γίνει η αφαίρεση των παλιών χρωμάτων. Ενδεχομένως σε κάποιες  περιπτώσεις να είναι απαραίτητο να γίνει και η αφαίρεση σοβάδων. Εάν δεν εκτελεστούν αυτές οι εργασίες ανακαίνισης, εάν δεν φύγει το παλιό υλικό, τότε το νέο υλικό δεν θα εφαρμοστεί σωστά με συνέπεια πολύ σύντομα να παρουσιάσει προβλήματα. Για την κάθε εργασία ανακαίνισης  χρησιμοποιείται ξεχωριστό εργαλείο.

ανακαίνιση σπιτιού
ανακαίνιση σπιτιού

 

Υπάρχουν εργαλεία για τη λείανση μωσαϊκού, εργαλεία για το τρόχισμα πλακιδίων, εργαλεία για να κάνουμε τρύπες στους τοίχους. Εξειδικευμένα εργαλεία με στόχο τη βελτιστοποίηση της απόδοσης και της ποιότητας για καθεμία από τις επιμέρους εργασίες ανακαίνισης σπιτιού. Τα παλιά υλικά είναι δύσκολο να αφαιρεθούν σε μια ανακαίνιση. Για παράδειγμα απαιτούνται ειδικά εργαλεία για να κόψουμε τα σίδερα πριν τοποθετήσουμε τα καινούργια κουφώματα. Στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε πολλά video εργασιών ανακαίνισης  που δείχνουν τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων εάν επισκεφθείτε εταιρείες για ανακαίνιση σπιτιού.

Τοποθέτηση πλακιδίων

Μια άλλη εργασία ανακαίνισης στην οποία χρησιμοποιούνται τα εργαλεία της dremel είναι η τοποθέτηση πλακιδίων. Εκεί χρησιμοποιείται τροχός, ένα από τα dremel εργαλεία που μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης εξαιρετική πρόταση είναι ο τροχός της dewalt. Μια από τις χρήσεις του τροχού είναι για το κόψιμο των πλακιδίων στις γωνίες ώστε να εφαρμόσουν σωστά στον τοίχο. Αυτή η εργασία είναι ιδιαίτερα σημαντική στην περίπτωση που τα πλακίδια τοποθετηθούν πλαγίως σε σχέση με τον τοίχο.

Κατά την τοποθέτηση πλακιδίων είναι απαραίτητη η χρήση ηλεκτρικού εργαλείου και όχι εργαλείου μπαταρίας. Διότι οι εργασίες στις  τοποθετήσεις πλακιδίων διαρκούν πολλές ώρες και είναι πιθανό να μην επαρκεί η μπαταρία. Ηλεκτρικά εργαλεία χρησιμοποιούνται επίσης για το τρίψιμο και το γυάλισμα του μωσαϊκού. Ο λόγος της επιλογής ηλεκτρικού εργαλείου και όχι εργαλείου μπαταρίας είναι ο ίδιος, μεγάλος χρόνος εργασίας που ενδεχομένως να μην τον καλύψει η μπαταρία. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι η χρήση του ηλεκτρικού εργαλείου κατά την τοποθέτηση πλακιδίων μπορεί να φτάσει και σε τέσσερις ή πέντε συνεχόμενες ώρες.

τοποθέτηση πλακιδίων
τοποθέτηση πλακιδίων

Εδώ να συμπληρώσουμε ότι τα επιλεγμένα εργαλεία και οι κατάλληλοι τροχοί επιτρέπουν στον τεχνικό να κάνει τη δουλειά του πολύ πιο γρήγορα και με πολύ μικρότερες πιθανότητες λάθους. Διότι το κέρδος εδώ δεν είναι μόνο οικονομικό. Σίγουρα έχει επίδραση στις τιμές τοποθέτησης πλακιδίων. Το σημαντικό όμως είναι να τελειώσει γρήγορα η τοποθέτηση πλακιδίων ώστε να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης στο σπίτι του.

Ηλεκτρικά εργαλεία

Η εταιρεία μας διαθέτει ηλεκτρικά εργαλεία για το τρίψιμο του πατώματος. Εργαλεία κοπής και λείανσης, παλμικά τριβεία και γενικότερα όλα τα εργαλεία που ενδέχεται να χρειαστούν σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε ηλεκτρικά εργαλεία dremel και ηλεκτρικά εργαλεία dewalt. Αντίστοιχα εργαλεία έχουν και άλλες εταιρείες, όπως για παράδειγμα τα εργαλεία bosch. Όμως σε αυτό το άρθρο θα περιοριστούμε στα ηλεκτρικά εργαλεία αυτών των δυο εταιρειών και δεν θα επεκταθούμε στα ηλεκτρικά εργαλεία της bosch. Στο κατάστημά μας πωλούμε εργαλεία ηλεκτρικά από κάθε μάρκα όπως Bosch, Rupes, Stanley. Η εταιρεία μας διαθέτει εργαλεια ηλεκτρικα για κάθε χρήση όπως καρφωτικα ηλεκτρικα, κολλητηρια, πλανες, σεγες, ταινιολειαντηρες. Εδώ είναι η πηγή για ηλεκτρικά εργαλεία.

Ηλεκτρικό εργαλείο  DREMEL – DSM20

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει αξιόπιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ο ισχύς του εργαλείου φτάνερι στα 710 W.  Όσον αφορά το βάρος του είναι 1,47 kg  Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  17.000 στροφές  ανά λεπτό.  Διαθέτει κοπή- λειαντικοί τροχοί.  Ένα εξαιρετικό ηλεκτρικό εργαλείο.

Ηλεκτρικό εργαλείο  DREMEL - DSM20
Ηλεκτρικό εργαλείο  DREMEL – DSM20

Tο   Dremel DSM20  έχεο εξοπλισμό Standbard  το οποίο έχει 2 δίσκους κοπής  DSM500 και προσάρτημα αναρροφητήρα.  Θα μείνετε ικανοποιημένοι από την απόδοση του.

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα εργαλεία της Dremel.

Εργαλεία τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου

Σε αντίθεση με την τοποθέτηση πλακιδίων όπου ενδείκνυται η χρήση ηλεκτρικού εργαλείου, εδώ αντίθετα ενδείκνυται η χρήση εργαλείου μπαταρίας. Αυτό γίνεται για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ο χρόνος χρήσης του εργαλείου είναι μικρός ανά εργασία τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου, συνεπώς μας υπερκαλύπτει η μπαταρία του εργαλείου. Το εργαλείο χρησιμοποιείται για λίγα λεπτά, για να κόψουμε κάποια σίδερα που συγκρατούσαν τα παλιά κουφώματα. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι κατά την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου το σπίτι γεμίζει υλικά. Κάτω στο πάτωμα υπάρχουν σκόνες, σοβάδες, χρώματα, παλιά υλικά, νέα υλικά που θα τοποθετηθούν, κατσαβίδια, κόλες, σκάλες. Γενικά γεμίζει πολύ ο χώρος, πολλές φορές ο τεχνικός δεν έχει που να πατήσει. Και το τελευταίο που θα θέλαμε σε μια τέτοια περίπτωση είναι να μπερδευόμαστε με τα καλώδια των ηλεκτρικών εργαλείων. Αντίθετα το εργαλείο μπαταρίας είναι πολύ εύχρηστο και πολύ ευέλικτο κατά την τοποθέτηση κουφωμάτων.

Κουφώματα αλουμινίου

Κατά την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου είναι απαραίτητο να αφαιρεθούν πρώτα τα παλιά κουφώματα, δηλαδή να γίνει η λεγόμενη αποξήλωση των κουφωμάτων. Όμως τα παλιά κουφώματα στερεώνονται σε σίδερα τα οποία πρέπει να αφαιρεθούν και αυτά ώστε το καινούργιο κούφωμα αλουμινίου να τοποθετηθεί κατευθείαν πάνω στον τοίχο. Οτιδήποτε ξένο, οτιδήποτε υλικό από τα παλιά κουφώματα πρέπει να αφαιρεθεί με χρήση του κατάλληλου εργαλείου. Τα εργαλεία της dremel είναι πολύ δημοφιλή για αυτό το σκοπό. Μπορείτε να δείτε αφαίρεση παλαιών κουφωμάτων αλλά και επιλεγμένες εργασίες σε κουφώματα αλουμινίου στην kataskevastikh.gr. Πολλές από αυτές τις εργασίες γίνονται με χρήση εργαλείων dremel από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Κουφώματα αλουμινίου
Κουφώματα αλουμινίου

Σωστή εργασία τοποθέτησης κουφωμάτων αλουμινίου

Όσο καλύτερα επιτύχουμε να καλύψουμε τα κενά μετά από την τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου, τόσο καλύτερα θεωρείται ότι έγινε η τοποθέτηση. Μιλάμε για τα κενά ανάμεσα στο κούφωμα και στον τοίχο. Εάν τα κενά καλυφθούν σωστά με τη γυψοσανίδα, τότε οι εργασίες βαψίματος θα ολοκληρωθούν ταχύτερα, και με μικρότερο κόστος. Τα κατάλληλα εργαλεία πάλι μας βοηθούν να επιτύχουμε όσο το δυνατό καλύτερο αποτέλεσμα. Αντίθετα εάν τα κενά είναι μεγάλα τότε θα πρέπει το συνεργείο βαψίματος να αφιερώσει περισσότερο χρόνο για την κάλυψη αυτών των κενών. Και δεν μιλάμε για λίγες ώρες, μιλάμε για ημέρες εργασίας. Με άλλα λόγια, σωστή δουλειά από το συνεργείο τοποθέτησης κουφωμάτων θα μειώσει το κόστος και το χρόνο των εργασιών βαψίματος.

τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου
τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου

Εργαλεία της Dewalt

Το κατάστημά μας έχει εργαλεια της Dewalt. Στη Στριγγος Ο.Ε. πωλούμε εργαλεια της Dewalt σε ποικιλία από μπουλονοκλειδα, φορτιστες, σεγες, ρουτερ, λειζερ. Η εταιρεία μας διαθέτει εργαλεία της εταιρείας Dewalt σε μεγάλη γκάμα από βελονοκρουστες, βιομηχανικα μηχανηματα, διαμαντοκοφτες, επιτραπεζια δισκοπριονα, καβιλιερες, καρφωτικα αερος, κοπτικα, μηχανες διατρησης, παλαγκα, πιστολια θερμοσιλικονης, σοκοροκοφτες, συλλεκτες ρινισματων, ψυκτες σωληνων
Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεια της Dewalt

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4056

Ο γωνιακός τροχός είναι ένα ηλεκτρικό εργαλείο με απόδοση ισχύς που φτάνει στα 800W και η ταχύτητα
του ανέρχεται στα 11800σ.α.λ. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει σπείρωμα άξονα M14. Επίσης το βάρος του ηλεκτρικού εργαλείου
είναι 1.8 κιλά. Τέλος το εργαλείο έχει πλευρικό διακόπτη.

Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4056
Ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT DWE4056

Εργαλεία για γύψινες κατασκευές

Το επόμενο βήμα μετά από την τοποθέτηση κουφωμάτων είναι να καλύψουμε τα  κενά. Μια συνηθισμένη μέθοδος για αυτό το σκοπό είναι η χρήση γυψοσανίδας. Για την τοποθέτηση της γυψοσανίδας απαιτούνται επίσης εξειδικευμένα εργαλεία. Ο τομέας των γύψινων κατασκευών αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι σε μια ανακαίνιση σπιτιού. Πλέον οι δυνατότητες έχουν φύγει πολύ πέρα από τις απλές γυψοσανίδες. Διότι οι γύψινες κατασκευές δίνουν στον τεχνικό τη δυνατότητα να δημιουργήσει πολύ εντυπωσιακές κατασκευές. Πλέον δεν υπάρχουν όρια, το όριο είναι η φαντασία του τεχνικού και του αρχιτέκτονα. με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων πάντα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα μέσα από το άρθρο μας που αφορά τα εργαλεία για τις γύψινες κατασκευές.

Ηλεκτρικό εργαλείο   Dremel Multi-Max MM40

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έχει  προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς που   φτάνει   στα 270W. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου ανέρχεται   στα 220-240 V. Το βάρος του είναι 1,47 kg και το μήκος του 26,5 cm. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  από 10.000 έως 21.000 στροφές  ανά λεπτό.  Το ηλεκτρικό εργαλείο    έχει δυνατότητα ρύθμισης με  πλήρως μεταβλητή.  Διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων με γρήγορο κλείδωμα.  Η ηχητική του πίεση είναι 74-78 dB (A) και η ηχητική του ισχύς του είναι 85-89 dB (A) και ο κραδασμός του ηλεκτρικού εργαλείου   από 2,5 έως 5,2 m/s². Επιπλέον η γωνία ταλάντωσης του εργαλείου είναι   Α / Δ 1,5 °.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα ηλεκτρικά εργαλεία dremel μέσα από το αντίστοιχο άρθρο μας: https://blog.ergalia.gr/hlektrika-ergaleia-dremel/

Το ηλεκτρικό  εργαλείο  είναι ένα που είναι ικανό και αντάξιο για πολλές εφαρμογές  με Quick lock. Είναι γρήγορο και χωρίς κλεδί  μηχανισμό αλλαγής  των εξαρτημάτων.  Διαθέτει  ηλεκτρονικό έλεγχο  της λειτουργίας  ¨Soft Start¨ δηλαδή  με ένα απαλό ξεκίνημα. Το ηλεκτρικό  εργαλείο  είναι κατάλληλο για εργασίες όπως για παράδειγμα  είναι πολύ καλό   σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών μαζί με την κοπής σε ξύλο, μέταλλο, πλαστικό, ξύσιμο, αφαίρεση σοβά κ.α Είναι ιδανικό για αρκετές φορές να το χρησιμοποιήσεις για την εργασία σου. Επιπλέον είναι το ηλεκτρικό εργαλείο είναι συμβατό με  το το MM11 ή MM720. Το   συγκεκριμένο  ηλεκτρικό εργαλείο είναι ένα από τα πιο κορυφαία στην κατγορία του.

Πλεονεκτήματα του Dremel Multi-Max MM40

Τα χαρακτηριστικά  αλλά και τα πλεονεκτήματα του  Dremel Multi-Max MM40  είναι άκρως ικανοποιητικά.  Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό κατά την διάρκεια της κοπής. Ο κινήτηρας του έχει μεγάλη απόδοση που φτάνει στα 250 W  σε συνδυασμό μαζί με ηλεκτρονικό έλεγχο  της λειτουργίας  ¨Soft Start¨ δηλαδή  με ένα απαλό ξεκίνημα.  Έχει μεγάλη ακρίβεια σε πολλά υλικά και σε πολλές και διάφορες εφαρμογές.  Η ταχύτητα του η οποία είναι μεταβλητή   κυμαίνεται από   10.000 έως 21.000 ταλαντώσεις ανά λεπτό.  Επιπλέον είναι αρκετά γρήγορη η αλλαγή των εξαρτημάτων του ηλεκτρικού εργαλείου και μάλιστα χωρίς κλειδί,  Quick Lock για υποδοχή αλλαγής των εξαρτημάτων του ηλεκτρικού εργαλείου.  Ο χειρισμός του ηλεκτρικού εργαλείου είναι πολύ βολικός και άνετος  επειδή ο εργονομικός του σχεδιασμός  και μακρύ είναι 2,1 mm  καλώδιο του ρεύματος. Με   το ηλεκτρικό εργαλείο Dremel Multi-Max MM40   θα μείνετε ευχαριστημένοι με τα χαρακτηριστικά του και την δουλειά του.

Ηλεκτρικό εργαλείο   Dremel Multi-Max MM40
Ηλεκτρικό εργαλείο   Dremel Multi-Max MM40

Μεγάλη γκαμα εργαλειων

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε μεγάλη γκαμα εργαλειων, εργαλεία για το γεωργο, βιομηχανικά εργαλεία, εργαλεία dewalt, εργαλεια milwaukee. Στο eshop μας προσφέρουμε μοναδικά εργαλεια, εργαλεία για τον αγρότη, εργαλεια dremel, Stanley εργαλεια. Έχουμε γκαμα εργαλειων για κάθε χρήση όπως αεροτροχοι, γεννητριες βενζινης, δισκοπριονα χειρος, εξαρτηματα εργαλείων, θαμνοκοπτικα, καλλιεργητες, κοφτες, μηχανες διατρησης, οικοδομικα μηχανηματα, πολυεργαλεια, σετ τρυπανια, συμπιεστες εδαφους, φαλτσοκοπτες. Το eshop μας περιλαμβάνει γκάμα εργαλείων από κάθε μάρκα όπως Dewalt, Festool, Mafell
Εδώ θα βρείτε όλη τη  γκάμα εργαλείων.