Ηλεκτρικά εργαλεία dremel

Dremel-930 ηλεκτρικό εργαλείο

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε σχετικά με ηλεκτρικά εργαλεία dremel. Αποτελούν καταπληκτικά εργαλεία dremel ηλεκτρικά. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στα εργαλεία dremel ηλεκτρικά περιλαμβάνονται εικοσιπέντε εργαλεία, εκ των οποίων τα έξι παρουσιάζονται εδώ:

Ηλεκτρικά εργαλεία Dremel-910

Το Dremel είναι ένα πιστόλι κόλλας με τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 100-240 v και το βάρος του είναι 240 γραμμάρια και το μήκος του εργαλείου είναι 14 cm. Η υψηλή θερμοκρασία που έχει το ηλεκτρικό εργαλείο ανέρχεται στους 165 °C. Η διάμετρος ράβδου κόλλα του είναι στα 7 mm. Το εργαλείο dremel διαθέτει μύτη ακριβείας δεν έχει δύο θερμοκρασίες και το καλώδιο του δεν αφαιρείται. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει έλεγχο σταξίματος.

Το ηλεκτρικό εργαλείο  και συγκεκριμένα  το  Dremel 910   πρόκειται για ένα πιστόλι με εξαιρετικές προδιαγραφές.  Η υψηλή θερμοκρασία του φτάνει στους 165  °C  όπου με την μύτη ακριβείας   και με τον έλεγχο στεγανότητας  που έχει το  ηλεκτρικό εργαλείο  το κάνει  να είναι εντυπωσιακό.  Το μέγεθος του    Dremel  και η εξαιρετική εργονομία δηλαδή η λαβή Τ, η σταθερή του βάση και το επεκτεινόμενο στήριγμα  είναι  πολύ καλό για  μικρές ή ελαφρές εργασίες  όπως για παράδειγμα για την κόλληση των κεραμικών, για ξύλο, για πλαστικά ακόμα και για  γυαλί.

Η συσκευασία του περιέχει  το εργαλείο Dremel 910. Επιπλέον διαθέτει 3 ράβδοι κόλλας Dremel  για πολλές χρήσης υψηλής θερμοκρασίας 7mm και οδηγίες χρήσης για το ηλεκτρικό εργαλείο Dremel 910..

Ηλεκτρικά εργαλεία Dremel-910
Ηλεκτρικά εργαλεία Dremel-910

Dremel-930 ηλεκτρικό εργαλείο

Το Dremel είναι ένα πιστόλι κόλλας με τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία είναι άκρως ικανοποιητικά. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου είνα ι 00-240 v και το βάρος του είναι 200 γραμμάρια και το μήκος του εργαλείου είναι 14 cm. Η υψηλή θερμοκρασία που έχει το ηλεκτρικό εργαλείο  αρχίζει από τους  105 °C μέχρι και στους 165 °C. Η διάμετρος ράβδου κόλλα του είναι στα 7 mm. Το dremel διαθέτει μύτη ακριβείας, επιπλέον  έχει δύο θερμοκρασίες και το καλώδιο του δεν αφαιρείται. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει έλεγχο σταξίματος.

Το  Dremel 930  πρόκειται για ένα πιστολί με δύο θερμοκρασίες και  είναι πολύ καλό σε δουλειές που χρειάζεται μεγάλη λεπτομέρια.   Η ρύθμιση της θερμοκρασίας του ηλεκτρικού εργαλείου  είναι εξαιρετικό για δημιουργικές εφαρμογές για το χόμπι σας όπως για παράδειγμα την διακόσμηση, την έγχρωμη κόλληση σε γυαλί κ.α.

Το ηλεκτρικό εργαλείο μαζι με ράβδους γκλίτερ 7mm που διαθέτει το εργαλείο υπάρχει η δυνατότητα να προσθέσετε σπινθηροβόλημα  και μπορείτε να φτιάξετε πολύ ωραίες διακοσμήσεις στον χώρο σας.  Είναι βολικό για ελαφρές ή μικρές  ή και ακόμη για ερασιτεχνικές εργασίες  γύρω από το σπίτι σας και με την κόλληση κεραμικού, για ξύλο, για γυαλί και για πλαστικό και για  άλλα και μπορείτε παράλληλα να ρυθμίσετε την υψηλή θερμοκρασία. Με την μύτη ακριβείας  που διαθέτει το ηλεκτρικό εργαλείο  και την ελεγχόμενη στεγανότητα δεν θα μπορέσει να χυθεί κόλλα  σε καταλάθος σημείο που δεν θα θέλετε πάνω στην εργασία σας.

Εργαλείο Dremel

Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του Dremel 930 είναι πολλά και εξαιρετικά. Ο έλεγχος σταξίματος κόλλας  είναι πολύ καλός  είναι κατάλληλο για την αποφυγή σταξίματος κόλλας πάνω στην εργασία σας που εκτελείτε.  Διαθέτει ρύθμιση δύο θερμοκρασιών, δίνετε η δυνατότητα να γίνει κόλληση θερμοευαίσθητων υλικών   και παράλληλα μαζί με την χρήση κόλλας υψηλού σημείο τήξης. Η μύτη ακριβείας του ηλεκτρικού εργαλείου βοηθάει για λεπτομερής και δύσκολη κόλληση. Για την αποφυγή εγκαύματος υπάρχουν περιβλήματα ακροφυσίου από πυρίτιο.

Το Dremel 930 έχει πλαστική επεκτεινόμενη βάση  για να έχει εύκολη τοποθέτηση το εργαλείο σε μια σταθερή βάση. Όταν γίνεται η έξοδος κόλλας από το ηλεκτρικό εργαλείο  βγαίνει 5 γραμμάρια ανά λεπτό.  Είναι εξαιρετικό για ράβδους κόλλας με 7 mm.  Το ηλεκτρικό εργαλείο είναι εξαιρετικό για γρήγορη λειτουργία  και ο χρόνος θέρμανσης κόλλας είναι 5 λεπτά.  Η εργονομική λαβή Τ  είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό γιατί βοηθάει την σωστή ισορροπία του ηλεκτρικού εργαλείου και κάνει την λειτουργία του πολύ εύκολη και άκρως βολική. Η σταθερή βάση που διαθέτει το εργαλείο  εμποδίζει στο να πέσει κάτω.  Το πάτημα της λαβής σκανδάλης του ηλεκτρικού εργαλείου είναι εύκολη  και χρειάζεται πάρα πολύ λίγη δύναμη για να πατηθεί η σκανδάλη του για να υπάρξει σταθερή  ποσότητα ροής της κόλλας.  Το Dremel 930 θα σας  αφήσει ικανοποιημένους με τα χαρακτηριστικά του και με την  χρήση του στην εργασία σας.

Dremel-930 ηλεκτρικό εργαλείο
Dremel-930 ηλεκτρικό εργαλείο

Ηλεκτρικα εργαλεια

Η Στριγγος Ο.Ε. πωλεί μεταξύ των άλλων και εργαλεία ηλεκτρικά. Στην εταιρεία striggos Ο.Ε. προσφέρουμε ηλεκτρικά εργαλεία από κάθε μάρκα όπως Metabo, Milwakee, Rems. Εδώ στην εταιρεία μας έχουμε ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε χρήση όπως δραπανα, κολλητηρια, πλανες, σπατουλες, σετ εργαλειων. Κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλα όα θέλετε να μάθετε για εργαλεία ηλεκτρικά.

Ηλεκτρικα εργαλεια
Ηλεκτρικα εργαλεια

Συγκριτικό τεστ για Ηλεκτρικά εργαλεία

Εάν όντως ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα ηλεκτρικά εργαλεία τότε δεν έχετε παρά να δείετ το συγκριτικό τεστ ηλεκτρικών εργαλείων. Εδώ έχουμε ένα άρθρο στο οποίο συγκρίνουμε ηλεκτρικά εργαλεία επώνυμων κατασκευαστών. Μπορείτε να δείτε το συγκριτικό τεστ ηλεκτρικών εργαλείων.

Ηλεκτρικά εργαλεία άλλων εταιρειών

Εκτός από τα ηλεκτρικά εργαλεία dremel, μπορείτε να διαβάσετε και δυο άλλα άρθρα για ηλεκτρικά έργαλεία που έχουμε γράψει στο blog μας. Πρόκειται για τις παρουσιάσεις των ηλεκτρικών εργαλείων της bosch και της MILWAUKEE. Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE και εδώ για τα ηλεκτρικά εργαλεία bosch. Πλήρης και ολοκληρωμέη ενημέρωση για τα ηελκτρικά εργαλεία όλων των εταιρειών. Ειδικότερα εσείς που ενδιαφέρεστε για εργαλεία bosch , τότε εδώ μπορείτε να βρείτε συγεκντρωμένα όλα τα εργαλεία της bosch.

Εργαλείο Ηλεκτρικό Dremel-DSM20-3/4

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Διαθέτε προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς που ανέρχεται στα 710 W. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται στα 220-240 V. Το βάρος του είναι 1,70 kg και το μήκος του 33cm. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου φτάνει στις 17.000 στροφές ανά λεπτό. Η ηχητική του πίεση είναι 96 dB (A) και η ηχητική του ισχύς του είναι 108 dB (A) και ο κραδασμός του εργαλείου είναι 3,3 m/s². Το ηλεκτρικό εργαλείο δεν διαθέτει δύο θερμοκρασίες, δεν έχει μυτή ακριβείας και δεν διαθέτει έλεγχο σταξίματος και το καλώδιο του ηλεκτρικού εργαλείου  δεν αφαιρείται.

Στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου περιέχει το Dremel DSM20, 1 δίσκο κοπής καρβιδίου για πολλές χρήσεις DSM500, επιπλέον διαθέτει 3 δίκσους κοπής μετάλλου και πλαστικού DSM510. Επίσης έχει προσάρτημα αναρροφητήρα και κασετίνα εργαλείου η οποία είναι σταθερή και αρκετά ευρύχωρη. Τέλος έχει και οδηγό κοπής 2×4 και οδηγό ευθείας κοπής.

Εργαλείο Ηλεκτρικό Dremel-DSM20-3/4
Εργαλείο Ηλεκτρικό Dremel-DSM20-3/4

Ηλεκτρικό εργαλείο Dremel 200 SERIES ( 200-5)

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έχει  προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς που   ανέρχεται  στα 125W. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου φτάνει  στα 230 V. Το βάρος του είναι 0,55 kg και το μήκος του 18,5cm. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  από 17.000 έως 35.000 στροφές  ανά λεπτό. Η ηχητική του πίεση είναι 74,5 dB (A) και η ηχητική του ισχύς του είναι 85,5 dB (A) και ο κραδασμός του εργαλείου  από  3,8 μέχρι 5,1 m/s². Το ηλεκτρικό εργαλείο   έχει τεχνολογία μπαταρίας n.a  και έχει δυνατότητα ρύθμισης με δύο ταχύτητες. Δεν διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων.

Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό εργαλείο είναι πολύ καλό ως πολυεργαλείο  για να κάνετε μια νέα αρχή με τα Dremel.   Αρκετά βολικό και εύκολο κατά την διάρκεια της χρήσης του, η ποιότητα του ¨μιλάει¨ από μόνη της όταν το χρησιμοποιήτε.  Το Dremel 200 SERIES  είναι συμβατό με όλα τα εξαρτήματα και τα προσαρτήματα και ακόμη και με τα συμπαραδιδόμενα εξαρτήματα που είναι για  τρίψιμο, για κοπή μετάλλου και τρόχισμα και  μπορείτε να αρχίστε άμεσα την ερασία σας με τα Dremel 

Στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου περιέχει το Dremel 200 SERIES.  Τέλος διαθέτει 5 μεγάλης ποιότητας εξαρτήματα  Dremel και οδηγίες χρήσης για το   Dremel 200 SERIES.

Ηλεκτρικό εργαλείο Dremel 200 SERIES
Ηλεκτρικό εργαλείο Dremel 200 SERIES

Dremel Ηλεκτρικό εργαλείο 3000 SERIES (3000-15)

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έχει  προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς που   ανέρχεται  στα130W. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου φτάνει  στα 230 V. Το βάρος του είναι 0,55 kg. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  από 10.000 έως 33.000 στροφές  ανά λεπτό.  Το ηλεκτρικό εργαλείο   έχει τεχνολογία μπαταρίας n.a  και έχει δυνατότητα ρύθμισης ταχύτητας με μεταβλητή.  Διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων EZ Twist  .

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό σετ που περιέχει το   Dremel 3000 και  15 γνήσια εξαρτήματα της   Dremel.  Είναι κατάλληλα συσκευασμένα και σε μια άνετη και βολή τσάντα.  Η συγκεκριμένη έκδοση είναι το πρώτο  σίγουρο σετ  που δίνει το Dremel 3000  με έναν επιλεγμένο αριθμό εξαρτημάτων.

Στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου περιέχει το Dremel 3000.  Διαθέτει 15 μεγάλης ποιότητας εξαρτήματα  Dremel. Τέλος έχει μαλακό σάκο  και οδηγίες χρήσης για το   Dremel 3000

Dremel Ηλεκτρικό εργαλείο 3000 SERIES
Dremel Ηλεκτρικό εργαλείο 3000 SERIES

Εργαλεία Dremel

Τα εργαλεία Dremel διακρίνονται για την αξιοπισία τους και την αντοχή στη χρήση. Η εταιρεία Dremel αποτελεί μια από τις πιο επώνυμες και καταξιωμένες μάρκες εργαλείων. Στα Dremel εργαλεία περιλαμβάνονται κάποια ηλεκτρικά εργαλεία που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο. Όμως τα εργαλεία Dremel δεν περιορίζονται εδώ. Υπάρχουν πολύ περισσότερα. Εδώ θα βρείτε όλα τα εργαλεία Dremel.

Εργαλεία Dremel
Εργαλεία Dremel

Dremel Multi-Max MM20 Ηλεκτρικό Εργαλείο

Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έχει  προβλεπόμενη ονομαστική ισχύς που   φτάνει   στα 250W. Η τάση του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  στα 220-240 V. Το βάρος του είναι 1,35 kg και το μήκος του 24 cm. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο του ηλεκτρικού εργαλείου κυμαίνεται  από 10.000 έως 21.000 στροφές  ανά λεπτό.  Το ηλεκτρικό εργαλείο    έχει δυνατότητα ρύθμισης με  πλήρως μεταβλητή.  Δεν διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής εξαρτημάτων.  Η ηχητική του πίεση είναι 74-78 dB (A) και η ηχητική του ισχύς του είναι 85-89 dB (A) και ο κραδασμός του ηλεκτρικού εργαλείου   από 2,5  μέχρι 5,2 m/s². Η γωνία ταλάντωσης του εργαλείου είναι   Α / Δ 1,5 °

Το ηλεκτρικό εργαλείο  είναι ένα που είναι ικανό και αντάξιο για πολλές εφαρμογές  με κινητήρα μεγάλης απόδοσης και  με γρήγορο μηχανισμό προσαρμογής των εξαρτημάτων.  Είναι κατάλληλο για εργασίες όπως για παράδειγμα  επισκευές, μετατροπή και αποκατάσταση κ.α.  Το συγκεκριμένο ηλεκτρικό εργαλείο είναι πολύ καλό   σε ένα ευρύτερο φάσμα εφαρμογών μαζί με την κοπής σε ξύλο,μέταλλο,πλαστικό,ξύσιμο, αφαίρεση σοβά κ.α Είναι ιδανικό για αρκετές φορές να το χρησιμοποιήσεις για την εργασία σου.

Ηλεκτρικό Εργαλείο Dremel

Τα χαρακτηριστικά  αλλά και τα πλεονεκτήματα του  Dremel Multi-Max MM20  είναι εντυπωσιακά.  Είναι γρήγορο και αποτελεσματικό κατά την διάρκεια της κοπής. Ο κινήτηρας του εργαλείου  έχει μεγάλη απόδοση που φτάνει στα 250 W  σε συνδυασμό μαζί με ηλεκτρονικό έλεγχο  της λειτουργίας  ¨Soft Start¨ δηλαδή  με ένα απαλό ξεκίνημα.  Έχει μεγάλη ακρίβεια σε πολλά υλικά και σε πολλές και διάφορες εφαρμογές.  Η ταχύτητα του η οποία είναι μεταβλητή   κυμαίνεται από   10.000 έως 21.000 ταλαντώσεις ανά λεπτό. Η αλλαγή εξαρτημάτων του εργαλείου είναι εύκολη  και η τοποθέτηση των εξαρτημάτων είναι εξίσου εύκολη και γρήγορη. Ο χειρισμός του ηλεκτρικό εργαλείου είναι πολύ βολικός και άνετος  επειδή ο εργονομικός του σχεδιασμός  και μακρύ είναι 2,1 mm  καλώδιο του ρεύματος. Με   το ηλεκτρικό εργαλείο Dremel Multi-Max MM20   θα μείνετε ικανοποιημένοι με την δουλειά του.

Dremel Multi-Max MM20 Ηλεκτρικό Εργαλείο
Dremel Multi-Max MM20 Ηλεκτρικό Εργαλείο

.

Πολλές επιλογές εργαλείων

Εκτός από τα ηλεκτρικά εργαλεία dremel, το κατάστημά μας πωλεί πολλές επιλογές εργαλείων, αγροτικά εργαλεία, εργαλεία βιομηχανικά, εργαλεια makita, εργαλεια milwaukee.
Στην εταιρεία striggos έχουμε γκάμα εργαλείων για κάθε χρήση π.χ. αδαμαντοκεφαλες (καροτα), βιδολογοι, δραπανοκατσαβιδα, ελεγκτες δικτυου, ευθεις λειαντηρες, καρφωτικα ηλεκτρικα, κουρμπαδοροι, λειζερ γραμμων, πιστολετα-σκαπτικα, πιστολια θερμοκολλησης, σετ καρυδακια, ταχυπριονα μεταλλου, φυσητηρες. Το κατάστημά μας παρέχουμε ποικιλία εργαλείων από κάθε μάρκα π.χ. Dewalt, Milwakee, Stanley.
Εδώ θα βρείτε ποικιλία εργαλείων.