Εργαλεία κήπου bosch

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI

Εδώ έχουμε εργαλεία κήπου bosch. Ποιά εργαλεία κήπου είναι κατάλληλα για εσάς. Η αξιοπιστία της bosch αποτελεί εγγύηση γαι την επιλογή των εργαλείων.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30

Το χλοοκοπτικό εργαλείο έχει πλάτος κοπής 30 cm και το σύστημα κοπής του είναι μαχαιρία άξονα και συγκεκριμένα το εργαλείο έχει 4 μαχαίρια. Όσον αφορά το ύψος της κοπής του εργαλείου είναι 12-40 cm και παράλληλα έχει ρύθμιση ύψους κοπής και κυρίως προοδευτικά. Το εργαλείο της BOSCH έχει ρύθμιση του κάτω μαχαιριού ασφάλιση με ένα κουμπί.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι ότι  είναι απλό. Απλό σημαίνει ότι είναι γρήγορο   και είναι πολύ βολικό κατά την διάρκεια του κουρέματος της χλοής σε επιφάνειες  του γρασιδιού όπου είναι μικρές.  Επίσης το εργαλείο είναι άκρως αποτελεσματικό  διαθέτει αρχή λειτουργίας ψαλιδιού  για  να υπάρχει μεγάλη ποιοτήτα κοπής του γρασιδιού. Το χλοοκοπτικό εργαλείο  είναι έξυπνο  διότι  διαθέτει ασφάλιση μόνο με ένα κουμπί  όσον αφορά για την ρύθμιση  του κάτω μαχαιριού  χωρίς να χρειάζεται η χρήση του εργαλείο.  Άρα μιλάμε για ένα εργαλείο  που είναι απλό, έξυπνο και σαφώς αποτελεσματικό.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30
Εργαλείο για τον κήπο BOSCH AHM 30

Το εργαλείο τη BOSCH έχει και αρκετά παραπάνω πλεονεκτήματα. Διαθέτει σύστημα άξονα κοπής με 4 ή αλλιώς ελικοειδή μαχαίρια από σληρυμένο χάλυβα και επιπλέον ρύθμιση του ύψους κοπής με προοδευτικό τρόπο. Όσον αφορά το πλάτος κοπής του εργαλείου είναι 30 cm. Επίσης το εργαλείο της BOSCH έχει πολύ απλή ρύθμιση του κάτω μαχαιριού και ασφαλίζεται μόνο με ένα κουμπί. Τέλος ο άξονας του εργαλείου στηρίζεται σε ρολεμάν και χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο  την αναγκή να γίνει η συντήρηση του. 

Εργαλεια της Bosch

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει εργαλεία της Bosch. Διαθέτουμε όλα τα εργαλεία από τη Bosch όπως πιστολετα, πιστολια θερμοκολλησης, τροχοι, βασεις, τραπεζια εργασιας. Στο κατάστημά μας διαθέτουμε εργαλεία Bosch στις κατηγορίες αλυσοπριονα, βασεις σκουπας, δισκοι κοπης, ενδοσκοπεια, θεριστικα, εξειδικευξένα συστήματα, κοφτες, μουρελομηχανες, πιστολετα-σκαπτικα, πιστολια θερμοκολλησης, σομπες γκαζιου, συνθετα, τρυπανια μπαταριας και πολλές άλλες κατηγορίες εργαλείων. Εδώ θα βρείτε εργαλεία της Bosch.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB

Το εργαλείο αυτό της BOSCH είναι προσάρτημα φυσητήρα φύλλων. Ανάμεσα στα κύρια χαρακτηριστικά του είναι ότι έχει ταχύτητα αέρα που κυμαίνεται στα 220 km/h και το βάρος του εργαλείου  είναι 1.3 Kg. Το συνολοικό μήκος του εργαλείου είναι 60 cm.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB
Εργαλείο BOSCH για τον κήπο AMW LB

Το εργαλείο της BOSCH έχει γρήγορη ταχύτητα αέρα και παράλληλα γωνιακό ακροφύσιο για να υπάρχει πολύ εύκολη και άνετη τακτοποιήση. Ο εργονομικός σχεδιασμός στέλεχους του εργαλείο είναι ότι έχει αρκετά εύκολη οπτική επαφή, προστατεύει σε μεγάλο σημείο την πλάτη σας όποτε χρησιμοποιείτε το εργαλείο για αρκετή ώρα. Το εργαλείο κήπου έχει μεγάλη απόδοση διότι έχει μεγάλη ταχύτητα αέρα που ξεκινάει από τα 220 km/h. Τέλος το εργαλείο της BOSCH έχει αποτελεσματικό σχεδιασμό περιβλήματος και ακροφυσίου. Δίνει εστιασμένη ροή και μεγάλη ταχύτητα αέρα όσον αφορά για την συλλογή των υλικών του κήπου.

Εργαλεια κηπου

Η εταιρεία μας διαθέτει στην αγορά εργαλεία κήπου. Εκτός από τα εργαλεία κηπου της bosch που βλέπετε σε αυτό το άρθρο, στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας πωλούμε κήπου εργαλεία από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Dewalt, Festool, Mafell. Διαθέτουμε εργαλεια κηπου για κάθε χρήση, για παράδειγμα βενζινοκινητηρες, κλαδοτεμαχιστες, κυλινδροι, τριβελες, χαλαρωτες εδαφους. Ενημερωθείτε πάνω σε κήπου εργαλεία.

Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL

Το εργαλείο του έχει κινητήρα που φτάνει στα 280 W. Το σύστημα κοπής του εργαλείου είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου είναι 26 cm. Όσον αφορά το πάχος που έχει η μεσηνέζα είναι 1.6 mm. Η ταχύτητα κοπής του εργαλείου BOSCH είναι 12.500 στροφές ανά λεπτό. Το βάρος του είναι 1.8 kg.

Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL
Εργαλείο BOSCH κήπου ART 26 SL

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL

Το εργαλείο  διαθέτει ηλεκτρικό χλοοκοπτικό μσηνέζα και ο   κινητήρας ανέρχεται στα  280 W. Επίσης το σύστημα κοπής του εργαλείου είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου είναι 26 cm.  Το βάρος του είναι 1.8 kg.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL
Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ART 23 SL

Το εργαλείο έχει ταχύτητα κοπής είναι 12.500 στροφές ανά λεπτό. Όσον αφορά το καρούλι του εργαλείου έχει διαστάσεις 1,6mm X 4m.  Επιπλέον το σύστημα του είναι Semi-Auto Feed, έχει την ιδιότητα να χαλαρώνει αυτόματα  τη μεσηνέζα  κατά την ενάρξη του εργαλείου και έτσι όταν ενεργοποιείται πάντα έχει τον κατάλληλο μήκο μεσηνέζας.  Η ποιότητα κοπής του  πάνω στο γκαζόν είναι εκπληκτική    χάρη τα 280 W  και τις 12.500 στροφές ανά λεπτό.  Το εργαλείο BOSCH  διαθέτει απλό και καλό χειρισμό, γιατί ο κινητήρας του είναι ελαφρύς και το εργαλείο έχει μια σταθερή ισορροπία.

 

Περισσότερα εργαλεία bosch για τον κήπο

Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να μπούμε σε λεπτομέρειες όλων των εργαλείων. Αυτό γίνεται με σκοπό την όσο το δυνατό πληρέστερη ενημέρωση πάνω στα εργαλεία της εταιρείας bosch για τον κήπο, αλλά και για τα αγροτικά και γεωργικά εργαλεία γενικότερα. Ακολουθούν κάποια άρθρα τα οποία ενδεχομένως να σας διαφωτίσουν περισσότερο πάνω σε αυτού του είδους τα εργαλεία.

Εδώ έχουμε εργαλεία bosch για κηπουρούς:
https://blog.ergalia.gr/ergaleia-bosch-gia-khpourous/

Εδώ έχουμε προσφορές Ιουλίου 2017 για Bosch εργαλεία:
https://blog.ergalia.gr/bosch-ergaleia-prosfores-ioulios-2017/

Και εδώ έχουμε περισσότερα Bosch εργαλεία κήπου:
https://blog.ergalia.gr/bosch-ergaleia-khpou/

Χλοοκοπτικό εργαλείο BOSCH  ART 24

Το εργαλείο BOSCH   έχει  ηλεκτρικό χλοοκοπτικό μσηνέζα και ο   κινητήρας ανέρχεται στα  280 W. Όσον αφορά το σύστημα κοπής του εργαλείου είναι μεσηνέζα καρούλι και η διάμετρος του κύκλου της μεσηνέζας  είναι 23 cm.  Το εργαλείο έχει βάρος  1.7 kg.

Επιπλέον το εργαλείο έχει ταχύτητα κοπής όπου φτάνει στις  12.500 στροφές ανά λεπτό. Το καρούλι του εργαλείου έχει διαστάσεις 1,6mm X 4m. Όσον αφορά το σύστημα του είναι Semi-Auto Feed, έχει την ικανότητα να χαλαρώνει αυτόματα  τη μεσηνέζα  κατά την ενάρξη του εργαλείου και έτσι όταν ενεργοποιείται πάντα έχει τον κατάλληλο μήκο μεσηνέζας.  Η ποιότητα κοπής  όταν θα κουρεύεται  το γκαζόν σας  είναι εντυπωσιακή   και όλα αυτά εξαιτίας  τα 280 W  και τις 12.500 στροφές ανά λεπτό.  Το εργαλείο BOSCH έχει απλό και καλό χειρισμό, γιατί ο κινητήρας του είναι ελαφρύς και το εργαλείο έχει μια σταθερή ισορροπία.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ROTAK 43 LI

Η μπαταρία του εργαλείου της BOSCH έχει άξια τεχνικά στοιχεία τα οποία εντυπωσιάζουν. Ο τύπος της μπαταρίας του εργαλείου είναι ιόντα λιθίου και η τάση μπαταρίας του ανέρχεται στα 36 V και η μπαταρία του φορτίζεται μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Το σύστημα κοπής του εργαλείου κήπου είναι εισκληρυμένο και τροχισμένο χαλυβδίνο μαχαίρι και το πλάτος κοπής του είναι στα 43 cm και το ύψος κοπής του είναι 20-70 cm, επιπλέον υπάρχει και η ρύθμιση του ύψους κοπής σε 6 θέσεις. Ο όγκος του κάδου του εργαλείου το οποίο διαθέτει είναι στα 50 L. Επίσης το είδος της λαβής του εργαλείου της BOSCH είναι σύστημα ERGOFLEX. Το εργαλείο έχει βάρος 13,9 kg.

Ο θόρυβος-κραδασμών του εργαλείου έχει κατηγορία ARM-ROTAK 2.
Το εργαλείο έχει εξαιρετικές λειτουργίες και αυτές είναι οι εξής: Efficient Energy management, διαθέτει χτένι γρασίδιου για καλύτερη ποιότητα, το εργαλείο έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς, υπάρχει στο εργαλείο ένα σημείο το οπίο δείχνει την κατάσταση φόρτισης του, έχει Quickclick και Leafcollect. Ολά αυτά δίνουν στο εργαλείο μεγάλη ποιότητα.

Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ROTAK 43 LI
Εργαλείο BOSCH για τον κήπο ROTAK 43 LI

Τα κύρια χαρακτηριστικά του εργαλείου είναι ότι έχει πολύ καλή απόδοση κοπής και έχει ένα εξαιρετικό στοιχείο το οποίο είναι η παραλαβή των κομμένων κλαδιών και φυσικά των φύλλων και όλα αυτά εξαιτίας του επισκληρυμένο χαλύβδινο μαχαίρι και στην καινοτομική τεχνολογία ρεύματος του αέρα το οποίο διαθέτει το εργαλείο BOSCH. Το εργαλείο έχει εξαιρετικό φινίρισμα  διότι διαθέτει το νέο σύστημα Powerdrive LI και έχει μεγάλη και σταθερή ροπή στρέψης   σε όλες τις συνθήκες.  Εδώ να σημειώσουμε οτι το εργαλείο έχει πολή καλή εργονομία  επειδή έχει λαβές  Ergoflex  το οποίο έχει πιστοποιητικό   AGR.  Το εργαλείο έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά που το εκτοξεύει ποιοτικά στην εργασία του.

Τεχνικές λεπτομέρειες του εργαλείου

Εκτός από  τα κύρια χαρακτηριστικά του, διαθέρει και παραπάνω πλεονεκτήματα. Οι εργονομικές λαβές του είναι πολύ εύκολες στον χειρισμό του.  Το  Powerdrive LI  κάνει καλύτερο το κούρεμα του γκαζόν σας  και σε πολύ δύσκολες σύνθηκες.  Διαθέτει κάδος συλλογής χλοής των 50 λίτρων  και σας παρέχει μεγάλο χώρο για να  σταματάτε λιγότερο  την ώρα της εργασίας για να αδειάσετε τον κάδο συλλογής.  Το εργαλείο έχει καινούργιο σύστημα  βραχίονων  QuickClick  για την απλή και πρώτη συναρμολόγηση χωρίς να χρειάζεται το εργαλείο.  Επιπλέον το εργαλείο της BOSCH   έχει πάρα πολύ καλές ιδιότητες οδήγησης  επειδή οι ρόδες του εργαλείου είναι ευκολοκίνητες και καλυμμένες με λάστιχο, αυτό το κάνει εξαιρετικό και εύκολο στην οδήγηση.   Το χτένι γρασιδιού  το οποίο έχει το εργαλείο κήπου κουρεύει  εξαιρετικά έως την άκρη του γρασιδιού.  Τέλος το εργαλείο   περιέχει και την λειτουργία   LeafCollect  το οποίο διευκολύνει στην συλλογή των  φύλλων.

Εργαλεια αγροτικα

Το eshop μας πωλεί εργαλεία γεωργικά. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχουμε εργαλεια αγροτικα από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Bosch, Festool, Skill Masters. Στο κατάστημά μας πωλούμε εργαλεια γεωργικα για κάθε χρήση , για παράδειγμα οργανα μετρησης, πιστολια θερμου αερα, τροχοι, καροτιερες, ψαλιδια. Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεία γεωργικά

Εργαλείο κήπου BOSCH  ROTAK 37 LI

Η τάση μπαταρίας του εργαλείου  του φτάνει  στα 36 V . Το πλάτος κοπής του είναι στα 37 cm και  το ύψος κοπής του είναι 20-70 cm.

Όσον αφορά τη  μπαταρία του φορτίζεται μέσα σε 2 ώρες και 10 λεπτά. Το σύστημα κοπής του εργαλείου κήπου είναι  τροχισμένο χαλυβδίνο μαχαίρι. Επιπλέον το εργαλείο     έχει   ρύθμιση του ύψους κοπής σε 6 θέσεις. Ο όγκος του κάδου του εργαλείου το οποίο διαθέτει είναι στα 40 L.  Το είδος της λαβής του εργαλείου της BOSCH που έχει  είναι σύστημα ERGOFLEX. Όσον αφορά το εργαλείο έχει βάρος 13,2 kg.   Η τιμή εκπομπής ταλαντώσεων  του εργαλείου ανέρχεται στα   ah 2.5 m/s²  και η ανασφάλεια του εργαλείου  φτάνει στα Κ  1.5 m/s².

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI
Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI

Το   δυνατό σημείο στο  εργαλείο είναι ότι έχει πολύ καλή απόδοση κοπής και διαθέτει  ένα εξαιρετικό στοιχείο το οποίο είναι η παραλαβή των κομμένων κλαδιών και των φύλλων και όλα αυτά επειδή έχει το επισκληρυμένο χαλύβδινο μαχαίρι και στην καινοτομική τεχνολογία ρεύματος του αέρα το οποίο παρέχει  το εργαλείο BOSCH.  Κλείνοντας να πούμε οτι το εργαλείο έχει εξαιρετικό φινίρισμα  διότι έχει  το νέο σύστημα Powerdrive LI και έχει μεγάλη και σταθερή ροπή στρέψης   σε όλες τις συνθήκες.  Το εργαλείο έχει πολύ καλή εργονομία  επειδή  έχει λαβές  Ergoflex  το οποίο έχει πιστοποιητικό   AGR..

Πολλές επιλογές εργαλείων

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πωλεί πολλές επιλογές εργαλείων, εργαλεια για το γεωργο, μηχανήματα βιομηχανικά, εργαλεία makita, εργαλεία Stanley. Στην ταιρεία μας παρέχουμε μοναδικά πληθώρα εργαλείων, εργαλεία για τον αγρότη, βιομηχανικά μηχανήματα, makita εργαλεία, εργαλεία Stanley. Στο ηλεκρονικό μας κατάστημα πωλούμε εργαλεια για κάθε χρήση π.χ. αεροκλειδα, βιομηχανικες σκουπες, δισκοι κοπης, εργαλεια κηπου και αγροτικα, ηλεκτροσυγκολλησεις μετασχηματιστες, καλουπια, κοφτες πλακιδιων, μηχανηματα επεξεργασιας μεταλλου, οικοδομικα μηχανηματα, πρεσες, σομπες pellet, ταχυπριονα μεταλλου, τριβεια. Στα εργαλεία που προσφέρουμε προσφέρουμε περιλαμβάνεται πληθώρα εργαλείων από κάθε μάρκα π.χ. Dewalt, Milwakee, Mafell
Εδώ θα βρείτε πληθώρα εργαλείων.

πληθώρα εργαλείων
πληθώρα εργαλείων