Εργαλεία χειρός Stanley

Εργαλεία χειρός Stanley

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε κάποια από τα εργαλεία του καταλόγου εργαλείων χειρός Stanley

Εργαλεία χειρός Stanley
Εργαλεία χειρός Stanley

Εργαλεία χειρός: ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX

Ο κατάλογος εργαλείων χειρός Stanley περιλαμβάνει τα ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX. Τα εργαλεία αυτά μας δίνουν τη δυνατότητα να προσθέσουμε επιπλέον πρόσθετη ροπή χρησιμοποιώντας το κατάλληλο γερμανοπολύγωνο κλειδί. Σε αυτή την περίπτωση έχουμε τη δυνατότητα να στρίψουμε το κατσαβίδια χρησιμοποιώντας το ειδικό παξιμάδι. Η λεπτή μέση λαβής που διαθέτουν τα ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX δίνει τη δυνατότητα καλύτερης εφαρμογής στο χέρι. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που προκύπτει από τη λεπτή μέση λαβής είναι ο μεγαλύτερος έλεγχος κινήσεων. Η άνεση στη χρήση ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη μαλακιά λαβή. Ένα ακόμη δυνατό σημείο των ενισχυμένων κατσαβιδιών FATMAX είναι η ευκολία επιλογής. Η ευκολία επιλογής οφείλεται στο διαχωρισμό βάση χρώματος που διαθέτουν τα εργαλεία της σειράς. Τα ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX είναι εργαλεία που έχουν τη δυνατότητα να δέχονται υψηλές ροπές χωρίς να υπάρχει φόβος μήπως σπάσει το εργαλείο. Η δυνατότητα αυτή οφείλεται στην ατσαλένια μπάρα από ατσάλι Chrome vanadium. Τόσο η διάρκεια ζωής όσο και το ακόμη καλύτερο κράτημα μέσα στην βίδα ενισχύονται με την επεξεργασίας της άκρης με αμμοβολή. Η σειρά ενισχυμένων κατσαβιδιών FATMAX περιλαμβάνει 7 εργαλεία.

ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX
ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX

Εργαλεία χειρός: ανοξείδωτα κατσαβίδια FATMAX

Η επόμενη ομάδα εργαλείων του καταλόγου εργαλείων χειρός Stanley είναι τα ανοξείδωτα κατσαβίδια FATMAX. Οι ανοξείδωτες μπάρες προσφέρουν πολύ καλύτερη προφύλαξη και άμυνα κατά της σκουριάς. Επίσης αποτρέπουν τη μεταφορά της σκουριάς στις βίδες. Διαθέτουν λεπτή μέση λαβής. Η εφαρμογή στο χέρι γίνεται πολύ καλύτερη και ο έλεγχος κινήσεων ενισχύεται ακόμα περισσότερο από τη λεπτή μέση λαβής. Όπως και στα ενισχυμένα κατσαβίδια FATMAX, το ίδιο συμβαίνει και στα ανοξείδωτα κατσαβίδια FATMAX όσον αφορά την εύκολη επιλογή και τη μαλακιά λαβή. Η άνεση στη χρήση ενισχύεται από τη μαλακιά λαβή. Η επιλογή εργαλείου γίνεται ευκολότερη από το διαχωρισμό βάση χρώματος. Ισχύουν επίσης και εδώ όσα αναφέρθηκαν σχετικά με την επεξεργασία της άκρης με αμμοβολή ώστε να επιτύχουμε αντοχή στη σκουριά. Πολύ καλό κίνητρο αγοράς για τα ανοξείδωτα εργαλεία. Η σειρά ανοξείδωτων κατσαβιδιών FATMAX περιλαμβάνει 8 εργαλεία.

ανοξείδωτα κατσαβίδια FATMAX
ανοξείδωτα κατσαβίδια FATMAX

Σετ κατσαβιδιών 5, 6 και 7 τεμαχίων

Το επόμενο σετ εργαλείων του καταλόγου εργαλείων χειρός Stanley είναι τα σετ κατσαβιδιών 5, 6 και 7 τεμαχίων. Τα εργαλεία όλων των σετ διαθέτουν πολύ καλό έλεγχο κινήσεων και εξαιρετική εφαρμογή στο χέρι. Τόσο ο έλεγχος κινήσεων όσο και η εφαρμογή στο χέρι έχουν βελτιωθεί πολύ λόγω της λεπτής λαβής μέσης. Τα εργαλεία αυτά συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα τόσο των ενισχυμένων κατσαβιδιών FATMAX όσο και των ανοξείδωτων κατσαβιδιών FATMAX. Ειδικότερα διαθέτουν και προστασία απέναντι στη σκουριά και δυνατότητα να δέχονται υψηλές ροπές χωρίς να υπάρχει φόβος μήπως σπάσει η άκρη. Η αντοχή στις ροπές οφείλεται στη μπάρα από ατσάλι Chrome vanadium. Η ανοχή στη σκουριά οφείλεται στην επεξεργασία της άκρης με αμμοβολή. Είναι διαθέσιμα τρία σετ κατσαβιδιών: ένα σετ με πέντε κατσαβίδια, ένα σετ με έξι κατσαβίδια και ένα σετ με επτά κατσαβίδια.

Σετ κατσαβιδιών 5, 6 και 7 τεμαχίων
Σετ κατσαβιδιών 5, 6 και 7 τεμαχίων

Εργαλεία χειρός για ηλεκτρολόγους

Τα εργαλεία χειρός για ηλεκτρολόγους αποτελούν ειδικές περιπτώσεις κατσαβιδιών τα οποία έχουν ενισχυμένη μόνωση. Η σημαντική διαφορά με τα υπόλοιπα εργαλεία της κατηγορίας είναι ότι έχουν ελεγχθεί στα 10.000 Volt ηλεκτρικού ρεύματος. Τα κατσαβίδια ηλεκτρολόγων με μόνωση μπορούν να σας παρέχουν εγγύηση μέχρι τα 1.000 Volt. Η μόνωση επιτρέπει την ασφαλή εργασία. Η λαβή τους είναι μαλακιά ώστε να επιτρέπει άνετη χρήση από τον ηλεκτρολόγο. Τα κατσαβίδια της κατηγορίας είναι είτε PH1 & PH2 ή PZ1 & PZ2.

Εργαλεία χειρός για ηλεκτρολόγους
Εργαλεία χειρός για ηλεκτρολόγους

Κατσαβίδια καστάνιας FATMAX

Στον κατάλογο εργαλείων χειρός Stanley υπάρχουν και τα κατσαβίδια καστάνιας FATMAX. Εδώ ουσιαστικά έχουμε μια νέα σειρά κατσαβιδιών καστάνιας. Τα κατσαβίδια αυτής της σειράς περιλαμβάνουν καστάνια 45 δοντιών η οποία αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για σφιξίματα. Η ροπή είναι εξαιρετικά υψηλή και φτάνει μέχρι και το επίπεδο της τριπλάσιας δύναμης σε σχέση με τη δύναμη του ανθρώπου. Η λαβή είναι αρκετά μεγάλη και μαλακιά. Επιπλέον η λαβή διαθέτει αποθηκευτικό χώρο ώστε το εργαλείο να είναι πολύ άνετο και πολύ βολικό. Οι διαθέσιμες επιλογές για τις μύτες είναι Slotted, Phillips & Pozi. Η καστάνια είναι τριών θέσεων.

Κατσαβίδια καστάνιας FATMAX
Κατσαβίδια καστάνιας FATMAX

Μοντέλα κατσαβιδιών καστάνιας FATMAX

Τα κατσαβίδια της σειράς κατσαβιδιών καστάνιας FATMAX περιλαμβάνουν τέσσερα μοντέλα. Το πρώτο μοντέλο έχει κωδικό FMHT0-62688 και είναι κοντό κατσαβίδι καστάνιας. Ενδείκνυται να χρησιμοποιείται στα στενά σημεία εργασίας. Έχει 6 μύτες. Το δεύτερο μοντέλο έχει κωδικό FMHT0-62689 και έχει δυο lumen LED φωτισμό. Το εργαλείο αυτό είναι το καταλληλότερο για τη διευκόλυνση της εργασίας σε σκοτεινά σημεία. Έχει 12 μύτες. Το τρίτο μοντέλο έχει κωδικό FMHT0-62690 και αποτελεί το στάνταρ μοντέλο. Έχει 12 μύτες. Το τέταρτο μοντέλο έχει κωδικό FMHT0-62691 και έχει λαβή σχήματος πιστολιού. Αυτό το εργαλείο είναι κατάλληλο για μεγαλύτερη παραγωγή ροπής. Έχει 12 μύτες. Το πρώτο από τα μοντέλα αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή ενώ το δεύτερο μοντέλο αποτελεί την ακριβότερη επιλογή.

Μοντέλα κατσαβιδιών καστάνιας FATMAX
Μοντέλα κατσαβιδιών καστάνιας FATMAX

Σετ καρυδάκια και καστάνιες

Πολλά από τα εργαλεία αυτής της κατηγορίας έχουν ματ μαύρο χρώμα πάνω στο οποίο έχει γίνει χάραξη των χαρακτηριστικών με λέιζερ. Αυτό διευκολύνει την επιλογή των εργαλείων. Όσα κατσαβίδια δεν έχουν ματ μαύρο χρώμα, τότε έχουν ματ χρωμίου. Δηλαδή τα διαθέσιμα χρώματα είναι δυο: το ματ μαύρο χρώμα και το ματ χρωμίου. Όλα τα σετ εργαλείων περικλείονται μέσα σε ανθεκτική κασετίνα. Η επένδυση στη λαβή δίνει δυνατότητα για καλύτερο πιάσιμο και γενικότερα μεγαλύτερη άνεση στη χρήση του εργαλείου.

Σετ καρυδάκια και καστάνιες
Σετ καρυδάκια και καστάνιες

Επιλογή εργαλείων από τα σετ με καρυδάκια και καστάνιες

Κάθε σετ της σειράς αποτελείται από 25 τεμάχια το ελάχιστο έως 96 τεμάχια το μέγιστο, τα οποία περιέχονται στην ανθεκτική κασετίνα. Περιλαμβάνονται 60 δόντια καστάνιας. Εδώ να τονίσουμε ότι η δυνατότητα εύκολης στρέψης που παρέχεται σε κάθε έκτο δόντι δίνει τη δυνατότητα εργασίας σε περιορισμένο χώρο. Κάποια σετ κατσαβιδιών περιλαμβάνουν ως εξαρτήματα προεκτάσεις και σπαστά καρυδάκια. Κάποια άλλα σετ κατσαβιδιών περιλαμβάνουν ως εξαρτήματα μόνο σπαστά καρυδάκια. Ενώ δυο σετ περιλαμβάνουν ως εξαρτήματα και προεκτάσεις και σπαστά καρυδάκια και 1/4” καρυδάκια. Τα σετ εργαλείων των τριάντα, των πενήντα και των εβδομηνταπέντε τεμαχίων είναι διαθέσιμα σε δυο χρώματα: μαύρο χρώμιο και ασημένιο χρώμιο. Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρειτε περισσότερες λεπτομέρεις ώστε να κάνετε ετην κατάλληλη επιλογή εργαλείου.

Επιλογή εργαλείων από τα σετ με καρυδάκια και καστάνιες
Επιλογή εργαλείων από τα σετ με καρυδάκια και καστάνιες

Υπόλοιπα εργαλεία χειρός Stanley

Ο κατάλογος της Stanley περιλαμβάνει και πολλά άλλα εργαλεία χειρός. Μεταξύ αυτών βρίσκονται οι μετροταινίες από Fireglass. Η πρώτη εκ των δυο μετροταινιών είναι η μετροταινία κλειστού κελύφους από Fireglass. Η δεύτερη είναι η μετροταινία ανοιχτού κελύφους από Fireglass. Και οι δυο μετροταινίες έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέρχονται σε δύσκολους χώρους εργασίας. Η δυνατότητα αυτή οφείλεται στο καλούπι υψηλής αντοχής ΑB που έχουν τα δυο εργαλεία. Στα εργαλεία χειρός Stanley περιλαμβάνεται και το FATMAX AUTOLOCK μέτρο. Το κορυφαίο αυτό εργαλείο διαθέτει μηχανισμό με κλείδωμα μαζέματος. Αυτός ο μηχανισμός διευκολύνει τον έλεγχο του εργαλείου και αυξάνει τη διάρκεια της ζωής του εργαλείου.

Υπόλοιπα εργαλεία χειρός Stanley
Υπόλοιπα εργαλεία χειρός Stanley

Εργαλεία κάθε τύπου

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διατίθεται τεράστια γκάμα εργαλείων. Έχουμε εργαλεία για όλους τους σκοπούς και όλες τις χρήσεις που θα λύσουν τα χέρια του επαγγελματία και θα κάνουν τη ζωή του πιο εύκολη. Επίσης στο κατάστημά μας υπάρχει εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό που μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο εργαλείο που ταιριάζει στη δική σας εργασία. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε εργαλεία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα