Ηλεκτρικά εργαλεία Stanley

ηλεκτρικά εργαλεία

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε τα εργαλεία του καταλόγου της Stanley με τα ηλεκτρικά εργαλεία.

Κατάλογος εργαλείων Stanley

Στον κατάλογο της stanley περιλαμβάνεται μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών εργαλείων. Ο επαγγελματίας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το κατάλληλο εργαλείο ώστε όχι μόνο να κάνει τη δουλειά του πιο εύκολα αλλά και το αποτέλεσμα της εργασίας να είναι πιο επαγγελματικό.

κατάλογος-εργαλείων-stanley
κατάλογος-εργαλείων-stanley

Ηλεκτρικά εργαλεία

Η Stanley μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία της από την αρχή μέχρι το τέλος κάθε εργασίας. Όποια και να είναι αυτή η εργασία, η ακρίβεια και αξιοπιστία των εργαλείων Stanley θα σας συνοδεύει από το πρώτο μέχρι το τελευταίο στάδιο αυτής της εργασίας.

ηλεκτρικά εργαλεία
ηλεκτρικά εργαλεία

Ηλεκτρικά εργαλεία FATMAX LASER

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τα νέα ηλεκτρικά εργαλεία της σειράς FATMAX LASER με πράσινη δέσμη. Η ερευνητική ομάδα της Stanley κατάφερε να επιτύχει κορυφαία αποτελέσματα στην τεχνολογία της πράσινης δέσμης ώστε να παρέχει στον επαγγελματία μοναδική ορατότητα και εξαιρετική απόδοση. Τα εργαλεία επιτυγχάνουν δέσμη 360 μοιρών με πράσινο και κόκκινο σημείο. Η προβολή δέσμης είναι και οριζόντια και κάθετη ενώ η κλίση είναι 10% σε χειροκίνητο αλφάδιασμα. Υπάρχει επίσης σπείρωμα ώστε να διευκολύνει την προσαρμογή πάνω σε τρίποδο. Το δεύτερο ηλεκτρικό εργαλείο της σειράς FATMAX LASER με πράσινη δέσμη διαθέτει παλλόμενη λειτουργία με σκοπό τη χρήση ανιχνευτή καθώς και προβολή σταυρού με προεκτάσεις. Διαθέτει και αυτό σπείρωμα για να προσαρμόζεται πάνω σε τρίποδο.

Συνοψίζοντας αναφέρουμε ότι η σειρά FATMAX LASER με πράσινη δέσμη περιλαμβάνει συνολικά τέσσερα ηλεκτρικά εργαλεία. Το πρώτο είναι το εργαλείο FATMAX Laser Σταυρού και Γραμμής Πράσινης Δέσμης FCL-G. Το δεύτερο είναι ο Ανιχνευτής Πράσινης Δέσμης LD200-G ο οποίος είναι κατάλληλος για χρήση με HVPW-G. Το τρίτο εργαλείο είναι το Περιστροφικό Laser Πράσινης Δέσμης RL HVPW-G και το τέταρτο από τα εργαλεία της σειράς είναι ο Ανιχνευτής Πράσινης Δέσμης.

Εργαλεία μέτρησης αποστάσεων

Τα επόμενα εργαλεία του καταλόγου είναι οι LASER μετρητές αποστάσεων με Bluetooth. Οι μετρητές απόστασης με Bluetooth αποτελούν κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία διότι εκτός από την ταχύτητα και την ακρίβεια έχουν επιπλέον τη δυνατότητα δημιουργίας πλανογράμματος χώρου. Αυτό πλέον γίνεται εφικτό μέσω της εύκολης εφαρμογής της STANLEY που επιτρέπει το σχεδιασμό των DIY εργασιών κάθε επαγγελματία με εύκολο και άνετο τρόπο.

εργαλεία μέτρησης αποστάσεων
εργαλεία μέτρησης αποστάσεων

Η σειρά περιλαμβάνει τρεις μετρητές. Ο πρώτος είναι ο μετρητής αποστάσεων TLM 660, ο δεύτερος είναι ο μετρητής TLM 99si ενώ το τρίτο εργαλείο της σειράς είναι ο μετρητής TLM 99s. Ο πρώτος μετρητής είναι κατάλληλος για αποστάσεις μέχρι διακοσίων μέτρων. Ο δεύτερος μετρητής αποστάσεων είναι κατάλληλος για αποστάσεις μέχρι τριανταπέντε μέτρων. Ο μετρητής TLM 99s είναι κατάλληλος για αποστάσεις μέχρι τριάντα μέτρων. Όσον αφορά την ακρίβεια των εργαλείων, ο πρώτος μετρητής έχει διπλάσια ακρίβεια σε σχέση με τους άλλους δυο. Συγκεκριμένα ο μετρητής αποστάσεων TLM 660 έχει ακρίβεια ± 1.0 mm ενώ οι επόμενοι δυο μετρητές έχουν ακρίβεια ± 2.0 mm. Αυτές οι παράμετροι άλλωστε αποτελούν την αιτία που το κόστος του πρώτου μετρητή αποστάσεων, του TLM 660, είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από το κόστος των άλλων δυο εργαλείων μέτρησης.

μετρητής αποστάσεων TLM 660
μετρητής αποστάσεων TLM 660

Εργαλεία μετροταινίας Stanley

Ο κατάλογος συνεχίζει με τα εργαλεία μετροταινίας Stanley. Τα εργαλεία μετροταινίας Stanley χωρίζονται σε δυο κατηγορίες. Η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει τις μετροταινίες κλειστού κελύφους από fibreglass ενώ η δεύτερη κατηγορία περιλαμβάνει τις μετροταινίες ανοιχτού κελύφους από fibreglass

Εργαλεία μετροταινίας Stanley
Εργαλεία μετροταινίας Stanley

Μετροταινίες κλειστού κελύφους

Κάθε μετροταινία της σειράς μετροταινιών κλειστού τύπου περικλείεται σε καλούπι υψηλής αντοχής ΑBS. Αυτό γίνεται διότι στόχος είναι επιτυγχάνεται αντοχή σε δύσκολους χώρους εργασίας. Η ακρίβεια βελτιώνεται μέσω της ενισχυμένη ταινία 40 νημάτων fibreglass. Αυτή η προσθήκη μειώνει την ελαστικότητα και αυξάνει την ακρίβεια. Όλα τα εργαλεία μετροταινίας της σειράς διαθέτουν πιστοποίηση ακρίβειας Class III. Διαθέτουν εσοχές ώστε το καθάρισμα της ταινίας να είναι πανεύκολο και γρήγορο. Η αντοχή του εργαλείου ενισχύεται με PVC περίβλημα. Στο θέμα της αντίστασης κατά της διάβρωσης το κάθε εργαλείο διαθέτει προστασία UV με μη αγώγιμη κατασκευή. Όλες οι μετροταινίες διαθέτουν υψηλής ευκρίνειας μετρική κλίμακα. Η κλίμακα έχει τιμές ανά 2mm οι οποίες επιτρέπουν μετρήσεις ακριβείας. Η σειρά μετροταινιών κλειστού κελύφους περιλαμβάνει τέσσερα εργαλεία.

Μετροταινίες ανοιχτού κελύφους

Η σειρά μετροταινιών ανοιχτού κελύφους περιλαμβάνει και αυτή τέσσερα εργαλεία, όπως και σειρά εργαλείων κλειστού τύπου. Εδώ όμως το κόστος σχεδόν διπλασιάζεται σε σχέση με τη σειρά κλειστού τύπου. Όλες οι μετροταινίες της σειράς διαθέτουν μεγάλη λαβή και μύτη εδάφους. Αυτή επιτρέπει τη χρήση των εργαλείων για μεγαλύτερη ακρίβεια μέτρησης.

Μετροταινίες ανοιχτού κελύφους
Μετροταινίες ανοιχτού κελύφους

Μέτρο FATMAX Autolock

Η ερευνητική ομάδα της Stanley ενίσχυσε το εκπληκτικό εργαλείο μέτρου με ανταλλακτικούς γάντζους και δυνατό κράτημα της λάμας σε θέση επέκτασης. Επίσης βελτίωσε σε απίστευτο βαθμό το αυτόματο κλείδωμα ώστε η χρήση του μέτρου να είναι ακόμα πιο απλή, εντελώς απλούστατη.

Μέτρο FATMAX Autolock
Μέτρο FATMAX Autolock

Πρόκειται για μια συσκευή που είναι πραγματικά ανθεκτική και άνετη στο κράτημα. Το εργαλείο μέτρου διαθέτει μηχανισμό με κλείδωμα μαζέματος. Η ιδέα είναι πατενταρισμένη και ενισχύει τόσο τον έλεγχο όσο και τη διάρκεια της ζωής του εργαλείου. Η διάρκεια της ζωής σχεδόν διπλασιάζεται επίσης μέσα από την ενίσχυση της λάμας στα πρώτα 80mm. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα των εργαλείων τέτοιου τύπου είναι η φθορά λόγω της τριβής. Οι κοινές λάμες έχουν κάλυψη από βερνίκι. Αντίθετα τα εργαλεία μέτρου της Stanley έχουν επικάλυψη λάμας με πολυεστέρα Mylar ο οποίος παρέχει 10 φορές περισσότερη αντοχή κατά της τριβής σε σχέση με τις κοινές λάμες.

εργαλείο FATMAX Autolock
εργαλείο FATMAX Autolock

Μια καινοτομία επίσης της Stanley στα συγκεκριμένα εργαλεία είναι ο μαγνητικός γάντζος αντικατάστασης. Η σειρά περιλαμβάνει δυο εργαλεία FATMAX Autolock Μέτρο. Το πρώτο διαθέτει 5m x 32mm ενώ το δεύτερο εργαλείο 8m x 32mm.

Κατσαβίδια ακριβείας Stanley

Η Stanley διαθέτει σειρά κατσαβιδιών ακριβείας η οποία παρουσιάζεται λεπτομερώς στο νέο κατάλογο εργαλείων. Η σειρά κατσαβιδιών ακριβείας περιλαμβάνει τρία σετ. Το πρώτο σετ είναι τα κατσαβίδια πολλαπλών μυτών. Το δεύτερο είναι τα μονοκόμματα κατσαβίδια ακριβείας. Το τρίτο είναι τα κατσαβίδια με μύτες Άλεν. Σε κάθε περίπτωση όλα τα κατσαβίδια ακριβείας πληρούν σε απόλυτο βαθμό τις προδιαγραφές των τυποποιήσεων DIN και ISO standard.

Χαρακτηριστικά των κατσαβιδιών ακριβείας της Stanley

Κάθε κατσαβίδι ακριβείας, από όλες τις σειρές, έχει μαλακιά λαβή. Η λαβή αυτή έχει διπλό σκοπό. Από τη μια παρέχει μεγαλύτερη άνεση και από την άλλη παρέχει καλύτερο έλεγχο. Κάθε σετ κατσαβιδιών ακριβείας έρχεται τοποθετημένο μέσα σε κασετίνα η οποία ενδείκνυται να χρησιμοποιηθεί και για την αποθήκευση των κατσαβιδιών ακριβείας.

Το σετ πολλαπλών μυτών ακριβείας βγαίνει σε τρεις εκδοχές. Η πρώτη με τέσσερα τεμάχια, η δεύτερη με οκτώ τεμάχια και η τρίτη με τριανταέξι τεμάχια. Το σετ από μονοκόμματα κατσαβίδια ακριβείας βγαίνει επίσης σε τρεις εκδοχές. Η πρώτη με τέσσερα τεμάχια, η δεύτερη με έξι τεμάχια και η τρίτη με έξι τεμάχια. Όσον αφορά το σετ με μύτες άλεν ακριβείας, έχει τριανταδύο τεμάχια. Το κόστος αγοράς των εργαλείων εξαρτάται από το πλήθος τεμαχίων, είναι ανάλογο του πλήθους των τεμαχίων. Ακριβότερο όλων είναι το σετ με μύτες άλεν ακριβείας.

Σετ κατσαβιδιών ακριβείας πέντε τεμαχίων

Το σετ κατσαβιδιών ακριβείας πέντε τεμαχίων περιλαμβάνει κατσαβίδια των 0,8mm, των 1mm, των 1,2mm, των 1,6mm καθώς και 2mm. Κάθε κατσαβίδι διαθέτει λειτουργία περιστροφής η οποία αποδεικνύεται πολύτιμη σε λεπτομερείς εργασίες διότι διευκολύνει το γρήγορο και εύκολο βίδωμα. Εδώ αξίζει τον κόπο να επισημάνουμε ότι η διάρκεια ζωής των κατσαβιδιών ακριβείας επιμηκύνεται λόγω της επικάλυψης με χρώμιο.

ετ κατσαβιδιών ακριβείας πέντε τεμαχίων
ετ κατσαβιδιών ακριβείας πέντε τεμαχίων

Κατσαβίδια Stanley με μύτες τριών και έξι τεμαχίων

Τα κατσαβίδια με μύτες τριών και έξι τεμαχίων έχουν διάφανη λαβή που διευκολύνει την επιλογή μύτης. Τα κατσαβίδια της σειράς δεν έχουν ελαστική επικάλυψη. Είναι κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο. Το πολυπροπυλένιο δίνει μεγαλύτερη αντοχή ενώ η δυνατότητα να είναι πλήρως πλενόμενα αυξάνει την αναμενόμενη διάρκεια ζωής. Τέλος η μύτη σε όλα τα κατσαβίδια της σειράς ασφαλίζει με ειδικό παξιμάδι.

Κατσαβίδια με μύτες τριών και έξι τεμαχίων
Κατσαβίδια με μύτες τριών και έξι τεμαχίων

Ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων

Ο κατάλογος ηλεκτρικών εργαλείων της Stanley συνεχίζεται με μεγάλη γκάμα εργαλείων. Από το πιο μικρό κατσαβίδι μέχρι το πιο ακριβό εργαλείο μέτρησης, τα ηλεκτρικά εργαλεία της Stanley παρέχουν πλήρη κάλυψη και απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία σε όλα τα βήματα της κάθε εργασίας του επαγγελματία. Εδώ μπορείτε να αγοράσετε όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία της Stanley καθώς και κάθε είδους ηλεκτρικό εργαλείο.

Ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων
Ολοκληρωμένη σειρά ηλεκτρικών εργαλείων