Ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE

Εργαλεία Μπαταρίας MILWAUKEE

Εργαλεία μπαταρίας και ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE. Η εταιρία MILWAUKEE στις αρχές Ιουνίου βρέθηκε στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου HOLIDAY INN στα Σπάτα προκειμένου να φιλοξενήσει τους καταναλωτές και να τους παρουσιάσει τη γκάμα των προϊόντων της.

Η MILWAUKEE η κορυφαία εταιρία σε εργαλεία μπαταρίας παρουσιάζει τα προϊόντα της μαζί με το άρτια καταρτισμένο της προσωπικό.

Ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE
Ηλεκτρικά εργαλεία MILWAUKEE

Εργαλεία Μπαταρίας MILWAUKEE

Το προσωπικό της εταιρίας MILWAUKEE κάνει μια παρουσίαση στις μπαταρίες 18V οι οποίες είναι περισσότερο ανθεκτικές με πλεονέκτημα μεγαλύτερης ισχύς και αντοχής. Το σύστημα μπαταριών 18V αποτελεί αναγκαίο εξοπλισμό στον χρήστη επαγγελματία καθώς με ένα σύστημα μπαταριών έχει τη δυνατότητα να το συνδυάσει μια πλούσια γκάμα εργαλείων κάθε κατηγορίας. Το σύστημα μπαταριών 18V της εταιρίας MIWAUKEE συνεργάζεται με τουλάχιστον 100 εργαλεία. Στη γκάμα αυτή ο καταναλωτής μπορεί να διαθέτει εργαλεία για κάθε χρήση όπως Δραπανοκατσάβιδα, Μπουλονόκλειδα, Κατσαβιδιέρες, Πριονοκορδέλες, Φυσητήρες, Λειαντήρες, Σπαθόσεγες, Αλοιφαδόρους, Τροχούς, Πιστολέτα, Πρέσσες, Ψαλίδια Λαμαρίνας, Φανούς, Σκούπες και πολλές ακόμα άλλες κατηγορίες εργαλείων.

Εργαλεία Μπαταρίας MILWAUKEE
Εργαλεία Μπαταρίας MILWAUKEE

Το σύστημα μπαταριών της εταιρίας MILWAUKEE είναι χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία καθώς εξοικονομεί χρόνο και κάνει ακόμα πιο ποιοτική και αποδοτική την εργασία του. Οι REDLITHIUM –ION μπαταρίες Μ18 συγκαταλέγονται στις πιο ανθεκτικές μπαταρίες της αγοράς καθώς συνεργάζονται απόλυτα με τα εργαλεία της κατηγορίας τους προστατεύοντας έτσι από υπερφόρτωση και αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του εργαλείου . Οι μπαταρίες REDLITHIUM –ION διαθέτουν ένδειξη φορτίου εμφανίζοντας τη στάθμη της εναπομείνασας μπαταρίας προς ενημέρωση του χρήστη ενώ λειτουργούν ακόμη καλύτερα στους -20 βαθμούς C σε σχέση με άλλες μπαταρίες τεχνολογίας lithium-ion.

Ηλεκτρικά εργαλεία

Η παρουσίαση του συνεργάτη της εταιρίας MILWUAKEE συνεχίζεται με την Κατσαβιδιέρα Γυψοσανίδας M18 FSGC-202X FUEL και άλλα ηλεκτρικά εργαλεία. Ένα νέο προϊόν στα χέρια του επαγγελματία όπου η καινοτομία Auto start πλεονεκτεί και παρέχει έως και τρεις φορές μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης του εργαλείου. Η λειτουργία Auto Start δίνει την αυτόματη δυνατότητα βιδώματος χωρίς την ενεργοποίηση του διακόπτη αμέσως όταν το εργαλείο σπρωχθεί στην επιφάνεια εργασίας. Η ενισχυμένη κατασκευή του προσαρμογέα προστατεύει το εργαλείο από πτώσεις , ενώ ο αποσπώμενος προσαρμογέας δεσμίδας επιτρέπει στον επαγγελματία να επιλέγει μονή βίδα ή δεσμίδα βιδών. Η κατσαβιδιέρα γυψοσανίδας της Milwaukee διαθέτει εξάγωνο τσόκ γρήγορης απελευθέρωσης ¼’’ για εύκολη αλλαγή μυτών ενώ ο κωνικός προσαρμογέας μύτης εξυπηρετεί στη ρύθμιση του επιθυμητού επιπέδου βάθους σε εφαρμογή μονής βίδας. Η κατσαβιδιέρα της εταιρίας Milwaukee διαθέτει μοτέρ δίχως ψήκτρες δίνοντας το πλεονέκτημα παράτασης της ζωής του μοτέρ αλλά και 60% περισσότερης δύναμής του.

ηλεκτρικά εργαλεία
ηλεκτρικά εργαλεία

Η πλακέτα που διαθέτει η κατσαβιδιέρα είναι της τεχνολογίας REDLINK PLUS – Έξυπνης Πλακέτας. Η ψηφιακή πλακέτα REDLINK PLUS είναι σε πλήρη επικοινωνία με όλο το σύστημα του εργαλείου με αποτέλεσμα να το προστατεύει από την υπερφόρτωση και να παρατείνει επίσης τη διάρκεια ζωής. Η πλακέτα REDLINK PLUS είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα σε επαναφορτιζόμενα εργαλεία με την μοναδική ψηφιακή βελτίωση των επιδόσεων. Η ψηφιακή πλακέτα είναι ένας ανεξάρτητος επόπτης στοιχείων της μπαταρίας ώστε να αυξάνει τη διάρκεια χρήσης και ζωής της μπαταρίας. Στο κατάστημά μας υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία όλων των ειδών.

Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μ18 FUEL

Η παρουσίαση των εργαλείων κατά το συνέδριο της εταιρίας συνεχίζεται με τη Ναυαρχίδα της Milwaukee το Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μ18 FUEL το οποίο διαθέτει και τις τρεις καινοτομίες της εταιρίας MILWAUKEE με αποτέλεσμα να είναι από τα πιο ανταγωνιστικά στην αγορά καθώς διαθέτει πλεονέκτημα ισχύος, αντοχής και εκτέλεσης.
Τέλος η μικρότερη σειρά της MILWAUKEE , μια σειρά εργαλείων BRUSHLESS με αρκετά συμπαγή χωρίς ψήκτρες μοτέρ που προσφέρουν επίσης αντοχή και δύναμη.
Εδώ θα βρειτε το Κρουστικό Δραπανοκατσάβιδο Μ18 FUEL καθώς και πολλά άλλα σετ εργαλείων της MILWAUKEE.

Επιδόσεις εργαλείων MILWAUKEE

H MIWAUKEE πλεονεκτεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς προσφέρει απαράμιλλη δύναμη, χρόνο εκτέλεσης και αντοχής στα εργαλεία της. Τα εργαλεία της εταιρίας MILWAUKEE έχουν επιδόσεις εργαλείων βαρέως τύπου καθώς διαθέτουν τις τρεις αποκλειστικές καινοτομίες, τα μοτέρ δίχως ψήκτρες POWERSTRATE, την έξυπνη ψηφιακή πλακέτα REDLINK PLUS και τις REDLITHIUM-ION μπαταρίες. Εδώ θα βρείτε όλα τα εργαλεία MILWAUKEE.

εργαλεία MILWAUKEE
εργαλεία MILWAUKEE

Εργαλεία STRIGOS

Η STRIGOS SERVICE O.E ενημερώνεται συνεχώς για κάθε καινοτομία και νέα είδη ώστε να μπορεί να κατατοπίσει πλήρως τον καταναλωτή στην επιλογή εργαλείου . Η γκάμα των εργαλείων της είναι στη διάθεσή σας τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα όσο και στο φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα τα εργαλεία, όλων των κατασκευαστών και όλων των κατηγοριών θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://ergalia.gr/

εργαλεία
εργαλεία