Ηλεκτρικά εργαλεία BLACK AND DECKER

Ηλεκτρικά εργαλεία

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε ηλεκτρικά εργαλεία της BLACK AND DECKER.

Συγκεκριμένα τα ηλεκτρικά εργαλεία που παρουσιάζουμε περιλαμβάνουν τους αεροσυμπιεστές και τα ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER. Ξεκινάμε από τα ηλεκτρικά δράπανα και συνεχίζουμε με τους αεροσυμπιεστές της BLACK AND DECKER. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τα εργαλεία black and decker

Ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER

Στα ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER περιλαμβάνονται τρια εργαλεία: το ηλεκτρικό δράπανο BLACK AND DECKER KR714CRES, το δράπανο BLACK AND DECKER KR806K και το ηλεκτρικό εργαλείο KR1102K. Το τελευταίο εργαλείο είναι το ακριβότερο όσον αφορά την τιμή αγοράς ενώ το πρώτο εργαλείο αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή από τα ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER.

Ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER
Ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KR714CRES

Το ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KR714CRES αποτελεί την ιδανική λύση για εργασίες διάτρησης στο σπίτι. Διαθέτει κρουστική δράση που το καθιστά ιδανική επιλογή για διάτρηση σε δομικά υλικά. Περιλαμβάνει κλείδωμα άξονα το οποίο επιτρέπει την εύκολη αλλαγή καθώς επίσης και τη μέγιστη σύσφιξη των εξαρτημάτων.
Αποτελεί ικανοποιητική επιλογή για εργασίες βιδώματος διότι έχει μεταβλητή ταχύτητα. Η μεταβλητή ταχύτητα επιτρέπει καλύτερο έλεγχο ο οποίος είναι απαραίτητος για τις εργασίες βιδώματος. Επίσης το ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει δεύτερη λαβή η οποία προσφέρει προστιθέμενο έλεγχο καθώς και μπουτόν κλειδώματος διακόπτη “lock on” ο οποίος προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KR714CRE
Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER KR714CRE

Η ισχύς του εργαλείου BLACK AND DECKER KR714CRES ανέρχεται στα 710 Watt. Το εργαλείο λειτουργεί σε τάση 230 Volt. Οι κρούσεις ανά λεπτό φτάνουν στις 47600 bpm. Διαθέτει τσοκ χωρίς κλειδί, το μέγεθος του οποίου είναι 13 mm. Το εργαλείο KR714CRES έχει κρουστική δράση και η μέγιστη ροπή του είναι 20.5 Nm. Όσον αφορά την ικανότητα οπής, η μέγιστη ικανότητα για το ξύλο είναι 25 mm, η μέγιστη ικανότητα για το χάλυβα είναι 13 mm και η μέγιστη ικανότητα για το μπετόν είναι 13 mm. Το εργαλείο περιέχει πλευρική λαβή, οδηγό βάθους καθώς και κασετίνα. Το μήκος καλωδίου ανέρχεται στα τρία μέτρα. Το εργαλείο BLACK AND DECKER KR714CRES αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή αγοράς από τα ηλεκτρικά δράπανα της BLACK AND DECKER.

Κρουστικό Δράπανο BLACK AND DECKER KR806K

Το κρουστικό δράπανο KR806K της BLACK AND DECKER διαθέτει ισχύ 850 Watt. Η τάση λειτουργίας του είναι τα 230 Volt. Το τσοκ του εργαλείου BLACK AND DECKER KR806K είναι αυτόματο ενώ το μέγεθος του τσοκ είναι 13 mm. Το ηλεκτρικό δράπανο διαθέτει κρουστική δράση και οι κρούσεις ανά λεπτό φτάνουν στο 52700 bpm. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο είναι 0-3100 rpm.
Όσον αφορά τα λεπτομερέστερα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου KR806K συνεχίζουμε εξετάζοντας την ικανότητα οπής. Η μέγιστη ικανότητα οπής του εργαλείου είναι 32 mm για το ξύλο, 13 mm για το χάλυβα και 16 mm για το μπετόν. Διαθέτει αναστροφή. Το μήκος του καλωδίου για το εργαλείο φτάνει στα 2.5 μέτρα. Διαθέτει κασετίνα, ρυθμιζόμενο οδηγό βάθους και πλευρική λαβή.

Κρουστικό Δράπανο BLACK AND DECKER KR806K
Κρουστικό Δράπανο BLACK AND DECKER KR806K

Ο βελτιωμένος κρουστικός μηχανισμός καθιστά το εργαλείο μια από τις κορυφαίες επιλογές για γρήγορη διάτρηση σε δομικά υλικά. Η αντοχή του εργαλείου ενισχύεται περαιτέρω με το κέλυφος γραναζιών από αλουμίνιο. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα που προκύπτει από το κέλυφος γραναζιών αλουμινίου είναι η βέλτιστη απαγωγή της θερμότητας. Επίσης διαθέτει δεύτερη λαβή η οποία δίνει τη δυνατότητα για πρόσθετο έλεγχο.
Το σύστημα αναστροφής των ψηκτρών επιτρέπει τη λειτουργία του εργαλείου σε πλήρη ισχύ τόσο στη δεξιόστροφη &όσο και στην αριστερόστροφη λειτουργία. Επίσης το σύστημα αναστροφής των ψηκτρών δίνει το πλεονέκτημα της μειωμένης φθορά των ψηκτρών. Το κρουστικό δράπανο έχει κόμπακτ μέγεθος. Επίσης προσφέρει μέγιστη άνεση μέσω του διακόπτη “lock on”. Τέλος να τονίσουμε οτιο ο ηλεκτρονικός διακόπτης με επιλογέα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προεπιλέγει ταχύτητες ώστε να επιτυγχάνει καλύτερο έλεγχο του ηέκτρικού εργαλείου.

Κρουστικό Δράπανο 2 Ταχυτήτων KR1102K

Το κρουστικό δράπανο 2 Ταχυτήτων KR1102K αποτελεί την κορυφαία επιλογή κρουστικού δράπανου της εταιρείας BLACK AND DECKER, αλλά ταυτόχρονα και την ακριβότερη επιλογή όσον αφορά το κόστος αγοράς του εργαλείου. Το ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει μηχανικό κιβώτιο δυο ταχυτήτων. Η πρώτη ταχύτητα ενδείκνυται να χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να έχουμε μέγιστη ροπή. Η δεύτερη ταχύτητα ενδείκνυται να χρησιμοποιείται όταν θέλουμε να έχουμε υψηλές στροφές.

Η ισχύς του ηλεκτρικού εργαλείου ανέρχεται στα 1100W Watt. Η τάση είναι 230 Volt. Όπως και στα δυο προηγούμενα δράπανα της BLACK AND DECKER που εξετάσαμε, το εργαλείο διαθέτει αυτόματο τσοκ μεγέθους 13 mm και διαθέτει κρουστική δράση. Έχει όμως καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά τις κρούσεις ανά λεπτό και την ταχύτητα χωρίς φορτίο. Η ταχύτητα χωρίς φορτίο ανέρχεται στα 0-1100/0-3200 rpm. Οι κρούσεις ανά λεπτό φτάνουν στις 54400 bpm. Το εργαλείο διαθέτει δύο ταχύτητες καθώς και κλείδωμα άξονα. Η κρουστική λειτουργία καθιστά το δράπανο κατάλληλο για διάτρηση σε δομικά υλικά.

Κρουστικό Δράπανο 2 Ταχυτήτων KR1102K
Κρουστικό Δράπανο 2 Ταχυτήτων KR1102K

Το κρουστικό δράπανο 2 Ταχυτήτων KR1102K πλεονεκτεί έναντι των δυο άλλων δραπάνων όσον αφορά τη μέγιστη ικανότητα οπής. Η μέγιστη ικανότητα οπής για το ξύλο του KR1102K είναι 50 mm, πολύ μεγαλύτερη από τη μέγιστη ικανότητα οπής για το ξύλο των δυο προηγούμενων εργαλείων που φτάνει μέχρι τα 25mm και 32mm. Η μέγιστη ικανότητα οπής για το χάλυβα είναι 16 mm, επίσης πολύ μεγαλύτερη από τη μέγιστη ικανότητα οπής για το χάλυβα των δυο προηγούμενων εργαλείων που φτάνει μέχρι τα 13mm. Η μέγιστη ικανότητα οπής του KR1102K για το μπετόν είναι 16 mm. Το μήκος του καλωδίου είναι τέσσερα μέτρα, ενώ το μήκος καλωδίου των άλλων δυο εργαλείων είναι τρία μέτρα και δυόμισι μέτρα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού εργαλείου, διαθέτει αναστροφή, δεύτερη λαβή, περιοριστής βάθους και διακόπτη “lock-on”. Η ύπαρξη του διακόπτη “lock-on” δίνει μεγαλύτερη άνεση. Η δεύτερη λαβή προσφέρει πρόσθετο έλεγχο. Ο περιοριστής βάθους διευκολύνει το χρήστη όταν θέλει να κάνει διάτρηση σε προκαθορισμένο βάθος. Η αντοχή του εργαλείου ενισχύεται από το κέλυφος γραναζιών αλουμινίου. Η συγκράτηση του εξαρτήματος ενισχύεται από το αυτόματο κλείδωμα άξονα του τσοκ. Περιλαμβάνεται κασετίνα και πλευρική λαβή. Ο ηλεκτρονικός διακόπτης με επιλογέα δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προεπιλέγει ταχύτητες ώστε να επιτυγχάνει καλύτερο έλεγχο.

Αεροσυμπιεστές της BLACK AND DECKER

Στην κατηγορία των αεροσυμπιεστών της BLACK AND DECKER συναντάμε οκτώ εργαλεία. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα τιμών και δυνατοτήτων. Ξεκινώντας από την οικονομικότερη επιλογή την οποία αποτελεί ο αερπσυμπιεστής ASI200 και φτάνοντας μέχρι την ακριβότερη επιλογή την οποία αποτελεί ο αερπσυμπιεστής BD220_100.

Αεροσυμπιεστής BLACK AND DECKER ASI200

Ο αεροσυμπιεστής BLACK AND DECKER ASI200 έχει δύναμη 120PSI / 8.27bar. Έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί από το φις του αναπτήρα του αυτοκινήτου. Αυτή η δυνατότητα καθιστά τον αεροσυμπιεστή ASI200 ιδανικό εργαλείο για χρήση στον δρόμο. Το εργαλείο διαθέτει ένδειξη της πίεσης και αυτόματο σταμάτημα της λειτουργίας ώστε να μπορούμε να επιτυγχάνουμε φούσκωμα ακριβείας στην επιθυμητή πίεση. Επίσης η ένδειξη της πίεσης και αυτόματο σταμάτημα της λειτουργίας απομακρύνουν τον κίνδυνο για πίεση εκτός των επιθυμητών ορίων.

Αεροσυμπιεστής BLACK AND DECKER ASI200
Αεροσυμπιεστής BLACK AND DECKER ASI200

Ο αεροσυμπιεστής BLACK AND DECKER ASI200 διαθέτει φωτιζόμενη ένδειξη πίεσης και λυχνία φωτισμού χώρου για συνθήκες έκτακτης ανάγκης. Αυτές οι δυο επιλογές είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στο δρόμο κατά τη διάρκεια της νύχτας, για παράδειγμα στην περίπτωση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκασμένο λάστιχο του αυτοκινήτου. Η αποθήκευση τόσο του καλωδίου όσο και του σωλήνα γίνονται πάνω στο εργαλείο. Ο αερπσυμπιεστής ASI200 αποτελεί την οικονομικότερη επιλογή αγοράς αεροσυμπιεστή της BLACK AND DECKER.

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER ASI300

Η επόμενη επιλογή αεροσυμπιεστή της BLACK AND DECKER είναι το εργαλείο ASI300. Πρόκειται για εργαλείο με βελτιωμένες επιδόσεις σε σχέση με τον αεροσυμπιεστή ASI200, αλλά επίσης και λίγο ακριβότερη τιμή αγοράς. Διαθέτει ένδειξη πίεσης ώστε να είναι εφικτή η ρύθμιση της πίεσης με ακρίβεια για κάθε εφαρμογή. Επιτυγχάνεται μεγάλη ακρίβεια σε PSI / Bar. Έχει ανθεκτικό σχεδιασμό ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις ποιο απαιτητικές εργασίες φουσκώματος. Διαθέτει σωλήνα αέρα με εξάρτημα για ρόδες οχημάτων. Έχει 160PSI / 11 Bar.

Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER ASI300
Ηλεκτρικό εργαλείο BLACK AND DECKER ASI300

Ο αεροσυμπιεστής ASI300 έχει τη δυνατότητα να λειτουργήσει με οικιακό ρεύμα (ΑC). Όμως έχει επίσης τη δυνατότητα να λειτουργήσει και με τον αναπτήρα 12V DC των οχημάτων. Αυτή η διπλή επιλογή λειτουργίας καθιστά το εργαλείο κατάλληλο για εφαρμογές φουσκώματος τόσο μέσα όσο και και έξω από το σπίτι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι παρόμοια με τα αντίστοιχα τεχνικά χαρακτηριστικά του αεροσυμπιεστή BLACK AND DECKER ASI200. Ειδικότερα διαθέτει αυτόματο σταμάτημα της λειτουργίας ώστε να επιτυγχάνεται φούσκωμα ακριβείας στην επιθυμητή πίεση. Διαθέτει επίσης φωτιζόμενη ένδειξη πίεσης ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τη νύχτα για σκασμένο λάστιχο καθώς και σε άλλες συνθήκες έκτακτης ανάγκης στον δρόμο κατά την διάρκεια της νύχτας. Η αποθήκευση του καλωδίου και του σωλήνα γίνονται πάνω στο εργαλείο. Το εργαλείο έχει κόμπακτ σχεδιασμό. Αυτός ο σχεδιασμός δίνει τη δυνατότητα για εύκολη αποθήκευση του εργαλείου τόσο στο όχημα όσο και στο σπίτι όπως για παράδειγμα σε ράφια ή σε ντουλάπια.

Αεροσυμπιεστής BD 195-CUBO

Ο αεροσυμπιεστής BD 195-CUBO της BLACK AND DECKER είναι ένας φορητός αεροσυμπιεστής χωρίς λάδι. Είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ εργαλείο με πρακτικό μέγεθος που επιτρέπει την εύκολη αποθήκευση. Έχει ευρύχωρη θέση για το σωλήνα και τα εξαρτήματα. Διαθέτει αξεσουάρ. Η ισχύς του ανέρχεται σε 1.5Hp/1.1kW. Το εργαλείο έχει ένα κύλινδρο. Η μέγιστη πίεση ανέρχεται στα 8bar/116PSI. Η ταχύτητα του εργαλείου ανέρχεται στα 3400rpm. Οι διαστάσεις του αεροσυμπιεστή είναι 285x290x295. Το βάρος του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 6.5 κιλά. Η τιμή αγοράς του αεροσυμπιεστή BD 195-CUBO είναι μεγαλύτερη από την τιμή αγοράς των δυο προηγούμενων αεροσυμπεστών της BLACK AND DECKER.

Αεροσυμπιεστής BD 195-CUBO
Αεροσυμπιεστής BD 195-CUBO

Ηλεκτρικά εργαλεία

Όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία της BLACK AND DECKER που παρουσιάζουμε σε αυτό το άρθρο μπορείτε να βρείτε και να τα αγοράσετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εκεί έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε τις τιμές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των εργαλείων ώστε να επιλέξετε το ηλεκτρικό εργαλείο που ταιριάζει για τη δική σας εργασία: https://ergalia.gr/

Ηλεκτρικά εργαλεία
Ηλεκτρικά εργαλεία