Τα καλύτερα εργαλεία κήπου, αλυσοπρίονα και θαμνοκοπτικά

Αλυσοπρίονο 26CC 10" KRAFT

Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε επιλεγμένα εργαλεία κήπου και θαμποκοπτικά. Για την ακρίβεια παρουσιάζουμε τα τέσσερα καλύτερα αλυσοπρίονα και τα τέσσερα καλύτερα θαμνοκοπτικά της αγοράς. Όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένατε από τα εργαλεία κήπου παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο.

Εργαλεία κήπου

Στα εργαλεία κήπου περιλαμβάνεται πληθώρα εργαλείων όπως για παράδειγμα αλυσοπρίονα, αντλίες, βενζινοκινητήρες, εκχιονιστικά και ελαιοραβδιστικά εργαλεία. Περιλαμβάνονται επίσης εξαερωτές, θαμνοκοπτικά εργαλεία, θεριστικά, καλλιεργητές κλαδοτεμαχιστές, κομποστοποιητές, κονταροπρίονα και κύλινδροι. Εδώ ανήκουν οι μύλοι ζωοτροφών, οι χαλαρωτές εδάφους, τα χλοοκοπτικά, τα ψαλίδια και τα μπορντουροψάλιδα, οι ψεκαστήρες και οι σταφυλοπιεστές. Τελευταία αλλά όχι και λιγότερο σημαντικά εργαλεία της κατηγορίας εργαλείων κήπου αναφέρουμε τα σκαπτικά εργαλεία, τα πολυεργαλεία και τα εξαρτήματά τους, τα πριόνια, τους σχίστες ξύλων, τα τροχιστικά και τους φυσητήρες. Το σύνολο των εργαλείων κήπουυ είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό CG630B

Το θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου CG630B έχει κυβισμό 63 κυβικά εκατοστά. Η ισχύς του συγκεκριμένου εργαλείου κήπου φτάνει στα 3 HP / 2.2 Kw. Έχει ηλεκτρονική ανάφλεξη. Το ντεπόζιτό του έχει χωρητικότητα 1,45 λίτρα. Ο συμπλέκτης του είναι αυτόματος. Το βάρος του εργαλείου είναι 8,2 κιλά.

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό CG630B
Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό CG630B

Θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου NAKAYAMA PB5200

Το θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου NAKAYAMA PB5200 έχει κυβισμό 52 κυβικά εκατοστά(CC). Η ισχύς του εργαλείου ανέρχεται στα 2HP.

Θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου NAKAYAMA PB5200
Θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου NAKAYAMA PB5200

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό HYUNDAI HYBC 5200

Η ισχύς του θαμνοκοπτικό εργαλείο κήπου NAKAYAMA PB5200 ανέρχεται στα 2,05ΗΡ. Το εργαλείο έχει κυβισμό 52 κυβικά εκατοστά (CC). Το ρεζερβουάρ του έχει χωρητικότητα 1,1 λίτρα. Είναι ένα θαμνοκοπτικό εργαλείο που λειτουργεί στις 8500 rpm στροφές. Έχει βάρος 7,7 κιλά.
Εξαιρετικό εργαλείο παρέχει ασφάλεια και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εξαιρετική εργονομία. Θαμνοκοπτικό ειδικά σχεδιασμένο για υψηλές αποδόσεις. Είναι το κατάλληλο εργαλείο κήπου που θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε απαιτητικές εφαρμογές. Απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες όσο και σε επαγγελματίες. Ισχυρό εργαλείο για εκείνους που επιδιώκουν αξιόπιστο μηχάνημα για την περιποίηση του χλοοτάπητα. Κατάλληλο για τον κήπο και για τον αγρό. Έχει εξισορροπημένο βάρος ενώ οι δονήσεις είναι ελάχιστες.

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό HYUNDAI HYBC 5200
Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό HYUNDAI HYBC 5200

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό KAWASAKI TJ53

Το θαμνοκοπτικό KAWASAKI TJ53 είναι ένα βενζινοκίνητο εργαλείο κήπου με ισχύ 3HP. Ο κινητήρας του έχει κυβισμό 53cc. Το μπαστούνι του θαμνοκοπτικού έχει μήκος 28mm και είναι μονοκόμματο. Περιλαμβάνεται αυτόματη κεφαλή Tap&Go, δίσκος με τρία δόντια και ανάρτηση με διπλό ιμάντα.

Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό KAWASAKI TJ53
Εργαλείο κήπου θαμνοκοπτικό KAWASAKI TJ53

Αλυσοπρίονα

Έχουμε επιλέξει να σας παρουσιάσουμε τέσσερα αλυσοπρίονα, τα οποία κατά τη γνώμη μας αποτελούν κορυφαίες επιλογές της Ελληνικής αγοράς.

Αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512

Ξεκινάμε παρουσιάζοντας το αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512 της εταιρείας HYUNDAI. Ο κυβισμός του συγκεκριμένου αλυσοπρίονου ανέρχεται στα 25,4 κυβικά εκατοστά (cc). Η ισχύς του εργαλείου ανέρχεται στα 0,9 kw / 1,2 Hp. Το μήκος της λάμας του HYCS 2512 ανέρχεται στα τριάντα εκατοστά. Το ρεζερβουάρ του καυσίμου του αλυσοπρίονου έχει χωρητικότητα 160 ml. Το βάρος του εργαλείου είναι μόλις 3,8 κιλά. Το ταχύτητά του φτάνει στις 8000 στροφές (rpm).
Το αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κήπου το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των κλαδευτικών αλυσοπρίονων της HYUNDAI. Η καινοτομία έγκειται στον εξελιγμένο κινητήρα υψηλής ροπής, στην ηλεκτρονική ανάφλεξη αλλά και στο καρμπυρατέρ Walbro. Ως τελευταίο αλλά όχι και λιγότερο σημαντικό χαρακτηριστικό επιλέξαμε να αναφέρουμε ότι το αλυσοπρίονο HYCS 2512 διαθέτει αλυσίδα Oregon αλλά και ότι διαθέτει φρένο αλυσίδας. Όλα τα κλαδευτικά αλυσοπρίονα της HYUNDAI είναι εξαιρετικά άνετα και ασφαλή στη χρήση τους. Τίποτα δεν είναι τόσο σίγουρο όσον αφορά τις εργασίες κλαδέματος όσο ένα κλαδευτικό αλυσοπρίονο HYUNDAI. Είναι εργαλεία με μικρό βάρος και αντικραδασμικό σύστημα. Μπορείτε να αγοράσετε το αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512 της HYUNDAI μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512
Αλυσοπρίονο βενζίνης HYCS 2512

Αλυσοπρίονο NAKAYAMA PC3000

Ο κυβισμός του αλυσοπρίονου NAKAYAMA PC3000 ανέρχεται στα 25 κυβικά εκατοστά. Είναι ένα εξαιρετικό κλαδευτικό εργαλείο κήπου που διαθέτει λάμα Oregon 25 εκατοστών. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για όσους έχουν πραγματικά υψηλές απαιτήσεις από τα αλυσοπρίονα και τα εργαλεία κήπου που επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν. Κλείνοντας θα ήταν παράληψη αν λησμονούσαμε να αναφέρουμε ότι το αλυσοπρίονο NAKAYAMA PC3000 διαθέτει αλυσίδα Oregon η οποία είναι αντικρασασμική και επιπλέον είναι low kickback. Αποτελεί ένα εξαιρετικό κλαδευτικό αλυσοπρίονο για τις εργασίες κήπου.
Ο καλύτερος, ευκολότερος και οικονομικότερος τρόπος για να προμηθευθείτε το αλυσοπρίονο PC3000 της NAKAYAMA είναι μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις προσφορές και να πετύχετε τις καλύτερες τιμές.

Αλυσοπρίονο NAKAYAMA PC3000
Αλυσοπρίονο NAKAYAMA PC3000

Κλαδευτικό αλυσοπρίονο GARLAND MONTANA110

Το κλαδευτικό αλυσοπρίονο GARLAND MONTANA110 διαθέτει κινητήρα με κυβισμό 25.4 κυβικά εκατοστά (cc). Ο κινητήρας είναι δίχρονος κινητήρας Garland. Η ισχύς του κλαδευτικού εργαλείου φτάνει στα 0.8 kW. Το μήκος της λάμας του αλυσοπρίονου είναι 10″ / 25cm. Η αλυσίδα του εργαλείου είναι 3/8″ χαμηλού προφίλ /0.050″. Ο αριθμός των οδηγών είναι 40. Το βάρος του εργαλείου είναι 3.3 Κg όταν είναι σκέτο. Το βάρος του αλυσοπρίονου φτάνει όταν περιλαμβάνει λάμα και αλυσίδα φτάνει στα 3.6 κιλά. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση των τεχνικών χαρακτηριστικών, αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι ότι αποτελεί εξαιρετικό εργαλείο, ειδικό για κλάδεμα. Είναι ένα αλυσοπρίονο άνετο και ελαφρύ, όπως άλλωστε θα έπρεπε να είναι το κατάλληλο αλυσοπρίονο που θα χρησιμοποιηθεί για κλάδεμα.

Κλαδευτικό αλυσοπρίονο GARLAND MONTANA110
Κλαδευτικό αλυσοπρίονο GARLAND MONTANA110

Έχει πολύ μικρό μέγεθος και αυτό διευκολύνει πολύ το χειρισμό του. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάποιος ακόμα και με το ένα χέρι. Δηλαδή σας επιτρέπει να κάνετε το κλάδεμα γρήγορα και αποτελεσματικά. Το primer παρέχει εκκίνηση εν ψυχρώ. Το εργαλείο διαθέτει αντικραδασμικό σύστημα. Η ύπαρξη αντικραδασμικού συστήματος αποτελεί μια ευκολία που μειώνει την κόπωση. Το εργαλείο διαθέτει ενεργό φρένο αλυσίδας. Κλείνοντας αναφέρουμε ότι το κλαδευτικό αλυσοπρίονο GARLAND MONTANA110 έχει αυτόματη λίπανση της αλυσίδας για την ομαλή λειτουργία. Μπορείτε να προμηθευθείτε και αυτό το εργαλείο μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αλυσοπρίονο 26CC 10″ KRAFT

Το αλυσοπρίονο 26CC 10″ KRAFT έχει το μεγαλύτερο κυβισμό από τα επιλεγμένα αλυσοπρίονα που παρουσιάζουμε. Το εργαλείο έχει κυβισμό 26 κυβικά εκατοστά. Το μήκος της λάμας του αλυσοπρίονου είναι 25 cm. Η ισχύς του φτάνει στα 1,2 HP. Διαθέτει οδηγούς αλυσίδας. Το βάρος του ανέρχεται στα τρία κιλά. Έχει καρμπυρατέρ WALBRO. Διαθέτει αλυσίδα και λάμα OREGON. Κλείνοντας να αναφέρουμε ότι η ευελιξία και η ευκολότερη πρόσβαση στο κλάδεμα οφείλονται στο ιδανικό μήκος λάμας, στα 25 εκατοστά.

Αλυσοπρίονο 26CC 10" KRAFT
Αλυσοπρίονο 26CC 10″ KRAFT

Επιλογή εργαλείου

Οτιδήποτε θα θελήσετε να ξέρετε σχετικά με τα αλυσοπρίονα μπορείτε να το βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Όπως επίσης χρήσιμες πληροφορίες για όλα τα εργαλεία θα βρείτε και στο blog μας. Περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για να επιλέξετε το εργαλείο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Βρείτε εδώ όλα τα εργαλεία

Leave a Reply

Your email address will not be published.