Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών

Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών. Παρουσιάζουμε ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών για ηλεκτροκόλληση αλλά και για εργασίες συγκόλλησης. Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών όπως Ηλεκτροπόντα Αεροψύκτη και Ηλεκτροπόντα με Ψηφιακό Έλεγχο. Μπορείτε αν βρείτε όλες τςι λεπτομέρειες που αφορούν Πόντα Φανοποιίας Χειρός, Φορητή Ηλεκτρονική Πόντα και Ηλεκτροπόντα. Πόντες των καταξιωμέων εταιρειών DECA, MAESTRO, TECNA, TELWIN. Επιλεγμένα εργαλεία που περιλαμβάνουν Hλεκτροπόντα Φανοποιίας, ΦΟΡΗΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΝΤΑ και ΨΗΦΙΑΚΟ SPOTTER ΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Πόντα Φανοποιίας Χειρός

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το TECNA – Spotter 7630PL Πόντα Φανοποιίας Χειρός. Από τη μελέτη του προϊόντος να διαφωτίσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα τάση λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 230V / 50-60Hz. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου Πόντας ας καταδείξουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα ισχύς 50% προσεγγίζει στο ψηφίο 0.8Kva. Μεταξύ των άλλων να αναφέρουμε ότι η πληροφορία ισχύς συγκόλησης max ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 5.2Kva. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας ας προβάλλουμε το χαρακτηριστικό ρεύμα συγκόλλησης max κυμαίνεται στο ψηφίο 2500A. Εδώ έχουμε εργαλεία σχετικά με ηλεκτροκολλήσεις inverter.

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτροπόντας θα κατατοπίσουμε πως το δεδομένο ασφάλεια προσεγγίζει σε 16A. Ακόμη θα παρέχουμε πληροφορίες πως ο συντελεστής μήκος καλωδίου φτάνει σε τιμή ορισμένη 3m. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτροπόντας θα διαδώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα βάρος φτάνει στην ποσότητα 5Kg. Ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσουμε ότι το χαρακτηριστικό κόστος συμποσούται στο στοιχείο € 370,00. Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών για να κάνετε τη δουλειά σας.

Πόντα TECNA

Ακόμα προβάλλουμε το TECNA – 3465 Φορητή Ηλεκτρονική Πόντα. Εξάλλου ας πούμε ο αριθμητικός δείκτη ισχύς ανέρχεται στο ψηφίο 50% (KVA) 2,3. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να φανερώσουμε πως η ιδιότητα ασφάλεια πίνακα(Α) ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 8. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας εξακριβώσουμε πως το δεδομένο βάρος (kg) ισούται αριθμητικά στον αριθμό 22,6. Επίσης θα καταγράψουμε το μέγεθος κόστος κυμαίνεται στην τιμή € 590,00. Στο link που ακολουθεί θα βρείτε εργαλεία πάνω σε προτεινόμενες ηλεκτροκολλήσεις inverter.

TELWIN – MODULAR 20/TI Ηλεκτροπόντα

Ακολούθως αναλύουμε το TELWIN – MODULAR 20/TI Ηλεκτροπόντα. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα καταμαρτυρήσουμε πως το χαρακτηριστικό τάση εντοπίζεται στο νούμερο 230V. Εξάλλου ας πληροφορήσουμε ο αριθμητικός δείκτη ικανότητα συγκόλλησης εντοπίζεται στο ψηφίο 1 + 1. Εκτός από αυτά να διαδώσουμε πως ο όρος θσχύς 50% ισούται στον αριθμό 1.2kW. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα προβάλλουμε πως ο αριθμητικός δείκτη ισχύς συγκόλλησης max ανέρχεται στην αναγραφόμενη τιμή 6kW. Σημασία έχει ας σας κρατήσουμε ενήμερους ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ρεύμα συγκόλλησης max πλησιάζει στο στοιχείο 3800A. Στο link που ακολουθεί διατίθενται μηχανήματα σχετικά με εργαλεία για ηλεκτροκολλήσεις inverter.

Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών για απαιτητικές εργασίες. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Ηλεκτρονικής Πόντας ας φέρνουμε στη δημοσιότητα το ποσό ασφάλεια πίνακα λαμβάνει στον αριθμό 16A. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να τονίσουμε πως η αποτίμηση βάρος εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 9.9Kg. Πέραν των άλλων μεγεθών της Πόντας θα κοινοποιήσουμε πως το τυπικό γνώρισμα κόστος ανέρχεται στο ψηφίο € 620,00.

DECA – SW 22 BASIC Hλεκτροπόντα Φανοποιίας A 400 – 2200

Ακολούθως προβάλλουμε το DECA – SW 22 BASIC Hλεκτροπόντα Φανοποιίας A 400 – 2200. Αποφασιστική παράμετρος είναι να τονίσουμε ότι η αποτίμηση volt συγκλίνει σε 230-1. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να πούμε η αποτίμηση kw συγκλίνει σε 4. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας να διαδώσουμε η αντικειμενική αξία ρεύμα κόλλησης κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα A 400 – 2200. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτρονικής Πόντας να παραθέσουμε ο ποσοτικός δείκτης διαστάσεις ευρίσκεται σε τιμή ορισμένη 320x181x265. Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών που αθ σς λύσουν πολλά προβλήμαατ στην εργασία σας. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας θα πληροφορήσουμε ο βαθμός βάρος ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 20 Kg. Κάνοντας την παρουσίαση του εργαλείου Πόντας να δημοσιοποιήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα κόστος ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα € 652,00. Εδώ έχουμε εργαλεία σχετικά με ηλεκτροκολλήσεις inverter.

TELWIN – DIGITAL MODULAR 230 Ηλεκτροπόντα

Ακόμα μελετάμε το TELWIN – DIGITAL MODULAR 230 Ηλεκτροπόντα. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του εργαλείου Πόντας να προσθέσουμε ότι ο όρος τάση κυμαίνεται σε 230V. Από την εξέταση της Πόντας να παραθέσουμε πως η αντικειμενική αξία ικανότητα συγκόλλησης πλησιάζει στον αριθμό 2 + 2. Πέραν των άλλων μεγεθών της Πόντας Φανοποιίας θα δημοσιοποιήσουμε ο χαρακτήρας ισχύς 50% συμποσούται στην αναγραφόμενη τιμή 2.3kW. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά ας κοινοποιήσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς συγκόλλησης max λαμβάνει στην τιμή 13kW. Εδώ διατίθενται προσφορές πάνω σε ηλεκτροποντες

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να φέρνουμε στη δημοσιότητα πως ο αριθμητικός δείκτη ρεύμα συγκόλλησης max πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα 6300A. Επιπρόσθετα ας πούμε το δεδομένο ασφάλεια πίνακα ευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 25A. Αποφασιστική παράμετρος είναι να καταγράψουμε ότι το δεδομένο βάρος είναι στο νούμερο 10.5Kg. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Πόντας Φανοποιίας να καταδείξουμε ότι ο δείκτης κόστος λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα € 769,00. Ηλεκτροποντες επαγγελματικών προδιαγραφών γαι εκείνουν που θέλουν μόνο το καλύτερο.

TELWIN – DIGITAL MODULAR 400 Ηλεκτροπόντα

Εδώ δείχνουμε το TELWIN – DIGITAL MODULAR 400 Ηλεκτροπόντα. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Πόντας Φανοποιίας θα βεβαιώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος τάση ανέρχεται στο ψηφίο 400V. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Πόντας Φανοποιίας ας επισημάνουμε ότι η ποσότητα ικανότητα συγκόλλησης ευρίσκεται στο μέγεθος 2 + 2. Από την εξέταση του προϊόντος ας ενημερώσουμε το στοιχείο ισχύς 50% ισούται στον αριθμό 2.3kW. Στη συνέχεια να διαφωτίσουμε η ονομαστική αξία ισχύς συγκόλλησης max ισούται σε 13kW. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά ας προβάλλουμε ότι η παράμετρος ρεύμα συγκόλλησης max έγκειται στο στοιχείο 6300A. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας παρατηρήσουμε ότι το δεδομένο ασφάλεια πίνακα κυμαίνεται στην ποσότητα 16A. Από την εξέταση της Πόντας Φανοποιίας θα φέρνουμε στη δημοσιότητα η ιδιότητα βάρος κυμαίνεται στο μέγεθος 10.3Kg. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτρονικής Πόντας να διαφωτίσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος κόστος συμποσούται σε τιμή ορισμένη € 787,00.

MAESTRO – MSW-8900 Ηλεκτροπόντα 5KVA

Ακολούθως παρουσιάζουμε το MAESTRO – MSW-8900 Ηλεκτροπόντα 5KVA. Επιπρόσθετα θα καταμαρτυρήσουμε η ονομαστική αξία τάση έγκειται στην τιμή 1PH – 220V. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της Πόντας Φανοποιίας να ξεκαθαρίσουμε ότι ο συντελεστής ισχύς συγκόλλησης(max) ισούται στη διακριτή ποσότητα 5KVA. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας θα καταδείξουμε πως το χαρακτηριστικό ρεύμα συγκόλλησης(max) έγκειται στην ποσότητα 8900A. Ακολούθως να βεβαιώσουμε πως η τίμηση ασφάλεια πίνακα είναι ίσο στην ποσότητα 21A. Συνάμα θα διαδώσουμε το στοιχείο κλάση μονώσεως ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα F. Πέραν των άλλων τιμών της Πόντας Φανοποιίας θα παρουσιάσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος βαθμός προστασίας είναι στο διακριτό μέγεθος IP 21. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Πόντας θα σας κρατήσουμε ενήμερους η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος συμποσούται στην ποσότητα 85kg. Στη συνέχεια θα παρουσιάσουμε πως η παράμετρος κόστος ισούται στην τιμή € 872,00.

DECA – SW 15 ALU ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΝΤΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΪΑΣ ΦΟΡΗΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΝΤΑ

Στη συνέχεια εκθέτουμε το DECA – SW 15 ALU ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΝΤΕΣ ΦΑΝΟΠΟΙΪΑΣ ΦΟΡΗΤΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΟΝΤΑ . Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου Πόντας θα φανερώσουμε ότι ο βαθμός volt ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 115/230-1. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές ας επισημάνουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος kw εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα 0,4. Μελετώντας τις προδιαγραφές ας φανερώσουμε ότι η διάσταση πυκνωτής ισούται αριθμητικά σε μF 66000. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας δηλώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα ενέργεια πόντας συμποσούται στην αναγραφόμενη τιμή J 50?15000. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας δείξουμε ότι το μέγεθος καρφιά/λεπτό είναι ίσο σε 20 (ο4mm) 10(o8mm). Εδώ προτείνουμε προτάσεις γύρω από ηλεκτροκόλληση.

Πέραν των άλλων μεγεθών της Πόντας θα επισημάνουμε ο αριθμητικός δείκτη καρφιά κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 3-8. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά της Ηλεκτροπόντας θα ενημερώσουμε πως η αντικειμενική αξία διαστάσεις ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος 380x190x400. Εκτός από αυτά να βεβαιώσουμε πως ο δείκτης κιλά ευρίσκεται στον αριθμό 13,5. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι να παρέχουμε πληροφορίες ο συντελεστής κόστος ευρίσκεται σε € 1.720,50.

TECNA – ΨΗΦΙΑΚΟ SPOTTER ΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ακολούθως μελετάμε το TECNA – ΨΗΦΙΑΚΟ SPOTTER ΓΙΑ ΑΜΑΞΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας ας συσχετίσουμε ότι η ποσότητα ισχύς(VA) προσεγγίζει στο ψηφίο 1000. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτροπόντας να συσχετίσουμε πως η ποσότητα χωριτικότητα πυκνωτή (mF) ανέρχεται στον αριθμό 66. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Πόντας Φανοποιίας θα διαδώσουμε η ιδιότητα φόρτιση πυκνωτή συμποσούται στην ποσότητα 2-3. Πέραν των άλλων τιμών της Hλεκτροπόντας Φανοποιίας ας θέσουμε υπόψη ότι ο ποσοτικός δείκτης βάρος (kg) ισούται στο μέγεθος 14. Επίσης να κατατοπίσουμε πως το χαρακτηριστικό κόστος λαμβάνει στην αναγραφόμενη τιμή € 1.909,60.

TECNA – Ηλεκτροπόντα Αεροψύκτη 8ΚVA

Ακόμα μελετάμε το TECNA – Ηλεκτροπόντα Αεροψύκτη 8ΚVA. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά της Ηλεκτροπόντας θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η αποτίμηση τάση (V/Hz) λαμβάνει σε τιμή ορισμένη 400/50. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα εξακριβώσουμε ότι η παράμετρος ικανότητα συγκόλλησης (mm) ευρίσκεται στο ψηφίο 2+2. Πέραν των άλλων τιμών της Πόντας ας κάνουμε ενημέρωση ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς ισούται στην ποσότητα 50% (ΜΑ) 8. Στη συνέχεια ας καταγράψουμε πως ο ποσοτικός δείκτης ισχύς συγκόλλησης max. (ΜΑ) είναι στην αναγραφόμενη τιμή 35. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Πόντας Φανοποιίας ας ενημερώσουμε πως η πληροφορία ρεύμα συγκόλλησης max. (Α) είναι σε 6400. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Ηλεκτροπόντας ας καταμαρτυρήσουμε ότι ο δείκτης ασφάλεια πίνακα (Α) έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 25. Ενδιαφέρον είναι θα παρουσιάσουμε πως η πληροφορία μήκος καλωδίων δαγκάνας (mm) εντοπίζεται σε 1800.

Επιπροσθέτως ας παραθέσουμε πως η ιδιότητα κλάση μονώσεως έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή F. Εξάλλου θα κάνουμε ενημέρωση ότι η παράμετρος βαθμός προστασίας είναι στην τιμή IP 21. Από την εξέταση της Πόντας Φανοποιίας να βεβαιώσουμε το χαρακτηριστικό βάρος(Kg) ισούται στην αναγραφόμενη τιμή 70. Σημασία έχει ας φέρνουμε στη δημοσιότητα ο χαρακτήρας κόστος ισούται αριθμητικά στην ποσότητα € 2.543,24.

TELWIN – DIGITAL SPOTTER 9000 (AQUA) Ηλεκτροπόντα

Στη συνέχεια προβάλλουμε το TELWIN – DIGITAL SPOTTER 9000 (AQUA) Ηλεκτροπόντα. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου Πόντας ας θέσουμε υπόψη ότι ο δείκτης τάση είναι ίσο στο ψηφίο 400V. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα φέρουμε σε γνώση σας ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ικανότητα συγκόλλησης είναι σε τιμή ορισμένη 3 + 3. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Ηλεκτρονικής Πόντας ας καταθέσουμε ο συντελεστής ισχύς 50% ανέρχεται στο νούμερο 8.0kW. Επίσης ας φανερώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς συγκόλλησης max πλησιάζει στον αριθμό 47kW. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές ας κάνουμε ενημέρωση πως η πληροφορία ρεύμα συγκόλλησης max είναι στην αναγραφόμενη τιμή 7000A. Επιπρόσθετα να ξεκαθαρίσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα βάρος είναι στον αριθμό 95.0Kg. Από την εξέταση της Ηλεκτρονικής Πόντας να θέσουμε υπόψη πως η παράμετρος κόστος συγκλίνει στο στοιχείο € 2.728,00.

DECA – SW 100 Ηλεκτροπόντα με Ψηφιακό Έλεγχο Synergic

Παρακάτω εκθέτουμε το DECA – SW 100 Ηλεκτροπόντα με Ψηφιακό Έλεγχο Synergic. Μελετώντας τις προδιαγραφές να εκθέσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη τάση είναι στην ποσότητα 400-1 V. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας θέσουμε υπόψη το τυπικό γνώρισμα kw είναι σε 12. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας αναφέρουμε ότι η τίμηση διαστάσεις είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 650x730x1100. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι θα δείξουμε πως το στοιχείο βάρος έγκειται στη διακριτή ποσότητα 82kg. Κάνοντας την παρουσίαση της Πόντας να ανακοινώσουμε το χαρακτηριστικό κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 2.821,00.

MAESTRO – MSWYC-30 Ηλεκτροπόντα 23kVA

Ακολούθως εκθέτουμε το MAESTRO – MSWYC-30 Ηλεκτροπόντα 23kVA. Μελετώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου Πόντας ας πληροφορήσουμε ότι το δεδομένο τάση ευρίσκεται στο στοιχείο 2PH – 30V. Πέραν των άλλων μεγεθών της Ηλεκτροπόντας να επισημάνουμε η παράμετρος ισχύς συγκόλλησης (max) ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος 23kVA. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Πόντας Φανοποιίας ας μνημονεύουμε η πληροφορία ρεύμα συγκόλλησης (max) είναι στην τιμή 12000Α. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της Πόντας Φανοποιίας θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ο αριθμητικός δείκτη ασφάλεια πίνακα προσεγγίζει στο διακριτό μέγεθος 25 A.

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά να τονίσουμε η ονομαστική αξία κλάση μονώσεως λαμβάνει στο ψηφίο F. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πόντας ας παρατηρήσουμε η αντικειμενική αξία βαθμός προστασίας έγκειται στο μέγεθος IP 21. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας εκθέσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 125kg. Επιπλέον ας κατατοπίσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης κόστος συμποσούται στο ψηφίο € 2.845,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.