Κάθετες φρέζες

Κάθετες φρέζες για αναγνώστες που επιδιώκουν πολύπλευρη γνώση. Ενημέρωση για Ρούτερ για όσους που απαιτούν απαιτητική πληροφόρηση. Ρούτερ Περιθωρίων για χρήστες που απαιτούν την καλύτερη γνώση. Φρέζα πολλαπλής λειτουργίας για φίλους που απαιτούν ψαγμένη γνώση. Κάθετες φρέζες FESTOOL για όσους που απαιτούν ψαγμένη πληροφόρηση. MAKITA για αναγνώστες που επιδιώκουν την καλύτερη γνώση. Προτείνουμε κάθετες φρέζεςMAFELL για επισκέπτες που επιζητούν ψαγμένη γνώση. BOSCH για εκείνους που επιζητούν την καλύτερη ενημέρωση.

FESTOOL κάθετη φρέζα

Στη συνέχεια δείχνουμε το FESTOOL – OF 1010 W EBQ Ρούτερ. Ανήκει στις Κάθετες φρέζες. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας σας κρατήσουμε ενήμερους το χαρακτηριστικό power consumption εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα 1010 W. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας κατατοπίσουμε ότι η τίμηση idle engine speed είναι σε τιμή ορισμένη 10000-24000 min⁻¹. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να κάνουμε ενημέρωση η ιδιότητα collet είναι στην αναγραφόμενη τιμή 6-8 mm. Σημασία έχει θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως το τυπικό γνώρισμα routing depth adjustment range εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 55 mm. Στη συνέχεια θα γνωστοποιήσουμε πως η παράμετρος fine height adjustment range κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 8 mm. Εδώ έχουμε FESTOOL προτάσεις

FESTOOL κάθετη φρέζα

Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος να πληροφορήσουμε ότι το μέγεθος max. cutter diameter ισούται στον αριθμό 50 mm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ ας πληροφορήσουμε ο όρος connection d/e ισούται αριθμητικά στο μέγεθος 27 mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να επισημάνουμε το μέγεθος weight συγκλίνει στο στοιχείο 2,7 kg. Από τη μελέτη του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να εξακριβώσουμε πως η διάσταση cost κυμαίνεται στην ποσότητα € 518,90.

Κάθετη φρέζα MAKITA

Παρακάτω δείχνουμε το MAKITA – RP1800FX Ρούτερ 1850W. Μελετώντας τις Κάθετες φρέζες και ειδικότερα τις τεχνικές προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού να κατατοπίσουμε πως το μέγεθος τσοκ (mm) πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος 12. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ θα παρατηρήσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα διαδρομή φρέζας (mm) ανέρχεται στον αριθμό 0-70. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να διαδώσουμε πως το χαρακτηριστικό ονομαστική ισχύς (W) προσεγγίζει στο μέγεθος 1850. Κάνοντας την παρουσίαση του εργαλείου κοπτικού ρούτερ θα εκθέσουμε η ιδιότητα ταχύτητα χωρίς φορτίο λαμβάνει στην τιμή 22000στρ/λεπτό. Στο link που ακολουθεί συνιστούμε MAKITA εργαλεία.

Κάθετη φρέζα MAKITA

Κάθετες φρέζες κορυφαίας ποιότητας. Πέραν των άλλων τιμών του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας αναφέρουμε το ποσό βάρος (Kg) συμποσούται σε 6,0 . Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να θέσουμε υπόψη ότι η ποσότητα βάση (mm) εντοπίζεται στην αναγραφόμενη τιμή 170. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ ας σημειώσουμε πως η πληροφορία κόστος ανέρχεται στο νούμερο € 536,70.

MAFELL Κοπτικό Ρούτερ

Ακόμα παρουσιάζουμε το MAFELL – LO 50E Ρούτερ 1000W. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του ρούτερ κοπτικού θα ξεκαθαρίσουμε ότι η διάσταση βάθος κοπής έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 0-50 mm. Από την εξέταση του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να φέρουμε σε γνώση σας η μετρήσιμη ποσότητα ταχύτητα ηλεκτρονικά σταθεροποιημένη φτάνει σε τιμή ορισμένη 10000-22000 /λεπτό. Ανήκει στις κάθετες φρέζες. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου ας τονίσουμε πως το δεδομένο τσοκ ευρίσκεται σε 8 mm. Από την εξέταση του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να δημοσιοποιήσουμε το δεδομένο ισχύς φτάνει στο στοιχείο 1000W. Στην ιστοσελίδα μας διατίθενται MAFELL εργαλεία

MAFELL Κοπτικό Ρούτερ

Κάνοντας την παρουσίαση του ρούτερ κοπτικού εργαλείου ας κοινολογήσουμε πως η αντικειμενική αξία βάρος είναι στο νούμερο 2,7 kgs. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να βεβαιώσουμε πως ο όρος κινητήρας εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη 230 V/ 50 Hz. Κάνοντας την παρουσίαση του κοπτικού ρούτερ θα καταμαρτυρήσουμε πως το χαρακτηριστικό κόστος φτάνει στον αριθμό € 547,22.

FESTOOL Ρούτερ Περιθωρίων

Ακολούθως αναλύουμε το FESTOOL – MFK 700 EQ-PLUS Ρούτερ Περιθωρίων. Συν τοις άλλοις να παρουσιάσουμε πως ο βαθμός Tσοκ ισούται στην τιμή 8mm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να παρέχουμε πληροφορίες η πληροφορία κόστος φτάνει στο ψηφίο € 548,20. Το κατάστημά μας έχει μεγάλη γκάμα από ρούτερ περιθωρίων.

FESTOOL Ρούτερ Περιθωρίων

FESTOOL Κοπτικό Ρούτερ

Μετά αναλύουμε το FESTOOL – OF 1010 W EBQ PLUS Ρούτερ. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα καταμαρτυρήσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος power consumption ανέρχεται στην ποσότητα 1010 W. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να επισημάνουμε το ποσό idle engine speed είναι σε τιμή ορισμένη 10000-24000 min⁻¹. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα εξακριβώσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης collet έγκειται στην ποσότητα 6-8 mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα καταγράψουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος routing depth adjustment range ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή 55 mm. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία.

FESTOOL Κοπτικό Ρούτερ

Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας πληροφορήσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος fine height adjustment range ισούται στην ποσότητα 8 mm. Σημαντικό είναι να εξακριβώσουμε ο ποσοτικός δείκτης max. cutter diameter ισούται στον αριθμό 50 mm. Μεταξύ των άλλων ας καταγράψουμε ότι ο βαθμός connection Ø d/e πλησιάζει στην ποσότητα 27 mm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα κοινολογήσουμε η αποτίμηση weight φτάνει στο νούμερο 2,7 kg. Στο εξής θα θέσουμε υπόψη πως ο όρος cost ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος € 561,60. Εδώ θα μάθετε που κυμαίνονται οι τιμές στα κοπτικά ρούτερ.

BOSCH Professional Φρέζα πολλαπλής λειτουργίας

Ακόμα εκθέτουμε το BOSCH – GMF 1600 CE Professional Φρέζα πολλαπλής λειτουργίας 1.600 W. Μεταξύ των άλλων ας ανακοινώσουμε η αντικειμενική αξία υποδοχή εργαλείου συγκλίνει στην ποσότητα 8 – 12,7 mm. Πέραν των άλλων μεγεθών του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να επισημάνουμε ότι ο συντελεστής ονομαστικές στροφές κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 10.000 – 25.000 min-1. Παραπέρα ας παραθέσουμε το μέγεθος μέγιστη διαδρομή φρέζας συγκλίνει στο διακριτό μέγεθος 76 mm. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ ας μνημονεύουμε ο ποσοτικός δείκτης ονομαστική ισχύς συμποσούται στο ψηφίο 1.600 W. Στην εταιρεία μας συνιστούμε BOSCH προσφορές

BOSCH Professional Φρέζα πολλαπλής λειτουργίας

Παράλληλα θα προβάλλουμε το τυπικό γνώρισμα βάρος βυθιζόμενης μονάδας μαζί με τον κινητήρα ευρίσκεται στην τιμή 5,8 kg. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα σημειώσουμε το μετρήσιμο μέγεθος βάρος μονάδας αντιγραφής μαζί με τον κινητήρα συγκλίνει στην ποσότητα 4,3 kg. Ενδιαφέρον είναι ας σημειώσουμε πως το στοιχείο κόστος προσεγγίζει στο ψηφίο € 563,00. Τα κοπτικά ρούτερ είναι στην ίδια κατηγορία με τα κουρευτικά περιθωρίων.

FESTOOL Ρούτερ Κοπτικά

Στη συνέχεια μελετάμε το FESTOOL – OF 1010 EBQ SET Ρούτερ 1010 W. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού θα φανερώσουμε ο όρος power consumption είναι στο νούμερο 1010 W. Από την εξέταση του προϊόντος να τονίσουμε ότι η αποτίμηση idle engine speed ισούται στο ψηφίο 10000-24000 min⁻¹. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού θα καταδείξουμε το στοιχείο collet λαμβάνει στην ποσότητα 6-8 mm. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα πούμε πως ο δείκτης routing depth adjustment range εντοπίζεται στην αναγραφόμενη τιμή 55 mm. Εκτός από αυτά να κοινοποιήσουμε το μετρήσιμο μέγεθος fine height adjustment range προσεγγίζει σε 8 mm.

FESTOOL Ρούτερ Κοπτικά

Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ να συσχετίσουμε πως η διάσταση max. cutter diameter ισούται στο νούμερο 50 mm. Παρακάτω θα καταγράψουμε η ονομαστική αξία connection Ø d/e εντοπίζεται σε 27 mm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ θα προβάλλουμε το μέγεθος weight έγκειται στην τιμή 2,7 kg. Επιπλέον ας σας κρατήσουμε ενήμερους ο συντελεστής cost φτάνει σε € 601,90.

MAKITA Κοπτικά Ρούτερ

Τώρα προβάλλουμε το MAKITA – RP2300FCX Ρούτερ 12mm 2300W. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα κατατοπίσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα ηλεκτρονικός διακόπτης ισούται αριθμητικά στον αριθμό Ναι. Αφετέρου να ενημερώσουμε η τίμηση ονομαστική Ισχύς εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 2300 Watt. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να παρατηρήσουμε η τίμηση τάση κυμαίνεται στην ποσότητα 220 Volt. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ ας ανακοινώσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος υποδοχή εργαλείου (Τσόκ) ευρίσκεται σε 12 mm. Επιπρόσθετα θα προβάλλουμε ότι η ποσότητα μέγιστη διαδρομή φρέζας συγκλίνει στο νούμερο 70 mm. Η εταιρεία μας διαθέτει κοπτικά ρούτερ σε πολύ μεγάλη ποικιλία.

MAKITA Κοπτικά Ρούτερ

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού ας επισημάνουμε ο αριθμητικός δείκτη ονομαστικές στροφές ευρίσκεται σε τιμή ορισμένη 9000-22000 στρ/λεπτό. Επιπλέον ας φανερώσουμε το χαρακτηριστικό ρύθμιση στροφών ανέρχεται σε Ναί. Πέραν των άλλων τιμών του κοπτικού ρούτερ θα κάνουμε ενημέρωση η τίμηση βάρος συμποσούται σε τιμή ορισμένη 6.2 Kg. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να παρουσιάσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα κόστος προσεγγίζει στην ποσότητα € 610,00.

MAKITA Εργαλεία Ρούτερ

Ακολούθως μελετάμε το MAKITA – RP2300FCXJ Ρούτερ. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ εργαλείου θα διαδώσουμε ο συντελεστής κυλινδρικός άξονας (mm) είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 12. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα προβάλλουμε πως το χαρακτηριστικό διαδρομή φρέζας (mm) έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 70. Πέραν των άλλων μεγεθών του ρούτερ κοπτικού εργαλείου ας δημοσιοποιήσουμε ότι ο δείκτης ισχύς (W) φτάνει στο στοιχείο 2300 . Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας φανερώσουμε πως ο συντελεστής ταχύτητα χωρίς φορτίο (rpm) εντοπίζεται στην αναγραφόμενη τιμή 9.000 – 22.000 .

MAKITA Εργαλεία Ρούτερ

Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να ανακοινώσουμε ο δείκτης φ σωλήνα αναρρόφησης σκόνης (mm) συγκλίνει στην τιμή εξωτ. 37 / Εσωτ. 32,2. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας κοινολογήσουμε ότι το ποσό βάρος (Kg) εντοπίζεται στον αριθμό 6,1. Σημασία έχει να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι το δεδομένο κόστος συμποσούται στο μέγεθος € 615,60.

Ρούτερ Περιθωρίων FESTOOL

Παρακάτω προβάλλουμε το FESTOOL – MFK 700 EQ-SET Ρούτερ Περιθωρίων. Ενδιαφέρον είναι ας κατατοπίσουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα Tσοκ προσεγγίζει στην τιμή 8mm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού εργαλείου ας παρέχουμε πληροφορίες πως ο αριθμητικός δείκτη επιπλέον βάση εργασίας εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη 1.5°. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να πληροφορήσουμε πως η ιδιότητα κόστος πλησιάζει σε € 692,50.

Ρούτερ Περιθωρίων FESTOOL

FESTOOL Κοπτικά ρούτερ

Μετά εξετάζουμε το FESTOOL – OFK 700 EQ-PLUS Ρούτερ Περιθωρίων. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταδείξουμε ο όρος τσοκ είναι στο νούμερο 8mm.. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα δημοσιοποιήσουμε ο συντελεστής κοπτικό ευρίσκεται στην τιμή D19X16. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι θα κάνουμε ενημέρωση η τίμηση κόστος πλησιάζει σε € 712,90.

FESTOOL Κοπτικά ρούτερ

Leave a Reply

Your email address will not be published.