Ρούτερ κοπτικά

Κοπτικά ρούτερ

Ρούτερ κοπτικά για αυτούς που θέλουν απαιτητική πληροφόρηση. Βρείτε Φρέζα Πλακιδίων για όσους που απαιτούν απαιτητική γνώση. Κάθετη φρέζα για χρήστες που απαιτούν την καλύτερη γνώση. Ρούτερ για φίλους που απαιτούν ψαγμένη πληροφόρηση. κουρευτικό περιθωρίων για αυτούς που αναζητούν την καλύτερη ενημέρωση. Πολυμορφικό ρούτερ για επισκέπτες που θέλουν την καλύτερη πληροφόρηση. Βυθιζόμενο Ρούτερ Μεταβαλλόμενης Ταχύτητας για αναγνώστες που θέλουν την καλύτερη ενημέρωση. Ρούτερ Περιθωρίων για αυτούς που θέλουν ψαγμένη ενημέρωση. Ρούτερ Περιθωρίων για φίλους που αναζητούν πολύπλευρη ενημέρωση.

Εργαλεία Ρούτερ κοπτικά

Ηλεκτρικό Ρούτερ για αναγνώστες που αναζητούν την καλύτερη πληροφόρηση. BOSCH για εκείνους που επιδιώκουν ολοκληρωμένη πληροφόρηση. VIRUTEX για αυτούς που θέλουν ψαγμένη πληροφόρηση. DEWALT για αναγνώστες που αναζητούν σε βάθος πληροφόρηση. FESTOOL για όσους που επιδιώκουν ολοκληρωμένη γνώση. MAKITA για εκείνους που αναζητούν ψαγμένη ενημέρωση. METABO για χρήστες που επιζητούν πολύπλευρη ενημέρωση. Για εκείνους που επιδιώκουν ολοκληρωμένη ενημέρωση πάνω σε ρούτερ κοπτικά.

BOSCH Φρέζα Πλακιδίων

Παρακάτω εκθέτουμε το BOSCH – GTR 30 CE Φρέζα Πλακιδίων 701 W σε L-Boxx . Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να μνημονεύουμε η αποτίμηση ονομαστική ισχύς εντοπίζεται σε 701 W. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ ας επισημάνουμε η μετρήσιμη ποσότητα ονομαστικές στροφές φτάνει στην τιμή 15.000 – 30.000 min-1. Από την εξέταση του ρούτερ κοπτικού να ενημερώσουμε ο ποσοτικός δείκτης υποδοχή εργαλείου σφιγκτήρας εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα Ø 4 και 6,3 mm mm. Στον ακόλουθο σύνδεσμο παρέχουμε BOSCH ιδέες

BOSCH Φρέζα Πλακιδίων

Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να σημειώσουμε ότι η ποσότητα βάρος λαμβάνει στο μέγεθος 1,5 kg. Κάνοντας την παρουσίαση του εργαλείου ρούτερ κοπτικού θα προβάλλουμε ότι η πληροφορία κόστος έγκειται στο νούμερο € 399,00.

BOSCH Professional Κάθετη φρέζα

Εδώ μελετάμε το BOSCH – GOF 1250 CE Professional Κάθετη φρέζα. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να προσθέσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος υποδοχή εργαλείου εντοπίζεται στην τιμή 6 – 8,0 mm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου θα θέσουμε υπόψη πως το δεδομένο ονομαστικές στροφές κυμαίνεται στο ψηφίο 10.000 – 24.000 min-1. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας επισημάνουμε πως το στοιχείο μέγιστη διαδρομή φρέζας έγκειται στο ψηφίο 60 mm. Εκτός από αυτά θα προβάλλουμε πως ο βαθμός δακτύλιου αντιγραφής έγκειται στη διακριτή ποσότητα 17 mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ να φέρνουμε στη δημοσιότητα πως το ποσό σφιχτήρων συμποσούται στην αναγραφόμενη τιμή 8 mm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου να παρουσιάσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη ονομαστική ισχύς εισόδου έγκειται σε 1.250 W. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας βεβαιώσουμε το μέγεθος βάρος συμποσούται στο μέγεθος 3,6 kg.

BOSCH Professional Κάθετη φρέζα

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα καταθέσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα διαστάσεις εργαλείου (πλάτος) συμποσούται στην αναγραφόμενη τιμή 370 mm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ θα φέρουμε σε γνώση σας ότι ο αριθμητικός δείκτη διαστάσεις εργαλείου (μήκος) πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 170 mm. Από τη μελέτη του προϊόντος ας διαδώσουμε ο ποσοτικός δείκτης διαστάσεις εργαλείου (ύψος) είναι ίσο στην τιμή 270 mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα μνημονεύουμε η παράμετρος διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) είναι στο ψηφίο 329 x 410 x 285 mm. Στο εξής θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η ονομαστική αξία τάση, ηλεκτρική φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 230 V. Πέραν των άλλων τιμών του κοπτικού ρούτερ εργαλείου θα συσχετίσουμε το μέγεθος κόστος ανέρχεται στην τιμή € 399,90.

VIRUTEX κουρευτικό περιθωρίων

Εδώ μελετάμε το VIRUTEX – FR 292R Ρούτερ & κουρευτικό περιθωρίων 750W. Μελετώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να σημειώσουμε ότι η ποσότητα ισχύς φτάνει στο διακριτό μέγεθος 750W. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ να παραθέσουμε ο συντελεστής κόστος ανέρχεται στο ψηφίο € 401,00. Έχουμε αφιερώσει άρθρο εξειδικευμένο στα κοπτικά περιθωρίων.

VIRUTEX κουρευτικό περιθωρίων

VIRUTEX Ρούτερ

Παρακάτω εκθέτουμε το VIRUTEX – CR 94D Ρούτερ. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως η διάσταση ισχύς πλησιάζει στην τιμή 550W.. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού θα γνωστοποιήσουμε ο δείκτης κόστος κυμαίνεται στο ψηφίο € 410,89. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία στα κοπτικά ρούτερ.

μεγάλη ποικιλία στα κοπτικά ρούτερ

VIRUTEX Πολυμορφικό ρούτερ

Μετά μελετάμε το VIRUTEX – FR356Z COMBI Πολυμορφικό ρούτερ 1.000W. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας παρατηρήσουμε πως η διάσταση Ηλεκτρονικό είναι σε 14.000-27.000 στρ. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα καταμαρτυρήσουμε ότι ο βαθμός κόστος είναι στη διακριτή ποσότητα € 419,50. Πριν προχωρήσετε σε αγορά εργελείου καλό θα είναι να τσεκάρετε τιμες στα κοπτικά ρούτερ.

VIRUTEX Πολυμορφικό ρούτερ

32

DEWALT Βυθιζόμενο Ρούτερ Μεταβαλλόμενης Ταχύτητας

Στη συνέχεια δείχνουμε το DEWALT – DW625EK Βυθιζόμενο Ρούτερ Μεταβαλλόμενης Ταχύτητας 1/2″ 12mm 2000W. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ θα διαδώσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης ισχύς εισόδου κυμαίνεται στον αριθμό 2000 Watts. Ακόμα να κάνουμε ενημέρωση ο βαθμός αποδιδόμενη ισχύς προσεγγίζει στο στοιχείο 1400 Watts. Παραπέρα θα εξακριβώσουμε πως ο βαθμός ταχύτητα χωρίς φορτίο συμποσούται στον αριθμό 8000-20000 στρ./λεπτο. Εκτός από αυτά θα σας κρατήσουμε ενήμερους το μετρήσιμο μέγεθος διαδρομή / κίνηση βύθισης ισούται σε τιμή ορισμένη 80 χιλ.. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε DEWALT προτάσεις

DEWALT κοπτικά ρούτερ

Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να κατατοπίσουμε πως η αντικειμενική αξία μέγεθος φωλιάς πλησιάζει σε 6-12.7 χιλ.. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού να δημοσιοποιήσουμε ο χαρακτήρας μέγ. διάμετρος κοπτήρα συγκλίνει στον αριθμό 50 χιλ.. Σημαντικό είναι ας σας κρατήσουμε ενήμερους πως το δεδομένο βάρος λαμβάνει στο νούμερο 5.1 κιλά. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να κοινολογήσουμε ότι η διάσταση μήκος είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 290 χιλ.. Αποφασιστική παράμετρος είναι θα κάνουμε ενημέρωση ο ποσοτικός δείκτης ύψος ισούται στο διακριτό μέγεθος 295 χιλ.. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ θα κοινολογήσουμε πως η πληροφορία κραδασμός χειρός / βραχίονα εντοπίζεται στο μέγεθος 3.0 m/s2.

Εργαλεία Ρούτερ κοπτικά Dewalt

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας εξακριβώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα αβέβαιη K 1 (Δόνηση) ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος 1.5 m/s². Παραπέρα θα καταδείξουμε ο συντελεστής ηχητική πίεση συμποσούται στο διακριτό μέγεθος 92 dB(A). Μετά ας παραθέσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος αβέβαιος K 1 (Ήχος) κυμαίνεται στον αριθμό 3 dB(A). Από την εξέταση του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας παρατηρήσουμε ότι η αντικειμενική αξία ακουστική πίεση ανέρχεται στο νούμερο 100 dB(A). Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας δείξουμε το δεδομένο αβέβαιος K 2 (Ήχος) κυμαίνεται στο νούμερο 3.4 dB(A). Αντιστοίχως ας δημοσιοποιήσουμε το ποσό κόστος πλησιάζει στην τιμή € 425,00.

FESTOOL Ρούτερ Περιθωρίων

Παρακάτω εξετάζουμε το FESTOOL – OFK 500 Q-PLUS R2 Ρούτερ Περιθωρίων 450Wp. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ ας τονίσουμε ότι το δεδομένο power consumption ισούται σε 450 W. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ θα προβάλλουμε η ποσότητα idle engine speed φτάνει σε 28000 min⁻¹ . Πέραν των άλλων μεγεθών του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να γνωστοποιήσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης max. cutter diameter συμποσούται στην τιμή 28 mm.

FESTOOL Ρούτερ Περιθωρίων

Εξάλλου να πούμε πως ο όρος dust extraction connection dia φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 27 mm . Κάνοντας την παρουσίαση του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να βεβαιώσουμε ο ποσοτικός δείκτης weight ευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 1,4 kg. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα κατατοπίσουμε ότι η πληροφορία cost λαμβάνει σε τιμή ορισμένη € 427,00.

Ρούτερ Περιθωρίων FESTOOL

Μετά εκθέτουμε το FESTOOL – OFK 500 Q-PLUS R3 Ρούτερ Περιθωρίων 450 W. Είναι ένα από τα καλύτερα Ρούτερ κοπτικά. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας θέσουμε υπόψη η τίμηση power consumption ισούται αριθμητικά στην αναγραφόμενη τιμή 450 W. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να σημειώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος idle engine speed κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 28000 min⁻¹. Πέραν των άλλων μεγεθών του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας βεβαιώσουμε πως η ποσότητα max. cutter diameter ισούται στη διακριτή ποσότητα 28 mm. Ακόμα συνιστούμε FESTOOL προτάσεις

Ρούτερ Περιθωρίων FESTOOL

Ακόμη να δημοσιοποιήσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα connection Ø d/e πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος 27 mm. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να συσχετίσουμε πως ο συντελεστής weight είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 1,4 kg. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας εξακριβώσουμε ότι το στοιχείο cost λαμβάνει στην τιμή € 427,00.

MAKITA Ρούτερ

Ακόμα παρουσιάζουμε το MAKITA – RP2301FCXK Ρούτερ 2100W. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού θα προσθέσουμε το δεδομένο χωρητικότητα λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος ½ “. Από τη μελέτη του προϊόντος ας τονίσουμε η ιδιότητα μέγιστη χωρητικότητα βουτιά έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 70 mm. Αντιστοίχως θα καταμαρτυρήσουμε πως το ποσό ηχητική πίεση του θορύβου λαμβάνει σε τιμή ορισμένη 87 dB (A). Πέραν των άλλων τιμών ας ενημερώσουμε η τίμηση θόρυβος ηχητικής ισχύος είναι στο στοιχείο 98 dB (A). Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχουμε MAKITA προτάσεις

Εργαλεία MAKITA

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα κατατοπίσουμε η διάσταση συντελεστής θορύβου k εντοπίζεται στην ποσότητα 3 dB (A). Πέραν των άλλων τιμών του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να εκθέσουμε ότι ο βαθμός ισχύς εισόδου ισούται αριθμητικά στον αριθμό 2100 W. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα καταμαρτυρήσουμε ότι η ιδιότητα ταχύτητα χωρίς φορτίο κυμαίνεται στην ποσότητα 9000 – 22.000 rpm.

MAKITA Ρούτερ

Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας τονίσουμε ότι η παράμετρος παράγοντας δόνησης K λαμβάνει στον αριθμό 1,5 m / sec². Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ ας επισημάνουμε ότι η τίμηση δόνηση: MDF κοπής λαμβάνει στο μέγεθος 4,5 m / sec². Από τη μελέτη του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να καταμαρτυρήσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος καθαρό βάρος συμποσούται στο μέγεθος 6.1 kg. Ενδιαφέρον είναι θα κοινολογήσουμε πως ο όρος κόστος εντοπίζεται στο νούμερο € 437,00.

METABO Ηλεκτρικό Ρούτερ

Παρακάτω αναλύουμε το METABO – OFE 1229 Signal Ηλεκτρικό Ρούτερ 1200 Watt. Από την εξέταση του κοπτικού ρούτερ εργαλείου ας καταδείξουμε πως η ονομαστική αξία αριθμός στροφών χωρίς φορτίο (min) προσεγγίζει σε 5.000 – 25.500. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού ας δηλώσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης στροφές με ονομ. φορτίο (min) είναι ίσο στην ποσότητα 25.500. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας εξακριβώσουμε το στοιχείο ονομαστική ισχύς (W) ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα 1.200. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του κοπτικού ρούτερ θα καταμαρτυρήσουμε ότι ο όρος αποδιδόμενη ισχύς (W) συμποσούται σε τιμή ορισμένη 780. Ακόμα προτείνουμε METABO προτάσεις

METABO Ηλεκτρικό Ρούτερ

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου κοπτικού ρούτερ ας διαδώσουμε πως το στοιχείο μέγ. ύψος διαδρομής (mm) ανέρχεται σε 50. Ταυτόχρονα θα δείξουμε ότι το χαρακτηριστικό οπή στερέωσης του σφιγκτήρα (mm) εντοπίζεται σε 8. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να δημοσιοποιήσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος χωρίς καλώδιο (Kg) ανέρχεται σε 3.4.

Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου ας γνωστοποιήσουμε η αποτίμηση μετρητής για ρύθμιση ακριβείας του βάθους φρεζαρίσματος με ακρίβεια λαμβάνει στο στοιχείο 0,1 mm. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών να πληροφορήσουμε πως η πληροφορία κόστος έγκειται στη διακριτή ποσότητα € 440,00.

BOSCH Κάθετη φρέζα 1.600 W

Στη συνέχεια δείχνουμε το BOSCH – GOF 1600 CE Professional Κάθετη φρέζα 1.600 W. Εξάλλου θα φανερώσουμε πως ο όρος υποδοχή εργαλείου κυμαίνεται στο στοιχείο 8 – 12,7 mm. Παραπέρα να εξακριβώσουμε το δεδομένο ονομαστικές στροφές κυμαίνεται στο νούμερο 10.000 – 25.000 min-1. Ακόμα ας αναφέρουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος μέγιστη διαδρομή φρέζας ισούται αριθμητικά σε 76 mm.

BOSCH Κάθετη φρέζα 1.600 W

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα επισημάνουμε πως ο αριθμητικός δείκτη ονομαστική ισχύς λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 1.600 W. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να καταμαρτυρήσουμε το στοιχείο βάρος συγκλίνει στον αριθμό 5,8 kg. Εκτός από αυτά να παρουσιάσουμε πως η παράμετρος κόστος είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος € 450,00.

VIRUTEX – FR 160P Ρούτερ 1500W

Μετά δείχνουμε το VIRUTEX – FR 160P Ρούτερ 1500W. Πέραν των άλλων τιμών του κοπτικού ρούτερ θα σημειώσουμε πως η αποτίμηση ισχύς φτάνει στο νούμερο 1500W. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ εργαλείου θα εκθέσουμε πως η τίμηση κόστος κυμαίνεται στο μέγεθος € 457,17. Εδώ σας δείχνουμε πως να επιλέξετε κοπτικά ρούτερ.

BOSCH GOF 1250 LCE Κάθετη φρέζα Professional

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το BOSCH – GOF 1250 LCE Κάθετη φρέζα Professional. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι ο χαρακτήρας υποδοχή εργαλείου ισούται σε τιμή ορισμένη 6 – 8,0 mm. Πέραν των άλλων τιμών του ρούτερ κοπτικού θα γνωστοποιήσουμε πως η πληροφορία ονομαστικές στροφές προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 10.000 – 24.000 min-1. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου ρούτερ κοπτικού να πληροφορήσουμε ο δείκτης μέγιστη διαδρομή φρέζας ισούται αριθμητικά σε τιμή ορισμένη 60 mm. Επιπλέον θα ανακοινώσουμε πως το ποσό δακτύλιου αντιγραφής συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 17 mm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου να σημειώσουμε ότι το ποσό σφιχτήρων πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα 8 mm. Από τη μελέτη του προϊόντος να αναφέρουμε η μετρήσιμη ποσότητα ονομαστική ισχύς εισόδου ανέρχεται σε 1.250 W. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου κοπτικού ρούτερ να ανακοινώσουμε πως το χαρακτηριστικό βάρος είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 3,6 kg.

BOSCH GOF 1250 LCE Κάθετη φρέζα Professional

Μελετώντας τις προδιαγραφές του ρούτερ κοπτικού θα εκθέσουμε το δεδομένο διαστάσεις εργαλείου (πλάτος) εντοπίζεται στο ψηφίο 370 mm. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού θα εξακριβώσουμε ότι η ονομαστική αξία διαστάσεις εργαλείου (μήκος) ευρίσκεται σε 170 mm. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα κοινοποιήσουμε ότι το ποσό διαστάσεις εργαλείου (ύψος) φτάνει στην ποσότητα 270 mm. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του ρούτερ κοπτικού εργαλείου θα προβάλλουμε πως το στοιχείο διαστάσεις συσκευασίας (πλάτος x μήκος x ύψος) ευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 359 x 448 x 257 mm. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του κοπτικού ρούτερ να φέρουμε σε γνώση σας ότι το στοιχείο τάση, ηλεκτρική έγκειται στο ψηφίο 230 V. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου ρούτερ κοπτικού να καταθέσουμε ο συντελεστής κόστος ευρίσκεται στην τιμή € 464,00.

VIRUTEX Ρούτερ κοπτικά

Στη συνέχεια μελετάμε το VIRUTEX – FRE 160P Ρούτερ 1800W. Από τη μελέτη του κοπτικού ρούτερ θα πληροφορήσουμε ότι το στοιχείο Ηλεκτρονικό είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 11.500-23.000 στρ. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να σημειώσουμε το τυπικό γνώρισμα κόστος φτάνει στο διακριτό μέγεθος € 516,36. Στην εταιρεία μας έχουμε VIRUTEX μηχανήματα σε πολύ μεγάλη ποικιλία

VIRUTEX Ρούτερ

FESTOOL Κοπτικό Ρούτερ

Μετά εξετάζουμε το FESTOOL – OF 1010 W EBQ Ρούτερ. Ενδιαφέρον είναι ας αναφέρουμε το μετρήσιμο μέγεθος power consumption λαμβάνει στον αριθμό 1010 W. Οφείλουμε να φέρουμε σε γνώση σας πως η μετρήσιμη ποσότητα idle engine speed εντοπίζεται στην τιμή 10000-24000 min⁻¹. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου ρούτερ κοπτικού ας παρέχουμε πληροφορίες πως το χαρακτηριστικό collet ισούται σε τιμή ορισμένη 6-8 mm. Οφείλουμε θα διαφωτίσουμε το μετρήσιμο μέγεθος routing depth adjustment range εντοπίζεται στο μέγεθος 55 mm. Ωσαύτως ας προβάλλουμε πως το χαρακτηριστικό fine height adjustment range είναι ίσο στο μέγεθος 8 mm. Τα FESTOOL είναι ίσως τα καλύτερα κοπτικά ρούτερ.

FESTOOL Κοπτικό Ρούτερ

Ακολούθως να επισημάνουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη max. cutter diameter είναι στο νούμερο 50 mm. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας διαφωτίσουμε ότι η ονομαστική αξία connection d/e φτάνει στην ποσότητα 27 mm. Παράλληλα ας καταθέσουμε το μετρήσιμο μέγεθος weight ισούται σε 2,7 kg. Παρομοίως θα εκθέσουμε το δεδομένο cost κυμαίνεται στην ποσότητα € 518,90.

Leave a Reply

Your email address will not be published.