Παρουσίαση εργαλείων Bosch

παρουσίαση των εργαλείων Bosch

Εδώ βλέπουμε παρουσίαση των εργαλείων Bosch. Άλλο ένα video παρουσίασης εργαλείων από το ergalia.gr.

Ας δούμε πρώτα το ίδιο το κείμενο της παρουσίασης, και στη συνέχεια κάποια επιλεγμένα bosch εργαλεία.

παρουσίαση των εργαλείων Bosch
παρουσίαση των εργαλείων Bosch

Bosch εργαλεία

Φίλοι μοι γεια σας από το κατάστημα Στρίγκος και το ergalia.gr.
Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε μια γενική παρουσίαση για την γκάμα που διαθέτει το κατάστημα μας εργαλεία και εξαρτήματα Bosch. Η εταιρεία μας διαθέτει όλη την σειρά των εργαλείων bosch μπαταρίας 18 V . Διαθέτουμε Bosch εργαλεία όπως δραπανοκατσάβιδα, παλμικά κατσαβίδια, κατσαβίδια γυψοσανίδας, γωνιοδράπανα 10,8 V. Επίσης στην ίδια κατηγορία bosch εργαλείων διαθέτουμε ψαλίδια για υφάσματα, σπαθόσεγες, σέγες, μπουλονόκλειδα. Μπείτε στο eshop μας και βρείτε όλα τα Bosch εργαλεία.

Bosch εργαλεία
Bosch εργαλεία

Εργαλεία bosch

Η εταιρεία διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα bosch εργαλείων σε πιστολέτα δίκιλα, τρίκιλα, τετράκιλα, Εργαλεία της bosch πεντάκιλα, οχτάκιλα, σκέτα σκαπτικά και περιστροφικά. Επίσης υπάρχουν σέγες, σπαθόσεγες, ρούτερ, φυσερό, πλάνες, τριβεία περιστροφικά και έκκεντρα. Στα εργαλεία Bosch περιλαμβάνονται πιστολέτα μπαταρίας καινούργιας τεχνολογία χωρίς κάρβουνα, ευθύς λειαντήρες, σπαθόσαγες μπαταρίες και ηλεκτρικές. όλα τα εργαλεία Bosch είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Εργαλεία bosch
Εργαλεία bosch

Dremel εργαλεία

Επίσης υπάρχει και η σειρά εργαλείων της Dremel, η οποία υπάρχει σε πάρα πολλές εκδόσεις με περισσότερο εξαρτήματα, με λιγότερα εξαρτήματα. Εκδόσεις των εργαλείων Dremel σε έκδοση 4000, 8200 και 3000. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα dremel εργαλεία.

Dremel εργαλεία
Dremel εργαλεία

Service εργαλείων

Για όλα αυτά τα εργαλεία διαθέτουμε Service εργαλείων, πλήθος εξαρτημάτων όπως οι πριονόλαμες, τρυπάνια, σπαθόλαμες, κρουστικά τρυπάνια ACD PLUS και ACD MAX. Επίσης διαθέτουμε και πλήθος εξαρτημάτων για όλα αυτά τα εργαλεία. Μπορείτε από εμάς να τα προμηθευτείτε με ένα τηλεφώνημα ή περνώντας από το κατάστημα μας πολλά από τα εργαλεία έχουν άτοκες δόσεις με την χρήση πιστωτικής κάρτας και όλα είναι ετοιμοπαράδοτα και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Εδώ ενημερώνεστε για το Service εργαλείων και για όλα τα εργαλεία.

εργαλεία
εργαλεία

Παρουσίση εργαλείων Bosch κήπου

Πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται για τα εργαλεία της Bosch που χρησιμοποιούνται στον κήπο. Κάποια από αυτά τα εργαλεία κήπου τα παρουσιάζουεμ στη συνέχεια του άρθρου. Επίσης για το λόγο αυτό έχουμε γράψει ένα εξειδικευμένο άρθρο στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε για τα εργαλεία κήπου της Bosch. Εδώ βρίσκεται το άρθρο μας για τα εργαλεία Bosch κήπου.

Εργαλεια κηπου

Η εταιρεία μας έχει κηπου εργαλεια.  Στην εταιρείαΣτρίγκος Ο.Ε. έχουμε εργαλεια κηπου από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Metabo, Milwakee, Mafell. Το κατάστημά μας έχει κηπου εργαλεια για κάθε χρήση , για παράδειγμα βενζινοκινητηρες, κλαδοτεμαχιστες, κυλινδροι, σχιστες ξυλων, ψεκαστηρες. Εδώ είναι η πηγή για εργαλεια κηπου.

Εργαλείο κήπου BOSCH   ROTAK 37 LI ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ   (1x 4 Ah)

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου  BOSCH  είναι ικανοποιητικά.  Ο τύπος μπαταρίας του εργαλείου είναι ιόντα λιθίου  και η τάση του ανέρχεται στα 36 V και ο χρόνος που χρεάζεται να φορτίσει η μπαταρία είναι  60 λεπτά  και ο χρόνος που χρειάζεται να φτάσει στο  80% είναι μόνο 30 λεπά.   Η συνιστούμενη επιφάνεια για το γκαζόν είανι έως και 300  m².  Το σύστημα κοπής του εργαλείου BOSCH  είναι μαχαίρι και το πλάτος της κοπής είναι 37 cm. Επίσης το εργαλείο διαθέτει και ρύθμιση ύψους κοπής 10 θέσεις κεντρική και το ύψους  είναι 20-70 mm.  Το είδος της λαβής του εργαλείου που έχει είναι το σύστημα Ergoflex.  Το εργαλείο έχει κάδο το οποίο ο όγκος του είναι 40 L.  Επιπλέον το βάρος του εργαλείου είναι στα 13 kg.

Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI
Εργαλείο κήπου BOSCH ROTAK 37 LI

Το εργαλείο έχει θόρυβο κραδασμών   ARM/Rotak 2.

Οι λειτουργίες  που διαθέτει το χλοοκοπτικό εργαλείο είναι τα εξής: Διαθέτει  χτενί γρασιδιού για μεγαλύτερη ποιότητα.  Έχει  Efficient Energy Management  και ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς. Υπάρχει και ένα σημείο στο εργαλείο όπου δείχνει την κατάσταση της φόρτισης του.

Χαρακτηριστικά του εργαλείου της Bosch

Τα βασικά χαρακτηριστικά του εργαλείου κήπου της BOSCH είναι εξαιρετικά. Ο χειρισμός του είναι εύκολος και άνετος διότι με το νέο σύστημα Ergoflex η οδήγηση του γίνεται εύκολη. Υπάρχει στο εργαλείο αυτονομία χωρίς καλώδιο έχει μικρό βάρος για τον τέλειο χειρισμό. Τα καλώδια δεν μπερδεύονται, το οποίο θα μπορούσε κάποιος να τραυματιστεί και καμία δυσοσμία καυσαερίων βενζίνης. είνι σημαντικό οτι το εργαλείο έχει κοπή στις άκρες που κόβει με μεγάλη ακρίβεια. Τα χτένια γρασιδιού τα οποία διαθέτει το μηχάνημα κόβει το γκαζόν άψογα έως και στην άκρη του, με τον κινητήρα το οποίο έχει μπαταρία ιόντων λιθίου μπορεί να κόψει και στο ψηλό ακόμη και στο υγρό γρασίδι.

Γενικότερα το χλοοκοπτικό εργαλείο έχει και παραπάνω πλεονεκτήματα. Έχει σύστημα Ergoflex το οποίο είναι εργονομικά σχεδιασμένος και με ρυθμιζόμενες λαβές για να μην κουράζεστε τόσο πολύ και το σώμα σας να είναι σωστά τοποθετημένο. Διαθέτει περισσότερη δύναμη λόγω της ισχυρής μπαταρίας ιόντων λιθίου High-Power» 36 V/2,6 Ah. Επίσης το εργαλείο έχει δυνάμη χώρις καλώδιο. το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας «Efficient Energy Management» το οποίο διαθέτει το εργαλείο της BOSCH δίνει μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και 15 %. Το εργαλείο έχει αναδιπλούμενες λαβές για να υπάρξει μια συμπαγή αποθήκευση. Επιπλέον το εργαλείο διαθέτει καινοτομικό χτένι γρασιδιού, κοπή κοντά στο περιθώριο κατά μήκος τοίχων και πρασιών στις άκρες του γκαζόν σας. Το εργαλείο έχει αρκετά μικρό βάρος για να είναι εύκολο και άνετο στον χειρισμό σας.

Εργαλεία ηλεκτρικά

Η εταιρεία Στρίγκος Ο.Ε. διαθέτει εργαλεια ηλεκτρικα. Το κατάστημά μας προσφέρει εργαλεια ηλεκτρικα από κάθε μάρκα π.χ. Bosch, Flex, Skill Masters. Το eshop μας παρέχει ηλεκτρικά εργαλεία για κάθε χρήση π.χ. σβουρακια, μπουλονοκλειδα, πιστολετα, πολυεργαλεια, τριβεια. Εδώ θα βρείτε εργαλεια ηλεκτρικα.

εργαλεια ηλεκτρικα
εργαλεια ηλεκτρικα

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI HIGH POWER

Το χλοοκοπτικό εργαλείο της BOSCH έχει  τεχνικά του χαρακτηριστικά τα οποία  είναι τα εξής: Η ισχύς κινητήρα του εργαλείου ανέρχεται στα 1200 W και η ρόπη του13 Nm.  Το σύστημα κοπής που διαθέτει είναι μαχαίρι και έχει πλάτος 32 cm. Διαθέτει ρύθμιση ύψους κοπής 3 θέσεις ανά άξονα και το ύψος της κοπής είναι 20-60 mm. Το είδος της λαβής του εργαλείου είναι Βραχίονας classic. Ο όγκος του κάδου που έχει το εργαλείο είναι 31 l. Το βάρος του είναι 6,8 kg.

Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI
Εργαλείο για τον κήπο BOSCH ROTAK 32 LI

Το εργαλείο της BOSCH έχει θόρυβο-κραδασμών ARM/ROTAK 2.

Οι λειτουργίες του εργαλείου είναι:
Διαθέτει χτένι γρασίδιου για καλύτερο αποτέλεσμα. Έχει κινητήρα Powerdrive, το οποίο κάνει το εργαλείο ακόμη πιο καλό. Σε περίπτωση υπερφόρτωσης του  κινητήρα του εργαλείου ύπαρχει προστασία για τον  κινητήρα του. Τέλος έχει ενσωματωμένη λαβή μεταφοράς.

Γκάμα εργαλείων

Η εταιρεία Στρίγκος Ο.Ε. διαθέτει γκάμα εργαλείων, εργαλεία για το γεωργο, εργαλεία ηλεκτρικά, εργαλεια dewalt, εργαλεια dremel. Στη Στριγγος Ο.Ε. πωλούμε μοναδικά πληθώρα εργαλείων, εργαλεια αγροτικα, βιομηχανικά εργαλεία, dewalt εργαλεία, εργαλεία black & decker. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε εργαλεια για κάθε χρήση π.χ. αδαμαντοκεφαλες λειζερ, γρασαδοροι, δραπανοκατσαβιδα μπαταριας, εργαλεια για παρκε, εργαλεια πεπιεσμενου αερα, κατσαβιδιερες, λαδιερες, μανελες, παλαγκα, πρεσες ακτινικες, σεγατσες, σωληνες αερος, φορτιστες
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρει γκάμα εργαλείων από κάθε μάρκα π.χ. Bosch, Milwakee, Mafell. Εδώ βρίσκεται εδώ συγεκντρωμένη όλη η γκάμα εργαλείων.

εργαλεια
εργαλεια