Παρουσίαση εργαλείων dewalt

Παρουσίαση εργαλείων dewalt

Εδώ κάνουμε μια παρουσίαση εργαλείων dewalt. Η παρουσίαση dewalt εργαλείων γίνεται από τον ειδικό σε θέματα εργαλείων κύριο Σταύρο Στρίγκο.

Dewalt εργαλεία

Φίλοι μου γεια σας από το κατάστημα ΣΤΡΙΓΚΟΣ και το ergalia.gr. Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε μια γενική παρουσίαση που αφορά τα εργαλεία της dewalt. Αυτή τι στιγμή κυκλοφόρησε το νέο μας φυλλάδιο dewalt εργαλείων. Το φυλλάδιο αυτό παρουσιάζει όλη την γκάμα των εργαλείων της εταιρείας dewalt . Σε αυτά τα dewalt εργαλεία κάνουμε δώρο το Φ.Π.Α. Στη συνέχεια παρουσιάζουμε και την νέα σειρά εργαλείων flexvolt της dewalt.

Παρουσίαση εργαλείων dewalt
Παρουσίαση εργαλείων dewalt

Εδώ έχουμε εργαλεία μπαταρίας, κρουστικά δράπανα, παλμικά κατσαβίδια. Σε αυτά τα εργαλεία της dewalt περιλαμβάνονται σπαθόσεγες, σέγες, τροχοί μπαταρίας, πνευματικά πιστολέτα μπαταρίας. Όλα αυτά σε τεχνολογία flexvolt και στην κλασσική τεχνολογία και ποιότητα της dewalt που όλοι γνωρίζετε. Από εκεί και πέρα διαθέτει βεβαίως τους γνωστούς τροχούς, πιστολέτα μπαταρίας, σέγες, καμινέτα, κατσαβίδια γυψοσανίδας, πιστολέτα δύο κιλών με πάρα πολλά αξεσουάρ και δώρα, σπαθόσεγες, δισκοπρίονα μετάλλου, πιστολέτα, και μια τεράστια γκάμα η οποία υπάρχει ετοιμοπαράδοτη στο κατάστημα μας. Μπορείτε να επιλέξετε τα Dewalt εργαλεία που θέλετε.

Dewalt εργαλεία
Dewalt εργαλεία

Εργαλεία dewalt

Επίσης στα εργαλεία dewalt ανήκουν μέχρι και ειδικά εργαλεία όπως μπουφάν όπως βλέπετε θερμαινόμενα. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα εργαλείων dewalt και αρκετά μεγάλη έκθεση η οποία συνεχώς ανανεώνεται. Αυτή τι στιγμή στο φυλλάδιο εργαλείων της εταιρείας deawlt το οποίο υπάρχει και στο youtube μας ανεβασμένο αυτόνομα κάνουμε δώρο το Φ.Π.Α. Αυτό δηλαδή σημαίνει ότι υπολογίζετε την τιμή στα εργαλεία dewalt, την καθαρή, ας πούμε στο συγκεκριμένο εργαλείο dewalt στα 139 ευρώ με το Φ.Π.Α.

εργαλείο dewalt στα 139 ευρώ
εργαλείο dewalt στα 139 ευρώ

Ουσιαστικά μέχρι να τελειώσει το περιθώριο του φυλλαδίου θα κάνουμε δώρο το Φ.Π.Α. Υπάρχουν άτοκες δόσεις μέσω της πιστωτικής κάρτας. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε οτι και για κάθε εργαλείο dewalt και όχι μόνο που ψωνίζετε από το κατάστημα μας υπάρχει εξουσιοδοτημένο service. Το οποίο service πραγματοποιείται στο κατάστημα εδώ πέρα. Πολλά αξεσουάρ για αυτά όπως δίσκοι, τρυπάνια, μύτες, γυαλόχαρτα, τρυπάνια μπετον. Όλα αυτά τα εργαλεία dewalt είναι διαθέσιμα για να συνοδέψετε την οποιαδήποτε επιλογή σας. Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σας, να μας κάνετε ένα τηλέφωνο, και ότι χρειαστεί να σας το προσφέρουμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Στο link που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε όλα τα εργαλεία dewalt.

Εργαλεία dewalt
Εργαλεία dewalt

Eπιλεγμένα εργαλεία dewalt

Ακολουθόύν επιλεγμένα εργαλεία dewalt. Όλα τα dewalt εργαλεία που έχουμε επιλέξει μπορείτε να τα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν ασχολείστε με ανακαινίσεις τότε μια πολύ καλή πρόταση είναι να διαβάσετε το άρθρο μας που αβαφέρεται σε εργαλεία Dremel και Dewalt για ανακαίνιση σπιτιού στο οποίο θα νημερωθείτε για τη χρήση κάποιων εργαλείων dewalt.

 

Εργαλείο ηλεκτρικό DEWALT D26420

To ηλεκτρικό εργαλείο έχει ισχύ εισόδου είναι στα 350 W και η αποδιδόμενη ισχύς είναι στα 190 W.
Η ταχύτητα περιστροφής του κυμαίνεται από 12.000 έως 22.000 στροφές ανά λεπτό. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει παλμούς που κυμαίνεται από 24.000 στροφές έως 44.000 ανά λεπτό και το μέγεθος περιφοράς είναι 2.5 χιλιοστά. Όσον αφορά το μέγεθος φύλλου λείανσης είναι 113×280 χιλ χιλιοστά ενώ το μέγεθος βάσης του είναι 112×236 χιλ. Ο κραδασμός χειρός-βραχίονα του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 6 m/s2. Η αβέβαιη Κ 1 δόνηση του είναι 1.5 m/s² και η ηχητική πίεση του είναι 73.5 dB(A).
Ο αβέβαιος ήχος Κ 1 είναι στα 3.0 dB(A) ενώ ο αβέβαιος ήχος Κ 2 είναι στα 3 dB(A) και η ακουστική του πίεση είναι στα 84.5 dB(A). Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει μήκος που ανέρχεται στα 270 χιλιοστά και το ύψος του είναι στα 190 χιλιοστά.
Το βάρος του ηλεκτρικού εργαλείου φτάνει στα 2.8 κιλά.

Εργαλείο ηλεκτρικό DEWALT D26420
Εργαλείο ηλεκτρικό DEWALT D26420

Τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού εργαλείου είναι ότι έχει μεταβλητό έλεγχο ταχύτητα που κυμαίνονται από 12.000ν έως 22.000 παλμούς το λεπτό.
Ο κινητήρας ο οποίος έχει υψηλές αποδόσεις έχει βάσεις ρουλεμάν αλουμινίου που μπορεί να γίνει χρήση συνεχώς και για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Χαρακτηριστικά του εργαλείου Dewalt

Έχει μικρό μέγεθος παλμού για ένα λείο φινίρισμα. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει αποδοτικό σύστημα συλλογής για την σκόνη κάνοντας χρήση του ενσωματωμένουτυ και ακόμη και το εξωτερικό σύστημα για την απομάκρυνση της σκόνης και για μια μεγαλύτερη και καλύτερη απόδοση και για μακροζωία λειάνσεων των φύλλων.
Κλιπ τα οποία είναι βολικά, άνετα και κυρίως εύκολα στην χρήση τους που έχουν την ιδιότητα να συγκρατούν τέλεια το γυαλόχαρτο και στο ηλεκτρικό εργαλείο βρίσκονται χωνευτά για να αποφύγουν την επαφή με τις παρακείμενες επιφάνειες.
Στην συσκευασία του ηλεκτρικού εργαλείου περιέχει ανταλλακτική βάση για να γίνεται γρήγορη η αλλαγή με τα αυτοπροσφυόμενα γυαλόχαρτα το σύστημα Hook και Loop.
Τέλος το ηλεκτρικό εργαλείο DEWALT D26420 έχει σακούλα σκόνης υφασμάτινη και χάρτινη με ενσωματωμένη αντάπτορα και βοηθητική βάση και ναύλον βάση γυαλόχαρτου (Hook και Loop).

Εργαλεία ηλεκτρικά

Στα εργαλεία dewalt περιλαμβάνονται πολλά ηλεκτρικά εργαλεία. Η Στριγκος Ο.Ε. παρέχει εργαλεια ηλεκτρικα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε ηλεκτρικά εργαλεία από κάθε μάρκα , για παράδειγμα Dewalt, Milwakee, Rems. Εάν επισκεφθείτε την εταιρεία μας θα εέχετε την ευκαιρία να δείτε ηλεκτρικα εργαλεια για κάθε χρήση , για παράδειγμα ευθεις λειαντηρες, κολλητηρια, πλανες, σπατουλες, σετ εργαλειων. Ενημερωθείτε πάνω σε εργαλεια ηλεκτρικα. Ακολοθεί ένα ηλεκτρικό εργαλείο της dewalt

DEWALT DWE4016 εργαλείο ηλεκτρικό

Ο γωνιακός τροχός έχει ισχύς εισόδου που φτάνει στα 730 W και η ταχύτητα χωρίς φορτίο φτάνει στα 11.000 στροφές ανά λεπτό. Το μέγεθος διάμετρος του δίσκου του ηλεκτρικού εργαλείου είναι στα 115 χιλιοστά.
Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει συσπείρωμα άξονα Μ14. Όσον αφορά το μήκος του είναι στα 285 χιλιοστά και το ύψος του φτάνει στα 80 χιλιοστά. Το βάρος του εργαλείου είναι 1.8 κιλά.

DEWALT DWE4016 εργαλείο ηλεκτρικό
DEWALT DWE4016 εργαλείο ηλεκτρικό

Οι κραδασμοί/λείανση του ηλεκτρικού εργαλείου είναι 8.3 m/s² και οι κραδασμοί/λείανση με βούρτσα είναι 1.5 m/s².
Η αβέβαιη Κ 1 δόνηση είναι 3.5 m/s² ενώ η αβέβαιη Κ 2 δόνηση είναι 1.5 m/s². Η ηχητική πίεση του εργαλείου είναι 89 dB(A) και η ακουστικοπίεση φτάνει στα 100 dB(A). Τέλος το ηλεκτρικό εργαλείο έχει αβέβαιο Κ 1 ήχο που φτάνει στα 3 dB(A) ενώ ο αβέβαιος K 2 ήχος ανέρχεται στα 3 dB(A).

Ποικιλία εργαλείων

Η εταιρεία Στρίγκος Ο.Ε. προσφέρει ποικιλία εργαλείων, εργαλεία για το γεωργο, βιομηχανικα μηχανηματα, dewalt εργαλεία, εργαλεία milwaukee. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρουμε μοναδικά πληθώρα εργαλείων, εργαλεια για τον κηπο, βιομηχανικα εργαλεια, εργαλεία makita, εργαλεία milwaukee. Το eshop μας έχει γκάμα εργαλείων για κάθε χρήση όπως αδαμαντοκεφαλες λειζερ, βασεις σκουπας, δραπανα μπαταριας, δισκοπρίονα, ηλεκτροκολλησεις, καμπινα αμμοβολης, λαδιερες, μπουλονοκλειδα, ντουλαπες, πιστολια θερμου αερα, σβουρακια, ταχυπριονα, φλογιστρα. Το κατάστημά μας προσφέρει γκαμα εργαλειων από κάθε μάρκα όπως Metabo, Milwakee, Skill Masters
Εδώ θα βρείτε γκαμα εργαλειων.

γκαμα εργαλειων
γκαμα εργαλειων