Πώς να επιλέξετε αντλία

αντλίες

Σε αυτό το άρθρο εξετάζουμε τις παραμέτρους που πρέπει να έχετε υπόψη σας όταν πρόκειται να επιλέξετε αντλία. Στην αγορά υπάρχουν πολλών ειδών αντλίες και καλό θα είναι πριν επιλέξει κανείς το κατάλληλο εργαλείο να γνωρίζει για ποιο σκοπό θα χρησιμοποιήσει την αντλία. Ειδικότερα μπορούμε επιγραμματικά να πούμε ότι υπάρχουν αντλίες επιφάνειας, υποβρύχιες αντλίες, αντλίες ακαθάρτων, αντλίες πηγαδίων, αντλίες γεωτρήσεων. Επίσης υπάρχουν αντλίες συντριβανιών καθώς και αντλίες υγρών καυσίμων. Στην κατηγορία εργαλείων με το γενικότερο τίτλο αντλίες θα βρείτε επίσης πιεστικά συγκροτήματα καθώς και ελεγκτές αντλίας νερού. είναι λογικό όταν κάποιος δεν γνωρίζει τα ειδικότερα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου αντλίας να μπερδεύεται και να μην ξέρει ποια αντλία να επιλέξει.

Επιλογή εργαλείου

Τόσο για την επιλογή αντλίας όσο και για την επιλογή κάθε τύπου εργαλείου η εταιρεία μας δημοσιεύει εξειδικευμένα άρθρα. Τα οποία έχουν ως στόχο να διευκολύνουν τόσο τον επαγγελματία όσο και τον ερασιτέχνη πάνω στη σωστή επιλογή εργαλείου. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα εργαλείων από πολύ οικονομικά μέχρι και πολύ ακριβά. Είναι σίγουρο ότι στο κατάστημά μας θα βρείτε το εργαλείο που ταιριάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δικής σας εργασίας. Με το άρθρο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή θέλουμε να σας διευκολύνουμε πάνω στην επιλογή αντλίας. στον κατάλογο των εργαλείων μας υπάρχει μεγάλη ποικιλία από όλων των ειδών τις αντλίες. Αφού διαβάσετε το άρθρο και κατανοήσετε τους διαφορετικούς τύπους αντλίας στη συνέχεια. Θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε με το κατάστημά μας. το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας με την εμπειρία που διαθέτει είναι σε θέση να σας κατευθύνει εύκολα και σωστά στην επιλογή του κατάλληλου εργαλείου.

Βοήθεια για την επιλογή εργαλείου

Η εταιρεία μας φροντίζει πάντα να ενημερώνει τον κόσμο ωστε πριν προβείτε στην αγορά του εργαλείου να γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά του και να είστε σίγουροι ότι είπε ότι επιλέγεται το καταλληλότερο εργαλείο για τη δουλειά σας. Δεν θα θέλαμε να πάρετε ένα εργαλείο το οποίο δεν είναι επαρκές. Με άλλα λόγια δεν θα θέλαμε να πάρετε ένα οικονομικό εργαλείο το οποίο όμως να μην είναι αρκετά δυνατό ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας. Από την άλλη η επίσης δεν θα θέλαμε να πάρετε ένα πολύ ακριβό εργαλείο το οποίο καλύπτει κατά πάρα πολύ τις απαιτήσεις της εργασίας που θέλετε να κάνετε. Με άλλα λόγια μέσα από τα άρθρα μας φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε ώστε όταν πρόκειται να αγοράσετε κάποιο εργαλείο από το κατάστημά μας τότε να στοχεύσετε στο καταλληλότερο εργαλείο για το σκοπό που το χρειάζεστε.

εργαλεία
εργαλεία

Αντλίες παντός τύπου

Η αντλία είναι το εργαλείο το οποίο θα σας βοηθήσει για την μεταφορά, την άντληση και τη μετάγγιση υγρών. Στο εμπόριο θα βρείτε πολύ μεγάλη ποικιλία σε αντλίες. Όλων των ειδών οι αντλίες είναι διαθέσιμες μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στην οδό Θεσσαλονίκης 30 στη Νέα Φιλαδέλφεια και να δείτε αρκετές από τις αντλίες. Στο χώρο μας είναι διαθέσιμες αντλίες παντός τύπου. Εδώ είναι η σελίδα στο e-shop μας που έχει όλες τις αντλίες.

αντλίες
αντλίες

Υποβρύχιες αντλίες

Υποβρύχιες αντλίες είναι το κατάλληλο εργαλείο για τις περιπτώσεις που θέλουμε να κάνουμε γεωτρήσεις η άντληση νερού από πηγάδι με βάθος μεγαλύτερο από 10 ή 15 μέτρα. Οι υποβρύχιες αντλίες κυκλοφορούν στο εμπόριο και ως βυθιζόμενες αντλίες. Ένα άλλο όνομα επίσης το οποίο χρησιμοποιείται για τις υποβρύχιες αντλίες είναι η ονομασία καταδυτικές αντλίες. Αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή εργαλείου για αντλήσεις υδάτων όταν έχουμε μεγάλο βάθος. Η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε υποβρύχιες αντλίες.

υποβρύχιες αντλίες
υποβρύχιες αντλίες

Αντλίες επιφάνειας

Όταν όμως το βάθος δεν είναι τόσο μεγάλο τότε πιθανότατα οι απαιτήσεις της εργασίας να καλυφθούν και από τις αντλίες επιφάνειας. Η αντλία επιφάνειας δεν αποτελεί τόσο εξειδικευμένο εργαλείο όσο η υποβρύχια αντλία. Με άλλα λόγια οι αντλίες επιφάνειας χρησιμοποιούνται και για άλλες χρήσεις εκτός από την άντληση υδάτων από μεγάλο βάθος. Εάν επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τότε καλό θα είναι να ρίξετε μία ματιά στη σελίδα με τις αντλίες επιφάνειας.

αντλίες επιφάνειας
αντλίες επιφάνειας

Τύποι αντλιών επιφάνειας

Οταν πρόκειται να επιλέξουμε αντλια επιφανειας τότε έχουμε στη διάθεση μας πολλές επιλογές. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι αντλίες επιφάνειας ανήκουν στην κατηγορία των φυγοκεντρικών αντλιών. Αυτού του είδους οι αντλίες έχουν πάρει το όνομά τους από τον τύπο της δύναμης που ασκείται στο νερό.

Συγκεκριμένα στο νερό ασκείται η φυγόκεντρη δύναμη. Εδώ ουσιαστικά μιλάμε για τη δύναμη που ασκείται από τη φτερωτή κατά την περιφορά αυτής μέσα στην αντλία. Μία εξαιρετική επιλογή είναι οι περιφερειακές αντλίες νερού. Σε αυτό τον τύπο εργαλείου η κίνηση του νερού γίνεται περιφερειακά στη φτερωτή η οποία είναι τοποθετημένη εντός του σώματος της αντλίας.

Πολυβάθμιες αντλίες νερού

Βελτιωμένος τύπος περιφερειακής αντλίας νερού είναι οι πολυβαθμιες αντλίες νερού. Αυτές οι αντλίες έχουν πολλές φτερωτές. Το πλεονέκτημα αυτού του είδους των αντλιών είναι ότι επιτυγχάνουν εντελώς αθόρυβη λειτουργία κατά την άντληση του νερού. Πρόκειται και εξαιρετικό τύπο αντλίας μεγάλων επιδόσεων. Αποτελούν την ιδανικότερη επιλογή αντλίας για πιεστικά συγκροτήματα. Επίσης πολύ συχνή είναι η χρήση πολυβάθμια αντλιών νερού σε αρδευτικά συστήματα.

Σύνδεση αντλίας με γεννήτρια

Οι αντλίες συνήθως συνδέονται με γεννήτρια είμαι ηλεκτρικό κινητήρα ώστε να λαμβάνουν ηλεκτρικό ρεύμα. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλών ειδών γεννήτριες οι οποίες μπορούν να συνδεθούν με αντλία γιατί να την τροφοδοτήσουν με την απαραίτητη ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία της. Στην ιστοσελίδα μας είναι διαθέσιμες γεννήτριες inverter, τριφασικές γεννήτριες, αλλά και γεννήτριες βενζίνης καθώς και γεννήτριες πετρελαίου. Ο κάθε τύπος γεννήτριας έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Επίσης στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε γεννήτριες βενζίνης μονοφασικές και γεννήτριες βενζίνης τριφασικές. διαθέτουμε γεννήτριες inverter καθώς και γεννήτριες 12 volt. Επιπλέον έχουμε γεννήτριες πετρελαίου μονοφασικές και γεννήτριες πετρελαίου τριφασικές. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις γεννήτριες.

γεννήτριες
γεννήτριες

Γεννήτριες και αντλίες

Εφόσον επιλέξετε την αντλία που ταιριάζει στην εργασία σας στη συνέχεια θα πρέπει να επιλέξετε τη γεννήτρια που είναι κατάλληλη για αυτό τον τύπο αντλίας. Είναι πολύ σημαντικό όταν αγοράζετε εξειδικευμένα εργαλεία όπως είναι οι γεννήτριες και οι αντλίες να λαμβάνετε τη γνώμη του ειδικού. Οι άνθρωποι στην εταιρεία μας εχουν υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας. Και είναι σε θέση να σας βοηθήσουν να επιλέξετε τόσο την κατάλληλη αντλία όσο και τη γεννήτρια που θα υποστηρίξει επαρκώς την αντλία της επιλογής σας. Το δυνατό σημείο της εταιρείας μας είναι η υποστήριξη και το service. Μη διστάσετε να λάβετε συμβουλές από το προσωπικό μας. Θα βγείτε πολύ κερδισμένοι από τη βοήθεια που θα λάβετε για την επιλογή του κατάλληλου εργαλείου. Ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε πάνω σε γεννήτριες και αντλίες.

One thought on “Πώς να επιλέξετε αντλία”

  1. Great post. I was checking continuously this weblog
    and I’m inspired! Very helpful info specifically the final
    phase 🙂 I maintain such information much. I used to be
    seeking this particular information for a long time.
    Thanks and best of luck.

Leave a Reply

Your email address will not be published.