Πιστολέτα. Η Χρήση Τους Και Τα Καλύτερα Της Αγοράς

Τα πιστολέτα είναι μια πολύ μεγάλη και πολύ κινήσιμη κατηγορία.

Χρησιμοποιούνται κυρίως απο υδραυλικούς ηλεκτρολόγους και για πάσης φύσεως οικοδομικές εργασίες λόγω της σκαπτικής και διατρητικής ικανότητας που έχουν. Χωρίζονται σε 2 μεγάλες κατηγορίες τα μπαταρίας και τα ηλεκτρικά.
Τα πιστολέτα μπαταρίας ξεκινάνε απο τα 12volt(τα οποία μπορούν να κάνουν μόνο διάτρηση), σε 18volt, 36volt και 54volt. Τα ηλεκτρικά πιστολέτα ξεκινάνε απο 600watt και μπορούν να φτάσουν έως 1800watt. Και στις 2 κατηγορίες οι υποδοχές κουμπώματος είναι sds-plus (μικρό τσοκ) sds-plus (μεγάλο τσοκ) και εξάγωνη υποδοχή.

Ανάλογα με την εκάστοτε εργασία ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει η σκέτο σκαπτικό ή σκαπτικό και περιστροφικό μαζί. Σημαντικό ρόλο παίζει και το μέγεθος της εργασίας που έχει να κάνει ο χρήστης έτσι ώστε να μπορεί να κάνει την σωστή επιλογή και να διαλέξει το κατάλληλο εργαλείο για παράδειγμα ο ηλεκτρολόγος θα χρησιμοποιήσει πιο πολύ το πιστολέτο που είναι 3kg για να ανοίξει ένα κανάλι σε τοίχο και να περάσει τα ηλεκτρολογικά του καλώδια, ο υδραυλικός ίσως χρειαστεί να δουλέψει πιο μεγάλο εργαλείο το οποίο θα μπορεί να σκάψει ή να σπάσει μπετό.

Η μονάδα μέτρησης και απόδοσης αυτών των εργαλείων είναι το Joule το οποίο υποδηλώνει την δύναμη της κρούσης του εργαλείου. Τα πιστολέτα γενικότερα είναι εργαλείο το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και απο επαγγελματία και απο ερασιτέχνη είτε για ένα απλό τρύπημα σε μπετό μέχρι και για σκάψιμο πλάκας σε έδαφος.

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Πιστολέτο Μπαταρίας 18V

Οι κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των πιστολέτων σε μπαταρίας και ρεύματος είναι η Bosch και η DeWALT . Οι οποίες αμφότερες διαθέτουν πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων και έχουν σαν στόχο όχι μόνο την αντοχή και την απόδοση των εργαλείων αλλά και την άνετη λειτουργία κατά την χρήση τους. Με κάθε νέο μοντέλο επιτυγχάνουν όχι μόνο να μειώσουν το βάρος των εργαλείων για να είναι πιο εύχρηστο αλλά και να αυξήσουν την διάρκεια ζωής του.

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Πιστολέτο Ηλεκτρικό Περιστροφικό-Κρουστικό

Πιστολέτο Σκαπτικό ΗλεκτρικόΕπιπλέον διαθέτουν διάφορα εξαρτήματα για να κάνουν την εργασία μας πιο εύκολη. Τέτοια εξαρτήματα είναι τα γνωστά καλέμια-τρυπάνια, δεύτερο τσοκ και αναρροφητήρα σκόνης.

ΠΙΣΤΟΛΕΤΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ.
Σύστημα Αναρρόφησης Σκόνης Πιστολέτων

Leave a Reply

Your email address will not be published.