Θαμνοκοπτικά βενζίνης για επαγελματίες

θαμνοκοπτικό βενζίνης

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε εξαιρετικό δοκίμιο σχετικά με Θαμνοκοπτικά βενζίνης για επαγελματίες. Μεριμνούμε στοχεύοντας να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες του ιστοτόπου μας για θαμνοκοπτικό. Η πληροφόρηση του κοινού σε θέματα θαμνοκοπτικών βενζινοκίνητων θα έπρεπε να αποτελεί ευθύνη κάθε επαγγελματία που επιχειρεί και παρέχει υπηρεσίες στο χώρο του εργαλείου. Εάν κάνετε αναζήτηση για βενζινοκίνητο θαμνοκοπτικό μόλις ανακαλύψατε αυτό που ψάχνατε. Περιμένουμε τηλεφώνημά σας για να συζητήσουμε υποθέσεις που αφορούν τα θαμνοκοπτικά.

θαμνοκοπτικά
θαμνοκοπτικά

Θαμνοκοπτικό Δίχρονο HYUNDAI

Ξεκινάμε με το εργαλείο HYUNDAI HBC 520 Θαμνοκοπτικό Δίχρονο 52cc. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου ας κατατοπίσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κινητήρας είναι στην τιμή δίχρονος. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας εκθέσουμε η μετρήσιμη ποσότητα κυβισμός συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα 52cc.. Μετά θα αναφέρουμε το ποσό ισχύς πλησιάζει στη διακριτή ποσότητα 2hp. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού βενζίνης ας πληροφορήσουμε ότι το δεδομένο κόστος λαμβάνει στην ποσότητα € 127,50. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού βενζίνης ας πληροφορήσουμε ότι το δεδομένο κόστος λαμβάνει στην ποσότητα € 127,50.

Θαμνοκοπτικό Δίχρονο
Θαμνοκοπτικό Δίχρονο

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης STANLEY

Ακολουθεί το Θαμνοκοπτικό Βενζίνης STANLEY STR-750 26cc. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης θα κατατοπίσουμε πως η αντικειμενική αξία κυβισμός είναι ίσο στην ποσότητα 26cc. Από τη μελέτη του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου ας παρουσιάσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα ισχύς λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 750W/1HP. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παραθέσουμε ο χαρακτήρας κόστος είναι στην αναγραφόμενη τιμή € 129,00. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παραθέσουμε ο χαρακτήρας κόστος είναι στην αναγραφόμενη τιμή € 129,00. Εδώ θα βρείτε όποιο θαμνοκοπτικό βενζίνης επιθυμείτε.

θαμνοκοπτικό βενζίνης
θαμνοκοπτικό βενζίνης

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Τροχήλατο

Ακολουθεί Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Τροχήλατο. Πρόκειται για το μοντέλο PB5500 της NAKAYAMA. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης θα διαφωτίσουμε ο ποσοτικός δείκτης κυβισμος έγκειται σε 51.7 c.c. . Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας πληροφορήσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος ισχυς συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 2.3Hp . Σημαντικό είναι να εξακριβώσουμε ο ποσοτικός δείκτης στροφες έγκειται στην ποσότητα 9800 rpm . Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να πληροφορήσουμε πως η ονομαστική αξία χωρητικοτητα ρεζερβουαρ είναι στην αναγραφόμενη τιμή 1.1 lt. Πέραν των άλλων μεγεθών θα εξακριβώσουμε η πληροφορία κινητηρας αεροψυκτος  κυμαίνεται στην τιμή διχρονος . Από τη μελέτη του προϊόντος να γνωστοποιήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα καυσιμοισούται αριθμητικά στην ποσότητα μιξη αμολυβδης βενζινης με λαδι40:1 (4lt βενζινης : 100ml λαδι) . Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης να παρουσιάσουμε το χαρακτηριστικό μπαστουνι inox ευρίσκεται στην ποσότητα 28 mm .

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Τροχήλατο
Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Τροχήλατο

Θαμνοποπτικά ηλεκτρικά

Ας κάνουεμ και μια σύγκριση με θαμνοποπτικά ηλεκτρικά. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα ξεκαθαρίσουμε η παράμετρος διαμετρος κοπης με μεσινεζα ανέρχεται σε τιμή ορισμένη 430 mm . Εδώ διαφοροποιείται από τα ηλεκτρικά θαμνοποπτικά. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας παρουσιάσουμε η ονομαστική αξία διαμετρος κοπης με δισκο έγκειται στην ποσότητα 255 mm . Εναργώς θα ξεκαθαρίσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος βαρος ευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 13 kg . Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πολλά ηλεκτρικά θαμνοποπτικά. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα τονίσουμε ότι το μέγεθος κόστος φτάνει σε € 129,00. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα τονίσουμε ότι το μέγεθος κόστος φτάνει σε € 129,00. Βρείετ εδώ τα ηλεκτρικά θαμνοποπτικά.

NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

Συνεχίζουμε με το Θαμνοκοπτικό Βενζίνης NAKAYAMA – PB6200 62cc, 3Hp. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να προβάλλουμε ότι η αποτίμηση κυβισμός (cm3) συμποσούται στη διακριτή ποσότητα 62 . Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα δείξουμε η μετρήσιμη ποσότητα ισχύς (Hp) ευρίσκεται στο νούμερο . Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να κοινολογήσουμε ότι η παράμετρος διάμετρο σωλήνα (mm) ισούται στον αριθμό Ø 28 . Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα φέρουμε σε γνώση σας πως η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος (Kg) κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 8.1. Κάνοντας την παρουσίαση του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού θα κοινοποιήσουμε η πληροφορία κόστος ευρίσκεται στην ποσότητα € 134,00. Κάνοντας την παρουσίαση του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού θα κοινοποιήσουμε η πληροφορία κόστος ευρίσκεται στην ποσότητα € 134,00.

NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό Βενζίνης
NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

GARLAND – BEST 1052G Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

Στη συνέχεια ακολουθεί το GARLAND BEST 1052G Θαμνοκοπτικό Βενζίνης. Ο Κινητήρας είναι 2χρονος Garland. Εκτός από αυτά να τονίσουμε πως η ονομαστική αξία cc είναι ίσο στο στοιχείο 52cc. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης να εξακριβώσουμε πως η πληροφορία ισχύς συγκλίνει στο ψηφίο 1.55kW. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού με βενζίνη να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι το τυπικό γνώρισμα λαβή εντοπίζεται σε διπλή. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος να δηλώσουμε ο συντελεστής ζώνη φτάνει στο διακριτό μέγεθος διπλή. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα ενημερώσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος βάρος είναι στην τιμή 8,4kg. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές θα ανακοινώσουμε ότι ο συντελεστής κόστος είναι ίσο στον αριθμό € 135,00. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές θα ανακοινώσουμε ότι ο συντελεστής κόστος είναι ίσο στον αριθμό € 135,00.

GARLAND - BEST 1052G Θαμνοκοπτικό Βενζίνης
GARLAND – BEST 1052G Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

KRAFT Θαμνοκοπτικό

Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού εργαλείου θα διαδώσουμε η ποσότητα κυβισμός λαμβάνει στον αριθμό 62 cm3. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας κοινολογήσουμε η ποσότητα ισχύς πλησιάζει στο μέγεθος 3,0 HP / 2,2 Kw. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα συσχετίσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη άξονας ενιαίος ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 28 mm. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να παρουσιάσουμε ο όρος βάρος είναι στο διακριτό μέγεθος 8,2 kg. Εδώ θα ενηεμρωθείτε για θαμνοκοπτικά μπαταρίας.

KRAFT Θαμνοκοπτικό
KRAFT Θαμνοκοπτικό

Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα πληροφορήσουμε η αποτίμηση βάρος συσκευασίας ανέρχεται στην τιμή 11 kg. Στην εταιρεία μας έχουμε όλους τους τύπους θαμνοκοπτικών.  Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης να παρουσιάσουμε ότι η ιδιότητα διαστάσεις συσκπροσεγγίζει στο μέγεθος 29,5x30x182 cm. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας τονίσουμε πως η διάσταση κόστος λαμβάνει στην τιμή € 139,00. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας τονίσουμε πως η διάσταση κόστος λαμβάνει στην τιμή € 139,00. Διαβάστε και το άρθρο μας που παρουσιάζουμε περισσότερα βενζινοκίνητα θαμνοποπτικά.

KRAFT Θαμνοκοπτικό Βενζινης Διαιρούμενο 62cc

Το επόμενο εργαλείο είναι μάρκας KRAFT και είναι Θαμνοκοπτικό Βενζινης Διαιρούμενο 62cc. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να δείξουμε η τίμηση κυβισμός είναι ίσο στην τιμή 62 cm3. Παρομοίως να διαδώσουμε η διάσταση ισχύς ισούται αριθμητικά στο μέγεθος 3,0 HP / 2,2 Kw. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης να φέρνουμε στη δημοσιότητα πως ο δείκτης άξονας διαιρ εντοπίζεται στον αριθμό 28mm.

KRAFT Θαμνοκοπτικό Βενζινης Διαιρούμενο
KRAFT Θαμνοκοπτικό Βενζινης Διαιρούμενο

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης να κοινοποιήσουμε ότι ο δείκτης βάρος ισούται στο νούμερο 8,2 kg. Παράλληλα θα τονίσουμε ότι ο δείκτης βάρος συσκ ισούται αριθμητικά στην τιμή 11 kg. Εξάλλου να κάνουμε ενημέρωση πως η ιδιότητα διαστάσεις συσκ κυμαίνεται στην ποσότητα 30x30x109. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας τονίσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης κόστος  λαμβάνει στο μέγεθος € 145,00. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας τονίσουμε πως ο ποσοτικός δείκτης κόστος λαμβάνει στο μέγεθος € 145,00.

HYUNDAI – HBC 520 PRO Θαμνοκοπτικό 52cc

Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού θα βεβαιώσουμε ότι η τίμηση κινητήρας λαμβάνει στο ψηφίο δίχρονος. Εξάλλου να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η διάσταση κυβισμός είναι ίσο στο μέγεθος 52cc.. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να μνημονεύουμε ότι η αποτίμηση ισχύς λαμβάνει σε 2hp. Αφετέρου θα καταθέσουμε ότι ο βαθμός κόστος συγκλίνει στο μέγεθος € 147,50. Αφετέρου θα καταθέσουμε ότι ο βαθμός κόστος συγκλίνει στο μέγεθος € 147,50.

Θαμνοκοπτικό HYUNDAI
Θαμνοκοπτικό HYUNDAI

 

DAEWOO – DBC 520 Θαμνοκοπτικό 52cc / 3.0 HP

Ας δούμε και το Θαμνοκοπτικό 52cc DAEWOO, μοντέλο DBC 520 με ιπποδύναμη 3.0 HP. Πέραν των άλλων μεγεθών του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης ας κοινοποιήσουμε πως ο βαθμός κινητήρας εντοπίζεται στο στοιχείο δίχρονος. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού να φέρουμε σε γνώση σας πως ο βαθμός κυβισμός έγκειται στο ψηφίο 52cc. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου βενζίνης θα εκθέσουμε η πληροφορία ισχύςευρίσκεται σε 1.45KW / 3.0 HP. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζίνης ας δημοσιοποιήσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα καρμπυρατέρ έγκειται σε τιμή ορισμένη διαφράγματος.

DAEWOO Θαμνοκοπτικό
DAEWOO Θαμνοκοπτικό

Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζίνης να επισημάνουμε πως η διάσταση στροφές εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη 3000rpm (+/- 200). Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου να καταδείξουμε ότι το στοιχείο μήκος άξονα ευρίσκεται στον αριθμό 1500mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας καταθέσουμε πως η τίμηση διάμ. άξονα φτάνει σε τιμή ορισμένη 26mm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταγράψουμε ότι η αντικειμενική αξία κόστος ισούται αριθμητικά στην τιμή € 149,00. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας καταγράψουμε ότι η αντικειμενική αξία κόστος ισούται αριθμητικά στην τιμή € 149,00.

NAKAYAMA – PB5300 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Πλάτης 52cc

Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού με βενζίνη ας ξεκαθαρίσουμε πως ο βαθμός Κυβισμός κυμαίνεται στον αριθμό 51.7 cm3. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητουθα εκθέσουμε ο όρος ισχύς προσεγγίζει στην αναγραφόμενη τιμή 2.0 hp. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού βενζινοκίνητου ας βεβαιώσουμε ότι το χαρακτηριστικό μπαστούνι κυμαίνεται στο στοιχείο 26mm με φλεξίμπλ.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Πλάτης
Θαμνοκοπτικό Βενζίνης Πλάτης

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού ας τονίσουμε το στοιχείο βάρος φτάνει στο διακριτό μέγεθος 9.0 Kg. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του βενζινοκίνητου θαμνοκοπτικού να δηλώσουμε πως το μέγεθος κόστος έγκειται στο νούμερο € 155,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.