Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα

Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο

Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα για τις αργοτικές εργασίες σας. Εδώ παρουσιάζουμε ένα καινούργιο άρθρο σχετικά με θαμνοκοπτικό. Καθημερινά καταβάλλουμε προσπάθεια στοχεύοντας να πληροφορήσουμε τον κόσμο πάνω σε όλα τα είδη των εργαλείων, μεταξύ αυτών και θαμνοκοπτικά βενζινοκίνητά. Η πληροφόρηση των πελατών γύρω από τους τύπους και τις δυνατότητες άθε εργαλείου θα έπρεπε να αποτελεί προτεραιότητα κάθε εταιρείας που δραστηριοποιείται στην αγορά εργαλείων. Εάν κάνετε αναζήτηση για βενζινοκίνητα θαμνοκοπτικά βρήκατε το στόχο σας.  Είναι η αυτονόητη επιλογή για όποιον θέλει να αγοράσει θαμνοκοπτικά.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης NAKAYAMA

Ξεκινάμε με NAKAYAMA – PB4500 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 1.7hp. Πολύ αξιόλογο θαμνοκοπυικό βενζίνης. Είναι σημαντικό να δηλώσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κυβισμός λαμβάνει στο στοιχείο 42.7 cc. Σημαντικό είναι ας προσθέσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος ισχύς είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα 1.7 Hp. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να μνημονεύουμε η ιδιότητα βάρος κυμαίνεται σε 7.2 kg. Ταυτόχρονα να καταδείξουμε πως το δεδομένο σωλήναςανέρχεται στο νούμερο Φ28mm μονοκόμματος. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα διαφωτίσουμε πως το μέγεθος κόστος ανέρχεται στην τιμή € 84,99. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος θα διαφωτίσουμε πως το μέγεθος κόστος ανέρχεται στην τιμή € 84,99.

Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο
Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο

NAKAYAMA PB4300 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 1.70Hp

Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος θα δηλώσουμε ότι το ποσό κυβισμος κυμαίνεται στην ποσότητα 42.70 c.c. . Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας μνημονεύουμε το στοιχείο ισχύς πλησιάζει στην τιμή 1.70Hp /1.3Kw . Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού ας παρέχουμε πληροφορίες πως η πληροφορία στροφες ανέρχεται στο μέγεθος 9800 rpm . Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να δείξουμε το χαρακτηριστικό χωρητικοτητα ρεζερβουαρ συμποσούται στο νούμερο 1.1 lt. Από την εξέταση του προϊόντος ας καταμαρτυρήσουμε η διάσταση κινητήρας ανέρχεται στον αριθμό αερόψυκτος δίχρονος .

Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού να ανακοινώσουμε η αντικειμενική αξία καύσιμο είναι σε Μιξη αμολυβδης βενζινης με λαδι40:1 (4lt βενζινης : 100ml λαδι) . Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα τονίσουμε πως η αντικειμενική αξία μπαστούνι inox Φ είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 26 mm . Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να διαφωτίσουμε πως η αντικειμενική αξία διάμετρος κοπής με Μεσινεζα συμποσούται στο ψηφίο 430 mm . Εδώ θα βρείτε όλα τα θαμνοκοπτικά βενζίνης.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης
Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού ας μνημονεύουμε ότι η ιδιότητα διάμετρος κοπής με Δισκο ανέρχεται στο στοιχείο 255 mm . Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος θα τονίσουμε το ποσό βάρος είναι ίσο σε 7.1 kg . Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας προσθέσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κόστος προσεγγίζει στον αριθμό € 85,00. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας προσθέσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης κόστος προσεγγίζει στον αριθμό € 85,00.

Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα GARDY GUK 52cc /2hp

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας θα πούμε ότι το στοιχείο κινητήρας λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα δίχρονος μονοκύλινδρος, αερόψυκτος. Ζωτικής σημσίας είναι ας θέσουμε υπόψη η ιδιότητα μεταλλικός δίσκος ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 3 δοντιών. Ενδιαφέρον είναι να προβάλλουμε το στοιχείο πλάτος κοπής συμποσούται στο μέγεθος 25,5cm. Επιπροσθέτως ας καταμαρτυρήσουμε η ιδιότητα κεφαλή μεσινέζας πλάτος κοπής ανέρχεται στην τιμή 46cm. Σημασία έχει θα φανερώσουμε πως το ποσό κυβισμόςπροσεγγίζει στην τιμή 52cc. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίας ας διαφωτίσουμε το τυπικό γνώρισμα ισχύςπλησιάζει στο νούμερο 2hp/1.45KW. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι ας καταμαρτυρήσουμε ότι ο δείκτης χωρητ δοχείου Καυσίμων είναι σε 1.2 lt. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα θέσουμε υπόψη το μέγεθος διάμετρος σωλήνα εντοπίζεται στο ψηφίο 26mm.

Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο
Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού ας ανακοινώσουμε το τυπικό γνώρισμα βάρος ισούται σε τιμή ορισμένη 7.5Kg. Μετά θα εξακριβώσουμε ότι ο συντελεστής κόστος συμποσούται στο νούμερο € 99,00. Μετά θα εξακριβώσουμε ότι ο συντελεστής κόστοςσυμποσούται στο νούμερο € 99,00.

KRAFT Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό Ενιαίου Άξονα

Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας συσχετίσουμε πως η ποσότητα κυβισμός προσεγγίζει σε 52 cm3 . Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίαςας προβάλλουμε η μετρήσιμη ποσότητα ισχύς συμποσούται στην ποσότητα 2,0 HP / 1,45 kW. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι ας δηλώσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος άξονας ενιαίος φτάνει στον αριθμό 28 mm. Σημαντικό είναι να δείξουμε πως η ποσότητα βάρος πλησιάζει στο νούμερο 7,6 kg. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείουας καταδείξουμε ότι η παράμετρος βάρος συσκ φτάνει στην τιμή 11,7 kg. Εκτός από αυτά θα προσθέσουμε ότι η αντικειμενική αξία διαστάσεις συσκπλησιάζει στην τιμή 29x28x187 cm. Παράλληλα ας καταμαρτυρήσουμε ότι η ποσότητα κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 99,00. Παράλληλα ας καταμαρτυρήσουμε ότι η ποσότητα κόστος πλησιάζει στο νούμερο € 99,00.

KRAFT Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό Ενιαίου Άξονα
KRAFT Βενζινοκίνητο Θαμνοκοπτικό Ενιαίου Άξονα

Θαμνοκοπτικά μπαταρίας

Εκτός από τα θαμνοκοπτικά βενζίνης, στο κατάστημά μας διαθέτουμε και άλλους τύπους θαμνοκοπτικών. Ένας συνηθισμένος τύπος αυτού του είδους των εργαλείων είναι τα θαμνοκοπτικά μοαταρίας. Υπάρχει ειδική κατηγορία για αυτά τα εργαλεία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Πατήστε εδώ για να βρείτε όλα τα θαμνοκοπτικά μπαταρίας.

Πως να επιλέξετε θαμνοκοπτικά μπαταρίας

Εάν θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για τα θαμνοκοπτικά τότε μπορείτε να μελετήσετε το σχετικό άρθρο μας που αναφερόμαστε σε θαμνοκοπτικά μπαταρίας. Ο τίτλςο του άρθρου είναι τα καλύτερα θαμνοκοπτικά μπαταρίας.

NAKAYAMA PB5200 Θαμνοκοπτικό Βενζίνης 52CC 2HP

Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού μπαταρίαςας φέρουμε σε γνώση σας ότι η αντικειμενική αξία κυβισμός είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 51.7cm³. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα κοινολογήσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη ισχύς είναι ίσο στον αριθμό 2.0hp. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου να συσχετίσουμε πως η διάσταση σωλήνας έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 28mm μονοκόμματος. Παράλληλα ας εκθέσουμε ότι το ποσό βάροςσυμποσούται στο διακριτό μέγεθος 7.6kg. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών ας καταγράψουμε πως ο συντελεστής κόστοςσυμποσούται σε τιμή ορισμένη € 99,00. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών ας καταγράψουμε πως ο συντελεστής κόστος συμποσούται σε τιμή ορισμένη € 99,00.

NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό Βενζίνης
NAKAYAMA Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

KRAFT CG330B Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

Εναργώς θα ανακοινώσουμε ο όρος ισχύς έγκειται σε 1,2 Hp. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικου θα πούμε πως ο ποσοτικός δείκτης κυβισμός έγκειται στον αριθμό 32,6cm3. Επιπρόσθετα ας μνημονεύουμε ότι η ποσότητα ανάφλεξη κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή Ηλεκτρονική. Από την εξέταση του προϊόντος να διαδώσουμε η τίμηση ντεπόζιτο συγκλίνει στην αναγραφόμενη τιμή 0,75lt. Παρομοίως ας εξακριβώσουμε πως η αποτίμηση συμπλέκτης κυμαίνεται στην τιμή αυτόματος. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας βεβαιώσουμε ότι το μέγεθος βάρος φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 7Kg. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικου να κοινοποιήσουμε πως η ονομαστική αξία κόστος λαμβάνει στο νούμερο € 109,80. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικου να κοινοποιήσουμε πως η ονομαστική αξία κόστος λαμβάνει στο νούμερο € 109,80.

KRAFT CG330B Θαμνοκοπτικό Βενζίνης
KRAFT CG330B Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

KRAFT CG520B Θαμνοκοπτικό Βενζίνης

Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να ανακοινώσουμε το μέγεθος κυβισμός ανέρχεται στο νούμερο 51.7cm3. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα ανακοινώσουμε ότι η ιδιότητα ισχύς εντοπίζεται στο διακριτό μέγεθος 1.9hp / 1.4Kw. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου να παρατηρήσουμε ο χαρακτήρας ανάφλεξη είναι ίσο στο μέγεθος ηλεκτρονική. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα παρατηρήσουμε ο χαρακτήρας ντεπόζιτο προσεγγίζει στο στοιχείο 1.1lt.

Θαμνοκοπτικό Βενζίνης KRAFT
Θαμνοκοπτικό Βενζίνης KRAFT

Επιπροσθέτως θα φέρουμε σε γνώση σας πως η ποσότητα συμπλέκτης ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος αυτόματος. Μελετώντας τις προδιαγραφές του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας πούμε το τυπικό γνώρισμα βάροςπλησιάζει στο μέγεθος 7.9kg. Επιπροσθέτως να σας κρατήσουμε ενήμερους ότι το μέγεθος κόστος ανέρχεται στο νούμερο € 115,00. Επιπροσθέτως να σας κρατήσουμε ενήμερους ότι το μέγεθος κόστος ανέρχεται στο νούμερο € 115,00.

KRAFT 691024 Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο 52 cc

Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να διαδώσουμε πως το μέγεθος κυβισμός ανέρχεται στην τιμή 52 cm3. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου να διαφωτίσουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα ισχύς κυμαίνεται στην ποσότητα 3,0 HP / 2,2 Kw. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικου να διαδώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα άξονας ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 28mm. Από την εξέταση του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα βεβαιώσουμε ότι ο βαθμός ανάφλεξη εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη ηλεκτρονική.. Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού μπαταρίας να καταδείξουμε ότι η διάσταση ντεπόζιτο ισούται αριθμητικά στο ψηφίο 0,7lt.. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας διαδώσουμε πως ο βαθμός συμπλέκτηςπροσεγγίζει στο νούμερο αυτόματος. 

Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο
Θαμνοκοπτικό Βενζινοκίνητο

Αποφασιστική παράμετρος είναι θα σας κρατήσουμε ενήμερους ότι η ποσότητα βάρος εντοπίζεται στον αριθμό 7,9kg.. Μεταξύ των άλλων ας κάνουμε ενημέρωση ο ποσοτικός δείκτης κόστος ισούται σε τιμή ορισμένη € 119,00. Μεταξύ των άλλων ας κάνουμε ενημέρωση ο ποσοτικός δείκτης κόστοςισούται σε τιμή ορισμένη € 119,00.

9

KRAFT Θαμνοκοπτικά Βενζίνης Διαιρούμενου Άξονα 52cc 3.0Hp

Κάνοντας την παρουσίαση του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας να προσθέσουμε ο όρος κυβισμός προσεγγίζει σε 52 cm3. Εκτός από αυτά θα σας κρατήσουμε ενήμερους η ονομαστική αξία ισχύς εντοπίζεται στο μέγεθος 3,0 HP / 2,2 Kw. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών του θαμνοκοπτικού εργαλείου μπαταρίας ας γνωστοποιήσουμε ότι η ονομαστική αξία άξονας διαιρ πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 28mm.

Θαμνοκοπτικά Βενζίνης Διαιρούμενου Άξονα
Θαμνοκοπτικά Βενζίνης Διαιρούμενου Άξονα

Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας σημειώσουμε πως η ποσότητα βάρος είναι ίσο στην τιμή 7,9 kg. Σαφώς να φέρνουμε στη δημοσιότητα ο αριθμητικός δείκτη βάρος συσκ συμποσούται σε τιμή ορισμένη 12 kg. Πέραν των άλλων τιμών του θαμνοκοπτικού εργαλείου θα διαφωτίσουμε ότι το ποσό διαστάσεις συσκ προσεγγίζει στο ψηφίο 29x31x108. Συν τοις άλλοις να καταθέσουμε ότι η αντικειμενική αξία κόστος λαμβάνει στο νούμερο € 125,00. Συν τοις άλλοις να καταθέσουμε ότι η αντικειμενική αξία κόστος λαμβάνει στο νούμερο € 125,00.

SILEN PRO CG520M Χλοοκοπτικό Βενζίνης 52cc 2,02Hp

Συνάμα ας παρέχουμε πληροφορίες πως η ποσότητα κυβισμός είναι στο στοιχείο 52,00cc. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού εργαλείου ας εξακριβώσουμε η τίμηση ισχύς εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη 2,02hp. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του θαμνοκοπτικού που λειτουργεί με μπαταρία θα δημοσιοποιήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα ρεζερβουάρ(lt) πλησιάζει στην ποσότητα 1,1lt.

Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα
Θαμνοποπτικά βενζινοκίνητα

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας αναφέρουμε πως ο βαθμός στροφέςισούται στη διακριτή ποσότητα 8500rpm. Μεταξύ των άλλων να πληροφορήσουμε ότι ο συντελεστής αναλογία βενζίνης λαδιού κυμαίνεται στο στοιχείο 40:1. Από τη μελέτη του θαμνοκοπτικού μπαταρίας θα επισημάνουμε ότι το μέγεθος κόστος είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος € 127,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.