Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων

Αντλία Ακαθάρτων KRAFT

Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων εύκολα και σωστά. Στο blog μας έχουμε γράψει αρκετά άρθρα που αναφέρονται σε αυτό τον τύπο εργαλείου με σκοπό να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων.

Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων
Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων

AL-KO – TWIN 14000 PREMIUM Αντλία ακαθάρτων 1000Watt

Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων μεσα από μελέτη των χαρακτηριστικών. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα δείξουμε πως η αντικειμενική αξία ισχύς συμποσούται σε 1000 Watts. Ανήκει στις επαγγελματικές αντλίες ακαθάρτων. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου θα καταγράψουμε το στοιχείο μεγ. μανομετρικό κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 10m. Σημασία έχει θα κατατοπίσουμε πως η ιδιότητα παροχή προσεγγίζει στον αριθμό 15000 l/h. Αντιστοίχως να σημειώσουμε πως η διάσταση βάθος έγκειται στο νούμερο 7m. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε πολλές επαγγελματικές αντλίες ακαθάρτων. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων θα σας κρατήσουμε ενήμερους η παράμετρος αναρρόφηση ανέρχεται στην ποσότητα 8mm. Εδώ μπορείτε να βρείτε περισσότερες επαγγελματικές αντλίες ακαθάρτων.

PREMIUM Αντλία ακαθάρτων 1000Watt
PREMIUM Αντλία ακαθάρτων 1000Watt

Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτωνας ενημερώσουμε το ποσό μεγ. σωματίδια κυμαίνεται στο στοιχείο 30mm. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου ας πληροφορήσουμε ο όρος καλώδιο ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 10m. Επιπλέον να καταμαρτυρήσουμε πως η αποτίμηση βάροςείναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 8.2 Kgr.  Κάνοντας την παρουσίαση της αντλιας ακαθαρτων να επισημάνουμε η αποτίμηση κόστος λαμβάνει στην αναγραφόμενη τιμή € 144,00. Κάνοντας την παρουσίαση της αντλιας ακαθαρτων να επισημάνουμε η αποτίμηση  κόστος  λαμβάνει στην αναγραφόμενη τιμή € 144,00.

Αντλία Ακαθάρτων

Άλλη μια αντλία ακαθάρτων. Ακολούθως ας εξακριβώσουμε πως το στοιχείο μέγιστη διάμετρος σωματιδίων είναι ίσο στη διακριτή ποσότητα 25mm. Επίσης θα παρατηρήσουμε ότι η ποσότητα μέγιστη βύθιση αντλίας κυμαίνεται στο νούμερο 10m . Για εσάς που ψ΄χνετε την καλύτυτερη αντλία ακαθάρτων. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος ας σας κρατήσουμε ενήμερους πως το μέγεθος θερμοκρασία Νερούευρίσκεται σε τιμή ορισμένη 40°C (max.). Πλήρης ενημέρωση για τις αντλίες ακαθάρτων. Αποφασιστική παράμετρος είναι ας παραθέσουμε ότι το χαρακτηριστικό ισχύς ανέρχεται σε τιμή ορισμένη 750 W. Πέραν των άλλων τιμών της αντλιας ακαθαρτων θα κοινοποιήσουμε ο συντελεστής παροχή (max) ανέρχεται στην ποσότητα 18000 lt/h. Εδώ θα βρείτε μεγάλη γκάμα σε αντλίες ακαθάρτων.

Αντλία Ακαθάρτων
Αντλία Ακαθάρτων

Εάν ψάχνετε προτεινόμενες αντλίες ακάθαρτων τότε είστε σε καλό δρόμο. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να προβάλλουμε ότι η αποτίμηση μανομετρικό (max) προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 14m . Από τη μελέτη της αντλιας ακαθαρτου νερου θα πούμε πως το χαρακτηριστικό στόμιο κυμαίνεται στην αναγραφόμενη τιμή 2″. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές ας παραθέσουμε πως το μέγεθος βάρος έγκειται στην αναγραφόμενη τιμή 18.2 kg.  Θα μπορούσε να συμπεριληφθεί στο άρθρο μας με τις προτεινόμενες αντλίες ακάθαρτων. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να καταδείξουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα κόστος συμποσούται σε τιμή ορισμένη € 145,00. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος να καταδείξουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα κόστος συμποσούται σε τιμή ορισμένη € 145,00. Εδώ έχουμε τις προτεινόμενες αντλίες ακάθαρτων.

Αντλία 1000Watt

Εδώ έχουμε μια αρκετά ισχυρή αντλία. Εξετάζουμε λεπτομερώς τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας. Παρομοίως θα κατατοπίσουμε ότι η πληροφορία ισχύς εντοπίζεται στην ποσότητα 1000 Watts. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού ας διαδώσουμε ο όρος μεγ. μανομετρικό ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος 40m. Στο εξής να παραθέσουμε πως το χαρακτηριστικό πίεση συμποσούται στην ποσότητα 4.0 bar. Παρουσιάζουμε όλα τα χαρακτηριστικά της αντλίας. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της αντλίας ακαθάρτων ας ξεκαθαρίσουμε ότι η ποσότητα παροχή ισούται στον αριθμό 6300 l/h. Από τη μελέτη του προϊόντος να τονίσουμε ότι η παράμετρος βάθος εντοπίζεται στο μέγεθος 7m. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της αντλιας ακαθαρτου νερου να ανακοινώσουμε ότι η ονομαστική αξία μεγ. σωματίδια κυμαίνεται στο ψηφίο 0.5mm. Στο κατάστημά μας έχουμε μεγάλη ποικιλία από αντλίες.

Αντλία
Αντλία

Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων υδάτων

Εξάλλου ας παρουσιάσουμε πως ο βαθμός καλώδιο κυμαίνεται στο στοιχείο 10m. Σημαντικό είναι να κοινολογήσουμε πως το στοιχείο βάρος πλησιάζει στο μέγεθος 10.0 Kgr. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της αντλίας ακαθάρτων ας κάνουμε ενημέρωση ότι το δεδομένο κόστος συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα € 154,00.  Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της αντλίας ακαθάρτων ας κάνουμε ενημέρωση ότι το δεδομένο κόστος συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα € 154,00.

Υποβρύχια Αντλία Ακαθάρτων KRAFT

Ερχόμαστε τώρα σε μια υποβρύχια αντλία. Μελετώντας τις προδιαγραφές της αντλίας ακαθάρτων να μνημονεύουμε ότι το στοιχείο υποβρύχια αντλία ακαθάρτων υδάτων με παροχή ισούται στο διακριτό μέγεθος 21000 lt/h. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας θέσουμε υπόψη πως ο δείκτης μανομετρικό κυμαίνεται στην τιμή 20 m. Οι αντλίες ακαθάρτων συνήθως περιλαμβάνουν υποβρύχιες αντλίες. Από την εξέταση του προϊόντος ας μνημονεύουμε πως το στοιχείο Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων πλησιάζει στο μέγεθος 25mm. Πολύ αξιόλογη επιλογή υποβρύχιας αντλίας. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλιας ακαθαρτων θα κοινοποιήσουμε πως ο όρος μέγιστη βύθιση αντλίας ισούται αριθμητικά στον αριθμό 10m. Βρείτε εδώ και άλλες υποβρύχιες αντλίες.

Αντλία Ακαθάρτων KRAFT
Αντλία Ακαθάρτων KRAFT

Πέραν των άλλων μεγεθών της αντλιας ακαθαρτων θα τονίσουμε ότι το μέγεθος μέγιστη θερμοκρασία νερού ισούται στην ποσότητα +40°C (max).
Αποφασιστική παράμετρος είναι ας δείξουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος ισχύς λαμβάνει σε τιμή ορισμένη 1500 Watt. Ταυτόχρονα να ξεκαθαρίσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα στόμιο πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 2″. Εξάλλου να ξεκαθαρίσουμε το δεδομένο τάσηλαμβάνει στο ψηφίο (V)230V / 50Hz.  Παρακάτω ας καταμαρτυρήσουμε πως το ποσό κόστος είναι στη διακριτή ποσότητα € 165,00. Παρακάτω ας καταμαρτυρήσουμε πως το ποσό κόστοςείναι στη διακριτή ποσότητα € 165,00.

KRAFT – KSC-1300 Αντλία Λυμάτων INOX με Κοπτήρα

Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού ας φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η παράμετρος υποβρύχια αντλία λυμάτων INOX με παροχή συμποσούται στο ψηφίο 18000 lt/h . Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της αντλίας ακαθάρτων ας φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η πληροφορία μανομετρικό εντοπίζεται σε 12 m. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού να φέρνουμε στη δημοσιότητα το δεδομένο μέγιστη βύθιση της αντλίας ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 5m.. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων ας καταγράψουμε πως ο δείκτης μήκος καλωδίου εντοπίζεται σε 6m..

Αντλία Λυμάτων INOX με Κοπτήρα
Αντλία Λυμάτων INOX με Κοπτήρα

Στη συνέχεια να παρέχουμε πληροφορίες ότι ο χαρακτήρας μέγιστη θερμοκρασία εντοπίζεται στην αναγραφόμενη τιμή 40°C. Από τη μελέτη της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου θα διαφωτίσουμε ότι η αναγραφόμενη παράμετρος ισχύς κυμαίνεται στον αριθμό (W)1300. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού ας κοινοποιήσουμε πως η παράμετρος στόμιο φτάνει στο νούμερο 2″(50mm). Συμπληρώνοντας την παρουσίαση της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων θα γνωστοποιήσουμε ο δείκτης τάση λαμβάνει στη διακριτή ποσότητα (V)230V / 50Hz. Επιπρόσθετα ας πληροφορήσουμε πως το μέγεθος μήκος καλωδίου εντοπίζεται στην ποσότητα (m) 6. Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας σημειώσουμε πως η αποτίμηση βάρος πλησιάζει στο ψηφίο (kg) 23,8. Αντιστοίχως να παραθέσουμε η τίμηση κόστος συγκλίνει στο διακριτό μέγεθος € 185,00. Αντιστοίχως να παραθέσουμε η τίμηση κόστοςσυγκλίνει στο διακριτό μέγεθος € 185,00.

KRAFT – CMD-14S (KSS-100) Αντλία Ακαθάρτων Β.Τ

Σημαντικό είναι να κατατοπίσουμε ότι το τυπικό γνώρισμα 1,0 HP λαμβάνει στο στοιχείο (750w) . Μελετώντας τις προδιαγραφές θα παρατηρήσουμε το ποσό τάση προσεγγίζει στον αριθμό 220V/50Hz . Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως το ποσό μέγιστη παροχή νερού έγκειται στο νούμερο 18000lt/h. Μελετώντας τις προδιαγραφές της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων να καταθέσουμε πως το ποσό μέγιστο μανομετρικό ύψος φτάνει στο στοιχείο 14m. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της αντλιας ακαθαρτου νερου ας παρατηρήσουμε ότι το μέγεθος στόμιο εξόδου φτάνει στο νούμερο 2″ . Μελετώντας τις προδιαγραφές της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου θα πληροφορήσουμε η ονομαστική αξία μέγιστη βύθιση αντλίας ανέρχεται στη διακριτή ποσότητα 10m. . Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας φέρουμε σε γνώση σας ο όρος μέγιστη θερμοκρασία νερούέγκειται σε τιμή ορισμένη +40°C.

Αντλία Ακαθάρτων Β.Τ
Αντλία Ακαθάρτων Β.Τ

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της αντλιας ακαθαρτων ας κοινολογήσουμε ο όρος μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού προσεγγίζει στο νούμερο 25mm.. Σημαντικό είναι να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι ο συντελεστής κόστοςεντοπίζεται στον αριθμό € 182,28 . Σημαντικό είναι να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι ο συντελεστής κόστος εντοπίζεται στον αριθμό € 182,28 .

Αντλία Ακαθάρτων

Σαφώς θα ξεκαθαρίσουμε η αντικειμενική αξία ισχύς φτάνει στην τιμή 1300 Watts. Από την εξέταση της αντλίας ακαθάρτων θα παρέχουμε πληροφορίες ότι η πληροφορία μεγ. μανομετρικό είναι ίσο στο νούμερο 10m. Ακολούθως ας ενημερώσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα παροχήκυμαίνεται στο ψηφίο 20000 l/h. Παρομοίως να παραθέσουμε πως ο όρος βάθος ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα 7m. Παράλληλα να φέρνουμε στη δημοσιότητα πως η ποσότητα μεγ. σωματίδια κυμαίνεται στο μέγεθος 38mm. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι ο ποσοτικός δείκτης καλώδιο είναι στο νούμερο 10m. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας μνημονεύουμε πως το μέγεθος βάρος συμποσούται στον αριθμό 8.0 Kgr. Ωσαύτως θα καταδείξουμε πως η αντικειμενική αξία κόστος πλησιάζει στο μέγεθος € 179,00. Ωσαύτως θα καταδείξουμε πως η αντικειμενική αξία κόστοςπλησιάζει στο μέγεθος € 179,00.

NAKAYAMA – SP1312 Αντλία Ακαθάρτων με Κοπτήρα 1,9HP, 12m

Πέραν των άλλων τιμών της αντλιας ακαθαρτων ας δηλώσουμε ο συντελεστής ισχύς είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 1.9 Hp. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές της αντλίας ακαθάρτων να καταδείξουμε πως η αντικειμενική αξία παροχή είναι στο μέγεθος 18000 l/h. Παρομοίως θα κοινολογήσουμε ο αριθμητικός δείκτη μανομετρικό είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 12 m. Αποφασιστική παράμετρος είναι να παρέχουμε πληροφορίες ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα μεγ. σωματιδίων κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα 25 mm.

Αντλία Ακαθάρτων με Κοπτήρα
Αντλία Ακαθάρτων με Κοπτήρα

Πως να επιλέξετε αντλία ακαθάρτων μελετώντας μερικές ακόμα αντλίες. Πλην των άλλων ας παραθέσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα στόμιο είναι ίσο στην αναγραφόμενη τιμή 2″. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της αντλιας ακαθαρτου νερου ας θέσουμε υπόψη ότι η μετρήσιμη ποσότητα κόστος φτάνει σε € 169,00. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της αντλιας ακαθαρτου νερου ας θέσουμε υπόψη ότι η μετρήσιμη ποσότητα κόστος φτάνει σε € 169,00.

METABO – TPS 16000 S Combi Βυθιζόμενη Αντλία Καθαρού – Ακάθαρτου 970W

Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας μνημονεύουμε ότι η αποτίμηση ονομαστική ισχύς (W) είναι στο στοιχείο 970. Πλην των άλλων να ανακοινώσουμε ο αριθμητικός δείκτη ηλεκτρική τάση (V) ισούται στο νούμερο 230. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να σημειώσουμε ότι η αποτίμηση μεγ. ποσότητα μεταφοράς (l/h) ισούται αριθμητικά στην τιμή 16.000. Μελετώντας τις προδιαγραφές της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου να παρέχουμε πληροφορίες η αποτίμηση μεγ. ύψος μεταφοράς (m) ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 9.5. Παραπέρα ας αναφέρουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης μεγ. πίεση (bar) κυμαίνεται στον αριθμό 0.95. Σαφώς να ανακοινώσουμε η ιδιότητα μεγ. βάθος βύθισης (m) ισούται αριθμητικά στο νούμερο 7. Ενδιαφέρον είναι ας σας κρατήσουμε ενήμερους ο αριθμητικός δείκτη μεγ. μέγεθος κόκκων (mm) συγκλίνει στο ψηφίο 30. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της αντλιας ακαθαρτων να παρέχουμε πληροφορίες ότι ο συντελεστής κέλυφος αντλίας είναι ίσο σε τιμή ορισμένη Πλαστικό.

Βυθιζόμενη Αντλία Καθαρού - Ακάθαρτου 970W
Βυθιζόμενη Αντλία Καθαρού – Ακάθαρτου 970W

Παράλληλα να επισημάνουμε ότι η διάσταση έξοδος ( FThr ) πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος 1 1/2” Θηλυκό σπείρωμα. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλιας ακαθαρτων θα προσθέσουμε πως ο δείκτης αριθμός τροχών φτάνει στο ψηφίο 1. Από την εξέταση του προϊόντος θα δηλώσουμε ότι η ποσότητα βάρος (Kg) φτάνει σε τιμή ορισμένη 7.8. Ζωτικής σημσίας είναι θα σας κρατήσουμε ενήμερους ο αριθμητικός δείκτη μήκος καλωδίου (m) έγκειται στο νούμερο 10. Πέραν των άλλων μεγεθών της αντλιας ακαθαρτων θα ανακοινώσουμε ο βαθμός κόστος ισούται αριθμητικά στο στοιχείο € 186,00. Πέραν των άλλων μεγεθών της αντλιας ακαθαρτων θα ανακοινώσουμε ο βαθμός κόστος ισούται αριθμητικά στο στοιχείο € 186,00.

34

METABO – PS 15000 S Βυθιζόμενη Αντλία Ακάθαρτου Νερού 850W

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου ας ανακοινώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα ονομαστική ισχύς (W) φτάνει σε τιμή ορισμένη 850. Επιπρόσθετα ας αναφέρουμε πως η τίμηση ηλεκτρική τάση (V) πλησιάζει στην αναγραφόμενη τιμή 230. Μελετώντας τις προδιαγραφές της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων να παρέχουμε πληροφορίες πως η μετρήσιμη ποσότητα μεγ. ύψος μεταφοράς (m) ανέρχεται στο διακριτό μέγεθος 9.5. Από την εξέταση της αντλιας ακαθαρτου νερου θα παραθέσουμε ότι η διάσταση μεγ. πίεση (bar) είναι σε τιμή ορισμένη 0.95. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού να ξεκαθαρίσουμε το δεδομένο μεγ. βάθος βύθισης (m) είναι σε τιμή ορισμένη 5. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού ας συσχετίσουμε η παράμετρος μεγ. μέγεθος κόκκων (mm) φτάνει στο στοιχείο 30. Μελετώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος ας εκθέσουμε πως η ονομαστική αξία κέλυφος αντλίαςσυμποσούται στον αριθμό Πλαστικό.

Βυθιζόμενη Αντλία Ακάθαρτου Νερού

Πέραν των άλλων τιμών της αντλίας ακάθαρτου νερού ας εκθέσουμε ότι η διάσταση έξοδος ( FThr ) είναι ίσο στο ψηφίο 1 1/4″. Συν τοις άλλοις να καταγράψουμε ο αριθμητικός δείκτη αριθμός τροχών προσεγγίζει στην τιμή 1. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά της αντλιας ακαθαρτων θα διαδώσουμε ότι ο χαρακτήρας βάρος (Kg) έγκειται στην τιμή 6.5. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου να καταγράψουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος μήκος καλωδίου (m) λαμβάνει στο νούμερο 10. Από τη μελέτη του προϊόντος ας επισημάνουμε πως η πληροφορία κόστος έγκειται στο ψηφίο € 230,00. Από τη μελέτη του προϊόντος ας επισημάνουμε πως η πληροφορία κόστος έγκειται στο ψηφίο € 230,00.

KRAFT – KSC-1800 ΑΝΤΛΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ INOX ΜΕ ΚΟΠΤΗΡΑ 1800 Watt

Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της Υποβρύχιας Αντλίας Νερού Ακαθάρτου θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι ο ποσοτικός δείκτης ισχύςσυγκλίνει στο διακριτό μέγεθος 1800 Watt. Ωσαύτως ας κοινολογήσουμε η πληροφορία τάση φτάνει σε 220V/50Hz. Ενδιαφέρον είναι να τονίσουμε η ποσότητα μέγιστη παροχή νερού κυμαίνεται στο νούμερο 24000lt/h. Ταυτόχρονα ας σημειώσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη μέγιστο μανομετρικό ύψος λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 10m. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας ακάθαρτου νερού να μνημονεύουμε ότι η αποτίμηση στόμιο εξόδου πλησιάζει στο στοιχείο 3″.

ΑΝΤΛΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ INOX ΜΕ ΚΟΠΤΗΡΑ 1800 Watt
ΑΝΤΛΙΑ ΛΥΜΑΤΩΝ INOX ΜΕ ΚΟΠΤΗΡΑ 1800 Watt

Από την εξέταση της αντλίας ακαθάρτων θα πληροφορήσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα μέγιστη βύθιση αντλίας προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη 5m.. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να παρουσιάσουμε το ποσό μέγιστη θερμοκρασία νερού πλησιάζει στο ψηφίο +40°C. Ενδιαφέρον είναι θα κατατοπίσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος κόστοςκυμαίνεται στην ποσότητα € 235,00. Ενδιαφέρον είναι θα κατατοπίσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος κόστοςκυμαίνεται στην ποσότητα € 235,00.

AL-KO – TBP 6000/7 Αντλία Ακαθάρτων 1000Watt

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων θα φέρνουμε στη δημοσιότητα η ποσότητα μεγ. μανομετρικόπλησιάζει σε τιμή ορισμένη 55m. Μελετώντας τις προδιαγραφές της αντλίας ακάθαρτου νερού ας φανερώσουμε πως το χαρακτηριστικό πίεσηανέρχεται σε 5.5 bar. Από την εξέταση της αντλίας ακαθάρτων ας παρουσιάσουμε πως ο βαθμός παροχή έγκειται στη διακριτή ποσότητα 6000 l/h. Εκτός από αυτά να αναφέρουμε πως ο ποσοτικός δείκτης βάθοςευρίσκεται στην αναγραφόμενη τιμή 10m. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος να φανερώσουμε το μέγεθος μεγ. σωματίδιασυμποσούται στο ψηφίο 0.5mm. Ακολούθως να φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η τίμηση καλώδιο εντοπίζεται στην τιμή 15m. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων να γνωστοποιήσουμε η αποτίμηση βάρος προσεγγίζει στην ποσότητα 11.0 Kgr. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της υποβρύχιας αντλίας ακαθάρτων να δείξουμε ότι η ονομαστική αξία κόστος πλησιάζει σε τιμή ορισμένη € 269,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.