Θαμνοκοπτικό εργαλείο kraft

Θαμνοκοπρικό εργαλείο kraft

Ένα απαραίτητο αγροτικό εργαλείο

Το Θαμνοκοπτικό εργαλείο KRAFT μέλος της γκάμας προϊόντων μιας από της μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο, με μεγάλη εμπειρία σε εργαλεία κήπου και δάσους προτείνει ανεπιφύλαχτα αυτό το βενζινοκίνητο πολυμηχάνημα.
Ένα αξιόπιστο εργαλείο , εύχρηστο και εργονομικό στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς.

Θαμνοκοπρικό εργαλείο kraft
Θαμνοκοπτικό εργαλείο kraft

Μπορείτε να αγοράστε το εργαλείο μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πατώντας εδώ:
https://ergalia.gr/thamnokoptika/7701-cg520b.html

Εγαλείο ιδανικό για όλους

Αν είσαι επαγγελματίας, σίγουρα το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Η εξοικονόμηση χρόνου είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία που σέβεται την ποιοτική και γρήγορη δουλειά. Ένα πολυμηχάνημα που σου επιτρέπει αλλάζοντας τις κεφαλές με εύκολους χειρισμούς να μετατρέψεις τη λειτουργία του ανάλογα με τις ανάγκες σου .

 • Η κεφαλή θαμνοκοπτικού με βάρος 1,13kg με τη χρήση δίσκου χρησιμοποιείται για σκληρά χόρτα και θάμνους και με τη χρήση μεσινέζας για καθάρισμα γύρω από τα δέντρα, για κούρεμα του γκαζόν και για γρασίδι.
 • Η κεφαλή κονταροπρίονου με βάρος 1,61kg με μήκος αλυσίδας 25cm χρησιμοποιείται για κλάδεμα δέντρων και κοπή μικρών κορμών.
 • Η προέκταση κονταριού είναι 100cm και μπορεί να προεκτείνει το πολυμηχάνημα έως τα 2,90m.
 • Κατόπιν ζήτησης διατίθεται και επιπλέον κεφαλή μπορντουροψάλιδου για λεπτομερές φινίρισμα των εργασιών (π.χ σχηματισμός πρασινάδας).
προέκταση κονταριού του εργαλείου
προέκταση κονταριού του εργαλείου

Αν είσαι ερασιτέχνης ή περιστασιακός χρήστης το συγκεκριμένο εργαλείο ίσως είναι και το μοναδικό που θα χρειαστείς. Χρησιμοποιείται σε σημεία που ίσως είναι αδύνατον να μπούνε καλλιεργητές ενώ με συγκεκριμένη χρήση μπορεί να καθαρίσει και ολόκληρο χωράφι (έως 2 στρέμματα).
Ο ερασιτέχνης χρήστης θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο θαμνοκοπτικό για καθάρισμα κήπων εξοχικών κατοικιών όπου η βλάστηση κατά τη χειμερινή περίοδο αυξάνεται και η εργασία που απαιτείται είναι σκληρή.
Με το θαμνοκοπτικόKRAFT μπορείτε να καθαρίσετε τον κήπο σας ή το οικόπεδο σας από την βλάστηση που αναπτύσσεται κατά τη χειμερινή περίοδο χωρίς καθόλου κόπο.
Ένα απαραίτητο εργαλείο στη συλλογή σας που δεν απαιτεί ιδιαίτερο χώρο αποθήκευσης, είναι ελαφρύ και εργονομικό. Η χρήση του ιμάντα ανάρτησης διευκολύνει το χειρισμό του, αφήνοντας ελεύθερα τα χέρια , ενώ το καθαρό τους βάρος (περίπου 6 κιλά) δεν επιβαρύνει τη χρήση του.

Χαρακτηριστικά του εργαλείου:

Ο ισχυρός δίχρονος κινητήρας των 52cc επιβεβαιώνει τις δυνατότητές του ενώ απαιτεί αναλογία λαδιού -βενζίνης 1:50 (100ml λάδι σε 5lt βενζίνης). Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας λάδι και αμόλυβδη βενζίνη προκειμένου να αυξήσετε τη διάρκεια ζωής του κινητήρα. Η Εύκολη εκκίνηση και η οικονομία καυσίμου είναι επιπλέον λόγοι για να επιλέξετε το συγκεκριμένο Θαμνοκοπτικό .

χαρακτηριστικά του εργαλείου
χαρακτηριστικά του εργαλείου

Εγγύηση

Η αντιπροσωπεία UNIMAC παρέχει για το Θαμνοκοπτικό ΚΡΑΦΤ εγγύηση ενός έτους και σας παρέχει την ασφάλεια που χρειάζεστε.

Σωστή συντήρηση εργαλείων

Η σωστή χρήση και συντήρηση θα σας επιτρέψουν να κρατήσετε το εργαλείο σας για πολλά χρόνια σε άριστη κατάσταση.
Τρόποι συντήρησης:

 • Μπουζί : Ο Συχνός έλεγχος είναι απαραίτητος για τη σωστή λειτουργία και η αντικατάσταση του ίσως απαιτείται και μια φορά το χρόνο ανάλογα πάντα με τη χρήση του.
 • Καθαρό ρεζερβουάρ: Υπολείμματα βενζίνης μπορεί να δημιουργήσουνε βλάβη, για αυτό σας προτείνουμε σε περιόδους που δεν το χρησιμοποιείτε να το αφήνετε στεγνό
 • Μεσινέζα : Η υγρασία είναι απαραίτητη για να παραμείνει ελαστική για κάθε επόμενη χρήση.
 • Με τη Κεφαλή Κονταροπρίονου συνιστάται η χρήση λαδιού αλυσίδας για τη λίπανση.
 • Φυλάξτε το Θαμνοκοπτικό εργαλείο σας κρεμασμένο σε τοίχο ή ακουμπισμένο σε ασφαλές μέρος.

Εναλλακτική πρόταση αγροτικού εργαλείου

Εναλλακτικά θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε το HYBC5200 της HYUNDAI. Ένα Θαμνοκοπτικό ιδίων προδιαγραφών ενός επίσης αξιόπιστου κατασκευαστή. Η διαφορά στην τιμή βέβαια δεν συνάδει με τη διαφορετικότητα στη χρήση ή στην αξιοπιστία των δυο συγκεκριμένων εργαλείων.

 • Ισχυς 2,05ΗΡ
 • Κυβισμος cc 52CC
 • Ρεζερβουαρ 1,1 LT
 • Στροφες 8500 rpm
 • Βαρος 7,7 KG

Επιλογή κατάλληλου θαμνοκοπτικού εργαλείου

Στο κατάστημά μας έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε το κατάλληλο θαμνοκοπτικό για τις ανάγκες σας ανάμεσα σε μια πλούσια σε επιλογές γκάμα. Η εμπειρία και οι γνώσεις του προσωπκού μας είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να λύσει κάθε απορία .
Η σωστή κατάρτιση από τους ειδικούς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την πιο συμφέρουσα λύση ώστε να έχετε ένα δυνατό εργαλείο που με την κατάλληλη χρήση και συντήρηση θα διατηρήσετε για χρόνια στη συλλογή σας.
Εδώ θα βρείτε περισσότερα εργαλεία κήπου αγροτικά:
https://ergalia.gr/1338-ergaleia-kipoy-agrotika