Αγροτικά εργαλεία Unimac

αγροτικά αργαλεία unimac

Παρουσιάζουμε τον κατάλογο προσφορών της unimac ο οποίος περιλαμβάνει αγροτικά εργαλεία τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ερασιτέχνη.

Αγροτικά εργαλεία

Στα αγροτικά εργαλεία του καταλόγου περιλαμβάνονται κλαδευτικά αλυσοπρίονα, βεμζινοκίνητα αλυσοπρίονα γενικής χρήσης καθώς και ηλεκτρικό τροχιστικό αλυσίδας. Βενζινοκίνητο κονταροπρίονο με ισχυρό κινητήρα 52 cc και διαιρούμενο άξονα καθώς και βενζινοκίνητο πολυμηχάνημα, Ηλεκτρικό κονταροπρίονο 710 watt με τηλεσκοπικό άξονα για πρόσβαση σε ψηλά σημεία καθώς και ηλεκτρικό πολυμηχάνημα. Θαμνοκοπτικά βενζινοκίνητα, φυσητήρες, αναρροφητήρες καθώς και τεμαχιστές κλαδιών, οι λεγόμενοι βιοθρυμματιστές.

αγροτικά εργαλεία
αγροτικά εργαλεία

Κεφαλές και μεσηνέζες

Κεφαλές και μεσηνέζες, δίσκοι θαμνοκοπτικών και ψαλίδια κλάδου. Τα ψαλίδι ακλάδου περιλαμβάνουν ψαλίδι ατύπου αμόνι καθώς και τηλεσκοπικό κονταροψάλιδο. Επίσης στην κατηγορία αυτή των αγροτικών εργαλείων περιλαμβάνεται πριόνι με λάμα Ιαπωνίας. Τα γεωργικά εργαλεία της σειράς PRO στις μεσηνέζες είναι καθαρά επαγγελματικά γεωρικά εργαλεία κα ιδιαθέτουν τριπλάσια απόδοση κοπής σε σχέση με τη σειρά ECO. Τα εργαλεία της σειράς είναι επίσης επαγγελματικά γεωργικά εργαλεία αλλά επιπλέον έχουν πιο αθόρυβη λειτουργία. Ενώ τα γεωργικά εργαλεία των σειρών D-twist και ALU διαθέτουν μεγαλύτερη ενίσχυση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Κεφαλές και μεσηνέζες
Κεφαλές και μεσηνέζες

Ψαλίδια μπορντούρας

Ψαλίδια μπορντούρας ηλεκτρικά και βενζινοκίνητα. Η ισχύς των ηλεκτρικών ψαλιδιών μπορντουρας κυμαίνεται από 600 Watt έως 710 Watt. Ο κυβισμός των βενζινοκίνητων ψαλιδιών μπορντουρας κυμαίνεται από 123cc έως 139cc.

γεωργικά εργαλεία ψαλίδια μπορντούρας
γεωργικά εργαλεία ψαλίδια μπορντούρας

Βενζινοκίνητες αντλίες και άλλα γεωργικά εργαλεία

Τα αγροτικά εργαλεία του καταλόγου περιλαμβάνουν επίσης πιεστικά συγκροτήματα, βενζινοκίνητες αντλίες, βενζινοκινητήρα και νεφελοψεκαστήρα. Ο κυβισμός του βενζινοκινητήρα ανέρχεται στα 196cc ενώ ο κυβισμός του νεφελοψεκαστήρα ανέρχεται στα 42. Ο νεφελοψεκαστήρας είναι δίχρονος βενζινοκινητήρας.

αντλίες
αντλίες

Αντλίες υδάτων

Στον κατάλογο εργαλείων της unimac περιλαμβάνεται μεγάλη γκάμα από αντλίες. Αντλίες ομβρίων υδάτων, αντλίες ακαθάρτων υδάτων, αντλίες πηγαδιών καθώς και αντλία ακαθάρτων υδάτων βαρέως τύπου. Η ισχύς αυτών των εργαλείων ξεκινάει από 400 Watt, στις μικρές αντλίες, και φτάνει μέχρι και 1800 Watt, στην αντλία λυμάτων INOX με κοπτήρα. Στη συγκεκριμένη αντλία η παροχή φτάνει μέχρι τα 24000 lt/h.

Αντλίες επιφανείας

Εκτός από τις αντλίες υδάτων υπάρχουν και οι αντλίες επιφανείας. Σε αυτή την κατηγορία εργαλείων περιλαμβάνονται αντλίες αυτόματης αναρρόφησης, αντλίες περιφερειακές και αντλίες φυγοκετρικές. Η ισχύς των αντλιών επιφανείας κυμαίνεται από 360 Watt μέχρι και 1500 Watt.

Σκαπτικά μηχανήματα

Από τον κατάλογο γεωργικών εργαλείων δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα σκαπτικά μηχανήματα. Τα εργαλεία αυτής της κατηγορίας χωρίζονται σε ηλεκτρικά σκαπτικά και σε βενζινοκίνητα σκαπτικά. Στα ηλεκτρικά σκαπτικά η ισχύς κυμαίνεται από 1050 Watt μέχρι και 1500 Watt. Στα βενζινοκίνητα σκαπτικά ο κυβισμός κυμαίνεται από 139cc μέχρι και 209cc. Το σκαπτικό μηχάνημα που έχει κυβισμό 209cc διαθέτει επίσης τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα με τρεις ταχύτητες. Οι δυο ταχύτητες είναι μπροστά και η μια είναι όπισθεν.

Γεωργικά εργαλεία για σκάψιμο

Σημαντικά αγροτικά εργαλεία του καταλόγου προσφορών είναι τα σκαπτικά και οι τριβέλες. Περιλαμβάνεται σκαπτικό συρόμενης φρέζας με τετράχρονο κινητήρα 196 cc και δυο ταχύτητες (μια μπροστά και μια όπισθεν). Περιλαμβάνεται βενζινοκίνητο σκαπτικό με τετράχρονο κινητήρα 208 cc και πετρελαιοκίνητο σκαπτικό με κινητήρα Diesel 208 cc. Τόσο το βενζινοκίνητο σκαπτικό όσο και το πετρελαιοκίνητο σκαπτικό διαθέτουν φίλτρο αέρα με λάδι. Οι τριβέλες είναι τα γεωτρύπανα.

Ανοξείδωτα δοχεία και δεξαμενές

Στον κατάλογο μπορείτε να βρείτε επίσης ανοξείδωτα δοχεία και δεξαμενές Ιταλίας. Υπάρχουν ανοξείδωτα δοχεία με βιδωτό καπάκι και ανοξείδωτες δεξαμενές με καπάκι κατσαρόλας. όταν λέμε ανοξείδωτα εννοούμε inox.

Αγροτικά εργαλεία για τη συλλογή ελιάς

Μπορείτε επίσης να βρείτε αγροτικά εργαλεία για τη συλλογή ελιάς. Σε αυτή την κατηγορία αγροτικών εργαλείων ανήκει ο βενζινοκίνητος αεροσυμπιεστής αγροτικής χρήσης TOROS. Πρόκειται για ένα εργαλείο αγροτικής χρήσης το οποίο χρησιμοποιείται στη συγκομιδή των καρπών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τον επαγγελματία όσο και από τον ιδιώτη αγρότη. Κάνει εύκολη και γρήγορη τη συγκομιδή. Δεν χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο για το μάζεμα της ελιάς. Υπάρχει πληθώρα εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, όπως για παράδειγμα το φούσκωμα των ελαστικών και η βαφή με πιστόλι. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο κλάδεμα με αεροψάλιδο.

Αγροτικά εργαλεία για τη συλλογή ελιάς
Αγροτικά εργαλεία για τη συλλογή ελιάς

Ρούχα ειδικής χρήσης

Στον κατάλογο των αγροτικών εργαλείων περιλαμβάνονται επίσης και ρούχα τα οποία είναι ειδικής χρήσης, ειδικά κατασκευασμένα για αγροτικές και γεωργικές εργασίες. Εδώ περιλαμβάνονται τα αδιάβροχα και οι γαλότσες. όλες οι γαλότσες του καταλόγου είναι κατασκευασμένες από PVC. Είναι Ιταλικής κατασκευής. Τα διάβροχα είναι κατασκευασμένα είτε από PVC είτε από πολυεστέρα.

Ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης

Ακολουθούν οι ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης. Στις απλές ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης η ισχύς κυμαίνεται από 650 Watt μέχρι και 6.500 Watt, με ανάλογη διακύμανση της αξίας αγοράς του εργαλείου. Στις ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης με τεχνολογία inverter η ισχύς κυμαίνεται από 1000 Watt μέχρι και 11.200 Watt, πάλι με ανάλογη διακύμανση της αξίας αγοράς του εργαλείου. Το κέδρος από την αγορά μιας ηλεκτρογεννήτριας βενζίνης με τεχνολογία inverter, πέρα από την αυξημένη ισχύ, είναι οτι αυτό το εργαλείο επιτυγχάνει μεγάλη εξοικονόμηση στο καύσιμο. Επίσης οι ηλεκτρογεννήτριες βενζίνης με τεχνολογία inverter έχουν χαμηλότερη εκπομπή ρύπων. Αυτό γίνεται διότι η ταχύτητα περιστροφής εξαρτάται από το φορτίο που λαμβάνεται κάθε φορά. Αυτορυθμίζεται ανάλογα με το φορτίο.

Αγορά αγροτικών εργαλείων.

Μπορείτε αν επιλέξετε τα αγροτικά εργαλεί απου ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο διαθέτει τεράστια ποικιλάι από εργαλεία κάθε μεγέθους και κάθε χρήσης.
Εδώ θα βρείτε τα αγροτικά εργαλεία.