Βιομηχανικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία

Βιομηχανικά εργαλεία

Βιομηχανικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Έχουμε επιλέξει κάποια βιομηχανικά μηχανήματα και κάποια ηλεκτρικά εργαλεία στα οποία έχουμε κάνει αναλυτική περιγραφή.

Βιομηχανικό εργαλείο ανυψωτικό EXPRESS EML 400

Ξεκινάμε με ένα βιομηχανικό εργαλείο το οποίο έχει την ονομασία Express EML 400 (κωδ. 46129) και ανήκει στην κατηγορία των ανυψωτικών μοτοσυκλέτας. Ανήκει στα βιομηχανικά μηχανήματα. Το εργαλείο είναι μία πλατφόρμα με ικανότητα ανύψωσης φορτίου μέχρι 400 kg που έχει σχεδιαστεί και χρησιμοποιείται ιδιαιτέρως για τις ανάγκες ανύψωση παντός είδους δίτροχων οχημάτων και για τον λόγο αυτό είναι εξοπλισμένη με μία μηχανική μέγγενη η οποία βοηθάει στην συγκράτηση του τροχού του οχήματος για την αποφυγή τυχαίας ολίσθησης και πτώσης. Το ανυψωτικό εργαλείο Express EML 400 (κωδ. 46129) διαθέτει ποδοκίνητη υδραυλική αντλία η οποία εγγυάται την μέγιστη δυνατή ανύψωση έως 58 cm ενώ η πλατφόρμα του είναι μήκους 220 cm και πλάτους 65 cm. Το συνολικό βάρος του εργαλείου ανέρχεται σε 135 kg και είναι τροχήλατο για την καλύτερη μετακίνηση του.

Βιομηχανικό εργαλείο ανυψωτικό EXPRESS EML 400
Βιομηχανικό εργαλείο ανυψωτικό EXPRESS EML 400

Βιομηχανικό πτυσσόμενο γερανάκι ALTO 500 KG

Ακολουθεί άλλο ένα βιομηχανικό εργαλείο, ένα πτυσσόμενο γερανάκι. Εξαιρετικό βιομηχανικό μηχάνημα. Ο γερανός Alto 500 (κωδ. 46404) που σας παρουσιάζουμε μέσα από την μεγάλη μας ποικιλία ανυψωτικών εργαλείων που διαθέτουμε είναι ιταλικής κατασκευής. Η εταιρεία Alto παράγει βιομηχανικά μηχανήματα ικανοποιεί απόλυτα τις απαιτήσεις της αγοράς και με προσήλωση σε υψηλά στάνταρ εγγυάται τον ποιοτικό εξοπλισμό συνεργείων αυτοκινήτων και επισκευής μεταφορικών μέσων. Ο γερανός Alto 500 (κωδ. 46404) είναι πτυσσόμενος και αναδιπλώνει σε ελάχιστο χρόνο για γρήγορη και εύκολη αποθήκευση ενώ όταν είναι διπλωμένος καταλαμβάνει μικρό χώρο στο πάτωμα του συνεργείου. Αποτελεί εξαιρετική πρόταση για βιομηχανικά εργαλεία.

Το εργαλείο διαθέτει βραχίονα τεσσάρων θέσεων που μπορεί να εγγυηθεί την ικανότητα ανύψωσης με ασφάλεια ακόμα και αν επεκταθεί πλήρως. Βάση προδιαγραφών η ανυψωτική ικανότητα του στην θέση Α είναι 500 kg στην θέση Β είναι 400 kg στην θέση C είναι 250 kg και στην θέση D είναι 150 kg. Στα επιπλέον χαρακτηριστικά του ανυψωτικού εργαλείου Alto 500 (κωδ. 46404) να αναφέρουμε ότι είναι τροχήλατος με τρείς τροχούς δύο εκ των οποίων μπροστινοί και σταθεροί και ένας οπίσθιος περιστρεφόμενος. Τέλος ο γερανός έχει μέγιστο ύψος 2340 mm και ζυγίζει 84 kg.

Βιομηχανικό πτυσσόμενο γερανάκι ALTO 500 KG
Βιομηχανικό πτυσσόμενο γερανάκι ALTO 500 KG

Βιομηχανικά μηχανήματα

Μέχρι τώρα παρουσιάσαμε δυο βιομηχανικά μηχανήματα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολύ περισσότερα βιομηχανικά μηχανήματα όπως τόρνους, κολονάτα δράπανα και δίδυμους τροχούς. Έχουμε ποικιλία σε φαλσοπρίονα, πρέσες και άλλα βιομηχανικα μηχανηματα. Διαθέτουμε ταχυπρίονα, δισκοπρίονα και κουρμπαδόρους. Εδώ θα βρείτε όλα τα βιομηχανικά μηχανήματα.

Βιομηχανικά εργαλεία
Βιομηχανικά εργαλεία

Εργαλείο κήπου αλυσοπρίονο GARLAND SMASH 180 Ε

Συνεχίζουμε με ένα εργαλείο κήπου. Μέσα από τον μεγάλο μας κατάλογο εργαλείων κήπου και αγροτικών σας παρουσιάζουμε το αλυσοπρίονο Garland Smash 180 E (κωδ. 62 W – SM 180 E). Το εργαλείο αυτό ανήκει στην κατηγορία των αλυσοπρίονων ηλεκτρικού κινητήρα της εταιρείας Garland από την σειρά Smash 180. Εξαιρετική πρόταση αγοράς για εργαλείο κήπου. Το μοτέρ του εργαλείου λειτουργεί στα 1800 W ενεργής τάσης 230 V και συχνότητας 50 Hz. Το αλυσοπρίονο Garland Smash 180 E (κωδ. 62 W – SM 180 E) διαθέτει λάμα μήκους 35cm (14″) και αλυσίδα χαμηλού προφίλ 3/8″ που είναι κατάλληλη για τα ελαφρά αλυσοπρίονα αυτής της κατηγορίας που χρησιμοποιούνται σε εργασίες όπως το κλάδεμα η το κόψιμο μικρών δέντρων. Το βάρος του εργαλείου είναι 4,5 kg. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πολύ περισσότερα εργαλεία κήπου.

Εργαλείο κήπου αλυσοπρίονο GARLAND SMASH 180 Ε
Εργαλείο κήπου αλυσοπρίονο GARLAND SMASH 180 Ε

Αγροτικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND FIRST 36

Το αγροτικό εργαλείο που θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια είναι το αλυσοπρίονο Garland της σειράς First 36 με κωδ. αναφοράς 62 Α – FIRS 36. To αλυσοπρίονο αυτό ανήκει στην κατηγορία των ηλεκτρικών εργαλείων. Είναι αγροτικό εργαλείο με ικανοποιητική απόδοση κινητήρα και τεχνικά χαρακτηριστικά που εγγυώνται την αποτελεσματική εργασία σε περιβάλλον με ευαισθησία στο θόρυβο με τον ηλεκτρικό μοτέρ στα 1600 W τάσης 230 / 240 V και με συχνότητα 50 Hz.

Εξαιρετική επιλογή στα αγροτικά εργαλεία. Το μήκος της λάμας του αλυσοπρίονου Garland First 36 (κωδ. 62 Α – FIRS 36) είναι 40 cm και λειτουργεί με ταχύτητα κοπής (r.p.m.): 13,5 m / s. Τέλος το εργαλείο έχει βάρος 4,8 kg. Εδώ έχουμε μεγάλη ποικιλία από αγροτικά εργαλεία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αγροτικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND FIRST 36
Αγροτικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND FIRST 36

Γεωργικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND BULK 38

Ακολουθεί μια πρόταση για τα γεωργικά εργαλεία. Ένα ακόμη αλυσοπρίονο της εταιρείας Garland που είναι ιδανικό για επαγγελματίες χρήστες που επιζητούν γεωργικά εργαλεία ποιότητας. Όλα τα γεωργικά εργαλεία μπορείτε να τα βρείτε μέσα από τον κατάλογο του καταστήματος μας. Το αλυσοπρίονο Garland Bulk 38 (κωδ. 62 Α – BULK 38) είναι ένα γεωργικό εργαλείο που χρησιμοποιείται κυρίως για ελαφριές γεωργικές εργασίες όπως πχ. είναι το κλάδεμα και ο καλλωπισμός δέντρων κ.λ.π.. Είναι ένα πολύ αξιόπιστο γεωργικό εργαλείο.

Διαθέτει ηλεκτρικό μοτέρ τροφοδοσίας ρεύματος με ισχύς εισόδου 1800 W. Η λάμα του γεωργικού εργαλείου έχει μήκος 40 cm και είναι της κατηγορίας χαμηλού προφίλ 3 / 8″ (050″) με 57 οδηγούς αλυσίδας. Το αλυσοπρίονο Garland Bulk 38 (κωδ. 62 Α – BULK 38) αποδίδει βάση των χαρακτηριστικών του ταχύτητα κοπής r.p.m. (στροφές το λεπτό) 13,5 m / s έχει δεξαμενή χωρητικότητας λαδιού 120 ml. Το εργαλείο ζυγίζει 5,20 kg. Εδώ έχουμε περισσότερα γεωργικά εργαλεία.

Γεωργικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND BULK 38
Γεωργικό εργαλείο αλυσοπρίονο GARLAND BULK 38

Ηλεκτρικό εργαλείο αλυσοπρίονο KRAFT 2400 W 18″

Για όποιον αναζητάει ένα ηλεκτρικά εργαλεία και ειδικότερα ηλεκτρικά αλυσοπρίονα με επιδόσεις δεν μπορεί να παραβλέψει το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο της εταιρείας Kraft. Πράγματι το αλυσοπρίονο Kraft (κωδ. 69226) είναι ένα εργαλείο ηλεκτρικής τροφοδοσίας κατάλληλο για χώρους όπου υπάρχει πρόβλημα θορύβου με μεγάλες δυνατότητες αφού διαθέτει ένα δυνατό μοτέρ ισχύς 2400 W ενεργής τάσης 230 V και συχνότητας 50 Hz. Επιπλέον έχει λάμα το μήκος της οποίας είναι 45 cm και ο τύπος της αλυσίδα είναι 3 / 8″ x 1,3 mm και 57 οδηγών με ταχύτητα κοπής 13 m / sec.

Είναι εργαλείο εύκολο στη χρήση χάρη στην αντιολισθητική λαβή του και του σχετικά περιορισμένου καθαρού βάρους του να ανέρχεται σε 5,30 kg όπως επίσης και και στο σύστημα σύσφιξης της αλυσίδας που γίνεται χωρίς την χρήση εργαλείων. Το εργαλείο διαθέτει δοχείο λαδιού 110 ml μέσω του οποίου γίνεται το αυτόματο λάδωμα της αλυσίδας.

Ηλεκτρικό εργαλείο αλυσοπρίονο KRAFT
Ηλεκτρικό εργαλείο αλυσοπρίονο KRAFT

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ NAKAYAMA EC 234

Μία από τις πλέον αξιόλογες προτάσεις κοπτικών εργαλείων για επαγγελματική χρήση είναι και το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο Nakayama EC 234 (κωδ. 010715). Πρόκειται για την σωστή επιλογή για όσους επιθυμούν ένα αξιόπιστο ηλεκτρικό αλυσοπρίονο σχεδιασμένο για παντός είδους ελαφριές εργασίες όπως το κόψιμο των ξύλων και το κλάδεμα δέντρων. Το αλυσοπρίονο Nakayama EC 234 (κωδ. 010715) διαθέτει δυνατό μοτέρ ισχύος 2300 W ενεργής τάσης 230 – 240 V / 50 Hz κατάλληλο για χώρους με δυνατότητα παροχής ρεύματος ενώ η λάμα του είναι 45 cm.

Το εργαλείο επιπλέον περιλαμβάνει λάμα Οregon Low Kickback αντικραδασμική αλυσίδα 3 / 8’’ (1.3 mm) αποδίδει ταχύτητα κοπής 15 m / sec και μήκος κοπής 400 mm. Επίσης το εργαλείο διαθέτει ντεπόζιτο λαδιού 170 ml το οποίο εξυπηρετεί στην αυτόματη λίπανση της αλυσίδας έχει αντιολισθητική λαβή για ασφαλές κράτημα και το καθαρό βάρος του είναι 4,60 kg .

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ NAKAYAMA
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ NAKAYAMA

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ KRAFT HY 6105 J 180

Το επόμενο κοπτικό εργαλείο που θα σας παρουσιάσουμε είναι το αλυσοπρίονο HY 6105 J 180 (κωδ. 69239) της εταιρείας Kraft που είναι προπαντός γνωστή για την αξιοπιστία της και την ποιότητα κατασκευής των εργαλείων της. Το αλυσοπρίονο Kraft HY 6105 J 180 (κωδ. 69239) είναι μια ακόμη αξιόλογη επιλογή εργαλείου λόγω των καλών επιδόσεων και των δυνατοτήτων κοπής σε συνδυασμό με την αντοχή και την ευκολία στην χρήση του. Το εργαλείο αυτό διαθέτει ένα δυνατό ηλεκτρικό μοτέρ ισχύς 2200 W και λάμα του γνωστού κατασκευαστή εξαρτημάτων για αλυσοπρίονα Oregon μήκους 45 cm ενώ περιλαμβάνει αλυσίδα τύπου 3 / 8″ και 1,3mm.

Κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά του εργαλείου που αξίζουν την προσοχή σας είναι το σύστημα σύσφιξης της αλυσίδας χωρίς εργαλεία όπως επίσης το σύστημα αυτόματης και ρυθμιζόμενης λίπανσης μέσω ενσωματωμένου δοχείου λαδιού και η εργονομική αντιολισθητική λαβή για τέλειο κράτημα αλλά και το σχετικά μικρό βάρος του εργαλείου που φτάνει καθαρό τα 5,10 kg. Με άλλα λόγια το αλυσοπρίονο Kraft HY 6105 J 180 (κωδ. 69239) έχει ότι ακριβώς χρειάζεται ώστε να προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή ευκολία στον χρήστη.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ KRAFT
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ KRAFT

Ηλεκτρικά εργαλεία

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία από ηλεκτρικά εργαλεία που μπορείτε να φανταστείτε. Έχουμε αλοιφαρόρους, σβουράκια, αναδευτήρες και δράπανα. Διαθέτουμε ηλεκτρικά εργαλεία όπως λειαντήρες, ηλεκτρικά καρφωτικά, κατσαβιδιέρες και κολλητήρια.Σε εμαάς θα βρείτε εργαλεία όπως μπουλονόκλειδα, ξύστρες, πλάνες, πολυεργαλεία και πολλά άλλα ηλεκτρικά εργαλεία.

ηλεκτρικά εργαλεία
ηλεκτρικά εργαλεία

Εργαλείο BOSCH AKE 30 S

Ακολουθεί ένα εργαλείο της Bosch, ένα αλυσοπρίονο. Για εταιρείες όπως η Bosch σίγουρα και δεν χρειάζονται συστάσεις μιας και μέσα από την πολυετή της παρουσία στην αγορά έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομα της με ποιοτικά και καινοτόμα εργαλεία. Τα εργαλεία της Bosch την έκαναν γνωστή σε όλο τον κόσμο. Στην προκειμένη περίπτωση το αλυσοπρίονο Bosch AKE 30 S (κωδ. 0600834400) που θα σας παρουσιάσουμε μέσα από την σειρά των εργαλείων κήπου έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που το καθιστούν ίσως το ποιο δυνατό χαρτί στην κατηγορία του. Από την πρώτη κιόλας ματιά είναι εμφανής η ποιότητα κατασκευής του εργαλείου Bosch που έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια για μεγάλη διάρκεια ζωής.

Το αλυσοπρίονο Bosch AKE 30 S (κωδ. 0600834400) διαθέτει κινητήρα ηλεκτρικής τροφοδοσίας ισχύος 1800 W ενώ η λάμα είναι 30 cm με χρωμιωμένη αλυσίδα ποιότητας και κρίκους πάχους 1,10 mm με ατσάλινα δόντια που παρέχει σταθερότητα και ακρίβεια κατά την χρήση και η οποία δουλεύει με ταχύτητα 9 m / s. Το εργαλείο είναι εξαιρετικά ελαφρύ με συνολικό βάρος μαζί με την λάμα και την αλυσίδα 3,9 kg γεγονός που το καθιστά πολύ εύχρηστο. Επιπλέον διαθέτει το σύστημα SDS της Bosch χάρη στο οποίο η αλλαγή και το τέντωμα της αλυσίδας δεν χρειάζεται εργαλείο και το Quick Stop στιγμιαίο φρενάρισμα για μεγαλύτερη ασφάλεια από το «κλότσημα». Το αλυσοπρίονο Bosch AKE 30 S (κωδ. 0600834400) έχει αντιολισθητική και εργονομική χειρολαβή για άνετο κράτημα και μεγάλο δοχείο λαδιού χωρητικότητας 200 ml. Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα εργαλεία Bosch.

Εργαλείο BOSCH AKE
Εργαλείο BOSCH AKE

Ηλεκτρικό εργαλείο GARLAND BULK FIRST E

Σας παρουσιάζουμε το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο Garland Bulk First E (κωδ. 62 A BULKFE). Το κοπτικό εργαλείο είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση και την εκτέλεση εργασιών όπως την κοπή των καυσόξυλων για το τζάκι ή το κλάδεμα γρήγορα εύκολα και με απόλυτη ηρεμία. Το ηλεκτρικό εργαλείο έχει δύναμη κινητήρα 1800 W ηλεκτρικής τροφοδοσίας και η λάμα του είναι 40 cm με αυτόματη λίπανση της αλυσίδας. Σε αντίθεση με τα αλυσοπρίονα με κινητήρα εσωτερικής καύσης, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των ηλεκτρικών αλυσοπρίονων είναι η συντήρηση μιας και η μόνη προφύλαξη του εργαλείου που συνιστάται είναι η πραγματοποίηση της τακτικής λίπανσης.

Ηλεκτρικό εργαλείο GARLAND BULK
Ηλεκτρικό εργαλείο GARLAND BULK

Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MATRIX ΕΚ 2200 – 40

Το επόμενο κοπτικό που θα σας παρουσιάσουμε είναι το ηλεκτρικό αλυσοπρίονο Matrix EK 2200 – 40 (κωδ. 892259). Πρόκειται για ένα εργαλείο ηλεκτρικής τροφοδοσίας με δύναμη κινητήρα 2200 W και τάσης 230 V / 50 Hz. Το ηλεκτρικό εργαλείο διαθέτει λάμα ποιότητας της εταιρείας Oregon μήκους 40 cm τύπου 3 / 8″ 1.3 mm και 56 οδηγών. To μοτέρ του ηλεκτρικού εργαλείου αποδίδει ταχύτητα κοπής 13.5 m / sec. Tο μήκος κοπής του εργαλείου είναι 350 mm. To ηλεκτρικό αλυσοπρίονο Matrix EK 2200 – 40 (κωδ. 892259) έχει βάρος 4,80 kg. Διαθέτει ντεπόζιτο λαδιού χωρητικότητας 150 ml. Επίσης διαθέτει αξιόλογα επιπλέον χαρακτηριστικά όπως γρήγορο μηχανικό φρένο το σύστημα γρήγορου κλειδώματος και σύστημα αποφυγής κλωτσήματος.

Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MATRIX ΕΚ 2200
Ηλεκτρικό αλυσοπρίονο MATRIX ΕΚ 2200

Εργαλεία όλων των ειδών

ΣΤο ηλεκτρονικό μας κατάστημα διαθέτουμε τεράστια ποικιλία εργαλείων. Εργαλεία όλων των τύπων και όλων των κατασκευαστών. Αγροτικά εργαλεία, γεωργικά εργαλεία, ηλεκτρικά εργαλεία, βιομηχανικά μηχανήματα και πολλές άλλες κατηγορίες. Εργαλεία bosch, εργαλεία dremel, makita, dewalt, black and decker, milwaukee και πολλών άλλων κατασκευαστών. Εδώ θα βρειτε συγκεντρωμένα όλα τα εργαλεία.