Εφαρμογή ONE KEY από τη MILWAUKEE

Εφαρμογή ONE KEY από τη MILWAUKEE

Η MILWAUKEE η κορυφαία εταιρία στον κόσμο στα εργαλεία μπαταρίας βρέθηκε στον συνεδριακό χώρου του HOLIDAY INN τον Ιούνιο του 2017 προκειμένου να παρουσιάσει στους συνεργάτες και καταναλωτές την γκάμα των προϊόντων της.

Εργαλεία MILWAUKEE

Η εταιρία MILWAUKEE παρουσίασε μια πλήρη γκάμα εργαλείων, διέθεσε στους καταναλωτές και συνεργάτες σε άμεση χρήση τα προϊόντα της ενώ προέβη ακόμα και σε συγκριτικά τεστ των εργαλείων της. Η MILWAUKEE εκσυγχρονίζει τα είδη της ανάλογα με την τάση της εποχής και της ανάγκες των επαγγελματιών και διαθέτει πλέον στον καταναλωτή την καινοτομία της υπηρεσίας ONE KEY .

Εφαρμογή ONE KEY από τη MILWAUKEE
Εφαρμογή ONE KEY από τη MILWAUKEE

Υπηρεσία ONE KEY

Την υπηρεσία ONE KEY μας την παρουσιάζει αναλυτικά ο συνεργάτης της εταιρίας όπου μας ενημερώνει επί το έργο για τα πλεονεκτήματα και της δυνατότητες της εφαρμογής ONE KEY. Ο καταναλωτής αρχικά πρέπει να κατεβάσει την εφαρμογή ONE-KEY στο APP STORE ή στο GOOGLE PLAY STORE και αυτομάτως έχει τη δυνατότητα Προσαρμογής, Εντοπισμού και Διαχείρισης των εργαλείων του.

Με την Προσαρμογή, του δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας και της ροπής με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ζωή των αξεσουάρ και η διάρκεια χρήσης τους και να μειώνεται η φθορά και η βλάβη των υλικών στερέωσης. Με τον Εντοπισμό δίνεται η δυνατότητα στον χρήστη να εντοπίσει τα εργαλεία του έως και 30m , να ενημερωθεί για την τελευταία θέση του εργαλείου αλλά και να ειδοποιηθεί όταν θα βρεθεί. Ο εντοπισμός από την υπηρεσία ONE KEY γίνεται σε συνεργασία με τον πομπό TICK .

Η Διαχείριση δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να οργανώσει την αποθήκη των εργαλείων του με αρχείο, αποδείξεις και εικόνες, να ελέγχει την πρόσβαση στα εργαλεία του , να αποτρέπει την κλοπή και τη χρήση από μη εξουσιοδοτημένα άτομα αλλά και να έχει τη δυνατότητα να ασφαλίσει τα εργαλεία του εξ αποστάσεως. Το σύστημα αυτό δίνει τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου και διασφάλισης των εργαλείων από το χρήστη του και την ολοκληρωμένη ασφάλεια του εξοπλισμού του.

Παρουσίαση της λειτουργίας ONE-KEY

Στο VIDEO αυτό σας παρουσιάζεται η λειτουργία ONE-KEY επί το έργο όπου ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της εταιρίας MILWAUKEE μας παρουσιάζει κατά την εργασία τις δυνατότητες του εργαλείου αλλά και τη φθορά των υλικών όταν δεν υπάρχει η ενεργοποίηση της εφαρμογής αυτής. Η ONE KEY εφαρμογή είναι απαραίτητη καθώς ενσωματώνεται στο εργαλείο και όχι στην μπαταρία με αποτέλεσμα να είναι σε λειτουργία ακόμα και όταν η μπαταρία του εργαλείου δεν είναι φορτισμένη. Οι καταναλωτές που βρεθήκανε στο συνέδριο της εταιρίας MILWAUKEE είχανε τη δυνατότητα να ενημερωθούν επίσης και για το σύστημα εντοπισμού TICK.

Το σύστημα αυτό με τη χρήση του πομπού TICK δίνει τη δυνατότητα εντοπισμού αντικειμένων σε συνεργασία με το σύστημα ΟΝΕ-ΚΕΥ. Ο καταναλωτής που διαθέτει τον πομπό έχει τη δυνατότητα να ενημερώσει την εφαρμογή ONE KEY με μια λίστα αντικειμένων διαφόρων εταιριών και ανεξαρτήτως τύπου, τα οποία ο πομπός TICK μπορεί να ανιχνεύσει και να εντοπίσει. Ο πομπός ανίχνευσης και εντοπισμού είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στα χέρια του επαγγελματία για τον πλήρη έλεγχο των αντικειμένων του αλλά και για την ποιοτική εξοικονόμηση του χρόνου του.

Ο πομπός TICK διαθέτει μικρό μέγεθος ώστε να είναι εύχρηστος, είναι πολύ εύκολο να τοποθετηθεί ενώ διαθέτει πολλαπλή δυνατότητα στήριξης ανάλογα με το που επιθυμεί ο καταναλωτής να το τοποθετήσει. Ο πομπός μπορεί να στερεωθεί με κόλλα, με πριτσίνια ή βίδες αλλά ακόμα και με ένα απλό δεματικό μπορεί να στερεωθεί σε σημεία που κάποιος άλλος τρόπος στήριξης δεν ενδείκνυται.

Εργαλεία MILWAUKEE από την εταιρία STRIGOS O.E.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου η εταιρία MILWAUKEE διέθεσε στους καταναλωτές το νέο φυλλάδιο προσφορών όπου συμπεριλαμβάνεται η πλούσια γκάμα των εργαλείων , των αξεσουάρ, των αναλώσιμων και των ανταλλακτικών. Η εταιρία STRIGOS O.E στις εγκαταστάσεις της διαθέτει στον καταναλωτή την γκάμα των προϊόντων MILWAUKEE ενώ το άρτια ενημερωμένο της προσωπικό είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να κατατοπίσει τον καταναλωτή . Μπορείτε να αγοράσετε τα εργαλεία MILWAUKEE από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα: https://ergalia.gr/796-milwaukee.

Εργαλεία MILWAUKEE
Εργαλεία MILWAUKEE