Νέο Καλοκαιρινό Φυλλάδιο Metabo 2019

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Φυλλάδιο MetaboΗ Metabo είναι μια εταιρεία που υπάρχει στο χώρο των εργαλείων απο το 1923. Στόχος της είναι η ανθεκτικότητα των εργαλείων της και με αυτό το στόχο συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Γιαυτό και έφτασε να εξελιχθεί σε μια διεθνή εταιρεία με υψηλών προδιαγραφών μηχανήματα για επαγγελματίες.

“Ξεφυλλίζοντας” το Φυλλάδιο

Ρίχνοντας μια ματιά στο νέο φυλλάδιο της Metabo θα διαπιστώσετε οτι όχι μόνο παράγει νέα βελτιωμένα εργαλεία αλλά και οτι προσφέρει ενδιαφέρουσες προσφορές για τα παλιά.
Ξεκινώντας βλέπουμε εργαλεία τα οποία δεν έχουν μπαταρία ή φορτιστή (solo) για να φτιάξετε το συνδιασμό που θέλετε με τα set μπαταριών και φορτιστή που παρέχονται. Καθώς και κουτιά και τσάντες αποθήκευσης για να τα τοποθετήσετε.

Φυλλάδιο Metabo
Ηλεκτρικό Σκαπτικό Περιστροφικό Πιστολέτο

Και όπως είπαμε η Metabo δεν επαναπαύεται βγάζει συνεχώς νέα βελτιωμένα μοντέλα σε διάφορους συνδυασμούς. Απο το απλό εργαλεία με την μπαταρία και τον φορτιστή του μέχρι και set του εργαλεία με διάφορα εξαρτήματα για το εκάστοτε εργαλείο.

Η γκάμα της καλύπτει ενα τεράστιο ποσοστό επαγγελματιών αφού διαθέτει  και όργανα μέτρησης που φτάνουν τα 60m. Εργαλεία επεξεργασίας σιδήρου και ξύλου αλλά και εργαλεία ανακαίνισης. Καθώς και εργαλεία αέρος και αεροσυμπιεστές.
Και βέβαια δεν γίνεται να λείπουν τα εργαλεία που είναι για τον χώρο στον οποίο δουλεύουμε. Αφου διαθέτει σκούπες γενικής χρήσης για να διατηρείται καθαρό τον χώρο σας και να γίνεται πιο ευχάριστα η δουλειά.

Φυλλάδιο Metabo
Σκούπα πολλαπλών χρήσεων

Και βέβαια δεν γίνεται να παραλειφθούν τα αγροτικά εργαλεία και αντλίες αν και μικρή κατηγορία εξίσου σημαντική.Οι αντλίες και τα μπορντουροψάλιδα της Metabo είναι εξίσου αξιόπιστα με τα υπόλοιπα εργαλεία της.

Φυλλάδιο Metabo
Αντλία Οικιακής Ύδρευσης

Και τέλος βλέπουμε οτι διαθέτει διάφορα εξαρτήματα. Έτσι σε περίπτωση που έχουμε ήδη το εργαλείο να πάρουμε τον δίσκο ή τις μύτες που θέλουμε για να δουλέψουμε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.