Δοκιμασμένες αντλίες επιφάνειας

Δοκιμασμένες αντλίες επιφάνειας

Δοκιμασμένες αντλίες επιφάνειας. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι οτι παρουσιάζονται στοχευμένα κείμενα για όσους ενδιαφέρονται για ειδίκευση σε αντλίες. Δοκιμασμένες αντλίες επιφάνειας για να επιλέξετε το καταλληλότερο επαγγελματικό εργαλείο για την εργασία σας.

KRAFT – SGP800X Αντλία Επιφάνειας1″Inox

Τώρα αναλύουμε το KRAFT – SGP800X Αντλία Επιφάνειας1″Inox. Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας θα παραθέσουμε η αναγραφόμενη παράμετρος Μέγιστη θερμοκρασία νερού ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα +35°C . Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας να παραθέσουμε η αποτίμηση Μέγιστη περιεκτικότητα νερού σε άμμο κυμαίνεται στον αριθμό 0,25% . Κάνοντας την παρουσίαση του μηχανήματος αντλίας ας καταδείξουμε ότι η ποσότητα Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού συμποσούται στο ψηφίο 3mm. Στην ιστοσελίδα μας παρέχουμε KRAFT εργαλεία.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του προϊόντος να διαφωτίσουμε ότι το χαρακτηριστικό Μανομετρικό είναι στην τιμή 40m (max) . Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα κοινοποιήσουμε ότι ο δείκτης Ισχύς εντοπίζεται στην ποσότητα 800 watt . Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας παραθέσουμε ότι η παράμετρος Στόμιο ισούται στην ποσότητα 1″ . Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας θα φέρνουμε στη δημοσιότητα ότι η παράμετρος Τάση εντοπίζεται στο μέγεθος 230V/50Hz . Ακόμα παρέχουμε προτάσεις πάνω σε αντλίες.

KRAFT – CPM158 (KCF-100) Αντλία Φυγοκεντρική

Μετά μελετάμε το KRAFT – CPM158 (KCF-100) Αντλία Φυγοκεντρική. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά θα πούμε η ποσότητα Μέγιστη θερμοκρασία πλησιάζει στον αριθμό +40 βαθμούς κελσίου . Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές του προϊόντος θα μνημονεύουμε η πληροφορία Μέγιστη περιεκτικότητα νερου σε άμμο εντοπίζεται στο μέγεθος 0,25%. Επιπλέον θα κατατοπίσουμε πως η αντικειμενική αξία Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού ισούται στον αριθμό 3 mm. Σε αυτό το σύνδεσμο θα βρείτε εργαλεία πάνω σε αντλίες επιφάνειας.

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας δηλώσουμε η αποτίμηση Ισχύς ευρίσκεται στο νούμερο 1 HP. Επιπλέον ας καταγράψουμε ότι ο χαρακτήρας Τάση συγκλίνει στο μέγεθος 230V / 50Hz. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας ας καταγράψουμε πως η αποτίμηση Παροχή (max) προσεγγίζει στο ψηφίο 5400 Lt/h. Ωσαύτως θα δημοσιοποιήσουμε ο ποσοτικός δείκτης Μανομετρικό συμποσούται στο νούμερο 35m (max). Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας να παρέχουμε πληροφορίες ότι το χαρακτηριστικό Στόμιο εισόδου είναι στο διακριτό μέγεθος 1″ .

Μελετώντας τις προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας ας συσχετίσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη Στόμιο εξόδου είναι στην αναγραφόμενη τιμή 1″. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών της αντλίας ας φανερώσουμε ότι η ιδιότητα Ύψος αναρρόφησης έγκειται στο νούμερο 7m (max). Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας να πούμε πως η αντικειμενική αξία Κόστος ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος € 85,00.

KRAFT – JSWm 10M (KSP-100L) Αντλία Αυτόματης Αναρρόφησης

Εδώ παρουσιάζουμε το KRAFT – JSWm 10M (KSP-100L) Αντλία Αυτόματης Αναρρόφησης. Ακολούθως δείχνουμε το Μέγιστη θερμοκρασία +40 βαθμούς κελσίου . Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά να παρατηρήσουμε το μέγεθος Μέγιστη περιεκτικότητα νερου σε άμμο εντοπίζεται σε τιμή ορισμένη -0,25% . Πλην των άλλων θα παρουσιάσουμε ο συντελεστής Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού ισούται στην ποσότητα 3 mm . Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα προσθέσουμε πως η αναγραφόμενη ιδιότητα Ισχύς είναι ίσο στο μέγεθος 1 HP . Στο eshop μας έχουμε προσφορές πάνω σε υποβρύχιες αντλίες.

Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας να γνωστοποιήσουμε ο όρος Τάση ισούται στο μέγεθος 230V / 50Hz. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας ας επισημάνουμε πως το ποσό Παροχή (max) εντοπίζεται σε 5000 Lt/h. Εκτός από αυτά να κοινολογήσουμε ότι ο αριθμητικός δείκτη Μανομετρικό είναι ίσο στην τιμή 40m (max). Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας να πληροφορήσουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα Στόμιο εισόδου κυμαίνεται στην τιμή 1″.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας να φέρνουμε στη δημοσιότητα πως η τίμηση Στόμιο εξόδου έγκειται στο ψηφίο 1″. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας προσθέσουμε πως η διάσταση Ύψος αναρρόφησης λαμβάνει στο διακριτό μέγεθος 9m (max). Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας ας καταθέσουμε ότι ο χαρακτήρας Κόστος εντοπίζεται στην ποσότητα € 85,00.

METABO – P 2000 G Ανλία Κήπου 450W

Μετά εξετάζουμε το METABO – P 2000 G Ανλία Κήπου 450W . Πέραν των άλλων μεγεθών ας διαδώσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος Ονομαστική ισχύς (W) κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 450. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας μνημονεύουμε η διάσταση Ηλεκτρική τάση (V) είναι σε 220 – 240. Επιπλέον ας σημειώσουμε η μετρήσιμη ποσότητα Mεγ. ποσότητα μεταφοράς (l/h) πλησιάζει στο ψηφίο 2.000. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας διαδώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος Mεγ. ύψος αναρρόφησης (m) λαμβάνει στον αριθμό 8. Στον ακόλουθο σύνδεσμο προτείνουμε METABO προσφορές.

Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας ας πληροφορήσουμε πως η ονομαστική αξία Mεγ. ύψος μεταφοράς (m) συμποσούται στην αναγραφόμενη τιμή 30. Ακολούθως θα συσχετίσουμε ότι η ιδιότητα Mεγ. πίεση (bar) είναι ίσο σε 3. Από τη μελέτη του μηχανήματος αντλίας θα καταθέσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα Σύνδεση αναρρόφησης (FThr) πλησιάζει στο διακριτό μέγεθος Εσωτερικό σπείρωμα 1″. Στον ακόλουθο σύνδεσμο θα βρείτε μηχανήματα γύρω από επιλεγμένες αντλίες επιφάνειας.

Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας θα παραθέσουμε το δεδομένο Σύνδεση πίεσης (FThr) εντοπίζεται στο στοιχείο Εσωτερικό

GARLAND – GC800 Αντλία Επιφάνειας 1″ 800W

Εδώ αναλύουμε το GARLAND – GC800 Αντλία Επιφάνειας 1″ 800W. Κάνοντας την παρουσίαση της αντλίας ας προσθέσουμε ότι η παράμετρος GC800 Αντλία Επιφάνειας 1″ συγκλίνει στο στοιχείο 800W. Είναι σημαντικό να καταγράψουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα Κόστος ισούται στη διακριτή ποσότητα € 84,00. Στο κατάστημά μας διαθέτουμε προτάσεις γύρω από επιλεγμένες υποβρύχιες αντλίες.

KRAFT – SGP1200X Αντλία Επιφάνειας1″Inox

Παρακάτω παρουσιάζουμε το KRAFT – SGP1200X Αντλία Επιφάνειας1″Inox. Πλην των άλλων ας μνημονεύουμε πως ο ποσοτικός δείκτης Μέγιστη θερμοκρασία νερού είναι στο διακριτό μέγεθος +35°C. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας προσθέσουμε πως το δεδομένο Μέγιστη περιεκτικότητα νερού σε άμμο πλησιάζει στην ποσότητα 0,25%. Επιπρόσθετα θα καταμαρτυρήσουμε η ιδιότητα Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού είναι στην αναγραφόμενη τιμή 3mm. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας θα δείξουμε πως η αντικειμενική αξία Μανομετρικό συγκλίνει στο στοιχείο 50m (max). Στο eshop μας έχουμε προσφορές πάνω σε υποβρύχιες αντλίες.

Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να δείξουμε πως το μέγεθος Ισχύς κυμαίνεται στον αριθμό 1200 WATT. Μελετώντας τις προδιαγραφές της αντλίας ας επισημάνουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος Στόμιο συμποσούται στο ψηφίο 1″. Παρατηρώντας τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας να κάνουμε ενημέρωση ότι η αναγραφόμενη παράμετρος Τάση συγκλίνει στο μέγεθος 230V/50Hz.

Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας καταθέσουμε πως η πληροφορία Καλώδιο ευρίσκεται στη διακριτή ποσότητα 1,2 m . Αναφαρόμενοι στα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας θα αναφέρουμε ο χαρακτήρας Παροχή ισούται αριθμητικά στο διακριτό μέγεθος 3800 lt/h (max). Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας ας βεβαιώσουμε ότι η αντικειμενική αξία Πίεση είναι στην τιμή 5 bar. Παρακάτω να κάνουμε ενημέρωση η τίμηση Κόστος είναι στο ψηφίο € 89,00.

KRAFT – KCH-100 Αντλία Νερού Επιφάνειας Υψηλής Παροχής

Τώρα παρουσιάζουμε το KRAFT – KCH-100 Αντλία Νερού Επιφάνειας Υψηλής Παροχής. Πέραν των άλλων χαραηρηριστικών θα παραθέσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος Ισχύς ηλεκτροκινητήρα πλησιάζει στο στοιχείο 1,0HP. Ακόμα ας παρατηρήσουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος Τάση είναι ίσο στο στοιχείο 220V/50Hz. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας ας τονίσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα Μέγιστη θερμοκρασία νερού φτάνει στην αναγραφόμενη τιμή 40°C. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας επιφάνειας ας πούμε η ονομαστική αξία Μέγιστη περιεκτικότητα νερού σε άμμο ευρίσκεται στον αριθμό 0,25%. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας ας αναφέρουμε πως η μετρήσιμη ποσότητα Μέγιστη διάμετρος σωματίδίων νερού ισούται αριθμητικά στη διακριτή ποσότητα 3mm. Αποφασιστική παράμετρος είναι ας παρατηρήσουμε η ιδιότητα Μέγιστη παροχή νερού συμποσούται στη διακριτή ποσότητα 18000lt/h. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της αντλίας ας συσχετίσουμε το στοιχείο Μέγιστο μανομετρικό ύψος ανέρχεται στο μέγεθος 21m .

Από τη μελέτη του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας ας παρατηρήσουμε το δεδομένο Στόμιο εισόδου κυμαίνεται στο στοιχείο 1½”. Σημαντικό είναι να εκθέσουμε πως το μετρήσιμο μέγεθος Στόμιου εξόδου προσεγγίζει στο στοιχείο 1½”. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας θα παραθέσουμε ότι η παράμετρος Μέγιστο ύψος αναρρόφησης είναι σε 7m. Πέραν των άλλων μεγεθών της αντλίας θα πληροφορήσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα Κόστος ανέρχεται σε τιμή ορισμένη € 91,14.

AL-KO – JET 3000 CLASSIC Αντλία 650W

Στη συνέχεια παρουσιάζουμε το AL-KO – JET 3000 CLASSIC Αντλία 650W . Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας ας κοινοποιήσουμε ο χαρακτήρας Ισχύς ισούται στην τιμή 650 Watts. Πέραν των άλλων τιμών της αντλίας ας συσχετίσουμε πως ο συντελεστής Μεγ. μανομετρικό πλησιάζει στην τιμή 35m. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας να ξεκαθαρίσουμε πως η παράμετρος Πίεση ανέρχεται σε τιμή ορισμένη 3.5 bar. Κάνοντας την παρουσίαση της αντλίας θα σας κρατήσουμε ενήμερους πως το στοιχείο Παροχή ευρίσκεται στην τιμή 3100 l/h. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά θα εκθέσουμε πως η πληροφορία Βάθος έγκειται στο διακριτό μέγεθος 8m. Μελετώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας θα κοινοποιήσουμε ότι η ιδιότητα Βάρος πλησιάζει στο ψηφίο 6.4 Kgr. Μελετώντας τις προδιαγραφές να διαδώσουμε ότι το χαρακτηριστικό Κόστος λαμβάνει στην τιμή € 94,90.

KRAFT – KSP-100I Αντλία Αυτόματης Αναρρόφησης INOX

Ακολούθως παρουσιάζουμε το KRAFT – KSP-100I Αντλία Αυτόματης Αναρρόφησης INOX. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές της αντλίας να διαφωτίσουμε η διάσταση Μέγιστη θερμοκρασία είναι ίσο στον αριθμό +40 βαθμούς κελσίου . Επιπρόσθετα ας κοινολογήσουμε η τίμηση Μέγιστη περιεκτικότητα νερου σε άμμο φτάνει στο διακριτό μέγεθος 0,25% . Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της αντλίας ας σημειώσουμε πως η αναγραφόμενη παράμετρος Μέγιστη διάμετρος σωματιδίων νερού λαμβάνει στο μέγεθος 3 mm. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας ας κατατοπίσουμε το στοιχείο Ισχύς ισούται αριθμητικά στο νούμερο 1 HP. Αντιστοίχως θα σημειώσουμε ο συντελεστής Τάση λαμβάνει σε 230V / 50Hz. Συνάμα να καταμαρτυρήσουμε ότι το ποσό Παροχή (max) λαμβάνει στην τιμή 3500 Lt/h. Σημαντικό είναι να επισημάνουμε το μέγεθος Μανομετρικό είναι ίσο στο διακριτό μέγεθος 48m (max). Ωσαύτως ας παρέχουμε πληροφορίες ότι η ιδιότητα Στόμιο εισόδου είναι στο διακριτό μέγεθος 1″.

Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας καταγράψουμε το ποσό Στόμιο εξόδου εντοπίζεται στο στοιχείο 1″. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας θα παρατηρήσουμε ότι η μετρήσιμη ποσότητα Ύψος αναρρόφησης ισούται στο διακριτό μέγεθος 9m (max). Μελετώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας επιφάνειας να αναφέρουμε το στοιχείο Κόστος εντοπίζεται στη διακριτή ποσότητα € 95,48.

KRAFT – SGP1300FX Αντλία Επιφάνειας1″ 1300 W

Μετά εξετάζουμε το KRAFT – SGP1300FX Αντλία Επιφάνειας1″ 1300 W. Παρομοίως θα καταμαρτυρήσουμε η παράμετρος Τάση έγκειται στην τιμή 230v/50Hz . Μελετώντας τις προδιαγραφές θα γνωστοποιήσουμε ότι η αντικειμενική αξία Ισχύς κυμαίνεται στο διακριτό μέγεθος 1300 W . Επιπλέον να παραθέσουμε πως ο αριθμητικός δείκτη Παροχή max ανέρχεται σε 4.800lt/h . Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας επιφάνειας θα πούμε ο δείκτης Mανομετρικό είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 50 μέτρα . Κάνοντας την παρουσίαση του προϊόντος ας συσχετίσουμε ότι το δεδομένο Bάθος αναρρόφησης πλησιάζει στον αριθμό max. 8 μέτρα . Συνάμα να θέσουμε υπόψη ότι η πληροφορία Στόμιο είναι ίσο στο μέγεθος 1″. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας ας ανακοινώσουμε ότι ο ποσοτικός δείκτης Κόστος ανέρχεται στον αριθμό € 99,00 .

NAKAYAMA – SP1119 Φυγοκεντρική Αντλία Υψηλής Παροχής 1100 W

Ακολούθως εξετάζουμε το NAKAYAMA – SP1119 Φυγοκεντρική Αντλία Υψηλής Παροχής 1100 W. Μαζί με τ’ άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας ας κοινολογήσουμε η αντικειμενική αξία Ισχύς συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα 1100 W. Αξιοσημείωτη παρατήρηση είναι ας παρατηρήσουμε πως το μέγεθος Μεγ. παροχή ισούται στον αριθμό 24000 l/h. Μελετώντας τις προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας ας τονίσουμε ότι ο χαρακτήρας Μεγ. μανομετρικό συγκλίνει στο στοιχείο 19 m Ø. Πέραν των άλλων τιμών της αντλίας ας παρατηρήσουμε ότι η παράμετρος Στόμιο είναι ίσο στην τιμή 1’’x1’’. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος να συσχετίσουμε ο όρος Κόστος πλησιάζει στο μέγεθος € 99,00. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε NAKAYAMA προτάσεις.

GARLAND – PRESS 191AE Αντλία Επιφάνειας 1″ 800W

Στη συνέχεια δείχνουμε το GARLAND – PRESS 191AE Αντλία Επιφάνειας 1″ 800W. Μελετώντας τις προδιαγραφές του εργαλείου αντλίας θα πληροφορήσουμε ότι η ονομαστική αξία PRESS 191AE Αντλία Επιφάνειας 1″ ανέρχεται στον αριθμό 800W. Εξετάζοντας τις προδιαγραφές να παρέχουμε πληροφορίες η αντικειμενική αξία Κόστος προσεγγίζει σε τιμή ορισμένη € 106,80.

NERO – CP 1100 Φυγοκεντρική Αντλία Νερού 1100W

Στη συνέχεια εξετάζουμε το NERO – CP 1100 Φυγοκεντρική Αντλία Νερού 1100W . Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας γνωστοποιήσουμε το χαρακτηριστικό Ισχύς λαμβάνει στο μέγεθος 1100W. Ερευνώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του προϊόντος ας ανακοινώσουμε ότι η πληροφορία Στόμιο ευρίσκεται στο νούμερο 1″. Πέραν των άλλων τιμών θα γνωστοποιήσουμε πως ο δείκτης Μανομ. max συγκλίνει σε 35m. Εξετάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά της αντλίας να πληροφορήσουμε το μετρήσιμο μέγεθος Παροχή max είναι ίσο σε τιμή ορισμένη 7800(I/h). Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές ας δημοσιοποιήσουμε ότι ο συντελεστής Κόστος ισούται αριθμητικά στον αριθμό € 115,00.

METABO – P 3300 G Αντλία Κήπου 900W

Παρακάτω δείχνουμε το METABO – P 3300 G Αντλία Κήπου 900W . Μελετώντας τις προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας ας αναφέρουμε πως το μέγεθος Ονομαστική ισχύς (W) λαμβάνει στην ποσότητα 900. Παρατηρώντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας ας κοινοποιήσουμε πως ο όρος Ηλεκτρική τάση (V) προσεγγίζει στο στοιχείο 220 – 240. Από τη μελέτη του προϊόντος θα δηλώσουμε ότι η αναγραφόμενη ιδιότητα Mεγ. ποσότητα μεταφοράς (l/h) πλησιάζει σε 3.300. Πέραν των άλλων τιμών της αντλίας ας κοινολογήσουμε πως η ποσότητα Mεγ. ύψος αναρρόφησης (m) πλησιάζει στην τιμή 8. Παρατηρώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας ας συσχετίσουμε ότι η παράμετρος Mεγ. ύψος μεταφοράς (m) προσεγγίζει στη διακριτή ποσότητα 45. Μελετώντας τις τεχνικές προδιαγραφές της αντλίας επιφάνειας ας παρατηρήσουμε πως το χαρακτηριστικό Mεγ. πίεση (bar) ευρίσκεται στο διακριτό μέγεθος 4.5. Κάνοντας την παρουσίαση του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας να επισημάνουμε ότι το μετρήσιμο μέγεθος Σύνδεση αναρρόφησης (FThr) συγκλίνει στο ψηφίο Εσωτερικό σπείρωμα 1″.

Ακολούθως ας φέρουμε σε γνώση σας ότι η παράμετρος Σύνδεση πίεσης (FThr) πλησιάζει στην τιμή Εσωτερικό σπείρωμα 1″. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά της αντλίας να σας κρατήσουμε ενήμερους η τίμηση Κέλυφος αντλίας συγκλίνει στη διακριτή ποσότητα -Χυτοσίδηρος. Μελετώντας τις προδιαγραφές του προϊόντος ας παρέχουμε πληροφορίες ότι η αντικειμενική αξία Άξονας κίνησης έγκειται στο νούμερο -Ανοξείδωτος χάλυβας. Εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του μηχανήματος αντλίας να δείξουμε πως το δεδομένο Αριθμός τροχών ισούται αριθμητικά στο στοιχείο 1. Παράλληλα ας συσχετίσουμε πως η παράμετρος Bάρος (Kg) προσεγγίζει στην τιμή 11.1. Κάνοντας την παρουσίαση του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας θα κατατοπίσουμε ο συντελεστής Μήκος καλωδίου (m) ανέρχεται στο νούμερο 1.5. Παράλληλα θα κοινολογήσουμε η αναγραφόμενη ιδιότητα Κόστος προσεγγίζει στο ψηφίο € 115,00.

AL-KO – JET 3500 INOX CLASSIC Αντλία 850W

Ακόμα δείχνουμε το AL-KO – JET 3500 INOX CLASSIC Αντλία 850W. Παρατηρώντας τις προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας ας πούμε ο βαθμός Ισχύς προσεγγίζει στην αναγραφόμενη τιμή 850 Watts. Πέραν των άλλων μεγεθών του εργαλείου αντλίας να σημειώσουμε ότι η ποσότητα Μεγ. μανομετρικό κυμαίνεται στη διακριτή ποσότητα 38m. Ζωτικής σημσίας είναι να δημοσιοποιήσουμε ότι ο χαρακτήρας Πίεση είναι στην ποσότητα 3.8 bar. Συμπληρώνοντας την παρουσίαση του προϊόντος θα φανερώσουμε ο ποσοτικός δείκτης Παροχή ισούται στην ποσότητα 3400 l/h. Επιπλέον θα πληροφορήσουμε η μετρήσιμη ποσότητα Βάθος ισούται αριθμητικά σε τιμή ορισμένη 8m. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά του εργαλείου αντλίας επιφάνειας να ξεκαθαρίσουμε πως η διάσταση Βάρος λαμβάνει στην ποσότητα 6.8 Kg. Εξετάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές του μηχανήματος αντλίας επιφάνειας να διαδώσουμε ότι η αποτίμηση Κόστος συμποσούται στο νούμερο € 119,00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.